poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Είναι θέμα πειθαρχίας, σε όποιο διατροφολόγο και να πας το μόνο που θα κάνουν είναι να σου δώσουν μια διατροφή και συμβουλές και εσύ θα πρέπει μετά να τις εφαρμόσεις. Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς μόνη σου αρχικά για τις θερμίδες συντήρησης σου και να ξεκινήσεις κοιτάς στο περίπου πόσες θερμίδες έχουν αυτά που τρως, θα εκπλάγεις με αρκετά. Επίσης η αρχή είναι το πιο δύσκολο μέρος. Όταν μπεις σε μια διατροφή και βλέπεις αλλαγές στον καθρεύτη και μετά στη ζυγαριά θα το ξανασκέφτεσαι για το αν αξίζει να πετάξεις τον κόπο σου στα σκουπίδια για κάποια προσωρινή ευχαρίστηση από φαγητό/ποτό. αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει ο κοσμος και με τους ψυχολογους.οτι κανεις δεν θα σου λυσει το προβλημα αμα δεν θες εσυ.οδηγιες και κατευθυνσεις δινουν.αν εσυ εχεις τα ματια κλειστα και δεν θες δεν θα γινει δουλεια.κατα τα αλλα οι τυψεις σε πιανουν αφου φας το γλυκο πρωτα. @evabb Εύα αν δεις πόσες θερμίδες καις στο γυμναστήριο, θα απορήσεις γιατί ο κόσμος πηγαίνει εκεί για να αδυνατίσει. Σου είπαν ήδη κάποια πράγματα, εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες για τον διατροφολόγο. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ψάχνουν πάρα πολύ ό,τι τους ενδιαφέρει να μάθουν. Σε συμβουλεύω λοιπόν να κάνεις το ίδιο. Ρούφηξε γνώσεις από αξιόπιστες πηγές και εφόσον τις κατακτήσεις, αλλά δεν είσαι ψυχολογικά σε θέση να τις εφαρμόσεις χωρίς την υποστήριξη ειδικού, πήγαινε να κλείσεις μερικά ραντεβού. Με βάση αυτά που ακούς θα μπορείς να κρίνεις πλέον αν αυτός που σου μιλάει ξέρει τι κάνει ή όχι όπως εγώ λόγου χάρη διαβάζοντας πολύ τα παιδιά εδώ και γενικώς διαβάζοντας μπορώ να καταλάβω αυτή τη στιγμή ότι η γυμνάστριά μου ξέρει να κάνει τη δουλειά της και δεν λέει βλακείες. Το γυμναστήριο θα σε κάνει να δείχνεις πιο ωραία εφόσον θα δέσει το σώμα και να νιώθεις ακόμη καλύτερα, αλλά το βάρος σου θα το ρυθμίσεις μόνη τρώγοντας ό,τι πρέπει για να είσαι πιο αποδοτική. Και θα δεις ότι θα έχεις και άλλες αντοχές μετά εφόσον τρως καλύτερα. @poulinos Ισχύει απίστευτα αυτό που λες. Στα γενέθλιά μου δεν πήγα να κεράσω ένα φίλο γιατί ήξερα ότι είναι σε διατροφή και έχει κάνει καλή δουλειά ως τώρα. Αλληλεγγύη μεταξύ μας τουλάχιστον. μακαρι να υπηρχε αλληλεγγυη απο παντου αλλα δυστυχως το εχεις δει και εσυ οτι ολοι ειναι σαν να ειναι εχθροι σου.και να εισαι με νορμαλ σωμα και να θες να πας για γραμμωση λες οκ αλλα να σου φερνουν πειρασμους οταν θες να χασεις κιλα που παει και θεμα υγεια ειναι λιγακι.... για το πρωτο που αναφερθηκες για καποιο ατομο που δεν γνωριζει τιποτα το δυσκολο ειναι να κανει την αρχη τοσο στην θεωρια διαβαζοντας οσο και στην πραξη.αν υπαρχει ενα ατομο να του εξηγησει λιγο τα αρχικα μετα ειναι πιο ευκολο να διαβασει μονος.αυτο ισχυει παντου βεβαια.βλεπεις δηλαδη πολυ κοσμο που δεν ξερει απο που να ξεκινησει οποτε καποια guides σαν αυτα που εγραψαν τα παιδια οπως και το ιδιο το θεμα βοηθαει αρκετα καποιον μεχρι να μπει στο δρομο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ενδιαφέρεται να δει έναν άλλο άνθρωπο να βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ζήλεια, αλλά επειδή οι ίδιοι για τον εαυτό τους δεν προσπαθούν το κάτι παραπάνω, θέλουν και οι γύρω τους να μένουν κολλημένοι. Σας έχω αναφέρει ότι έχει αλλάξει το σώμα μου στο ίδιο βάρος, άντε να έχω χάσει 1-1.5 κιλό από το χειμώνα και ό,τι αρνητικό ακούω είναι αποκλειστικά από γυναίκες. Τύπου "έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ" σαν να είμαι ανορεκτικό (ούτε καν). Ή "ωχ καημένη, είσαι σε μια ζυγαριά όλη μέρα". Υποτιμούν με κάθε τρόπο την προσπάθειά σου επειδή οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αγνοώντας παντελώς αν εσένα αυτό σε ευχαριστεί. Κουράγιο σε όποιον επηρεάζεται, εμένα ευτυχώς δεν με ενοχλούν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ενδιαφέρεται να δει έναν άλλο άνθρωπο να βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ζήλεια, αλλά επειδή οι ίδιοι για τον εαυτό τους δεν προσπαθούν το κάτι παραπάνω, θέλουν και οι γύρω τους να μένουν κολλημένοι. Σας έχω αναφέρει ότι έχει αλλάξει το σώμα μου στο ίδιο βάρος, άντε να έχω χάσει 1-1.5 κιλό από το χειμώνα και ό,τι αρνητικό ακούω είναι αποκλειστικά από γυναίκες. Τύπου "έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ" σαν να είμαι ανορεκτικό (ούτε καν). Ή "ωχ καημένη, είσαι σε μια ζυγαριά όλη μέρα". Υποτιμούν με κάθε τρόπο την προσπάθειά σου επειδή οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αγνοώντας παντελώς αν εσένα αυτό σε ευχαριστεί. Κουράγιο σε όποιον επηρεάζεται, εμένα ευτυχώς δεν με ενοχλούν. Ισχυει αυτο.πηγα να το γραψω πιο πανω αλλα λεω θα γινω κακος.βλεπεις ατομα τα οποια δεν σε συμεριζονται στην προσπαθεια τους.δεν τους νοιαζει αν θα τα καταφερεις.ή επειδη ειναι φιλοι σου δεν θελουν να πουν οτι πχ πρεπει να χασεις κιλα και αντιθετα σου χαιδευουν τα αυτια.αλλες φορες ειναι οτι γιατι αυτη να ειναι καλυτερη απο μενα.οποτε ναι υπαρχει ζηλεια και ισως περισσοτερο αναμεσα σε κοπελες που θελουν να ειναι καλυτερες εξωτερικα απο οτι ενας αντρας? αυτο το εχεις αδυνατισει πολυ ισχυει .τοεχω δει και σε φιλη μου.εγω την θεωρουσα νορμαλ κιλα και ολοι εχεις χασει κιλα δεν δειχνεις καλα και διαφορα τετοια.τυχαιο βεβαια οτι ολα τα σχολια συνηθως ειναι ατομα που ειναι παραπανω απο το νορμαλ και οχι απο ατομα που ειναι νορμαλ ή και λιγοτερα.ειναι αυτο που λενε .οτι οταν καποιος δεν μπορει να πετυχει κατι δεν θελει να το δει να το πετυχεις εσυ.και υπαρχει και το αναποδο αλλα σε αλλες κατηγοριες.οτι δεν μπορει να κανει καποιος θελει να δει να το κανει το αλλο ατομο οποτε πριζουν τα αλλα ατομα για να κανουν κατι που δεν θελουν.πχ αναμεσα σε γονεις και παιδια.εκει κλεινεις τα αυτια σου απλα και δεν ακους.για καποιο λογο εχει περασει στην κοινωνια οτι η κοπελα δεν πρεπει να ειναι λεπτη μην σου πω ουτε κανονικη.και βεβαια ακους και τις βλακεις οτι ναι εχεις γινει ανορεκτικη ή πισω απο την πλατη σου οτι εισαι ανορεκτικη ή βουλιμική.οταν δεν γνωριζουν τιποτα απο διατροφη και υγεια αυτα λενε.ή σου λενε οτι α δεν τρως τιποτα ολη μερα.αυτα γινονται οταν υπαρχει η ζηλεια.και αμα πεις τιποτα θα σου πουν τι να ζηλεψω απο σενα? το χειροτερο ειναι ακομα και σε σχεσεις/γαμους να το βλεπεις αυτο.ο ενας να προσπαθει και ο αλλος ή η αλλη αντι να βοηθαει να ειναι σαν εμποδιο .καιεπειδη εισαστε ζευγαρι να σου λεει.μια χαρα εισαι ετσι.μην κανεις ετσι για 2-3 κιλα.