Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζω στη Θεσσαλονίκη φιλε δεν ψήνομαι να βγω έξω για τρέξιμο.

Καρντιο ουσιαστικά μπορεις να κανεις με οποιοδήποτε τροπο αρκεί να εχεις Σταθερο ρυθμό υπομεγιστης έντασης είτε αυτο ειναι ελλειπτικό είτε ειναι σχοινάκι ειτε οτιδήποτε εσενα δεν σε κανει να βαριεσαι!
  • Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα της προτείνω αρχικά να ξεκινήσει με 2000 θερμίδες την μέρα και να δει τι αποτέλεσμα θα έχει μετά από 1 βδομάδα.

Δημητρουλι ποτέ δεν τη δοκίμασες εκείνη τη σαλάτα τελικά, έφυγα κι εγώ από πάνω και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου δυστυχώς!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα της προτείνω αρχικά να ξεκινήσει με 2000 θερμίδες την μέρα και να δει τι αποτέλεσμα θα έχει μετά από 1 βδομάδα.

Δημητρουλι ποτέ δεν τη δοκίμασες εκείνη τη σαλάτα τελικά, έφυγα κι εγώ από πάνω και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου δυστυχώς!!

ποιά σαλάτα καλέ; 

Δημοσ.

Πουσαπς , μονοζυγο , κοιλιακοι. Αντε και αλτηρες ... 

Σετακι αποδοτικο για το σπιτι χωρις εξοδα γυμναστηριου και τετοια.  :-D  :-D

Δημοσ.

chicken-legs-in-the-gym-236x300.png

• Like 3
Δημοσ.

Μην τρελενεσαι

• Like 1
Δημοσ.

και χωρίς αποτέλεσμα γυμναστηρίου , αλλα αν σε ενδιαφέρει ένα αποτέλεσμα εφικτό απο αυτά δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις γυμναστήριο , σωστό 

chicken-legs-in-the-gym-236x300.png

σωστό αλλα είμαι σίγουρος πως δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα 

• Like 2
Δημοσ.

Εχει περιπου κανενα 2 μηνο που ξεκινησα εντατικα trx (ειχα βαρεθει τα οργανα και το βρηκα πολυ πιο ενδιαφερον) θελω να βαλω λιγο ογκο σε βαθος χρονου και να μειωσω το ποσοστο λιπους για το δευτερο κομματι φανταζομαι σαν ΗΙΙΤ θα εχει αποτελεσμα θελω την αποψη σας για το πρωτο του ογκου,και γενικοτερα οι πιο εμπειροι την αποψη σας.Εννοειται πως παιζει ρολο και ο γυμναστης σε αυτο το κομματι δεν υπαρχει προβλημα γιατι η κοπελα που το κανει "show's no mercy" ρωταω καθαρα για το concept του trx...

.....no trolling please....

Δημοσ.

όταν μιλάμε για όγκο, μιλάμε για μυικά κέρδη, σωστά; εάν ναι πρέπει να το δεις μακροπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα bodyweight ασκήσεις δεν θα στο προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό. 
το επόμενο και πιο βασικό κεφάλαιο είναι η διατροφή, ο μυς δεν θα μεγαλώσει αν δεν τραφεί από τη βασική του πηγή, την πρωτεΐνη και δε θα διατηρηθεί χωρίς μυικό γλυκογόνο και progressive overload focus στις ασκήσεις αντιστάσεων. 
το λίπος δεν θα καεί αν δεν πετύχεις το θερμιδικό έλλειμμα τόσο με την αύξησης συχνότητας cardio όσο και με τη μείωση του θερμιδικού ισοζυγίου. 

και μετά λαμβάνεις υπόψη σου και το ορμονικό σου προφίλ. 

αυτά τα ολίγα

• Like 2
Δημοσ.

Νεο podcast Barbell Logic που εξηγει:

• Episode One: Γιατι ειναι σημαντικη η δυναμη πανω απ´ολα (περισσοτερα οφελη υγειας και χρησιμοτητας στην καθημερινοτητα)
  • Episode Two: Ποιος ειναι ο πιο αποδοτικος τροπος για να γινει καποιος πιο δυνατος
Δημοσ.

Εχει περιπου κανενα 2 μηνο που ξεκινησα εντατικα trx (ειχα βαρεθει τα οργανα και το βρηκα πολυ πιο ενδιαφερον) θελω να βαλω λιγο ογκο σε βαθος χρονου και να μειωσω το ποσοστο λιπους για το δευτερο κομματι φανταζομαι σαν ΗΙΙΤ θα εχει αποτελεσμα θελω την αποψη σας για το πρωτο του ογκου,και γενικοτερα οι πιο εμπειροι την αποψη σας.Εννοειται πως παιζει ρολο και ο γυμναστης σε αυτο το κομματι δεν υπαρχει προβλημα γιατι η κοπελα που το κανει "show's no mercy" ρωταω καθαρα για το concept του trx...

.....no trolling please....

Απαντώ διστακτικά καθώς δεν έχω πείρα, αλλά οκ, μπορούμε να σκεφτόμαστε και να συζητάμε. Το πολύ πολύ να με διορθώσει κάποιος και να μάθω κάτι ακόμη.  

Θεωρητικά, εφόσον το TRX δεν σου παρέχει τα ερεθίσματα που παρέχουν τα βάρη σε ό,τι αφορά το προοδευτικό φορτίο, το να αυξήσεις τη μυΐκότητά σου σοβαρά μέσω αυτού, μου φαίνεται δύσκολο. Έχει σίγουρα ασκήσεις που είναι βαριές και σε γυμνάζουν ωραία, αυτό δεν το αμφισβητώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αρκεί αυτό για να χτίσεις το σώμα σου όπως γίνεται με τα βάρη. Εξαρτάται και τι αποτέλεσμα θέλεις να έχεις.

Αν θες να γεμίσει ωραία το σώμα σου κοινώς, υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος από το TRX. Αν σου αρέσει το TRX το συνεχίζεις μέχρι να αποφασίσεις ότι δεν σε καλύπτει. Ή τα κάνεις και τα δύο. 

Δημοσ.

Σκεφτομουν να αντικαταστησω την μια μερα trx με μια μερα βαρη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αυτο αρκετο.Ποιο αποτελεσματικος τροπος εννοεις βαρη-βαρη-πολλα βαρη?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς βάρη βάρη - πολλά βάρη. Εννοώ ασκήσεις που σε γυμνάζουν αποτελεσματικά, δεν είναι ανάγκη να φορτώσεις πολλά κιλά, ο Mau στο παρελθόν έχει δείξεις αρκετές ασκήσεις που γυμνάζουν ωραία και σωστά ακόμη και με λίγα κιλά. 

Εγώ π.χ. πάω σε πρόγραμμα με kettlebells και δουλεύω με ένα 6κιλο κι ένα 8κιλο πολύ προσεκτικά, αλλά οι ασκήσεις είναι οργανωμένες σε superset και όπως καταλαβαίνεις είναι σκληρή η δουλειά που γίνεται. Ως εδώ το βλέπω ότι δουλεύει ωραία και το ευχαριστιέμαι. Αν σταματήσει μπορεί να δοκιμάσω κάτι άλλο. Δοκιμή και σφάλμα, αλλά περίμενε να σου απαντήσουν αυτοί που έχουν δοκιμάσει κάμποσα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να κάνουμε όλοι τα ίδια σφάλματα πριν μάθουμε.  :D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...