Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@frozex: καθότι αρχάριος, ο,τι κι αν κανεις απο βάρη θα σε πιάσει. Στη σελίδα που ανέφερες εχει έτοιμα workouts για να ξεκινήσεις και στην πορεία βλέπεις τι θες να κρατήσεις.

Απο διατροφή πως πας;

σαν βάση έχω την πρωτεινη στα γεύματα μου, έχασα πρόσφατα 15 κιλά και θέλω να χάσω άλλα 10. προσέχω θερμίδες και οι υδατάνθρακες είναι αρκετά χαμηλοί στο σύνολο της μέρας.

Καλημέρα non fit people. Τα πόδια σου θεωρείς ότι δεν χρειάζονται γυμναστική ή τα γυμνάζεις με κάποιο τρόπο (π.χ. με συστηματικές ποδηλασίες ή είσαι ποδοσφαιριστής κτλ);

για τα πόδια έχω ακούσει πως αν τα γυμνάσεις όταν είναι "χοντρά" θα μείνουν έτσι και είναι δύσκολο να αδυνατήσουν και εγώ θέλω πρώτα να τα αδυνατήσω και μετά να τα γυμνάσω. επείσης όντας για χρόνια +20Kg από αυτό που πρέπει για το ύψος μου σε συνδιασμό με το περπάτημα που κάνω σχεδόν κάθε μέρα νομίζω πως τα πόδια μου σε κατάσταση δύναμης είναι αρκετά καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

[...]

για τα πόδια έχω ακούσει πως αν τα γυμνάσεις όταν είναι "χοντρά" θα μείνουν έτσι και είναι δύσκολο να αδυνατήσουν και εγώ θέλω πρώτα να τα αδυνατήσω και μετά να τα γυμνάσω. επείσης όντας για χρόνια +20Kg από αυτό που πρέπει για το ύψος μου σε συνδιασμό με το περπάτημα που κάνω σχεδόν κάθε μέρα νομίζω πως τα πόδια μου σε κατάσταση δύναμης είναι αρκετά καλά.

Αυτό που θα καταλήξεις να κάνεις είναι να αποδυναμώσεις τα πόδια σου αντί να τα αδυνατήσεις. Για τα υπόλοιπα, νομίζεις...

• Like 1

Καλημέρα fit ppl, είμαι όσο πιο αρχάριος γίνεται με την γυμναστική και τα βάρη για αυτό ρωτάω εσάς μήπως και μπορέσω να να "γραμμώσω ελαφρώς" (το ότι είναι καλοκαίρι τώρα είναι εντελώς τυχαίο). Ο εξοπλισμός που διαθέτω είναι δύο αλτήρες (2.2Kg/each + 4x2.5Kg + 4x1.25Kg + 4x0.5Kg), μπάρα και πάγκο δεν έχω αλλά υπάρχουν κρεβάτια, καρέκλες και πολυθρόνες. Θα ήθελα να γυμνάσω κατά βάση δικέφαλο, τρικέφαλο, ώμο (μαζί με το ώμο θέλω και αυτό πίσω από τον λαιμό, traps νομίζω λέγονται), και μετά πλάτη και στήθος. Θα προτειμούσα οι ασκήσεις να είναι με links από Link.png Site: εδώ  για να μπορώ να δω τον σωστό τρόπο εκτέλεσης. Τέλος έχω ακούσει πως το μύες τους γυμνάζεις σε ζυγάρια (δλδ μια μέρα πλάτη-στήθος, άλλη μέρα τρικέφαλο-ώμους) και όχι τον καθένα μόνο του σε μια μέρα, αν ισχύει αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν λάθος ζευγάρια (δηλαδή αν είναι λάθος να κάνω την ίδια μέρα πλάτη-στήθος) και ποια είναι τα ιδανικά ζευγάρια. Συγνώμη αν κούρασα με το κατεβατό και ακόμη περισσότερο με αυτά που ζητάω. Καλή συνέχεια της μέρας.

Κατά τη γνώμη μου επειδή είσαι αρχάριος, μπορείς να ψαχτείς με καλλισθενικές (bodyweight) ασκήσεις για να χτίσεις μια βάση για όλο το σώμα.  Κάμψεις, καθίσματα και σανίδα πιάνουν σχεδόν όλους τους μυς και υπάρχουν και άλλες ασκήσεις αν θες να το δυσκολέψεις. Όταν φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο, μπορείς να πας σε όργανα και να απομονώσεις όποιους μυς θες.

