Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Παίδες μια χαρά δουλεύουν όλα

η επόμενη έρευνα θα λέει ότι μετά από 48ώρες νηστικός κάνουμε την τέλεια προπόνηση με τα καλύτερα αποτελέσματα!!

Πάντως όποιος νομίζει ότι αποδίδει τέλεια στην προπόνηση μετά από 18 ώρες νηστείας είναι επειδή δεν ξέρει πώς θα απέδιδε αν έκανε προπόνηση μετά από ένα τούμπανο γεύμα σε υδατάνθρακες κ πρωτεΐνες!

Εγώ αν κάνω προπόνηση νηστικός πέρα από το ότι δεν έχω καθόλου ενέργεια, δεν πρήζομαι καθόλου είναι σαν να μην κάνω, αντιθέτως αν προπονηθώ μετά από ένα τούμπανο γεύμα νιώθω τα χέρια, το στήθος τους ώμους κτλ να διπλασιάζονται!!

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικές μέθοδοι που δουλεύουν διαφορετικά στον καθένα, απλά δοκιμάστε, όχι μόνο τι σας βολεύει αλλά τι δουλεύει καλύτερα πάνω σας!

~~~

Τζον ωραίος μπράβο..

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η επόμενη έρευνα θα λέει ότι μετά από 48ώρες νηστικός κάνουμε την τέλεια προπόνηση με τα καλύτερα αποτελέσματα!!

Πάντως όποιος νομίζει ότι αποδίδει τέλεια στην προπόνηση μετά από 18 ώρες νηστείας είναι επειδή δεν ξέρει πώς θα απέδιδε αν έκανε προπόνηση μετά από ένα τούμπανο γεύμα σε υδατάνθρακες κ πρωτεΐνες!

Εγώ αν κάνω προπόνηση νηστικός πέρα από το ότι δεν έχω καθόλου ενέργεια, δεν πρήζομαι καθόλου είναι σαν να μην κάνω, αντιθέτως αν προπονηθώ μετά από ένα τούμπανο γεύμα νιώθω τα χέρια, το στήθος τους ώμους κτλ να διπλασιάζονται!!

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικές μέθοδοι που δουλεύουν διαφορετικά στον καθένα, απλά δοκιμάστε, όχι μόνο τι σας βολεύει αλλά τι δουλεύει καλύτερα πάνω σας!

~~~

Τζον ωραίος μπράβο..

ή πχ να έτρωγε λάθος τροφές/ποσότητα και δεν είχε χονέψει μέχρι να πάει για προπόνηση 

μεταξύ αυτού και του νηστικού (με κανένα stim/prew) σίγουρα το δεύτερο θα "φανεί" σαν καλύτερο 

ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβει κάποιος τα λάθη του ειναι για χ διάστημα να κάνει τα πάντα σωστά με coach που ξέρει πραγματικά , όχι με πράγματα που διάβασε/άκουσε κάπου , real life coaching . Γιαυτό και πληρώνεται αδρά..οκ εμένα μ έτυχε να μάθω δυο πράγματα free. B)  

μετά όλα τα άλλα πάνε μόνα τους (αν είμαστε έξυπνοι) ... 

προσωπικά νηστικός ούτε για πλάκα ,αυτή τη στιγμή ειμαι σε γράμμωση κ έχω κρατήσει 100% της δύναμης απο όγκο ....τι άλλο να θέλω, αλλα ακολουθώ όλους τους βασικούς κανόνες , τα τεστ και νέοι μέθοδοι μας τελείωσαν , αν δω οτι δεν έχω progress βλέπουμε  :-D

• Like 2

Να σας ρωτήσω κάτι τελείως basic. Σας διάβαζα στην αρχή όταν συχνά αναφέρατε αυτό το πρήξιμο και αναρωτιόμουν για τι πράγμα μιλάτε.

Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές μετά από άσκηση αισθάνομαι τα χέρια και τα πόδια σαν να έχουν τεντώσει, ένα γλυκό μούδιασμα και μια χαρακτηριστική ακαμψία. Κάνω κάτι λάθος ή κάνω κάτι σωστά;  :ph34r:

Να σας ρωτήσω κάτι τελείως basic. Σας διάβαζα στην αρχή όταν συχνά αναφέρατε αυτό το πρήξιμο και αναρωτιόμουν για τι πράγμα μιλάτε.

Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές μετά από άσκηση αισθάνομαι τα χέρια και τα πόδια σαν να έχουν τεντώσει, ένα γλυκό μούδιασμα και μια χαρακτηριστική ακαμψία. Κάνω κάτι λάθος ή κάνω κάτι σωστά; :ph34r:

τι εννοεις σα να χουν τεντωσει? Οπως τα περιγραφεις γαλακτικο οξυ μυριζομαι.

Στις ασκησεις με υψηλη αντισταση νιωθεις τν μυ να καιγεται κ να πρηζεται. Οπτικα κοκκινιζει. Εγω τα χω κ τα δυο. Τα πιο απολαυστικα πρηξιματα ειναι σε 2φαλο/3φαλο.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω, απλώς νιώθω ένταση όπως όταν κάνουμε διατάσεις χωρίς να κάνω διατάσεις. Ειδικά στα χέρια, νιώθω ότι δεν κλείνουν σωστά μετά (ο σφίχτης, λολ). Το κάψιμο που λες μου είναι γνώριμο. Τα υπόλοιπα με τα χρώματα κλπ δεν τα έχω παρατηρήσει.  :P  :lol:

• Like 1

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε.. εγώ έκανα προπόνηση μετά από 16 ώρες fasting άνετα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο αδερφός μου ίδια κιλά ίδιο σωματότυπο εκτός από ότι έτρωγε τουλάχιστον 4 γεύματα έπρεπε και να φάει 1-2 μπανανες πριν από την προπόνηση, οχι για να του βγει πιο δυνατή αλλά γιατι αν δεν έτρωγε μπορούσε να λυποθυμισει κιόλας.

• Like 2

Δε γίνετε να μπεις σε fasting από τα 4 γεύματα κατευθείαν , θέλει περίοδο προσαρμογής. Όπως επίσης δεν πας κατευθείαν στις 16 ώρες αλλά ξεκινάς απο τις 10 πχ και σιγά σιγά ανεβάζεις.

Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές μετά από άσκηση αισθάνομαι τα χέρια και τα πόδια σαν να έχουν τεντώσει, ένα γλυκό μούδιασμα και μια χαρακτηριστική ακαμψία. Κάνω κάτι λάθος ή κάνω κάτι σωστά; :ph34r:

Κάνεις κάτι πολύ σωστά

Το λάθος θα ήταν να έκανες προπόνηση κ να μην ένιωθες τίποτα μυικό!

Σε εμάς τους άντρες η αντίστοιχη ακαμψία που προσπαθείς να περιγράψεις είναι όταν μετά από προπόνηση δικεφαλων πχ δεν κλείνουν τα χέρια από το πρήξιμο! ~ο Νικ καταλαβαίνει τι εννοώ~

Συνέχισε έτσι..

Άλεξ άνετα κάνεις προπόνηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν έτρωγες ένα τούμπανο γεύμα πριν την προπόνηση δεν θα ένιωθες ακόμη πιο άνετα σαν να μην συμβαίνει ακόμη πιο τίποτα.

• Like 2

Έτοιμο παιδιά:attachicon.gifpolyzygo2.jpg

Υπέρ άρχοντας λέμε !!

----------------

Όλα καλά με fasting κ.λ.π αλλά στα βάρη με χαμηλές επαναλήψεις (δύναμης) χωρίς φαΐ δεν βγαίνει

----------------

In other news είμαι out . Τραυμάτισα τον καρπό μου. Κάνα διάδρομο ,λίγο ποδήλατο μέχρι να γιάνω.

Άαα 84,5 κιλά και σταματάω..

• Like 1

Ερώτηση:

Όποιοι βγάζουν σπυριά στην πλάτη λόγω χρήσης πρωτεΐνης πως τα αντιμετωπιζεται?

Υπάρχει καμια αλοιφή που βάζετε η απλώς σταματάτε την πρωτεΐνη?

• Moderators

Πρεπει να εκανα βλακεια (ή να εγινε με καποιον τροπο) και τραβηχθηκε (ελαφρια μαλλον) ο τετρακεφαλος καπου αναμεσα στον ορθο μηριαιο και τον εσω πλατυ μυ που λεει η εικονα. Δεν ειναι τρομερο, απλως δεν μπορω με τιποτα να κανω οπισθια προβολη με το ενα ποδι γιατι με τραβαει τρομερα και με ενοχλει και λιγο στο τρεξιμο. Εχω ξενερωσει αφανταστα.

Κατ'αρχας τετοιου ειδους φασεις θελουν παγο ή καμια αλοιφη? Γενικως πως αντιμετωπιζεται κατι τετοιο? Δεν με ενοχλει σε βαθμο να επηρεαζει καθημερινοτητα ξερωγω, αλλιως θα πηγαινα σε γιατρο, απλως ειναι καναδυο κινησεις που δε μπορω να κανω (που ετσι κι αλλιως κανω μονο στο γυμναστηριο).

Θεωρω πως θα περασει αν δεν το ζορισω, αλλα δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα τι εκανα και το ταραξα ετσι. Το μονο διαφορετικο ειναι που ελιωσα στον διαδρομο προχθες, αλλα ναι μεν εκανα παραπανω ωρα απο ο,τι συνηθως, αλλα η κινηση ως κινηση ηταν η ιδια που κανω παντα, δεν δοκιμασα καμια νεα ασκηση π.χ.

post-122525-0-14521400-1498765982_thumb.jpg

stormy, foam roller και biofreeze επάλειψη αλλά τοπικό μασάζ, κράτα θερμό το σημείο μετά την επάλειψη. 

εγώ κοιμήθηκα τη Δευτέρα το βράδυ σε κακή στάση, δλδ πλαγίως πάνω στον ώμο ενώ το χέρι ήταν σε υπερέκταση προς τα πίσω. υπέφερα για 48 ώρες, το καταπολέμησα με biofreeze. 

• Like 1

Ερώτηση: αν κάποιος έχει να φάει ένα 24ωρο και έχουν αδειάσει οι αποθήκες γλυκογόνου του, αν ξεκινήσει γυμναστική με βάρη, θα χρησιμοποιήσει ενέργεια μόνο από τις λιπαποθήκες του ή θα υπάρξει και κανιβαλισμός μυικού ιστού; 

Για  1 - 2 φορές, δεν θα χάσεις και τίποτα από μυϊκό ιστό...αλλά το ό,τι έχεις να τραφείς για 24 ώρες, δεν σημαίνει πως θα έχουν αδειάσει οι αποθήκες γλυκογόνου σου (αν είσαι φουλαριστός)...δεν είναι τόσο εύκολο. Χωρίς κάποια έντονη σωματική άσκηση, θα χρειαστείς περίπου 2 - 3 24ωρα :) :)

αν το εννοεις κυριολεκτικα το 24ωρο και οχι σαν παραδειγμα τοτε θα πρεπε να σκεφτεσαι οτι με 24 ωρες νηστικος μονο γυμναστικη δεν θα ειναι αυτο που θα πας να κανεις.θα πρεπει μετα απο 24 ωρες χωρις φαγητο να μβν την παλευεις γενικα αλλο τοσο στο gym

Υπάρχει πιθανότητα να βγάλει και την καλύτερη προπόνηση της ζωής του...

~~~

Τζον ωραίος μπράβο..

Υπάρχει ήδη τέτοια θεωρία (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ)...το fasting για αρκετές μέρες αυξάνει κατακόρυφα την έκκριση αυξητικής ορμόνης (από την αύξηση της γκρελίνης). Θεωρητικά, είναι υποσχόμενη μια υπερπροπόνηση τουλάχιστον.

προσωπικά νηστικός ούτε για πλάκα ,αυτή τη στιγμή ειμαι σε γράμμωση κ έχω κρατήσει 100% της δύναμης απο όγκο ....τι άλλο να θέλω, αλλα ακολουθώ όλους τους βασικούς κανόνες , τα τεστ και νέοι μέθοδοι μας τελείωσαν , αν δω οτι δεν έχω progress βλέπουμε  :-D

Μα εννοείται πως όταν είμαστε σε γράμμωση κοιτάμε να δυναμώσουμε και περισσότερο. Η καλύτερη μέθοδος για γράμμωση είναι να παίζεις 1 - 2 ασκήσεις powerlift σε κάθε προπόνηση. 2 - 3 σετάκια με μέγιστο βάρος για 3 επαναλήψεις και 2 - 3 ακόμα για 6 επαναλήψεις και δεν θα είναι απίστευτο αν σε 1 - 2 μήνες βγάλεις περισσότερα κιλά ή περισσότερες επαναλήψεις στα βάρη που σήκωνες πριν.

Άλεξ άνετα κάνεις προπόνηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν έτρωγες ένα τούμπανο γεύμα πριν την προπόνηση δεν θα ένιωθες ακόμη πιο άνετα σαν να μην συμβαίνει ακόμη πιο τίποτα.

Τούμπανο γεύμα πριν την προπόνηση...καταλαβαίνω πως εννοείς αρκετή ώρα πριν, αλλά και πάλι, ούτε που θα σε αγγίξει το συγκεκριμένο γεύμα. Πιο πολύ θα μετρήσει για την "αυριανή" προπόνηση (εκτός αν χρησιμοποιείς χημική υποστήριξη).

Όλα καλά με fasting κ.λ.π αλλά στα βάρη με χαμηλές επαναλήψεις (δύναμης) χωρίς φαΐ δεν βγαίνει

Γιατί;

Σαφώς εξαρτάται από άνθρωπο σε άνθρωπο και προφανώς μιλάς προσωπικά για τον εαυτό σου.

Βασικά, συγκεκριμένα για προπόνηση δύναμης, αν δεν είσαι χημικά υποστηριζόμενος, ό,τι και να έχεις φάει, ακόμα κι ένα 10ωρο πριν, δεν θα κάνει και καμιά τεράστια διαφορά στην απόδοση. Με κάποιο αναβολικό υπάρχει και περίπτωση να φας τώρα και σε δέκα λεπτά "να σε πιάσει".

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...