Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Λες να κρατώ πλήρες ημερολόγιο με μετρήσεις; κάθε πόσο πρέπει να μετριεμαι; ζυγιζομαι μία φορά την εβδομάδα. Το πρόβλημα με το μέτρημα διαστάσεων είναι ότι όταν έχω περίοδο πριζομαι πολύ και μετά απλά ξεφουσκωνω. Να ξέρεις ότι αν φτιάξεις τη διατροφή σου, αυτά τα πρηξίματα ενδεχομένως να τα ξεχάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Να ξέρεις ότι αν φτιάξεις τη διατροφή σου, αυτά τα πρηξίματα ενδεχομένως να τα ξεχάσεις. μπα παντα ετσι ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ειχα παρει καποια φτηνη αλλα δεν θυμαμαι που ηταν.μπορεις να δεις και στα lidl(σας βλεπω που γελατε).απο εκει και περα κοιτα και για προσφορες.δηλαδη πολλες φορες παιζουν πιο φτηνες τιμες σε μεγαλες συσκευασιες.η στα 4 τονακια το ενα δωρο.οποτε που λεει ο λογος μπορει να βρεις riomare και να ειναι σε εκτπωση.απλα θα πρεπει να stockareis λιγακι. Ψωνιζω και απο Lidl ,εχει πολυ καλες τιμες. Θα ψαξω σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 μπα παντα ετσι ηταν. Δεν ξέρω τι έχεις δοκιμάσει κι εμένα πάντα έτσι ήταν και σε περιόδους που έτρωγα κάπως πιο υγιεινά. Ξαφνικά δεν ήταν άλλο και το μόνο που είχα αλλάξει και μπορούσε να το επηρεάσει ήταν η διατροφή (είχα κόψει τη ζάχαρη από όπου μπορούσα). Την τελευταία φορά που χαλάρωσα λίγο πριν την περίοδο με τούρτες και παγωτά ξαναπρήστηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 αυτα τα donuts. Τι σκατά σέλες έχουν τα ποδήλατα στο γυμναστήριό σου καλέ; Έλεος να πονάτε στο στατικό του γυμναστηρίου λόγω της σέλας! Προσωπικά, όποτε κάθομαι σε στατικό, μου φαίνεται ότι ποδηλατώ σε πολυθρόνα! Πάντως, γενικά, ισχύει κι αυτό που λέει πιο κάτω ο poulinos περί συνήθειας. Αρκεί να θες να συνηθίσεις. χειροτερες σελες απο οτι εχει ενα ποδηλατο δρομου που ειναι μια πιθαμη δεν νομιζω.τα περισσοτερα στο γυμναστηριο εχουν μεγαλη σελα. κι εγω το ιδιο, σημερα εκανα απο το καθιστο γιατι ολα τα ελλειπτικα ηταν πιασμενα. δοκιμασα διαδρομο και τα βυζια μου το μετανιωσαν κατευθειαν. αλλος ενας λογος που βολευει να βαλεις ανηφορα (μεγαλη κλιση) και να περπατας αντι να τρεχεις.κατα τα αλλα πολλες εταιρειες εχουν προνοησει και για αυτο οποτε θα βρεις διαφορα sports bra να βοηθησουν.βεβαια και αυτο πιθανοτατα να αλλαξει οταν πεσεις σε κιλα. και γω το έχω αυτό με το στατικό ... πονάνε φουλ τα αποαυτά μου.... μόνο στο καθιστό που ποδηλατείς σε οριζόντια στάση απολαμβάνω την ποδηλασία Μηπως τα ποδια σου ειναι τελειως μα τελειως τεντωμενα με αποτελεσμα να σε τραβαει προς τα κατω οταν το ποδι ειναι σε εκταση και σε πονανε τα αποαυτα? Ψωνιζω και απο Lidl ,εχει πολυ καλες τιμες. Θα ψαξω σημερα. γενικως κανε μια γυρα απο οτι super market εχεις ειτε μικρο ειτε μεγαλο να δεις τι μαρκες φερνει και αν παιζει προσφορα. μπα παντα ετσι ηταν. θα το ξαναδεις στην πραξη αν θα παραμεινει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ψυχολογια οτι το μονο ενδιαφερον στην ζωη ειναι το φαγητο.κοιτα εκει εξω τα περισσοτερα ατομα και θα το καταλαβεις.και μια ταση οτι δεν πρεπει να λες οχι στο φαγητο οτι και αν ειναι αυτο.μια ταση κοιλιοδουλος δηλαδη σκεψου και οτι αναλογως απο που ερχονται οι θερμιδες ο οργανισμος μπορει να τις αφομοιωσει διαφορετικα χρονικα οποτε αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα και ποσο γρηγορα θα ξαναπεινασεις.μπλςκουν και γλυκαιμικοι δεικτες και διαφορα στην μεση.αν το βλεπεις μονο σαν θερμιδες ναι μπορει να εχουν τις ιδιες αλλα δεν ειναι σωστο να το βλεπεις ετσι.πχ μια σοκολατα εχει 500 θερμιδες αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να φας μια σαλατα των 500 θερμιδων.με την σοκολατα παιζει σε μια ωρα να ξαναπεινασεις.οποτε το θεμα δεν ειναι μονο οι θερμιδες αλλα ανα τρως οτι τρως και να εχεις παρει και τα σωστα θρεπτικα συστατικα και τις βιταμινες και να μην λιμοκτονεις Οπότε η μόνη διατροφική τιμή που καθορίζει το εάν θα πάρεις βάρος ή όχι είναι μόνο οι θερμίδες. πχ. εάν φας 20 καρότα που έχουν περίπου 850 θερμίδες θα παχύνεις περισσότερο από ένα πιτόγυρο που έχει 800 θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Οχι δεν ειναι μονο οι θερμιδες πχ τρως σοκολατα 500θερμιδες ο οργανισμος σου τα επεξεργαζεται γρηγορα και αποθηκευει λιπος αμεσα αν δεν κανεις κατι εκεινη τη στιγμη, τρως 500θερμιδες με καστανο ρυζι και σολομό ε θα τα επεξεργαστει διαφορετικα ο οργανισμος σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έχετε δει το IIFYM (If it fits your macros) ? Δεν το έχω ψάξει να δω τι ισχύει ακριβώς βάση ερευνών αλλά η λογική του είναι ότι τρως τα πάντα εφόσον "χωράνε" στα macro σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Οπότε η μόνη διατροφική τιμή που καθορίζει το εάν θα πάρεις βάρος ή όχι είναι μόνο οι θερμίδες. πχ. εάν φας 20 καρότα που έχουν περίπου 850 θερμίδες θα παχύνεις περισσότερο από ένα πιτόγυρο που έχει 800 θερμίδες. το να το βαλεις σαν θερμιδικη αξια ειναι τελειως θεωρητικο.αν το δεις σαν νουμερα ναι τα καροτα ειναι παραπανω θερμιδες αλλα στην πραξη το ενα θα σε χορτασει και θα σε κρατησει αμα ειναι κατι σωστο ενω το αλλο θα σε χορτασει για λιγο κ θα ξαναπεινασεις και στο τελος θα φας παραπανω.οπως εγραψαν πιο πανω και με πιτογυρα χανεις κιλα αλλα το πως θα νιωθεις ειναι αλλη ιστορια.οποτε ναι σαν απολυτα νουμερα οι 850 θερμιδες ειναι παραπανω απο τις 800 αλλα επειδη ο οργανισμος δεν ειναι ρομποτ με μπαταριες θα συμπεριφερθει διαφορετικα στις καλες θερμιδες απο οτι στις κακες.το να τρως μπουρδες κτλ μονο κακο θα κανεις συν και ο μεταβολισμος δεν θα ειναι ο καλυτερος οποτε ναι μεν μπορει να παιρνεις λιγοτερες θερμιδες αλλα να ηταν καλυτερα να παιρνες παραπανω απο σωστο φαγητο.σκεψου το σαν κινητο.δυο κινητα μπορει να εχουν την ιδια μπαταρια θερμιδες αλλα το ποαο θα κρατησει εξαρτατε απο το ποσο optimized ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έχετε δει το IIFYM (If it fits your macros) ? Δεν το έχω ψάξει να δω τι ισχύει ακριβώς βάση ερευνών αλλά η λογική του είναι ότι τρως τα πάντα εφόσον "χωράνε" στα macro σου. Σε κάποιους ισχύει. Οχι σε όλους ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μηπως τα ποδια σου ειναι τελειως μα τελειως τεντωμενα με αποτελεσμα να σε τραβαει προς τα κατω οταν το ποδι ειναι σε εκταση και σε πονανε τα αποαυτα? ούτε καν, δεν είμαι και καινούργια στον χώρο. η σκληρή σέλα αιτιολογεί τους πόνους, αλλά δε μασάω. τα περισσότερα λεπτά κάνω όρθια με τουρλωμένο κώλο στο spin bike για να δουλεύει και ο γλουτιαίος (και τον νιώθω να δουλεύει τόσο καλά όσο πουθενά αλλού) Μάλιστα οι σέλες είναι με την τρύπα στη μέση για τους ευνόητους λόγους ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλημέρα. Έχω ένα δωμάτιο στο σπίτι άδειο και σκέφτομαι να πάρω μερικά όργανα γυμναστικής. Έχω ένα φυσιολογικό σώμα, δεν είμαι δλδ υπερβαρος απλά μιας και καβατζωσα τα 30 έχω αρχίσει να κάνω λίγη κοιλιά. Βασικά αυτό που θέλω είναι κυρίως γράμμωση(στήθος, πλάτη, χέρια, κοιλιά, πόδια). Εμπειρία δεν έχω με το θέμα οπότε τα φώτα σας για το τι χρειάζομαι στην αρχή τουλάχιστον και σιγά σιγά θα τα μαζεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 [...] χειροτερες σελες απο οτι εχει ενα ποδηλατο δρομου που ειναι μια πιθαμη δεν νομιζω.τα περισσοτερα στο γυμναστηριο εχουν μεγαλη σελα. [...] Μα, αυτό ξέρω κι εγώ (εξ ου κι η αναφορά για "πολυθρόνα" πιο πάνω). Για αυτό μου έκανε εντύπωση που πονάνε! ούτε καν, δεν είμαι και καινούργια στον χώρο. η σκληρή σέλα αιτιολογεί τους πόνους, αλλά δε μασάω. τα περισσότερα λεπτά κάνω όρθια με τουρλωμένο κώλο στο spin bike για να δουλεύει και ο γλουτιαίος (και τον νιώθω να δουλεύει τόσο καλά όσο πουθενά αλλού) Μάλιστα οι σέλες είναι με την τρύπα στη μέση για τους ευνόητους λόγους ... Εμ, μια διευκρίνιση. Η τρύπα στη μέση και κατά μήκος της σέλας εξυπηρετεί περισσότερο εμάς παρά εσάς - για ευνόητους λόγους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 εμενα ακουμπαει κατευθειαν πανω στα κοκαλα της λεκανης η σελα γι αυτο δεν μπορω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μα, εκεί πρέπει να ακουμπάει. Ψάξε το λίγο παραπάνω με τους γυμναστές στο γυμναστήριο που πας, μήπως είναι όλη η στάση σου λάθος και χρήζει διόρθωσης (= μείωση πόνων!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις