deker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 εγώ πάλι πιστεύω πως στα γράφει επειδή τρέχει σε αγώνες κάτι χρόνια τώρα So; Δεν έγραψε κάτι κατατοπιστικό στην αρχή κι αυτό που έγραψε δεν ήταν το αποδοτικότερο. Καλή καρδιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 So; Δεν έγραψε κάτι κατατοπιστικό στην αρχή κι αυτό που έγραψε δεν ήταν το αποδοτικότερο. Καλή καρδιά!!! Ε αυτό που έγραψε είναι αυτό που κάνει υποθέτω Ασχολησε με κάποιο συγκεκριμένο άθλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ε ναι βαριόμουν να κατσω να γράψω όλο το κατεβατό και για αυτό είπα ότι γενικά θέλει φόρτωμα σε υδατάνθρακες την προηγούμενη. Εσύ όμως διαφωνήσες και με το ότι χρειάζεσαι υδατάνθρακες γενικά πριν τον αγώνα λέγοντας ότι μετράει η ενέργεια που θα πάρεις μέσα στον αγώνα. Anyway, έγραψα στο περιπου πως είναι η διατροφή από κει και πέρα θέλει ψάξιμο γιατί ακόμη και τα τζελ μπορεί να σε πειράξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ε αυτό που έγραψε είναι αυτό που κάνει υποθέτω Ασχολησε με κάποιο συγκεκριμένο άθλημα? Πλέον μόνο γυμναστική με αντιστάσεις (κοινώς βάρη ), όχι κάποιο σπορ, αν αυτό ρωτάς!!! Γενικότερα, έχω ασχοληθεί στο παρελθόν εκτενέστερα με διάφορα αθλήματα "δυναμικής". Ε ναι βαριόμουν να κατσω να γράψω όλο το κατεβατό και για αυτό είπα ότι γενικά θέλει φόρτωμα σε υδατάνθρακες την προηγούμενη. Εσύ όμως διαφωνήσες και με το ότι χρειάζεσαι υδατάνθρακες γενικά πριν τον αγώνα λέγοντας ότι μετράει η ενέργεια που θα πάρεις μέσα στον αγώνα. Anyway, έγραψα στο περιπου πως είναι η διατροφή από κει και πέρα θέλει ψάξιμο γιατί ακόμη και τα τζελ μπορεί να σε πειράξουν Οκ, δεν χρειάζονται τα είπα είπες...νομίζω πως γενικά το νόημα έγινε αντιληπτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις O λόγος που ρώτησα για τις θερμίδες που χρειάζεται ημερησίως, είναι επειδή σε 2 site που μπήκα για να τις υπολογίσω, μου έβγαλαν διαφορετικά αποτελέσματα. Σίγουρα αν κόψει τα γλυκά και μετριάσει το βραδινό της θα χάσει, θα προτιμούσε όμως ν'αλλάξει το πρόγραμμά διατροφής της συνολικά για να μην ξεφεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Υπάρχει ενα θρεντ που είναι sticky και έχει για διατροφή θερμίδες κλπ ρίξε μια ματιά εκεί. Αν βαριέται να ασχοληθεί να ψάξει ας πάει σε διατροφολόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Θέλω να αρχίσω γυμναστική με βαρακια στο σπίτι αλλά έχω ιστορικό με οσφυαλγία και ισχιαγία. Έχει κανείς υπόψιν του ασκήσεις που δεν καταπονούν τη μέση; Υπαρχουν πολλές ασκησεις που δεν καταπονούν τη μέση γιατί απλά δε συμμετέχει (καθόλου ´η ελάχιστα) σ´ αυτές. Άμα μπεις στο bodybuilding.com θα βρεις σωρεία ασκήσεων για καθε μυική ομάδα. Διάλεξε αυτές που απομονώνουν την μυική ομάδα (πχ biceps curls) για να μην έχεις θέμα. Για επιπλεον ασφάλεια να φροντίζεις να προστατεύεις τη μέση απο κακή τεχνική. Πχ στην προαναφερθείσα ασκηση αν πας να την κανεις με περισσότερα κιλα απ όσα μπορείς να σηκώσεις ενστικτωδώς θα "κλέψεις" βάζοντας τη μέση στο παιχνίδι. Φρόντισε λοιπόν να μην χαλάς την τεχνική και γενικά να λειτουργείς με σωφροσύνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις O λόγος που ρώτησα για τις θερμίδες που χρειάζεται ημερησίως, είναι επειδή σε 2 site που μπήκα για να τις υπολογίσω, μου έβγαλαν διαφορετικά αποτελέσματα. Σίγουρα αν κόψει τα γλυκά και μετριάσει το βραδινό της θα χάσει, θα προτιμούσε όμως ν'αλλάξει το πρόγραμμά διατροφής της συνολικά για να μην ξεφεύγει. οι θερμίδες συντήρησης δεν είναι γραμμένες σε πέτρα δυστυχώς και πρέπει να δοκιμάσεις στο περίπου πόσες θερμίδες αναλογούν πάνω κάτω στα μέτρα σου και πως αντιδράει το σώμα ώστε να κινηθείς ανάλογα. δες αν θες και εδώ έναν οδηγό πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=43953 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν έτρωγα τις θερμίδες που λέει ο γνωστός τύπος για συντήρηση, θα ήμουν 3 κιλά πάνω άνετα. Οπότε αυτό που λέει η Δήμητρα είναι πολύ σημαντικό, δοκιμή και σφάλμα. Φυσικά δεν ζυγίζεσαι κάθε μέρα για να δεις αν πήρες, αν έχασες ή είσαι στα ίδια. Εγώ τις δοκιμές τις έκανα ανά εβδομάδα ίδια ώρα και ίδια ημέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Επίσης υπάρχει και το ορμονικό ζήτημα. Μερικές τροφές επιδρούν διαφορετικά στο σώμα του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ο μεταβολικος ρυθμος ειναι το αιτουμενο. Ο καθενας μας ειναι μοναδικοσ κοινως. Τι θελω να πω, για παραδειγμα εχουμε 2 γυναικες ιδιος υψος ιδια κιλα κ τις βαλεις ιδια δραστηριοτητα ιδιο θερμιδικο ισοζυγιο. Ε στους Χ μηνες θα σημειωσουν διαφορετικη προοδο κ διαφορετικο βαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Και γω σε μια τέτοια φάση είμαι. Ξεκίνησα να μετράω θερμίδες και παρότι τρώω με έλλειμα μου φαίνετε ότι τρώω αρκετά. Ίσως κάνω λάθη και στο μέτρημα οπότε ακόμα το ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 επειδή έπαιξε ένα θέμα με το ποδήλατο και δεν θα το χω για κάνα 3-4ς βδομαδες κάρντιο σε ελλειπτικό γίνεται η να προτιμήσω διάδρομο; έχω ένα θέμα με τον διάδρομο δεν ξέρω να κάνω + δεν έχω παπούτσια (vans) (πατάω όπως νάνε λες και σκάει βόμβα άσε που μου πονάνε και περίεργα τα ποδια μετά και την επόμενη μέρα δεν squatάρω καλά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 επειδή έπαιξε ένα θέμα με το ποδήλατο και δεν θα το χω για κάνα 3-4ς βδομαδες κάρντιο σε ελλειπτικό γίνεται η να προτιμήσω διάδρομο; έχω ένα θέμα με τον διάδρομο δεν ξέρω να κάνω + δεν έχω παπούτσια (vans) (πατάω όπως νάνε λες και σκάει βόμβα άσε που μου πονάνε και περίεργα τα ποδια μετά και την επόμενη μέρα δεν squatάρω καλά.) μπορεις να κανεις βέβαια αλλα ειναι υποκειμενικό! Εμενα προσωπικά μου ειναι πουλ βαρετό! Να φανταστώ ζεις σε πόλη γιατι αν ζεις σε επαρχία δεν υπάρχει καλύτερο απο το πρωινο η απογευματινό τρέξιμο στην φύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 μπορεις να κανεις βέβαια αλλα ειναι υποκειμενικό! Εμενα προσωπικά μου ειναι πουλ βαρετό! Να φανταστώ ζεις σε πόλη γιατι αν ζεις σε επαρχία δεν υπάρχει καλύτερο απο το πρωινο η απογευματινό τρέξιμο στην φύση! ζω στη Θεσσαλονίκη φιλε δεν ψήνομαι να βγω έξω για τρέξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις