Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά....τι;

Η καπάκι μετά την προπόνηση καθαρή πρωτεΐνη σε σκόνη στο νερό και μετά από μια ώρα στερεά τροφή

Η αν δεν πιεις σκόνη, το πολύ εντός είκοσι λεπτών να έχεις φάει πρωτεΐνη σε στερεά τροφή!

Αυτές είναι οι εναλλακτικές, δεν έγραψα κ σκόνη αμέσως μετά την προπόνηση, και μάσα σε είκοσι λεπτά, όντως το χάσαμε κάπου.

Θενξ, επίσης καλές βουτιές σε όλους!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγώ ΔΕ μπορώ να πάω πρωί, αν δεν πιο δύο καφέδες δεν ανοίγει το μάτι μου και η μπάρα θα γίνει λαιμητόμος μου... 

τώρα θα πάω προπόνηση δύναμης σε πόδια, βοήθειά μου ...  :cry: 

καλά όσο για την εικόνα μου πάω περίφημα  :devil:

• Like 1

η ζέστη είναι ένα χοντρό θέμα αλλα δεν είναι και κατασταλτικός παράγοντας, τη Δευτέρα ανέβασα το PR σε 5χ5 στο squat και deadlift μετά από καιρό μοχοχοχοχοχο και αρκετούς πειραματισμούς.

φροντίζω να κάνω τα βαριά το πρώτο 20λεπτο-30λεπτο γιατί ξέρω μετά δεν θα παλευται. και στα καπάκια αλλαγη μπλούζα (όχι πως αλλάζει κάτι) αλλα έτσι για το φρεσνες.

Εγώ πήγα χθες απόγευμα στις 7 και ευτυχώς είχε AC ανοιχτό και παλευότανε μια χαρά. Σήμερα όμως το gym μου κλείνει στις 6 οπότε θα την αφήσω την σημερινή προπόνηση για δευτέρα.

Εγώ ΔΕ μπορώ να πάω πρωί, αν δεν πιο δύο καφέδες δεν ανοίγει το μάτι μου και η μπάρα θα γίνει λαιμητόμος μου... 

τώρα θα πάω προπόνηση δύναμης σε πόδια, βοήθειά μου ...  :cry: 

καλά όσο για την εικόνα μου πάω περίφημα  :devil:

εγώ τώρα το καλοκαίρι ξυπνάω για πλάκα το πρωί , σηκώνομαι αμέσως και ειμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε  

το χειμώνα πάλι το αντίθετο και προπόνηση μόνο μεσημέρι. 

Τι ζέστη τι κρύο, η προπόνηση προπόνηση, σταθερά εδώ και πολλούς μήνες γύρω στις 10 το πρωί. Η μόνη διαφορα ειναι τώρα εχω τον ανεμιστήρα οροφής στη μέγιστη ένταση, ενα μπουκάλι νερο και μια πετσέτα για τον ιδρώτα. Αλλα η προπόνηση προπόνηση και με μικρη αλλα σταθερή βελτίωση επιδόσεων.

Μετά που ξυπναν τα πιτσιρίκια βουρ στη θαλασσα και κολύμπι για ξεμούδιασμα. Πήγαμε και σήμερα αν και συνήθως σουκου το αποφεύγουμε γιατί έρχονται σωρηδον οι βάρβαροι.

Που ειναι ο Φώτης να μου την πει για τη Ζωάρα που κάνω :)

• Like 1

Και να γκρινιάξει για τις φωτογραφίες με τα πόδια του Mau.  :lol:

Α και αν σας αρέσουν οι ήρεμες παραλίες, πάρτε μια βαρκούλα να επισκέπτεστε όσες δεν έχουν πρόσβαση από στεριά, παρά μόνο από θάλασσα όπως καλή ώρα η παραπάνω παραλία. 

• Like 3

Μετά από τόσο καιρό προσεκτικής εκγύμανσης με βάρη και διάφορα ομαδικά ,δοκίμασα να τρέξω στο full κάνα μισάωρο. Κανένα πρόβλημα στα σκελετικά μου και από τις κύλες που με βασάνιζαν από χρόνια.

Βοηθάνε βέβαια και τα κιλά που έχασα. Σαν σκελετός έγινα αλλά δεν βαριέσαι ...

Είμαι πολύ χαρούμενος ρε παιδιά

---------------

Μαους παραλία 1,5 ώρα από Αθήνα καθημερινή

post-68421-0-14303000-1498934343_thumb.jpg

• Like 6

Μετά από τόσο καιρό προσεκτικής εκγύμανσης με βάρη και διάφορα ομαδικά ,δοκίμασα να τρέξω στο full κάνα μισάωρο. Κανένα πρόβλημα στα σκελετικά μου και από τις κύλες που με βασάνιζαν από χρόνια.

Βοηθάνε βέβαια και τα κιλά που έχασα. Σαν σκελετός έγινα αλλά δεν βαριέσαι ...

Είμαι πολύ χαρούμενος ρε παιδιά

---------------

Μαους παραλία 1,5 ώρα από Αθήνα καθημερινή

Τι εννοεις στο φουλ? Επισης, καπου πιο πανω διαβασα οτι εισαι 84 κιλα, τι σκελετος? Ποσο υψος εχεις 2 μετρα?  :-D  :-D

Εγω μονο βραδυ προπονηση και ναι επεσα σε δυναμη και αντοχη. Χρειαζομαι πλεον πιο πολλους υδατανθρακες πριν για να βγει καλα η προπονηση και επισης δε μπορω να φαω και να παω να χτυπηθω σε 1 ωρα π.χ (οπως εκανα το χειμωνα), πρεπει να περασουν 2μιση-3 ωρες :-( Βεβαια ειναι πρωτη χρονια που τρωω πιο "ελεγχομενα" απο τον Απριλιο περιπου μεχρι τωρα και μπορω να πω πως η αναλογια σε κιλα-δυναμη που ειμαι τωρα ειναι πιο καλη απο καθε αλλη φορα οποτε δεν παραπονιεμαι.

Ειναι και ο δρομος που βρωμοκοπαει μεχρι να φτασω απο τα σκουπιδια και με ριχνει τη διαθεση..

• Like 2

Έχω ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διατροφής (ουσιαστικά απλώς δεν τρώω παχυντικές τροφές) και χρειάζομαι να αγοράσω μια καλή ζυγαριά. Έχετε να προτείνετε καμία.

Επειδής ήμουν για 2-3 χρόνια στα ίδια κιλά τώρα που άρχισα να χάνω κατάλαβα ότι η παλιά ηλεκτρονική ζυγαριά που έχω στο σπίτι έχει απόκλιση 800 γρ με 1.200 γρ κάθε φορα που ζυγίζομαι!

Τι εννοεις στο φουλ? Επισης, καπου πιο πανω διαβασα οτι εισαι 84 κιλα, τι σκελετος? Ποσο υψος εχεις 2 μετρα? :-D :-D

Εγω μονο βραδυ προπονηση και ναι επεσα σε δυναμη και αντοχη. Χρειαζομαι πλεον πιο πολλους υδατανθρακες πριν για να βγει καλα η προπονηση και επισης δε μπορω να φαω και να παω να χτυπηθω σε 1 ωρα π.χ (οπως εκανα το χειμωνα), πρεπει να περασουν 2μιση-3 ωρες :-( Βεβαια ειναι πρωτη χρονια που τρωω πιο "ελεγχομενα" απο τον Απριλιο περιπου μεχρι τωρα και μπορω να πω πως η αναλογια σε κιλα-δυναμη που ειμαι τωρα ειναι πιο καλη απο καθε αλλη φορα οποτε δεν παραπονιεμαι.

Ειναι και ο δρομος που βρωμοκοπαει μεχρι να φτασω απο τα σκουπιδια και με ριχνει τη διαθεση..

Το δικό μου full. Μισή ώρα στο διάδρομο στο 7.5 ανεβάζοντας που και που 9-9.5 και όταν ξεμένω από ανάσες κατεβάζω στο 6 και πιο κάτω και πάλι από την αρχή. Όταν το δοκίμαζα παλιά στο 10λεπτο έσερνα το μουδιασμένο πόδι και έβγαινα out για αρκετές μέρες.

Το πόσο αδύνατος νοιώθει κανείς εξαρτάται από τον σωματότυπο του και τι βλέπει στον καθρέπτη ο ίδιος. Ο συσχετισμός ύψους βάρους είναι πολύ γενικό.

-------

Έπεσες σε δύναμη αντοχή αλλά είσαι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ σε δύναμη ανά κιλό.

Ένταξ καμία φορά η γκρίνια και το ανικανοποίητο σε σπρώχνει να συνεχίζεις για καλύτερα αποτελέσματα :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...