Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δικό μου full. Μισή ώρα στο διάδρομο στο 7.5 ανεβάζοντας που και που 9-9.5 και όταν ξεμένω από ανάσες κατεβάζω στο 6 και πιο κάτω και πάλι από την αρχή. Όταν το δοκίμαζα παλιά στο 10λεπτο έσερνα το μουδιασμένο πόδι και έβγαινα out για αρκετές μέρες.

Το πόσο αδύνατος νοιώθει κανείς εξαρτάται από τον σωματότυπο του και τι βλέπει στον καθρέπτη ο ίδιος. Ο συσχετισμός ύψους βάρους είναι πολύ γενικό.

-------

Έπεσες σε δύναμη αντοχή αλλά είσαι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ σε δύναμη ανά κιλό.

Ένταξ καμία φορά η γκρίνια και το ανικανοποίητο σε σπρώχνει να συνεχίζεις για καλύτερα αποτελέσματα :)

Αα, σαν HIIT εννοεις. Και γω το ξεκινησα εδω και 1 μηνα και μπορω να πω πως κανει καλη δουλεια στην αντοχη!

Παντως νταξει, 84 κιλα σε 1.75 υψος (π.χ- γιατι εγω τωρα ειμαι 80 κιλα 1,74) δε σε λες σκελετο, ουτε σε 1,80 υψος νομιζω :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ζυγαριά μέτρησης σωματικού βάρους ή ζυγαριά κουζίνας;

Σωματικού βάρους, φαντάζεσαι να είχε η ζυγαριά κουζίνας απόκλιση ένα κιλό? :D

• Like 3

Σιγα ρε συ, εγώ κάνω γυμναστική μετά απο 18-20 ώρες νηστικός, σε καθημερινή βάση, και τα πάω καλύτερα από πριν . Intermittent fasting λέγεται και σε μερικούς, όπως εμένα, δουλεύει περίφημα. Το κλειδί είναι στο feeding window να φας του σκασμού!

αν ειμαι 18-20 ωρες νηστικος μετα απο κανονικο προγραμμα δηλαδη να εχω παει δουλεια κτλ μπορει να ειμαι τσιτα λογω πεινας αλλα παιζει να τρεμω απο την πεινα οποτε δεν ξερω καν πως θα βγει το γυμναστηριο.ακομα και αν μπορει να βγει καλυτερο που σε μενα δεν δουλευει δεν θα το δοκιμαζα.μιλαω παντα για full προγραμμα ημερας.οχι να μην φαω 18 ωρες και τις 17 να ειμαι σπιτι σε εναν καναπε.ειμαι απο τα ατομα που δεν καθομαι ουτε 10 λεπτα φρονιμος και υπο νορμαλ συνθηκες καθε 2-3 ωρες τρωω κατι.εχει τυχει να περασουν πολλες ωρες χωρις φαγητο αλλα το αποφευγω.

παίζουνε fastings 16-18 ωρών. δοκιασμένο δεν είχα κανένα πρόβλημα

Τι θεωρείται proper να φάτε πριν την προπόνηση (1-2 ώρες πριν)

δώστε μια περιγραφή γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος σε αυτό το κομμάτι (συγκεκριμένα πραγματ ααν θέλετε και δοκιμασμένα όχι μια πρωτεινα 1 υδαταθρανκα έτσι ξερά.)

Ευχαριστώ.

και εγώ αλλα το καταπολεμάω..

αυτή τη στιγμή πριν τη προπόνηση πίνω ένα σέικερ με γάλα βρώμη σκουπ και μια μπανάνα μεσα μπλενταρισμένα.

καλά τα πάω αλλα ψιλοανακατευομαι το πρώτο μισάωρο.

αμα την παλευετε παιδια It's ok./απλα το ειπα σε αυτον που ρωτησε μην παει και το δοκιμασει και ξαφνικα βρεθει σωριασμενος κατω ή καταφερει το αναποδο αντι να γυμναστει.αν θελει να το δοκιμασει ας το δοκιμασει σιγα σιγα.