• Like 2

Ρε παιδιά να ρωτήσω. Έχω χάσει 13 κιλά και είμαι πια στα φυσιολογικά κιλά για το ύψος μου δεν θέλω να χάσω αλλά. Βλέπω πως τα χέρια μ όμως (κυρίως από όλο το σώμα ) δεν δείχνουν το όγκο και ας πούμε γράμμωση ενώ πριν τα είχαν. Τι σημαίνει αυτο; από την πολύ αεροβική έχασα μυϊκό ιστο; βαρη κάνω αρκετά λίγα σε σχέση με την αερόβια αλλά στην δουλειά μ όλη την ώρα σηκώνω πολλά βαρη. Πρέπει να δώσω βάση τώρα πλέον στα βαρη σε συνδυασμό με τι; πρωτεΐνη από φαγητό ( που τους τελευταίους μήνες έχω πήξει σε κοτόπουλο και τόνο ) ή να δοκιμάσω σε σκονη πλεον; δεν μου αρεσει έτσι όπως δείχνουν . Καμμια συμβουλη ;

χανεις βαρος = χανεις μυς + χανεις λιπος

βαζεις βαρος = βαζεις μυς + βαζεις λιπος

ασχετως διατροφης και γυμναστικης

οποτε ξαναβαλε τα κιλα που εχασες

Σήμερα λοιπόν επέστρεψα στον τόπο του εγκλήματος, στον ναό μου, στη ψυχοθεραπεία μου. Και μονο που μπήκα ένιωσα άλλος άνθρωπος.

Φυσικά ξεκίνησα πολυ χαλαρά, μονο πισίνα όπως είπα. Αλλα και πάλι... ηταν αρκετο να ξανανιώσω.

Εδώ ενα στιγμιότυπο, μετά τη προπονηςη, μετά το μπάνιο-τζακούζια κλπ ... κατακόκκινη και πολυ ευχαριστημένη

I am back bitzez

IMG_1488.jpg

• Like 7

πολλοι εχουμε κανει ομελετα με ασπραδι αυγου απο την δεξια συσκευασια.ειπα να δοκιμασω ομελετα με το ασπραδι με γευση φραουλα.ναι κανονικα μπορει καποιος να το πιει σκετο.σε χρωμα ωραια βγηκε αλλα σε γευση δυστυχως not good

20170706_231826.jpg

Μπράβο Μαργαριτόνι, το χαμόγελό σου είναι η ψυχή σου ! πάντα και μόνο έτσι να είσαι! ευδιάθετη, χαμογελαστή και ευτυχισμένη! 
Καλή και δυναμική επ-άνοδο !

• Like 2

πολλοι εχουμε κανει ομελετα με ασπραδι αυγου απο την δεξια συσκευασια.ειπα να δοκιμασω ομελετα με το ασπραδι με γευση φραουλα.ναι κανονικα μπορει καποιος να το πιει σκετο.σε χρωμα ωραια βγηκε αλλα σε γευση δυστυχως not good

Παραείσαι τολμηρός με τις γεύσεις, χαχα, πώς σου ήρθε ότι θα μπορούσε αυτό να τρώγεται, αλήθεια;  :P

Μαργαρίτα, χαιρόμαστε κι εμείς μαζί για την επάνοδό σου! 

• Like 1

Παραείσαι τολμηρός με τις γεύσεις, χαχα, πώς σου ήρθε ότι θα μπορούσε αυτό να τρώγεται, αλήθεια; :P

!

το ασπραδι αυγο τρωγεται ομελετα μια χαρα.ειδα και την φραουλα και ειπα να την δοκιμασω.:P.αλλα failed.το υπολοιπο το κοβω για μπισκοτα με πρωτεινη.δεν ξερω πως μου ηρθε.

Ναι, πουλάκι μου, το ασπράδι κι εγώ ομελέτα το τρώω, αλλά ομελέτα φράουλα, ακόμη και γλυκιά... μεχ... Κανένα muffin ίσως μπορείς να δοκιμάσεις απαραίτητα με κομμάτια αληθινής φράουλας.  :D

Ναι, πουλάκι μου, το ασπράδι κι εγώ ομελέτα το τρώω, αλλά ομελέτα φράουλα, ακόμη και γλυκιά... μεχ... Κανένα muffin ίσως μπορείς να δοκιμάσεις απαραίτητα με κομμάτια αληθινής φράουλας.  :D

κανονικα ειναι για να το πιεις σκετο οπως ειναι το οποιο αμα το πιεις σκετο δεν ειναι τοσο παραξενο οσο το κανονικο ασπραδι λογω της φραουλας.αλλα επειδη αυτο δεν παιζει σε μενα(stomach issues) ειπα να το κανω ομελετα.ναι πραγματι δεν κολλαει η φραουλα με την ομελετα.αλλα σε κανα μπισκοτο πρωτεινης αντι για κανονικο ασπραδι μπορει να το κανει πιο ωραια.ισως μεσα στο weekend να πεσει δοκιμη .muffin με αυγο φραουλας.για κανονικη φραουλα μιαμ μιαμ

