vaz19 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Οπως ειπαν τα παιδια με το trx εφόσον δουλεύεις μονο με το βάρος του σώματος σου θα αυξηθεί ο μυϊκός σου ιστός απλα ειναι περιορισμένα τα ωφέλη ως προς την υπερτροφία! Απο εκει και περα ομως με το trx βελτιώνεις πιο λειτουργικούς παράγοντες οπως ειναι η ισορροπία η νευρομυικη προς προσαρμογή η κιναισθηση που ειναι εξίσου σημαντικά στην καθημερινότητα σου! Οπως ειπες εαν το trx συνδιαστει με προπονηση αντιστάσεων τοτε θα πετύχεις ενα πολυ όμορφο αποτέλεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Εν ολίγοις Αν πλακωθείς στο Trx μπορείς να τουμπανιασεις αρκετά την πλάτη ~και από άποψη όγκου~ μιας και παίζουν σούπερ ασκήσεις για την πλάτη φτάνει να ξέρεις τι να κάνεις! Για να μεγαλώσεις σε όγκο δικέφαλα,στήθος, ώμους και πόδια μόνο με Trx δεν είναι καθόλου εύκολο. Να τα δυναμώσεις ναι, να τα μεγαλώσεις όχι. Τόξο μια χαρά τα λες, είσαι η καλύτερη μαθήτρια εδώ μέσα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Toxo βλέπω αναπληρώνει σ μια χαρά το κενό μου, κι έτσι το νήμα μαζί με τη Δήμητρα έχει πάλι 2 γυναίκες Ωραιότατα!! Αυριο το τζιμ μου έχει event στον Αστέρα.. θα μαι όλη μερα παραλία , κολύμβηση, beach volley, ping pong και Fridays 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το κενό σου παραμένει κενό και σε περιμένει. Τα Fridays είναι στο concept του event; Δεν συμφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Χαχα όχι δεν ειναι! Αλλα στον Αστέρα εχει Fridays και με τόση δραστηριότητα...θα χρειαστούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυριο το τζιμ μου έχει event στον Αστέρα.. θα μαι όλη μερα παραλία , κολύμβηση, beach volley, ping pong και Fridays Το σκεφτομουν κι εγω αλλα μου έκατσε κατι και δεν.. Have fun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Θα δοκιμασω να κανω ενα καπως πιο μικτο προγραμμα για να εχουμε απο ολα και η παναγια μαζι μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Toxo βλέπω αναπληρώνει σ μια χαρά το κενό μου, κι έτσι το νήμα μαζί με τη Δήμητρα έχει πάλι 2 γυναίκες Ωραιότατα!! Αυριο το τζιμ μου έχει event στον Αστέρα.. θα μαι όλη μερα παραλία , κολύμβηση, beach volley, ping pong και Fridays Μαργαριτονι αν δεν δούλευα όλη μέρα θα ερχόμουν και γω να τσιμπήσω κάνα.. Μεζεδάκι Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 όταν μιλάμε για όγκο, μιλάμε για μυικά κέρδη, σωστά; εάν ναι πρέπει να το δεις μακροπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα bodyweight ασκήσεις δεν θα στο προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό. Θα διαφωνήσω για το μακροπρόθεσμα σε ένα σημείο. Αν θέλει να καταλήξει κάποιος αρχάριος μακροπρόθεσμα με επιρρεπείς τένοντες, αδύναμα γόνατα και να φοβάται να πιέσει αγκώνες, καλά είναι τα όργανα. Προφανώς θα έχει μυϊκά κέρδη, αλλά θα φοβάται μη πάρει στα χέρια του τα γόνατά του. Τονίζω το αρχάριος, γιατί όντας κι εγώ παλιά αρχάριος σε γυμναστήριο μόνος μου έκανα το λάθος να αυξάνω κιλά σχετικά γρήγορα. Δεν περίμενα να δυναμώσουν και οι τένοντες μαζί, οι οποίοι αργούν και θέλουν περισσότερη ανάρρωση. Τώρα αν έχει κάποιον να του δείξει (σωστό range ασκήσεων, ρυθμός και διάρκεια επαναλήψεων, συχνότητα προπονήσεων) καλώς. Ο personal trainer θα είναι λουκούμι για ένα άτομο που δε θα ψάξει τη λεπτομέρεια ή δε ξέρει από που να ξεκινήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 οταν κανουμε push ups με τα ποδια να ακουμπανε καπου ψηλα πιο μερος του στηθους γυμναζουμε περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δε νομιζω να απομονώνεις καποιο κομματι του στηθους περισσοτερο ετσι, απλα σηκωνεις περισσοτερο βαρος (ριχνεις περισσοτερο απο το βαρος σου μπροστα) εκτος αν μιλας για καπου πολυ ψηλα σε φαση να γινεται μεγαλη γωνια, εκει δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 οταν κανουμε push ups με τα ποδια να ακουμπανε καπου ψηλα πιο μερος του στηθους γυμναζουμε περισσοτερο "Χτυπάει" περισσότερο άνω στήθος και ώμους. Να σημειώσω πως δεν είναι η ίδια άσκηση με τα απλά push-ups, αλλά με μεγαλύτερο βάρος. Μιλάω πάντα για την περίπτωση που έχεις το κορμί σου σανίδια (και τα πόδια στην ευθεία). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 4 μέρες τώρα περνάω θερμομόνωση, βαψίματα και τα συναφή. Όλη μερα ανέβα κατέβα σκάλες και σκαλωσιές αλλα επειδή προφανώς δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση νιώθω πως δεν εχω κανει τίποτα (βασικά δεν το νιώθω απλώς, είμαι βέβαιος). Εχω γίνει εντελώς αρρωστακι τελικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 4 μέρες τώρα περνάω θερμομόνωση, βαψίματα και τα συναφή. Όλη μερα ανέβα κατέβα σκάλες και σκαλωσιές αλλα επειδή προφανώς δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση νιώθω πως δεν εχω κανει τίποτα (βασικά δεν το νιώθω απλώς, είμαι βέβαιος). Εχω γίνει εντελώς αρρωστακι τελικά Ετσι για να μαθεις να κατηγορεις μονο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τσίρκο και σήμερα, κάναμε κάτι τέτοιες έλξεις ξεκινώντας από το έδαφος. Γιάννη, μη μένεις πίσω, να βλέπω κρίκους να μπαίνουν στον όμορφο κήπο σου παρακαλώ. Και επίσης σε χαίρομαι που πιάνουν τα χέρια σου, όλο κάτι μαστορεύεις! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις