TEOKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η κάνεις την διατροφή που πυκνά- συχνά γανιάζουν να λένε ο Μαους ο Νίκος και τα άλλα παιδιά και είναι τούμπανα από φυσική κατάσταση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 κ εγω μια περιοδο επαιρνα κρεατινη-whey-δεξτροζη πριν την προπονηση κ ενιωθα να μη μου τελειωνει η ενεργεια, σιγουρα πολυ δυνατο boost. επισης κ ο μαους κ ο νικος εκτος απο τη διατροφη που λετε χρησιμουποιουν κ συμπληρωματα , χωρις αυτο να σημαινει κατι ή να υποβιβαζει καποια θεση το λεω απλα γιατι ειπατε για χημειες κλπ που θεωρω ειναι λιγο υπερβολη οταν αναφερομαστε σε συμπληρωματα. ολα χρειαζονται με μετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 κ εγω μια περιοδο επαιρνα κρεατινη-whey-δεξτροζη πριν την προπονηση κ ενιωθα να μη μου τελειωνει η ενεργεια, σιγουρα πολυ δυνατο boost. επισης κ ο μαους κ ο νικος εκτος απο τη διατροφη που λετε χρησιμουποιουν κ συμπληρωματα , χωρις αυτο να σημαινει κατι ή να υποβιβαζει καποια θεση. ολα χρειαζονται με μετρο Οπως έχω ξαναπεί δεν χρησιμοποιώ συμπληρώματα πέρα απ τη whey και ω3 (δε γουστάρω τα ψάρια) όχι οτι με χαλάνε αλλα τα θεωρώ το τελευταίο πράγμα που μου χρειάζεται όταν δεν μ περισσεύουν λεφτά.το χειμώνα έχω στάνταρ βιταμίνη c απ το φαρμακείο και σπάνια αγόραζα κρεατίνη , αλλα δεν θα ξαναγοράσω , δεν μ έδωσε κάτι ιδιαίτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 γενικα μιλαω οχι για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ή καποια αλλη στιγμη. κ γω πχ μονο whey-bcaa παιρνω στανταρ, απο κει κ περα υπαρχουν περιοδοι που μπορει να παρω κανα pre work , κρεατινη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δε θα έκανα ποτε αυτα που λέει ο ντεκερ. Ειναι εντελώς εκτός της δικης μου φιλοσοφίας για το τι εστι φιτνες. Ακόμα κι αυτή την ερμη την κρεατινη που πηρα γανιασα να την τελειώσω και δεν πρόκειται να ξαναπάρω (οχι πως είδα και καμμία διαφορα). Προφανώς δεν κάνω σοβαρή δουλειά σύμφωνα με την άποψη του, ´η ακόμα ακόμα σαμποταρω την πρόοδο μου. Ας ειναι έτσι. Για μένα η γυμναστικη εντάσσεται στο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωης κι όλη αυτή η χημεία με τα συμπληρώματα δεν εχει θέση. Γιάννη όταν την πήρες την κρεατινη ήταν τότε που δεν έμπαινα εδώ, αλλιώς θα σε έκανα εγώ να μην την πάρεις, θα σου εξηγούσα τους άπειρους λόγους κ πιστεύω θα με άκουγες! Τουλάχιστον επειδή έχεις κρίση κατάλαβες σύντομα.. ~~~~ Δεν διαβάζω σεντόνια κ δεν έχω χρόνο κ βαριέμαι, έπεσε όμως το μάτι στο όποιος ασχολείται σοβαρά πρέπει μια ώρα μετά την προπόνηση να φάει καλό στέρεο γεύμα κτλ και δεν χρειάζεται να διαβάσω κάτι άλλο! Να ασχολείσαι σοβαρά και να αφήνεις τον οργανισμό σου μετά την προπόνηση μία ώρα άδειο από πρωτεΐνη είσαι σε φάση που εσύ νομίζεις ότι ασχολείσαι σοβαρά αλλά δεν.. Τα 40 γραμμάρια πρωτεΐνης πρέπει να τα πάρεις 20 λεπτά μετά, αν μένεις μια ώρα νηστικός μετά από τούμπανο προπόνηση σαμποτάρεις εσύ τον εαυτό σου προφανώς από άγνοια! Παίδες αφήστε αυτούς που ασχολούνται 20 χρόνια ή αυτούς που λένε ότι είναι γαμιστεροι και κοιτάξτε εσείς να κάνετε 5 σωστά πράγματα να πιάνει τόπο ο κόπος που αφιερώνετε, οι περισσότεροι πάτε κ κοπανιεστε στα γυμναστήρια χωρίς να κάνετε τίποτα κ ο λόγος είναι επειδή νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα τι να κλάσει ο γυμναστής που ασχολείται 20 χρόνια.. Βλέπω φαρμάκωμενα παιδάκια στα γυμναστήρια, ακούω συζητήσεις μεταξύ τους και απορώ πως δεν μου έχουν πέσει τα μαλλιά ακόμη! ~~~ Αφεντικό τα συμπληρώματα που παίρνω εγώ αυτόν τον καιρό είναι ένα κουτί καθαρής πρωτεΐνης και την παίρνω τόσο αραιά που μου κρατάει κάνα τρίμηνο. Σε όλη μου την ζωή έχω πάρει πρωτεΐνη, αμινοξεα, πολύβιταμίνες και ελάχιστη κρεατινη αυτά είναι τα συμπληρώματα μου, τα υπόλοιπα είναι μάσαμπουκα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ρε συ δε το ειπα για να μου αναλυσεις τι εχεις παρει ολη σ τη ζωη αλλα για να δειξω οτι το συμπληρωμα δεν ειναι ο διαβολος. τιποτα παραπανω. ανεφερα εσενα κ τον νικο επειδη σας σεβονται και σας ακουνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλά, δεν απολογήθηκα κι όλας συζήτηση κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν διαβάζω σεντόνια κ δεν έχω χρόνο κ βαριέμαι, έπεσε όμως το μάτι στο όποιος ασχολείται σοβαρά πρέπει μια ώρα μετά την προπόνηση να φάει καλό στέρεο γεύμα κτλ και δεν χρειάζεται να διαβάσω κάτι άλλο! Να ασχολείσαι σοβαρά και να αφήνεις τον οργανισμό σου μετά την προπόνηση μία ώρα άδειο από πρωτεΐνη είσαι σε φάση που εσύ νομίζεις ότι ασχολείσαι σοβαρά αλλά δεν.. Τα 40 γραμμάρια πρωτεΐνης πρέπει να τα πάρεις 20 λεπτά μετά, αν μένεις μια ώρα νηστικός μετά από τούμπανο προπόνηση σαμποτάρεις εσύ τον εαυτό σου προφανώς από άγνοια! Ε μάλλον θα πρέπει να αρχίζεις να διαβάζεις τότε, γιατί απ' τα λεγόμενά σου βγαίνεις και παρεξηγημένος αν όχι μειωμένης αντίληψης. Το μάτι σου έπεσε προφανώς πολύ μπροστά. Ίσως τώρα, σου δίνω κι ένα κίνητρο για να το ξανακοιτάξεις. Πρωτού μιλήσεις για το δικό μου σαμποτάρισμα ή την "προφανή" άγνοιά μου, θα έπρεπε (αν απευθύνεσαι σε εμένα) αρχικά να έχεις μία πλήρη ματιά για το τι γράφω κι όχι να επιλέγεις αυτό που θέλεις και να εξασκείς την κοπτοραπτική στα λεγόμενά μου (που ούτε γυμναστής 20 χρόνια είμαι, ούτε φαρμακωμένος, ούτε ούτε ούτε). Σε ξαναστέλνω πίσω λοιπόν στην καρασεντονάρα μου και ευελπιστώ να διορθώσεις το λάθος σου...για να μη φαίνεσαι εσύ λάθος και πως δεν πολυπροσέχεις και τα γραφόμενα των συνομιλητών σου, όχι πως θα παρεξηγηθώ κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Deker φωτογραφία or didn't happen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 γενικα μιλαω οχι για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ή καποια αλλη στιγμη. κ γω πχ μονο whey-bcaa παιρνω στανταρ, απο κει κ περα υπαρχουν περιοδοι που μπορει να παρω κανα pre work , κρεατινη κλπ Όλο το χρόνο τα ίδια , απλά το χειμώνα παίρνω βιταμίνη c . Καμια φορά βαριέμαι να παραγγείλω whey και περνάνε μήνες μέχρι να ξαναπάρω , όπως τώρα πχ μου τέλειωσε αυτή π είχα ανοίξει και έχω 2,5 κλειστή να κάθεται , αφού δεν τρώω πολύ θερμίδα δεν χαραμίζω ούτε 100 απο αυτές σε whey ,χρησιμοποιώ τις θερμίδες για να φάω τροφές που θα μου δώσουν όσο το δυνατoν περισσότερα, ακόμα κ αν αυτό το περισσότερο ειναι να μου κόψει την πείνα , κάτι που υγρές τροφές όπως η whey δεν κάνουν. pre αγόραζα στις αρχές (πριν χρόνια) ,τώρα που ξέρω να τρώω δεν μου χρειάζεται . Τότε φυσικά μου φαινόταν κάτι το φοβερό αφού όπως ειναι λογικό με λάθος διατροφή και sleep pattern απο φυσικού μου δεν τράβαγα. Plus τότε υπήρχαν ακόμα τα pre με τις ουσίες που αργότερα απαγορεύτηκαν απο τα συμπληρώματα , που όντως ήταν "διασκεδαστικό" να τα χρησιμοποιείς. Δεν το θεωρώ κάτι κακό απλά ειναι περιττό , το χαρακτηρίζω συμπλήρωμα "διασκέδασης" , να πρηστείς λίγο παραπάνω στην προπόνηση και να νιώσεις και λίγο ποιο "δυνατός" , σίγουρα όμως όχι σημαντικό, άντε να βοηθήσει σε περιπτώσεις που κάποιος είναι κουρασμένος κλπ και πρέπει ντε και καλά να πάει καπάκια για προπόνηση . Όπως και να το κάνουμε το σώμα θέλει χρόνο σοβαρής δουλειάς ,διατροφές και είδη προπόνησης υπάρχουν πολλά , απλά αυτό που λέω συνήθως εδω μέσα ειναι πως το πρώτο που πρέπει να κάνουμε ειναι να μάθουμε τα βασικά κ να τα χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία , να έχουμε αποτέλεσμα με τα βασικά και μετά να πάμε στα ποιο ψαγμένα. Δεν έχω παρωπίδες , εχω δοκιμάσει ψαγμένες διατροφές τύπου "fast shredding" και ναι λειτουργούν αν τις χρησιμοποιείσεις σωστά , αν όμως κάποιος προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να έχει μάθει τα βασικά , χωρίς να είχε επιτυχία με τα απλά βασικά πράγματα και χωρίς στοιχειώδεις βάσεις τότε είναι σίγουρο πως θα αποτύχει, κάτι χαζό , αφού θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι πολύ ποιο απλό κ εύκολο και να έχει πραγματικά καλό αποτέλεσμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καμία σχέση ούτε ότι είσαι γυμναστής είπα ούτε ότι είσαι φαρμάκωμενος, εσύ έχεις θέμα αντίληψης μου φαίνεται κ όχι εγώ! όσο για το μήνυμα σου καμιά ραπτική δεν έκανα, όταν λες το τραγικό 'φάτε μετά από μια ώρα' τότε τι άλλο χρειάζεται να διαβάσω? Τίποτα!! Κοίτα, εσύ αν θες φάε μετά και από τρεις ώρες ο καθένας ότι θέλει κάνει, αλλά επειδή διαβάζουν και άλλοι καλό είναι να ξέρουν ότι μετά από απαιτητική προπόνηση πρέπει το αργότερα μετά από είκοσι λεπτά να έχουν ταΐσει τους μύες τους πρωτεΐνη, και μιλάω για πρωτεΐνη σε στερεά τροφή, την σκόνη σε νερό όσοι ασχολούνται σοβαρά την κοπανάνε καπάκι μετά την προπόνηση! Τέλος πάντων όλα Οκ ο καθένας έχει τις απόψεις του μην χαλιέσαι. ~~~ Πάμε παρακάτω.. 40 πόσο είπαμε έχει σήμερα?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αυτοί που διαβάζουν καλό θα ναι να έχουν μυαλό και να κρίνουν, φιλτράροντας ό,τι πληροφορία διαβάζουν είτε εδώ είτε αλλού. Ο καθένας είναι υπόλογος στον εαυτό του. εδώ δε θα το κάνουμε δικαστηριακή αρένα του fitness άντε γιατί γαβ ps. με τη ζέστη οι δυνάμεις σας πως πάνε; διότι βλέπω στις προπονήσεις δύναμης μου να "πέφτω" σε αποδόσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καμία σχέση ούτε ότι είσαι γυμναστής είπα ούτε ότι είσαι φαρμάκωμενος, εσύ έχεις θέμα αντίληψης μου φαίνεται κ όχι εγώ! όσο για το μήνυμα σου καμιά ραπτική δεν έκανα, όταν λες το τραγικό 'φάτε μετά από μια ώρα' τότε τι άλλο χρειάζεται να διαβάσω? Τίποτα!! Κοίτα, εσύ αν θες φάε μετά και από τρεις ώρες ο καθένας ότι θέλει κάνει, αλλά επειδή διαβάζουν και άλλοι καλό είναι να ξέρουν ότι μετά από απαιτητική προπόνηση πρέπει το αργότερα μετά από είκοσι λεπτά να έχουν ταΐσει τους μύες τους πρωτεΐνη, και μιλάω για πρωτεΐνη σε στερεά τροφή, την σκόνη σε νερό όσοι ασχολούνται σοβαρά την κοπανάνε καπάκι μετά την προπόνηση! Τέλος πάντων όλα Οκ ο καθένας έχει τις απόψεις του μην χαλιέσαι. ~~~ Πάμε παρακάτω.. 40 πόσο είπαμε έχει σήμερα?? IMG_20170630_151717~01~01~01.jpg Βρε φιλαράκι...αλήθεια θα αρχίσω να θεωρώ πως υπάρχει θέμα αντίληψης. Δεν ξέρω τι πας να καλύψεις με αυτά που λες. Αν πιεις πάντως καπάκι την πρωτεΐνη μετά την προπόνηση (όπως προτείνω παραπάνω, εκεί που δεν το είδες καν), εσύ φάε και σε 15 λεπτά, ακόμα και σε 10 (ναι και οι 3 χρόνοι που αναφέρθηκαν στερούνται κάθε λογικής κι έρευνας για στέρεο γεύμα μετά το ρόφημα πρωτεΐνης). Δεν ξέρω που θες να καταλήξεις όμως. Τελικά, τι δεν είδες και δεν σου άρεσε; Στην αρχή, δεν είδες πως έγραψα για το ρόφημα μετά την προπόνηση και μου λες πως άφησα να εννοηθεί πως είπα σε κάποιον να φάει μετά από μια ώρα...πάει αυτό. Μετά πήγες πίσω, το διάβασες και τώρα γράφεις και για ρόφημα μετά την προπόνηση αλλά κι ένα γεύμα στέρεο υπερτεράστιο με 40 γρ πρωτεΐνης. Τελικά....τι; :-( :-( Κανένας δεν χαλιέται, απλά θέλω να δω εσύ που αποπροσανατολίστηκες και μου προσάπτεις άλλα απ' αυτά που γράφω. Όπως και να'χει, καλή χαλάρωση στην παραλία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αράξτε μάγκες κάνει τρελή ζέστη για αντιπαραθέσεις χαχχα ps. με τη ζέστη οι δυνάμεις σας πως πάνε; διότι βλέπω στις προπονήσεις δύναμης μου να "πέφτω" σε αποδόσεις. 120 ίσιος χ2 , 130 squat , έχω κανα δυο εβδομάδες που το γύρισα σε προπονήσεις δύναμης σε πάγκους/squat εκεί καταλαβαίνω αν πάω καλά απο δύναμη , ε σε γράμμωση ειμαι υπερευχαριστημένος βέβαια μεσημέρι δεν πατάω για προπόνηση , δεν έχει a/c , πρωί κατα τις 9-10 πλέον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αυτοί που διαβάζουν καλό θα ναι να έχουν μυαλό και να κρίνουν, φιλτράροντας ό,τι πληροφορία διαβάζουν είτε εδώ είτε αλλού. Ο καθένας είναι υπόλογος στον εαυτό του. εδώ δε θα το κάνουμε δικαστηριακή αρένα του fitness άντε γιατί γαβ ps. με τη ζέστη οι δυνάμεις σας πως πάνε; διότι βλέπω στις προπονήσεις δύναμης μου να "πέφτω" σε αποδόσεις. Πάντα διαβάζεις και φιλτράρεις και προσαρμόζεις αυτά που σου αρέσουν στο δικό σου πρόγραμμα. Τίποτα δεν βγαίνει σε καλούπι φτιαγμένο για όλους. Κάποιες γενικές ιδέες υπάρχουν επειδή γνωρίζουμε σε γενικές βάσεις πως δουλεύει το ανθρώπινο σώμα αλλά φυσικά ο καθένας χρειάζεται πειραματισμό στο δικό του κορμί για να δει τι του δουλεύει καλύτερα. Δυστυχώς στις προπονήσεις δύναμης, όταν έχει τόσο πολύ ζέστη υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η απόδοση να είναι μειωμένη. Βάζουμε τα δυνατά μας και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις