Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Χαπια και κρεμα για 10 μερες ειπε. Αλλα και να περασει σε 10 μερες δεν νομιζω οτι θα ειναι ετοιμο για προπονηση. Με την εμπειρια μου με το γονατο θελει να μιενεις λιγο εκτος ειδικα οταν μιλαμε για ωμο που τον δουλευεις συνεχεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εχει κανει προπονηση το στομαχι τοσα χρονια ρε δεν εχει αναγκη :P

Μεχρι τωρα δεν με ενοχλουν τα χαπια

Ναι ρε φίλε, αλλά τη μία φορά που θα σε ενοχλήσουν, μπορεί να πάθεις έλκος στομάχου. Προσέχουμε για να έχουμε.

το κομπλεξ βγαινει παντου.ειναι στην φυση των περισσοτερων οτιδηποτε δεν μπορουμε να το φτασουμε να προσπαθουμε να το μειωσουμε εστω και στο μυαλο μας ωστε να νιωσουμε καλυτερα.η ακομα μαι να μειωσουμε τον αλλον.σε στυλ αμα παρω και εγω οτι παιρνει αυτος ετσι θα γινω.η περιπτωσεις να τα ριχνουμε σε αλλα αιτια εκτος απο εμας.εχω παραπανω κιλα διοτι εχω θυροειδη.ολη η ελλαδα θυροειδη εχει επιτελους;οτι καποιος δηλαδη μπορει να λιωνει σε διατροφη και γυμναστηριο δεν παιζει.εκτος βεβαια οτι σε οποιον λες οτι παιρνεις πρωτεινη νομιζει οτι παιρνεις ραδιενεργα καταλοιπα απο το chernobyl χωρις καν να ξερεις τι ειναι η πρωτεινη.και μετα το κλασσικο.ακουσααα οτι οι σκονες κανουν κακο.

καλά μην το βλέπεις μόνο σαν ζήλια, καλώς ή κακώς (κακώς δηλαδή) διάφοροι υποκοσμιακοί τύποι ανήκουν στη κατηγορία "τουμπάνια" για ευνόητους λόγους οπότε λογικό είναι να παίρνει η μπάλα και τους υπόλοιπους που δεν έχουν σχέση 

αυτό το στερεότυπο παραμένει, αλλά δε βρίσκω για ποιο λόγο να αγγίζει κάποιον και να κάθεται να ασχολείται 

• Like 1

• Moderators

Ναι ρε φίλε, αλλά τη μία φορά που θα σε ενοχλήσουν, μπορεί να πάθεις έλκος στομάχου. Προσέχουμε για να έχουμε.

και ο γιατρος και ο φαρμακοποιος μου ειπαν μετα το φαγητο επειδη ειναι δυνατα, δεν ειπαν κατι αλλο οποτε πιστευω οτι ειμαι κομπλε

Παίδες καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Φίλη μου θέλει να πάρει μερος σε εναν αγωνα τρεξίματος τον Σεπτεμβρη και μέχρι τότε θέλει να χάσει 5 κιλά. Τώρα είναι στα 67 με ύψος 163. Εβδομαδιαίως τρέχει 60-70 χλμ. Διατροφικά, τα βασικά λάθη της είναι πως τρώει αρκετά γλυκά και κυρίως το βραδινό της, μπορεί να να είναι ακατάσχετο ως προς την ποσότητα. Οι απορίες μου είναι οι εξής. Πόσες θερμίδες θεωρείτε πως πρέπει να καταναλώνει ημερησιως εφόσον θα προπονείται στον ίδιο ρυθμό με τώρα; Επίσης, τις μέρες που θα τρέχει 25-30 χλμ πρέπει να τρώει περισσότερο και να δίνει έμφαση σε υδατανθρακα;

• Moderators

Αν σταματήσει τα γλυκά και προσέξει την ποσότητα τυ βραδινόυ θα τα χάσει τα κιλά που θέλει.

Για το πόσες θερμίδες δεν ξέρω άλλα για το άλλο θέλει αύξηση υδατάνθρακων την προηγούμενη για να γεμίσει και εννοεί και μετα την προπόνηση καλό γεύμα με πολλούς υδατάνθρακες και νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για αναπλήρωση

Θέλω να αρχίσω γυμναστική με βαρακια στο σπίτι αλλά έχω ιστορικό με οσφυαλγία και ισχιαγία. Έχει κανείς υπόψιν του ασκήσεις που δεν καταπονούν τη μέση;

update για τον ωμο (Νικο επειδη ειχες ρωτησει). Σημερα πηγα στο γιατρο και ειπε κακωση ακρωμιοκλειδικης, ψιλο εσκισα καποιον τενοντα ή κατι τελος παντων εκει μεσα. χαπια και κρεμα για 10 μερες (αντιφλεγμονώδη). Μου ειπε να κανω μερικες φυσικοθεραπειες και ξεκουραση

γιατι δεν βρηκα το προηγουμενο σχολιο σου σχετικα με το προβλημα σου

αν επιτρεπεται εσυ που εισαι τοσο εμπειρος πως καταφερες και τραυματιστηκες ετσι?εκανες κατι λαθος?

οι τενοντες παντα σκιζονται και δημιουργουνται πιο δυνατοι αμα θυμαμαι καλα

Αντε απο δω ρε με τις πρωτεΐνες και τις κρεατινες σας παλιό φαρμακωμένοι

Εγώ από δω και πέρα μόνο φυσική διατροφή, όπως την Κυριακή ... πατάτες τηγανιτές φέτα κεμπάπ κτλ

Γιατι σημασία δεν εχει τι τρως , αλλα που το τρως

Και φυσικά

Απο ποιον τον τρως αχααχαχαχαχαχ :-D :-)

• Like 8

Για το πόσες θερμίδες δεν ξέρω άλλα για το άλλο θέλει αύξηση υδατάνθρακων την προηγούμενη για να γεμίσει και εννοεί και μετα την προπόνηση καλό γεύμα με πολλούς υδατάνθρακες και νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για αναπλήρωση

Ε;

Για προπόνηση αντοχής; Άνω των 2 ωρών; Κάπου το μπέρδεψες θαρρώ φίλε μου...η παραπάνω προτροπή/συμβουλή είναι λανθασμένη (κατά τη γνώμη μου πάντα) και συμβουλεύω να μην την ακολουθήσει κάποιος που θα λάβει μέρος σε αγώνα δρόμου με διάρκεια άνω της μισής ώρας.

Αυτό που θα κάνει αρκετή διαφορά στην απόδοση (πέραν δηλαδή της διατροφής από στέρεα γεύματα, τα οποία συνιστώ να ΜΗΝ είναι τίγκα στους υδατάνθρακες), είναι η συνεχόμενη τροφοδότηση με πολύ γρήγορο υδατάνθρακα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεξτρίνη (όχι δεξτρόζη, προσοχή) ή βιτάργκο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Λογικά το θέμα της τροφοδοσίας με υγρά, θα το έχετε λύσει ήδη.

• Moderators

Ε;

Για προπόνηση αντοχής; Άνω των 2 ωρών; Κάπου το μπέρδεψες θαρρώ φίλε μου...η παραπάνω προτροπή/συμβουλή είναι λανθασμένη (κατά τη γνώμη μου πάντα) και συμβουλεύω να μην την ακολουθήσει κάποιος που θα λάβει μέρος σε αγώνα δρόμου με διάρκεια άνω της μισής ώρας.

Αυτό που θα κάνει αρκετή διαφορά στην απόδοση (πέραν δηλαδή της διατροφής από στέρεα γεύματα, τα οποία συνιστώ να ΜΗΝ είναι τίγκα στους υδατάνθρακες), είναι η συνεχόμενη τροφοδότηση με πολύ γρήγορο υδατάνθρακα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεξτρίνη (όχι δεξτρόζη, προσοχή) ή βιτάργκο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Λογικά το θέμα της τροφοδοσίας με υγρά, θα το έχετε λύσει ήδη.

Δεν αναφέρθηκα ποτέ για το κομμάτι του αγώνα. Η διατροφή για μεγάλες αποστάσεις είναι η εξής

10 μέρες πριν μειώνεις υδατάνθρακες από τη διατροφή σου, ώστε να αδειάσεις από γλυκόγονο και σιγά σιγά ανεβάζεις λίγο τους υδατάνθρακες οσο πλησιάζεις τον αγώνα με τις τελευταίες 2 μερες να ανεβάσεις λίγο ακόμη ώστε να πας πάνω από την ποσότητα υδατάνθρακων που έτρωγες στην κανονική σου διετα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη δυνατή αποθήκευση γλυκόγονου ώστε να έχεις ενέργεια για περισσότερη ώρα στον αγώνα στον οποίο εννοείται ότι θα έχεις και τζελακια, ηλεκτρολύτες για όσο τρέχεις. Τέλος μετά τον αγώνα θες υδατάνθρακες για αναπλήρωση ενέργειας και νερό για ότι έχεις χάσει από ιδρώτα. Οπότε για πες που είναι το λάθος μου

Δεν αναφέρθηκα ποτέ για το κομμάτι του αγώνα. Η διατροφή για μεγάλες αποστάσεις είναι η εξής

10 μέρες πριν μειώνεις υδατάνθρακες από τη διατροφή σου, ώστε να αδειάσεις από γλυκόγονο και σιγά σιγά ανεβάζεις λίγο τους υδατάνθρακες οσο πλησιάζεις τον αγώνα με τις τελευταίες 2 μερες να ανεβάσεις λίγο ακόμη ώστε να πας πάνω από την ποσότητα υδατάνθρακων που έτρωγες στην κανονική σου διετα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη δυνατή αποθήκευση γλυκόγονου ώστε να έχεις ενέργεια για περισσότερη ώρα στον αγώνα στον οποίο εννοείται ότι θα έχεις και τζελακια, ηλεκτρολύτες για όσο τρέχεις. Τέλος μετά τον αγώνα θες υδατάνθρακες για αναπλήρωση ενέργειας και νερό για ότι έχεις χάσει από ιδρώτα. Οπότε για πες που είναι το λάθος μου

Μμμμ...προφανώς όλο το παραπάνω...γιατί δεν έγραψες πραγματικά τίποτα απ' τα παραπάνω στο προηγούμενο post. Ούτε για 10 μέρες έγραψες, ούτε για αναπλήρωση τις τελευταίες 2 μέρες ούτε ούτε ούτε ούτε...απλά γενικόλογα που προφανώς και αποδόθηκαν λάθος ΑΝ είχες τα παραπάνω στο μυαλό σου. Είδες το δικό μου post και προσπάθησες να το εξομαλύνεις λίγο... :) :) . Το μετά τον αγώνα, δεν έχει σημασία σαφώς για την απόδοση του αγώνα, οπότε είναι άσκοπο, δεν ρωτήθηκε κάτι τέτοιο. Όμως ρωτήθηκε τι θα κάνει τις ημέρες που τρέχει 30 χιλιόμετρα (άρα δεν θα έχει κι αυτές τις 10 μέρες που αναφέρεις παραπάνω με μείωση υδατανθράκων, ούτε τις τελευταίες 2 με αναπλήρωση κλπ κλπ κλπ).

Καθαρή απόδοση...ένας τρόπος. Αναφέρθηκε παραπάνω.

Υγεία!!!

Είδες το δικό μου post και προσπάθησες να το εξομαλύνεις λίγο... :) :) . 

εγώ πάλι πιστεύω πως στα γράφει επειδή τρέχει σε αγώνες κάτι χρόνια τώρα 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...