Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω ακολουθώ low carb κανα 7-8 βδομάδες τώρα, ίσως παραπάνω δε θυμάμαι. Εχω κανει διαφορες δοκιμές για να δω πως ανταποκρίνεται το σωμα μου στις διαφορες μορφές υδατανθρακα κι είδα οτι στον απλό (ζαχαρη, φρουκτόζη) ανταποκρίνεται θετικά, στο σύνθετο οχι. Οποτε μένω μεν χαμηλά, ωστόσο τσιμπάω καθημερινά κανα παγωτάκι και μερικά φρουτα.

Αυτό που μου έκανε τεραστια εντύπωση ειναι οτι εχω αυξήσει κατα 1000 (ίσως και παραπάνω) τις θερμιδες για να μπορέσω απλώς να διατηρήσω τα ίδια κιλα.

Που εχει εξαφανιστεί ο Φώτης ρε σεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Την προηγούμενη εβδομάδα "περιορίστηκα" στις προπονήσεις στο σπίτι, διότι οι θερμοκρασίες κατά τις ώρες που συνήθως επιστρέφω σπίτι με το ποδήλατο ήταν απαγορευτικές (40οC και πάνω). Το ίδιο σκηνικό αναμένεται κι αυτή την εβδομάδα, με τη διαφορά ότι αυτή η εβδομάδα προπονήσεων χαρακτηρίζεται ως active recovery week - κοινώς προπονήσεις μικρού έως μεσαίου φόρτου.

Η επόμενη εβδομάδα ξεκινάει με επανάληψη του εικοσάλεπτου FTP test, οπότε θα προσπαθήσω να τελειώσω τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας νωρίς για να έχω αρκετές μέρες μπροστά μου για ξεκούραση πριν το test.

Με αφορμή το συμβάν του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του Αμερικανού σε κάποιο νησί είδα απύθμενο κόμπλεξ να βγαίνει σε σχόλια του στυλ "γαμώ τις πρωτεΐνες και τις κρεατίνες που παίρνετε" λόγω του ότι οι δράστες ήταν φουσκωτοί. 

In other news, πήρα κάτι ψιλά γραμμάρια με τις χαζομάρες των ημερών κι αν κι έχουμε πάλι απανωτά γενέθλια, στέκομαι πιστή στη διατροφή μου, δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά. 

• Like 2

Με αφορμή το συμβάν του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του Αμερικανού σε κάποιο νησί είδα απύθμενο κόμπλεξ να βγαίνει σε σχόλια του στυλ "γαμώ τις πρωτεΐνες και τις κρεατίνες που παίρνετε" λόγω του ότι οι δράστες ήταν φουσκωτοί.

In other news, πήρα κάτι ψιλά γραμμάρια με τις χαζομάρες των ημερών κι αν κι έχουμε πάλι απανωτά γενέθλια, στέκομαι πιστή στη διατροφή μου, δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά.

το κομπλεξ βγαινει παντου.ειναι στην φυση των περισσοτερων οτιδηποτε δεν μπορουμε να το φτασουμε να προσπαθουμε να το μειωσουμε εστω και στο μυαλο μας ωστε να νιωσουμε καλυτερα.η ακομα μαι να μειωσουμε τον αλλον.σε στυλ αμα παρω και εγω οτι παιρνει αυτος ετσι θα γινω.η περιπτωσεις να τα ριχνουμε σε αλλα αιτια εκτος απο εμας.εχω παραπανω κιλα διοτι εχω θυροειδη.ολη η ελλαδα θυροειδη εχει επιτελους;οτι καποιος δηλαδη μπορει να λιωνει σε διατροφη και γυμναστηριο δεν παιζει.εκτος βεβαια οτι σε οποιον λες οτι παιρνεις πρωτεινη νομιζει οτι παιρνεις ραδιενεργα καταλοιπα απο το chernobyl χωρις καν να ξερεις τι ειναι η πρωτεινη.και μετα το κλασσικο.ακουσααα οτι οι σκονες κανουν κακο.
  • Like 1

• Moderators

update για τον ωμο (Νικο επειδη ειχες ρωτησει). Σημερα πηγα στο γιατρο και ειπε κακωση ακρωμιοκλειδικης, ψιλο εσκισα καποιον τενοντα ή κατι τελος παντων εκει μεσα. χαπια και κρεμα για 10 μερες (αντιφλεγμονώδη). Μου ειπε να κανω μερικες φυσικοθεραπειες και ξεκουραση

• Like 5

update για τον ωμο (Νικο επειδη ειχες ρωτησει). Σημερα πηγα στο γιατρο και ειπε κακωση ακρωμιοκλειδικης, ψιλο εσκισα καποιον τενοντα ή κατι τελος παντων εκει μεσα. χαπια και κρεμα για 10 μερες (αντιφλεγμονώδη). Μου ειπε να κανω μερικες φυσικοθεραπειες και ξεκουραση

Περαστικά , πάλι καλά που δεν ηταν σοβαρότερο 

• Like 1

@Spect~: Περαστικά! Καλό θα ήταν μαζί με τα αντιφλεγμονώδη να πάρεις κι ένα πακέτο χάπια προστασίας του τοιχώματος του στομαχιού. Ρώτα στο φαρμακείο, ξέρουν.

• Moderators

@Spect~: Περαστικά! Καλό θα ήταν μαζί με τα αντιφλεγμονώδη να πάρεις κι ένα πακέτο χάπια προστασίας του τοιχώματος του στομαχιού. Ρώτα στο φαρμακείο, ξέρουν.

Εχει καινει προπονηση το στομαχι τοσα χρονια ρε δεν εχει αναγκη :P 

Μεχρι τωρα δεν με ενοχλουν τα χαπια

λες και υπαρχουν ανθρωποι που δεν παιρνουν

ακόμα και αυτοί που δεν έχουν πατήσει ούτε απέξω απο γυμναστήριο και δεν έχουν κουνηθεί λεπτό απο τον καναπέ τους 

Several dairy products also naturally contain whey, so consuming dairy also boosts your whey intake.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...