Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα ακουμπαει κατευθειαν πανω στα κοκαλα της λεκανης η σελα γι αυτο δεν μπορω.

αυτό το πάθαινα όταν είχα χάσει βάρος και η αίσθηση ειναι απαίσια. Μετά που άρχισα τα squat και έβαλα μυς τέτοιοι πόνοι εξαφανίστηκαν, αφού η σκληρή σέλα δεν έρχεται σε επαφή με κόκαλο αλλα με μυ 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

εμενα ακουμπαει κατευθειαν πανω στα κοκαλα της λεκανης η σελα γι αυτο δεν μπορω.

Κι εγώ γι'αυτό δεν έκανα ποτέ ποδήλατο στο γυμναστήριο. Η σέλα μπορεί να ήταν σχετικά φαρδιά, αλλά σκληρή σαν πέτρα! Δεν την πάλευα.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό το πάθαινα όταν είχα χάσει βάρος και η αίσθηση ειναι απαίσια. Μετά που άρχισα τα squat και έβαλα μυς τέτοιοι πόνοι εξαφανίστηκαν, αφού η σκληρή σέλα δεν έρχεται σε επαφή με κόκαλο αλλα με μυ 

εμένα με πονάει μπροστά .... 

Δημοσ.

Κι εγώ γι'αυτό δεν έκανα ποτέ ποδήλατο στο γυμναστήριο. Η σέλα μπορεί να ήταν σχετικά φαρδιά, αλλά σκληρή σαν πέτρα! Δεν την πάλευα.

εγω την πρωτη φορα που ειχα κανει spinning την ιδια μερα ειδα στον υπνο μου οτι εφαγα κλοτσια στα κακαλα ,πεταγομαι και λεω τι σκατα ονειρα βλεπω και οταν ενιωσα τον πονο εκει λεω οκ τωρα εξιγουνται ολα

• Like 1
Δημοσ.

που να ανέβετε και σε καμιά σέλα από κάρμπον ... ΛΟΛ.

τι να σου πω εγω απορω οι ποδηλατες που βολευετε τα καλιμπαλικια σας

Δημοσ.

τι να σου πω εγω απορω οι ποδηλατες που βολευετε τα καλιμπαλικια σας

κοιτα πιστεύω είναι θέμα ότι τα χλιομετρα που βαράτε είναι λίγα γι αυτό δεν έχετε συνηθήσει ακόμα

πχ δες τι έχω γράψει εγώ (σε σέλες που θα κλαίγατε από τα πρώτα 10 μέτρα χάχα)

W52Jzvc.png

• Like 1
Δημοσ.

εχω κωλο σαν αεροδρομιο και παλι ακουμπανε δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται

κοιτα πιστεύω είναι θέμα ότι τα χλιομετρα που βαράτε είναι λίγα γι αυτό δεν έχετε συνηθήσει ακόμα

πχ δες τι έχω γράψει εγώ (σε σέλες που θα κλαίγατε από τα πρώτα 10 μέτρα χάχα)

W52Jzvc.png

τετοια διαρκεια εχω μονο στο binding of isaac

Δημοσ.

Ερώτηση: αν κάποιος έχει να φάει ένα 24ωρο και έχουν αδειάσει οι αποθήκες γλυκογόνου του, αν ξεκινήσει γυμναστική με βάρη, θα χρησιμοποιήσει ενέργεια μόνο από τις λιπαποθήκες του ή θα υπάρξει και κανιβαλισμός μυικού ιστού; 

Δημοσ.

εχω κωλο σαν αεροδρομιο και παλι ακουμπανε δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται

τετοια διαρκεια εχω μονο στο binding of isaac

αν έχεις λίπος > μυικής μάζας είναι λογικό, διότι η λιπώδης μάζα σε σχέση με τη μυική είναι πιο μαλακή, σα ζελεδάκι δλδ 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση: αν κάποιος έχει να φάει ένα 24ωρο και έχουν αδειάσει οι αποθήκες γλυκογόνου του, αν ξεκινήσει γυμναστική με βάρη, θα χρησιμοποιήσει ενέργεια μόνο από τις λιπαποθήκες του ή θα υπάρξει και κανιβαλισμός μυικού ιστού;

αν το εννοεις κυριολεκτικα το 24ωρο και οχι σαν παραδειγμα τοτε θα πρεπε να σκεφτεσαι οτι με 24 ωρες νηστικος μονο γυμναστικη δεν θα ειναι αυτο που θα πας να κανεις.θα πρεπει μετα απο 24 ωρες χωρις φαγητο να μβν την παλευεις γενικα αλλο τοσο στο gym

Καλημέρα. Έχω ένα δωμάτιο στο σπίτι άδειο και σκέφτομαι να πάρω μερικά όργανα γυμναστικής. Έχω ένα φυσιολογικό σώμα, δεν είμαι δλδ υπερβαρος απλά μιας και καβατζωσα τα 30 έχω αρχίσει να κάνω λίγη κοιλιά. Βασικά αυτό που θέλω είναι κυρίως γράμμωση(στήθος, πλάτη, χέρια, κοιλιά, πόδια). Εμπειρία δεν έχω με το θέμα οπότε τα φώτα σας για το τι χρειάζομαι στην αρχή τουλάχιστον και σιγά σιγά θα τα μαζεύω.

πιο φτηνα θα σου βγει να πηγαινεις γυμναστηριο και λιγοτερο βαρετο πιστευω

τωρα για οποιον,οποια παραπονιεται για σελα ολα ειναι θεμα συνηθειας.σιγουρα υπαρχ9υν καλες και καλυτερες σελες και στα real bikes αλλα θελει το χρονο του ειδικα οταν ο butt δεν εχει συνηθισει σε τετοια

Δημοσ.

Σιγα ρε συ, εγώ κάνω γυμναστική μετά απο 18-20 ώρες νηστικός, σε καθημερινή βάση, και τα πάω καλύτερα από πριν (πλέον προπονούμαι κάθε μέρα, άνω/κάτω σώμα εναλλάξ + αεροβική + ασκήσεις ευλυγισίας γιατι είμαι ευλυγιστος όσο ένα κούτσουρο, train to failure, και έχω αύξηση επαναλήψεων σχεδόν σε κάθε προπόνηση). Intermittent fasting λέγεται και σε μερικούς, όπως εμένα, δουλεύει περίφημα. Το κλειδί είναι στο feeding window να φας του σκασμού!

Έτοιμο παιδιά:post-42823-0-15739900-1498740024_thumb.jpg

• Like 11
Δημοσ.

αν το εννοεις κυριολεκτικα το 24ωρο και οχι σαν παραδειγμα τοτε θα πρεπε να σκεφτεσαι οτι με 24 ωρες νηστικος μονο γυμναστικη δεν θα ειναι αυτο που θα πας να κανεις.θα πρεπει μετα απο 24 ωρες χωρις φαγητο να μβν την παλευεις γενικα αλλο τοσο στο gym

πιο φτηνα θα σου βγει να πηγαινεις γυμναστηριο και λιγοτερο βαρετο πιστευω

τωρα για οποιον,οποια παραπονιεται για σελα ολα ειναι θεμα συνηθειας.σιγουρα υπαρχ9υν καλες και καλυτερες σελες και στα real bikes αλλα θελει το χρονο του ειδικα οταν ο butt δεν εχει συνηθισει σε τετοια

παίζουνε fastings 16-18 ωρών. δοκιασμένο δεν είχα κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Σιγα ρε συ, εγώ κάνω γυμναστική μετά απο 18-20 ώρες νηστικός, σε καθημερινή βάση, και τα πάω καλύτερα από πριν (πλέον προπονούμαι κάθε μέρα, άνω/κάτω σώμα εναλλάξ + αεροβική + ασκήσεις ευλυγισίας γιατι είμαι ευλυγιστος όσο ένα κούτσουρο, train to failure, και έχω αύξηση επαναλήψεων σχεδόν σε κάθε προπόνηση). Intermittent fasting λέγεται και σε μερικούς, όπως εμένα, δουλεύει περίφημα. Το κλειδί είναι στο feeding window να φας του σκασμού!

Έτοιμο παιδιά:attachicon.gifpolyzygo2.jpg

και εγώ αν έκανα bodyweight μάλλον θα έκανα 5-  6 φορές την εβδομάδα, νομίζω καλά κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Πανέμορφο, yannis27gr, νομίζω θα αισθάνεσαι πιο ωραία με μια μικρογραφία παιδικής χαράς στον κήπο να σε περιμένει.  :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...