frozex, on 18 Apr 2017 - 6:01 PM, said:snapback.png

Καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω εδώ, συνήθως είμουν στο "Anti-...". Έχω αρχίσει μια "δίαιτα", αν μπορώ να την αποκαλέσω έτσι, την γνωστή ως χημική δίαιτα ή Zero Carbs Diet. Πήρα την απόφαση γιατί εγώ και το άθφονο κρέας πάμε μαζί, προσπάθησα και άλλες δίαιτες αλλά πεινούσα. Ξέρω πως δεν είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό, μπορεί και ότι χειρότερο, αλλά μέσα στις 4 μέρες που βρίσκομαι στην δίαιτα αυτή έχω δει αρκετά ενθαρρυτικά αποτελέσματα στην ζυγαριά. Για να μην σας κουράζω, γράφω εδώ γιατί έχω ένα πρόβλημα, η μόνη μου λύση για μην αρχίσει να τρελένεται ο οργανισμός μου ήταν να πάρω πολυβιταμινες, έψαξα τι χρειαζόμουν περισσότερο (βιταμίνη C - K , ασβέστιο) αλλά δεν είχα ψάξει το πόσο, λέω θα έχουν φτιαχτεί για να πληρούν τις ημερήσιες ποσοτητες που χριάζεται ο οργανισμός. Έρχομαι σπίτι και λέω ας ψάξω για να είμαι σίγουρος και εδώ και ώρα έχω κολλήσει στην βιταμίνη C, το δισκίο μου δίνει 1000mg βιταμίνης C και στο ίντερνετ διαβάζω ότι χρειαζόμαστε κοντά στα 90mg. Τι ίσχύει; Το δισκίο περιέχει την δεκαπλάσια και παραπάνω βιταμίνη C από αυτό που χρειάζομαι. Μπορείτε να βοηθήσετε; Έχετε μηπώς κάποιο πίνακα που να δείχνει πόσο χρειαζόμαστε από κάθε βιταμίνη ημηρεσίως; Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό.

frozex, on 18 Apr 2017 - 6:24 PM, said:snapback.png

Το πόσο πρέπει να τρώω πως το καθορίζεις; Αν εννοείς απο θερμίδες δεν το κοιτάω, τρώω λίγο λιγότερο απο αυτό που θα με χωρτάσει. Πίνω νερό πριν από τα γεύματα για να αισθάνομαι χορτάτος πιο έυκολα - γρήγορα. Αυτές τις 4 μέρες εκτός την πρώτη μέρα δεν έφαγα σαλάτα, από αύριο έλεγα να την ξαναξεκινήσω. Ο λόγος που επέλεξα αυτή την διάιτα είναι γιατί αν πεινάσω τρώω λίγο κρέας, ενώ στις άλλες περιπτώσεις οι θερμίδες είναι ίσα ίσα.

Καλημέρα, σας είχα υποσχεθεί τα αποτελέσματα της "δίαιτας" μου (low carb) αλλά άργησα πολύ και σήμερα το πρωί είπα να πάρω μεζούρα και να σας τα πω. Λοιπόν το όλο θέμα το ξεκίνησα 14/4/2017, έκανα τα παραπάνω και το τελείωσα στις 2/6/2017. Σε αυτό το διάστημα έχασα 12 κιλά. Από τότε μέχρι και σήμερα το συνεχίζω, έχω κατεβάσει τις θερμίδες και ανέβασα τους υδατάνθρακες ώστε να είναι πιο ισορροπημένη διατροφή. Επειδή το low carb μου άρεσε σαν ιδέα, το έχω κρατήσει και θα το συνεχίσω για πολύ ακόμα, όχι στους 10-20 υδατάνθρακες την μέρα αλλά 80 και max 100. Από τις 2/6 που σταμάτησε το "δύσκολο" κομμάτι της δίαιτας και κάνω το κάτι πιο ισορροπημένο μέχρι σήμερα έχασα άλλα 5 κιλά. Με την μεζούρα τώρα, στην γάμπα έχασα 1εκ., στο μπούτι 2εκ., στην κοιλιά έχασα 9εκ., στο στήθος 5εκ., στους ώμους έχασα 8εκ., στο μπράτσο 1εκ και τέλος στον λαιμό έβαλα 2εκ. Σήμερα 8/7/2017 είμαι 1,91 μέτρα ύψος και 101,6 κιλά. Στόχος μου είναι να χάσω τουλάχιστον άλλα 10 κιλά με όνειρο στο τέλος η ζυγαριά να δείχνει λιγότερο από 90 κιλά. Αυτό έχω σκοπό να το πετύχω με την παραπάνω διατροφή (max 100 υδατάνθρακες) και γυμναστική που εσείς μου προτείνατε. Αυτά από μένα, καλή σας μέρα και καλό σαββατοκύριακο.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...