.ενα γιαουρτακι/ καμια μπανανα ή οπως ειπες κατι στο blender με βρωμη μπανανα γαλα κανελα .κατι ελαφρυ δηλαδη .αυτο θεωρω να φαω κατι πριν την προπονηση και να μην ειναι με αδειο στομαχι.

Παίδες μια χαρά δουλεύουν όλα

η επόμενη έρευνα θα λέει ότι μετά από 48ώρες νηστικός κάνουμε την τέλεια προπόνηση με τα καλύτερα αποτελέσματα!!

Πάντως όποιος νομίζει ότι αποδίδει τέλεια στην προπόνηση μετά από 18 ώρες νηστείας είναι επειδή δεν ξέρει πώς θα απέδιδε αν έκανε προπόνηση μετά από ένα τούμπανο γεύμα σε υδατάνθρακες κ πρωτεΐνες!

Εγώ αν κάνω προπόνηση νηστικός πέρα από το ότι δεν έχω καθόλου ενέργεια, δεν πρήζομαι καθόλου είναι σαν να μην κάνω, αντιθέτως αν προπονηθώ μετά από ένα τούμπανο γεύμα νιώθω τα χέρια, το στήθος τους ώμους κτλ να διπλασιάζονται!!

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικές μέθοδοι που δουλεύουν διαφορετικά στον καθένα, απλά δοκιμάστε, όχι μόνο τι σας βολεύει αλλά τι δουλεύει καλύτερα πάνω σας!

Όχι τίποτα σπουδαίο, δυο μπανάνες στο μπλέντερ μαζί με γάλα, βρώμη, μέλι, λιναροσπορο, λίγη whey, προπόνηση μετά από δυόμιση ώρες σηκώσω 10 κιλά πάνω σε όλες τις ασκήσεις σε σχέση με το να είχα πάει νηστικός!

Την ίδια μέρα όχι την επόμενη, 20+ χρόνια δοκιμασμένο.

Για τα φάρμακά μην λέτε τα αυτονόητα, εδώ απλά κρεατίνη παίρνεις κ εάν έχεις παρθένο οργανισμό πετάς, από προπόνηση σε προπόνηση ανεβαίνεις τον πρώτο καιρό.

σιγουρα στον καθενα πετυχαινει διαφορετικα αλλα συμφωνω με σενα.No food no energy. αν τωρα καποιος θεωρει full γευμα πριν την προπονηση τα 2-3 πιτογυρα τοτε ναι δεν νομιζω οτι θα αποδοσει στο γυμναστηριο.αλλα αυτο που λες εσυ περα οτι ειναι πεντανοστιμο ειναι οτι πρεπει για να σου δωσει ενα ωραιο boost.

προσωπικά νηστικός ούτε για πλάκα ,αυτή τη στιγμή ειμαι σε γράμμωση κ έχω κρατήσει 100% της δύναμης απο όγκο ....τι άλλο να θέλω, αλλα ακολουθώ όλους τους βασικούς κανόνες , τα τεστ και νέοι μέθοδοι μας τελείωσαν , αν δω οτι δεν έχω progress βλέπουμε  :-D

+1 .δεν λεω υποχρεωτικα καποιος να σκασει στο φαι αλλα να τσιμπησει κατι να ανεβει λιγο

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε.. εγώ έκανα προπόνηση μετά από 16 ώρες fasting άνετα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο αδερφός μου ίδια κιλά ίδιο σωματότυπο εκτός από ότι έτρωγε τουλάχιστον 4 γεύματα έπρεπε και να φάει 1-2 μπανανες πριν από την προπόνηση, οχι για να του βγει πιο δυνατή αλλά γιατι αν δεν έτρωγε μπορούσε να λυποθυμισει κιόλας.

ισως να ειναι πως εχει συνηθισει ο καθενας τον ευατο του και να παιζουν και αλλα πραγματα ρολο πχ τι γυμναστικη θα κανει καποιος αλλα και γενικοτερα η υγεια του.μπορει και κατι να του λειπει και να μην αντεχει παραπανω αντιθετα με σενα

Δε γίνετε να μπεις σε fasting από τα 4 γεύματα κατευθείαν , θέλει περίοδο προσαρμογής. Όπως επίσης δεν πας κατευθείαν στις 16 ώρες αλλά ξεκινάς απο τις 10 πχ και σιγά σιγά ανεβάζεις.

αυτο καλο ειναι να το ξερει αυτος που ρωτησε μην τον βρει τιποτα παραξενο

Υπάρχει πιθανότητα να βγάλει και την καλύτερη προπόνηση της ζωής του...

η αν δεν την παλευει να ειναι η χειροτερη της ζωης του.??

Εγώ αν φάω 2.5 ώρες πριν από την προπόνηση θα μου έρχεται να ξεράσω και μάλλον θα φύγω στην μέση, δεν είναι όλοι ίδιοι πως να το κάνουμε. Καμιά μπανάνα με το ζόρι εντάξει αλλά δεν γίνεται παραπάνω

πιστευω οτι εξαρτατε και τη προπονηση κανεις.αλλιως καποιος να κανει crossift,αλλο καποιος να κανει απλα βαρη αλλο καποιος να παει τρεξιμο.σε μενα προσωπικα αν φαω παρα πολυ ναι δεν νιωθω ωραια συν οτι πολλες φορες   θα νιωθω το φαγητο να ανεβαινει στον οισοφαγο.αν φαω λιγο καμια ωρα πριν τοτε μια χαρα.αλλα ναι παλι εξαρτατε και απο τι προπονηση θα παω να κανω.

Παντως προσωπικα κ εγω νιωθω πως δε μπορω να "λειτουργησω" χωρις φαγητο, ποσο μαλλον να ειμαι νηστικος και να παω να κανω βαρη. Εξουθενωνομαι κατευθειαν και δεν εχω δυναμη. Για μενα το καλυτερο ειναι να φαω ενα κανονικο γευμα 2μιση-3 ωρες πριν και φρουτα (αν εχω) μαζι με κανα 2 κουταλιες μελι + βρωμη. Επισης, δινω βαση στους υδατανθρακες πριν την προπονηση και μπορω να πω οτι εχω δει αρκετη διαφορα σε δυναμη αλλα κυριως σε αντοχη και ενταση.

Επισης, πως την παλευετε να συγκεντρωνεστε στη γυμναστικη με το στομαχι να παιζει ταμπουρλο? :P

και το χειροτερο να πεινας πολυ και να εισαι σε σημειο να ψιλοτρεμεις απο την πεινα .εκει τσιτωνεις μεν αλλα μετα εισαι κιολας οτι τρωω τα παντα.

ps. με τη ζέστη οι δυνάμεις σας πως πάνε; διότι βλέπω στις προπονήσεις δύναμης μου να "πέφτω" σε αποδόσεις.

Εγώ ΔΕ μπορώ να πάω πρωί, αν δεν πιο δύο καφέδες δεν ανοίγει το μάτι μου και η μπάρα θα γίνει λαιμητόμος μου... 

τώρα θα πάω προπόνηση δύναμης σε πόδια, βοήθειά μου ...  :cry:

Οτιδηποτε προπονηση,ασκηση,Hobby κανω σε ωψηλες θερμοκρασιες πεφτω σε αποδοση.και δεν θεωρω υψηλες θερμοκρασιες μονο τα 40 αρια αλλα και τα 30 ειναι πολυ για μενα.αντιθετα οσο πιο χαμηλη θερμοκρασια μου δωσεις ανεβαινει η αποδοση μου.δουλευω πολυ καλα οταν ακομα και υπο Full ενταση δεν νιωθω να ζεστενομαι οποτε προτιμω θερμοκρασιες ανετα 10 βαθμους και χαμηλοτερα. οπου βρω a/c ανεμιστηρα στο γυμναστηριο παω και διπλα.υπαρχουν και αλλα πραγματα να σε ξυπνησουν απο το να εισαι με τους καφεδες συνεχεια.και επισης παρα πολλα ατομα δεν αποδιδουν το πρωι οποτε θα μπορουσε και η προπονηση να γινει αλλη ωρα της ημερας.

Και να γκρινιάξει για τις φωτογραφίες με τα πόδια του Mau.  :lol:

Α και αν σας αρέσουν οι ήρεμες παραλίες, πάρτε μια βαρκούλα να επισκέπτεστε όσες δεν έχουν πρόσβαση από στεριά, παρά μόνο από θάλασσα όπως καλή ώρα η παραπάνω παραλία. 

περα απο αυτο υπαρχουν και παραλιες που ειναι λιγο αγνωστες στον πολυ κοσμο.πχ λεγραινα στο ιχθυοτροφειο δεξια.

• Like 3

και το χειροτερο να πεινας πολυ και να εισαι σε σημειο να ψιλοτρεμεις απο την πεινα .εκει τσιτωνεις μεν αλλα μετα εισαι κιολας οτι τρωω τα παντα.

Eχει διπλα απο το γυμναστηριο μια θειτσα που μαγειρευει συνεχεια μπριζολες κεφτεδακια πατατες (τηγανητά) κ μας εχει γ@@@ καθε προπονηση :P

• Like 2

Πουλινε, το να είσαι 18 ώρες νηστικός σε IF δεν είναι το ίδιο με το να είσαι 18 ώρες νηστικός σε τυπικό διατροφικό πρόγραμμα. Η διαφορα στο IF είναι ότι στο παράθυρο των 6 ωρών που "επιτρεπεται" να φας, τρως ΟΛΕΣ τις θερμίδες που σου αναλογούν.

Προσωπικά ΔΕΝ πεινάω ακολουθώντας αυτό το πρωτόκολλο (κι απ' όσο ξέρω κανενας απ οσους το ακολουθουν δεν πεινάει εκτός κι αν θέλει να χάσει βάρος και βρίσκεται σε θερμιδικό έλλειμα).

• Like 2

εμένα δεν είναι θέμα πείνας , ούτε αντοχής ,  είναι θέμα δύναμης . Αν δεν έπαιζε καταβολισμός και μπορούσα να τρώω 500 θερμίδες τη μέρα και να χάνω 400% γρηγορότερα λίπος θα το έκανα , ακόμα κ αν ένιωθα το στομάχι μου να φέρνει 10 κόμπους. 

σήμερα στήθος 100kg επικλινής κ στα καπάκια ίσιο 110 χ 3, 120χ2 , 130χ1 (αυτή την άκουσα καλά και με έπρηξε) και ένιωθα οτι θα μπορούσα να δώσω και για δεύτερη να την ακούσω καλύτερα κ να πάει για fail αλλα ο spotter μου δεν ηταν εμπιστοσύνης και δεν.

Μετά 100kg για reps στον ίσιο κ συνέχισα κομπλέ την προπόνηση με πρωινό 200γρ μπανάνα (2 μικρές) + 2 scoop whey = 400 θερμίδες (την άνοιξα τελικά  ) 

σε γράμμωση , πρωινή προπόνηση 2 ώρες αφού ξύπνησα = success 

γιαυτό λέμε ας κάνει ο καθένας ότι του δουλεύει καλύτερα , σημασία έχει το αποτέλεσμα , αν δεν έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις όσο "σωστό" και να ακούγεται , όσες έρευνες και να έχεις για να υποστηρίξεις γιατί θα έπρεπε να δουλέψει δεν έχει καμία σημασία. 

• Like 2

Δεν ξέρω εάν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι αφενός μεν σημασία έχει το αποτέλεσμα (όπως λέει κι ο Vapir) κι ό,τι δουλεύει στον καθένα, αλλά θεωρώ αφετέρου δε ότι το IF είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί σε αθλήματα/προπονήσεις μεγάλης διάρκειας κατά τις οποίες ο οργανισμός μας απαιτεί αναπλήρωση τροφής η/και υγρών για να μην καταρρεύσει.

Δεν ξέρω εάν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι αφενός μεν σημασία έχει το αποτέλεσμα (όπως λέει κι ο Vapir) κι ό,τι δουλεύει στον καθένα, αλλά θεωρώ αφετέρου δε ότι το IF είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί σε αθλήματα/προπονήσεις μεγάλης διάρκειας κατά τις οποίες ο οργανισμός μας απαιτεί αναπλήρωση τροφής η/και υγρών για να μην καταρρεύσει.

κοίτα προσωπικά ούτε που θα ξαναέκανα if (είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κ όντως έχανα λίπος αλλα το ίδιο και με μια υποθερμιδική). 

ούτε για σοβαρό natural bodybuilding τη θεωρώ καλή.

Για εμένα η if ειναι για όποιον δε γουστάρει κ δε θέλει να τρώει πρωί , όποιος δεν έχει τέτοια θέματα δεν έχει κανένα λόγο να την εφαρμόσει. Λένε για αυξητικές και μηχανισμούς που στα χαρτιά θα βοηθούσαν αλλα δεν είδα ούτε έναν με εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν θα είχε με τα απλά πράγματα που προτείνουμε συνήθως.

Οπότε γιαυτό λέμε , αν έχει αποτέλεσμα (ότι αποτέλεσμα ψάχνει ο καθένας) τότε κομπλέ , προσωπικά επειδή ψάχνω πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν με νοιάζει πχ να ξυπνήσω 2 ώρες νωρίτερα και να κοιμηθώ 2 ώρες νωρίτερα για να προλάβω να φάω το πρωί πριν φύγω , να κουβαλάω ταπερ στη δουλειά κλπ , κάποιος άλλος δεν θέλει να τα κάνει όλα αυτά και επιλέγει να προσαρμόσει τα πράγματα όπως τον βολεύουν , κατανοητό , το αποτέλεσμα που έχει τον ικανοποιεί οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα διαφωνίας 

• Like 1

κοίτα προσωπικά ούτε που θα ξαναέκανα if (είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κ όντως έχανα λίπος αλλα το ίδιο και με μια υποθερμιδική). 

Η if υποτίθεται ότι δίνει ένα διάστημα στον οργανισμό να αδειάσει από υδατάνθρακες, να πέσει η ινσουλίνη και να μπορέσεις να κάψεις τα αποθέματα λίπους. Η οποία καύση λίπους, αν και αργή, είναι αρκετή όταν δεν κανεις κάτι ιδιαίτερο σωματικά.

Σε αυτή τη φάση όμως, αν πας ξαφνικά π.χ. να κωπηλατήσεις μία βάρκα, που χρειάζεται άμεση και πολύ ενέργεια και η καύση λίπους δε φτάνει, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Καίει μυικό ιστό παρόλο που τον χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή; 

Πουλινε, το να είσαι 18 ώρες νηστικός σε IF δεν είναι το ίδιο με το να είσαι 18 ώρες νηστικός σε τυπικό διατροφικό πρόγραμμα. Η διαφορα στο IF είναι ότι στο παράθυρο των 6 ωρών που "επιτρεπεται" να φας, τρως ΟΛΕΣ τις θερμίδες που σου αναλογούν.

Προσωπικά ΔΕΝ πεινάω ακολουθώντας αυτό το πρωτόκολλο (κι απ' όσο ξέρω κανενας απ οσους το ακολουθουν δεν πεινάει εκτός κι αν θέλει να χάσει βάρος και βρίσκεται σε θερμιδικό έλλειμα).

ναι ειδα που εγραψες οτι πρεπει να φας ολες τις θερμιδες απλα ναι μου φαινεται πραγματι λιγο τραβηγμενο.αν μπορεις και το κανεις μια χαρα απλα γενικοτερα λιγο προσοχη στο στομαχι γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο να πιταρεις με μεγαλα γευματα(μπορει να οδηγησει σε αλλα προβληματα).εγω προσωπικα και να ηθελα για πολλους λογους δεν θα μπορουσα να το κανω.

Eχει διπλα απο το γυμναστηριο μια θειτσα που μαγειρευει συνεχεια μπριζολες κεφτεδακια πατατες (τηγανητά) κ μας εχει γ@@@ καθε προπονηση :P

αν σας παρει χαμπαρι οτι πεινατε βλεπω να φτιαχνει φαγητο μετα και να στελνει φυλλαδια στο γυμναστηριο.

• Like 1

Η if υποτίθεται ότι δίνει ένα διάστημα στον οργανισμό να αδειάσει από υδατάνθρακες, να πέσει η ινσουλίνη και να μπορέσεις να κάψεις τα αποθέματα λίπους. Η οποία καύση λίπους, αν και αργή, είναι αρκετή όταν δεν κανεις κάτι ιδιαίτερο σωματικά.

Σε αυτή τη φάση όμως, αν πας ξαφνικά π.χ. να κωπηλατήσεις μία βάρκα, που χρειάζεται άμεση και πολύ ενέργεια και η καύση λίπους δε φτάνει, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Καίει μυικό ιστό παρόλο που τον χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή; 

νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο, για να αδειάσει(ποτέ δεν αδειάζει πραγματικά , απλά μειώνονται πολύ τα επίπεδα ) το σώμα σου απο γλυκογόνο παίρνει μέρες, ιδικά όταν δεν βρίσκεσαι σωματικά active όπως λες .Η if έχει να κάνει με το feeding pattern που ακολουθείς και λένε πως βοηθάει στην παραγωγή αυξητικής κατα την περίοδο της νηστείας (χ ώρες) 

Για να στο πω απλά , για να μπουν κάποιοι άμεσα σε κέτοση (παίρνει 2-3 μέρες με 0 υδατάνθρακα) κάνουν χρήση φαρμάκων για διαβητικούς , δεν υπάρχει φυσικός τρόπος να "αδειάσει απο υδατάνθρακες" σε μια μέρα , εκτός αν κατανάλωνες low carb (κάτω απο 100) και πλακωθείς σε βαριά προπόνηση με βάρη και έντονη αερόβια με την προϋπόθεση πως μετά δεν θα φας καθόλου υδατάνθρακα (στην if τρως 2-3 μεγάλα γεύματα με υδατάνθρακα μετά την προπόνηση). 

Για εμένα η if ειναι για όποιον δε γουστάρει κ δε θέλει να τρώει πρωί , όποιος δεν έχει τέτοια θέματα δεν έχει κανένα λόγο να την εφαρμόσει. Λένε για αυξητικές και μηχανισμούς που στα χαρτιά θα βοηθούσαν αλλα δεν είδα ούτε έναν με εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν θα είχε με τα απλά πράγματα που προτείνουμε συνήθως.

Οπότε γιαυτό λέμε , αν έχει αποτέλεσμα (ότι αποτέλεσμα ψάχνει ο καθένας) τότε κομπλέ , προσωπικά επειδή ψάχνω πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν με νοιάζει πχ να ξυπνήσω 2 ώρες νωρίτερα και να κοιμηθώ 2 ώρες νωρίτερα για να προλάβω να φάω το πρωί πριν φύγω , να κουβαλάω ταπερ στη δουλειά κλπ , κάποιος άλλος δεν θέλει να τα κάνει όλα αυτά και επιλέγει να προσαρμόσει τα πράγματα όπως τον βολεύουν , κατανοητό , το αποτέλεσμα που έχει τον ικανοποιεί οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα διαφωνίας 

Συμφωνώ. Η αναφορά μου έγινε έχοντας κυρίως στο μυαλό μου αθλήματα αντοχής - όπως αυτό που εξασκώ - στις προπονήσεις των οποίων θεωρώ ότι ο οργανισμός μας δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα εάν ο αθλούμενος είναι σε πρόγραμμα IF. Μπορεί και να κάνω λάθος, θα χαρώ να με διορθώσει κάποιος, για να μάθω και κάτι καινούριο, προσωπικά όμως δεν θα πειραματιστώ με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Άμα ρθεις προς τα δω θα σου δείξω (όχι εμένα). Δε θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, δημόσιο φόρουμ είμαστε, αλλά έχω να παρουσιάσω τέτοιο αποτέλεσμα.

Για μένα το IF είναι κάτι σαν μαγικό χάπι. Γι άλλον ακόμη ένα διατροφικό πρωτόκολλο στα τόσα που κυκλοφορούν. Απο κει και πέρα, πέρι ορέξεως κολοκυθοπιτα. :)

• Like 1

• Moderators

Μπουχου. Ο ωμος μου με αφηνει σιγα σιγα, μαλλον σύνδρομο υπακρωμιακης προστριβη μεσα στη βδομαδα που θα αξιωθώ να παω στο γιατρο θα ξερω σιγουρα αλλα το βλεπω φαρμακα/φυσικοθεραπειες..

Άμα ρθεις προς τα δω θα σου δείξω (όχι εμένα). Δε θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, δημόσιο φόρουμ είμαστε, αλλά έχω να παρουσιάσω τέτοιο αποτέλεσμα.

Για μένα το IF είναι κάτι σαν μαγικό χάπι. Γι άλλον ακόμη ένα διατροφικό πρωτόκολλο στα τόσα που κυκλοφορούν. Απο κει και πέρα, πέρι ορέξεως κολοκυθοπιτα. :)

υποθέτω πως διάβασες ολόκληρο το ποστ που έκανες reply γιατι υπογράμμισες την μισή πρόταση οπότε θα απαντήσω βάση αυτού (αν και θεωρώ πως παρεξήγησες αυτό που έγραψα) 

αν υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει σωστά ισορροπημένη υποθερμική και τώρα κάνει if και είχε εξαιρετικό/ξεχωριστό αποτέλεσμα είναι subject μελέτης . :-D Αν για χ-ψ λόγο δεν τον βόλευε η πρώτη και την έκανε έτσι κ έτσι ενώ η if του κάθεται καλύτερα και μπορεί και την κάνει σωστά τότε ναι το θεωρώ λογικό.

Αυτό να συμβεί επειδή skipαρε το πρωινό (που η ουσία της if αυτό ειναι) το θεωρώ λίγο παράλογο. 

Έχω δοκιμάσει ακραία διατροφή για "shredding σε χρόνο 0" το χειμώνα που πολλοί θα έβαζαν τα κλάματα κ θα τα παρατούσαν αν την δοκίμαζαν (δεν υπερβάλω). 

Σε διάστημα ελάχιστων εβδομάδων παρουσίαζα εικόνα που τραβούσε βλέμματα και σχόλια για ουσίες επειδή οι αλλαγές ήταν rapid .  (Δεξιά η φλεβικότητα που είχα 24/7 αφού το δέρμα είχε γίνει τσιγαρόχαρτο κ έχω απο φυσικού μου έντονη φλεβικότητα) 

post-353959-0-23992200-1499158503_thumb.png

Τέτοιες διατροφές παρουσιάζουν "εξαιρετικό" αποτέλεσμα που δεν μπορείς να πετύχεις με απλές υποθερμιδικές κλπ (ή παίρνει πολυυυυυυ παραπάνω) και μπορούν να βοηθήσουν κάποια άτομα να πετύχουν γρηγορότερα κάποιο στόχο. Στην προκειμένη ξεφορτώθηκα λίπος που είχα βάλει τους προηγούμενους μήνες σε χρόνο ντε-τε. 

Η if απ την άλλη θεωρώ πως ειναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάποιους για να μπορούν να τρώνε σωστά βάση του δικού τους στυλ ζωής. 

Μπουχου. Ο ωμος μου με αφηνει σιγα σιγα, μαλλον σύνδρομο υπακρωμιακης προστριβη μεσα στη βδομαδα που θα αξιωθώ να παω στο γιατρο θα ξερω σιγουρα αλλα το βλεπω φαρμακα/φυσικοθεραπειες..

αυτό πως το έπαθες? (αν το έγραψες sorry δεν το είδα)

περαστικά 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...