απλα κανεις δεν θελει να μπει στην διαδικασια να θυσιασει κατι για να κερδισει.ολοι κοιτανε την ευκολια.η ιδια ζηλεια οταν ατομα που ειναι με παραπανω κιλα βλεπουν ατομα γυμνασμενα και λενε σιγα εγω δεν θελω να γινω ετσι ή κοιτα αυτος ειναι χαλια και τετοιες βλακειες. η και το αλλο.εγω μπορω να χασω κιλα αλλα δεν θελω.θελω ο αλλος η αλλη να με αγαπησει για αυτο που ειμαι.δηλαδη το θεμα υγειας δεν σε νοιαζει.σορρυ αμα γινομαι κακος αλλα πολλες φορες για να μην κανουμε κατι δυακολο κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.κανεις δεν θα μας βοηθησει κατι δεν θα μας λυπηθει οπως λεω.κανεις δεν θα πει σχεδον μπραβο αλλα αντιθετα θα κρινουν οτι προσπαθεια κανει καποιος.οπως και γονεις που χαιδευουν αυτια αντι να πουν την αληθεια μην στεναχωρηθει το παιδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ενδιαφέρεται να δει έναν άλλο άνθρωπο να βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ζήλεια, αλλά επειδή οι ίδιοι για τον εαυτό τους δεν προσπαθούν το κάτι παραπάνω, θέλουν και οι γύρω τους να μένουν κολλημένοι. Σας έχω αναφέρει ότι έχει αλλάξει το σώμα μου στο ίδιο βάρος, άντε να έχω χάσει 1-1.5 κιλό από το χειμώνα και ό,τι αρνητικό ακούω είναι αποκλειστικά από γυναίκες. Τύπου "έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ" σαν να είμαι ανορεκτικό (ούτε καν). Ή "ωχ καημένη, είσαι σε μια ζυγαριά όλη μέρα". Υποτιμούν με κάθε τρόπο την προσπάθειά σου επειδή οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αγνοώντας παντελώς αν εσένα αυτό σε ευχαριστεί. Κουράγιο σε όποιον επηρεάζεται, εμένα ευτυχώς δεν με ενοχλούν. κομπλεξισμό έχω συναντήσει κ εγώ αμέτρητες φορές και κακία αλλα σε εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα , γελάω και ειρωνεύομαι , μόνο αν μου την πει κάποιος καλύτερος απο εμένα στον συγκεκριμένο τομέα θα το πάρω στα σοβαρά. Απλά τους γράφεις και συνεχίζεις Που να δεις όταν έχανα κιλά κομπλεξισμός απο συγγενείς ιδικά εδώ γυμνασμένος να είσαι και ξινίζουν την μούρη τους ορισμένοι , σε κοιτάζουν με μια κακία λες και τους έκλεψες κάτι που άξιζαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Eva, εχω ενα ατομο που κανει online coaching κ γενικα τα λεει εξω απο τα δοντια κ δεν χαιδευει αυτια. Αν δεν εχεις τα ψυχικα αποθεματα να το παλεψεις μονη σου και χρειαζεσαι εναν πανω απτο κεφαλι σου, πες μου να σου πω ινφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Και το βασικο δεν ειναι μονο το να σου δωσει ο αλλος ενα ετοιμο προγραμμα οσο το να καταλαβεις γιατι στο εχει δωσει και τι προσπαθει να πετυχει.σαν αυτα που εγραψαν τα παιδια πιο πανω ή σαν αυτα που γραφουν τα guides στο αλλο θεμα του das fitness Ακριβώς, θέλω να μάθω και να καταλάβω ώστε να ξέρω από μόνη μου τι είναι σωστό και λάθος. Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους μου απαντάνε. Αυτό για το στοίχημα που λέτε ισχύει. Κάπως έτσι το ξεκίνησα αλλά όσο δεν έβλεπα αποτελέσματα τόσο αποθαρρυνωμουν. Ίσως ήμουν πολύ βιαστική τι να πω. Επίσης αυτό για την ζήλια που λέτε ισχύει και γενικά τις τρικλοποδιές. Το χειρότερο άτομο μακράν στον περίγυρο μου είναι η μάνα μου και γενικά η οικογένεια μου που από την μία θα λένε ότι έχω παχύνει (με λεγαν χοντρή κι όταν δεν ήμουν από μικρή και με συγκριναν με την αδερφή μου η οποία έχει τελείως διαφορετικό σωματοτυπο) κι από την άλλη κάνουν τα πάντα για να με ταιΐσουν όσο δεν πάει άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Είναι θέμα πειθαρχίας, σε όποιο διατροφολόγο και να πας το μόνο που θα κάνουν είναι να σου δώσουν μια διατροφή και συμβουλές και εσύ θα πρέπει μετά να τις εφαρμόσεις. Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς μόνη σου αρχικά για τις θερμίδες συντήρησης σου και να ξεκινήσεις κοιτάς στο περίπου πόσες θερμίδες έχουν αυτά που τρως, θα εκπλάγεις με αρκετά. Επίσης η αρχή είναι το πιο δύσκολο μέρος. Όταν μπεις σε μια διατροφή και βλέπεις αλλαγές στον καθρεύτη και μετά στη ζυγαριά θα το ξανασκέφτεσαι για το αν αξίζει να πετάξεις τον κόπο σου στα σκουπίδια για κάποια προσωρινή ευχαρίστηση από φαγητό/ποτό. Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει στις τελευταίες σελίδες. Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις σε όλα. Τα όσα λες τα βλέπω προσωπικά από εμένα, αλλά και τον κολλητό μου που ξεκινήσαμε μαζί το όλο εγχείρημα εδώ και τρεις μήνες (τρώγαμε σαν να μην υπάρχει αύριο πριν ). Τώρα η σωστή διατροφή έχει γίνει καθημερινότητα και ομολογώ νιώθω καλύτερα σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Οπότε αρχικά με αρκευο ψάξιμο και έπειτα με πειθαρχία τα πάντα μπορούν να γίνουν. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά αυτό που θα έρθει θα σε αποζημιώσει κατά πολύ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Γυρνάω απόψε απο διακοπές κι αυριο πρωί πρωί τσιμενταρω και βάφω το πολυζυγα με τα μονόζυγα. Μόλις τελειώσει ανεβάζω φωτο. Διατροφή γελοία και γυμναστικη μηδέν αλλα ατελείωτο περπάτημα. Ωραία ήταν. Εύα, άμα θες στείλε πμ να σε αναλάβω εγω. Ψυχολόγος είμαι, απο διατροφή κάτι σκαμπάζω, ε, χειρότερα αποκλείεται να σε κάνω... εχω μια ερωτηση που ισως αξιζει να απαντηθει δημοσιως. Τι διαχωριζει τον εθισμο στο φαγητο απο την λαιμαργια (αν γνωριζεις φυσικα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 με συγκριναν με την αδερφή μου η οποία έχει τελείως διαφορετικό σωματοτυπο) κι από την άλλη κάνουν τα πάντα για να με ταιΐσουν όσο δεν πάει άλλο. αυτό μου θυμίζει όταν προσπαθούσα να χάσω βάρος ... σε ένα σπίτι που έφτιαχναν γλυκά και "special φαγητά" τύπου σπιτικές πίτσες, παστίτσιο κλπ πολύ σπάνια ξαφνικά άρχισαν να φτιάχνουν καθημερινά και για μηνες. Δεν κάνω πλάκα ..ούτε υπερβάλω ... οι δικοί μου μάλιστα έβαλαν αρκετά κιλά εκείνη την περίοδο επίσης είχα συγγενείς μου να μου προτείνουν συνεχώς να φάμε παγωτά, πίτες κλπ ... δεν νομίζω πως το έκαναν επίτηδες αλλα δεν ξέρω τι στο καλό ψυχολογία ειναι αυτή ... σε φάση να σε βλέπουν οτι απο 135kg βόδι έχεις πέσει στα 90 και αρχίζεις κ θυμίζεις άνθρωπο και να σου φέρνουν μια σακούλα σοκολάτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ακριβώς, θέλω να μάθω και να καταλάβω ώστε να ξέρω από μόνη μου τι είναι σωστό και λάθος. Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους μου απαντάνε. Αυτό για το στοίχημα που λέτε ισχύει. Κάπως έτσι το ξεκίνησα αλλά όσο δεν έβλεπα αποτελέσματα τόσο αποθαρρυνωμουν. Ίσως ήμουν πολύ βιαστική τι να πω. Επίσης αυτό για την ζήλια που λέτε ισχύει και γενικά τις τρικλοποδιές. Το χειρότερο άτομο μακράν στον περίγυρο μου είναι η μάνα μου και γενικά η οικογένεια μου που από την μία θα λένε ότι έχω παχύνει (με λεγαν χοντρή κι όταν δεν ήμουν από μικρή και με συγκριναν με την αδερφή μου η οποία έχει τελείως διαφορετικό σωματοτυπο) κι από την άλλη κάνουν τα πάντα για να με ταιΐσουν όσο δεν πάει άλλο. γενικως η οικογενεια λογω οτι εχουμε γονεις μια χ ηλικιας που εχουν ζησει σε αλλες εποχες ειναι ενας κακος παραγοντας.δεν ξερουν τιποτα πχ καν τι ειναι πρωτεινη αλλα απο την αλλη τα ξερουν ολα.και βεβαια πρεπει να καταλαβεις σε αυτην την ζωη οτι οτι και να κανεις παντα θα σε κρινουν.να το πω με εναν απλο τροπο.υπηρχε μια εικονα που το εξηγουσε ακριβως αυτο.ηταν 4 εικονες στις οποιες. στην πρωτη εδειχνε ενα γαιδουρι και εναν αντρα και μια γυναικα πανω. τα σχολια ηταν ρε δεν ντρεπεστε και οι 2 πανω στο καημενο το γαιδουρι. δευτερη εικονα.το γαιδουρι μονο του και ο αντρας και η γυναικα να περπατανε.σχολια.ρε πηρατε το γαιδουρι για να περπατατε.κοροιδα. τριτη εικονα.το γαιδουρι με την γυναικα πανω και ο αντρας να περπαταει.σχολια.κοιτα τον βλακα.περπαταει το κοροιδο και η αλλη ανετη με το γαιδουρι. τεταρτη εικονα.το γαιδουρι με τον αντρα και η γυναικα αν περπαταει.σχολια.σαν δεν ντρεπετε να αφηνει γυναικα να πηγαινει με τα ποδια και αυτος πανω στο γαιδουρι. ηθκο διδαγμα.οτι και να κανεις παντα θα σε κραξουν παντα οι αλλοι θεωρουν οτι τα ξερουν ολα και παραπανω απο εσενα.οι γονεις ακομα χειροτερο οπως ακριβωε ειπες. αμα πεις δεν τρωω και ας εχειε παραπανω κιλα θα σου πουν.μερικα παιδια δεν εχουν να φανε και εγω μαγειρευω για το τιποτα και θα παει για πεταμα το φαγητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 συνήθως όταν αγοράζουμε κάτι φαγώσιμο υπάρχει το ταμπελάκι με τις διατροφικές πληροφορίες. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν, κατα κανόνα, ένα τρόφιμο με περισσότερες θερμίδες σε παχαίνει πάντα περισσότερο από ένα με λιγότερες ή παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως κορεσμένα ακόρεστα λιπαρά κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ένα τρόφιμο με λίγες θερμίδες θα σε παχύνει το ίδιο με ένα που έχει πολλές υπό την προϋπόθεση ότι κάνεις υπερκατανάλωση. Αν φάω τρεις σοκολάτες μέσα στην ημέρα και τίποτε άλλο, το βάρος μου θα μείνει ίδιο. Το πώς θα είναι αυτό το βάρος επάνω μου, τι ποιότητα θα έχει και αν εγώ θα είμαι υγιής έχει να κάνει με το τι τρώω. Αλλά 1500 θερμίδες είναι πάντα 1500 θερμίδες. Αν φάω παραπάνω, θα παχύνω. Αν φάω λιγότερο, θα αδυνατίσω. Ένας τύπος έκανε δίαιτα με πιτόγυρα για να αποδείξει πως είναι εφικτό, έχασε όντως βάρος, αλλά απέκτησε ένα σωρό προβλήματα και το σώμα του από δεμένο έγινε μεχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 αυτό μου θυμίζει όταν προσπαθούσα να χάσω βάρος ... σε ένα σπίτι που έφτιαχναν γλυκά και "special φαγητά" τύπου σπιτικές πίτσες, παστίτσιο κλπ πολύ σπάνια ξαφνικά άρχισαν να φτιάχνουν καθημερινά και για μηνες. Δεν κάνω πλάκα ..ούτε υπερβάλω ... οι δικοί μου μάλιστα έβαλαν αρκετά κιλά εκείνη την περίοδο επίσης είχα συγγενείς μου να μου προτείνουν συνεχώς να φάμε παγωτά, πίτες κλπ ... δεν νομίζω πως το έκαναν επίτηδες αλλα δεν ξέρω τι στο καλό ψυχολογία ειναι αυτή ... σε φάση να σε βλέπουν οτι απο 135kg βόδι έχεις πέσει στα 90 και αρχίζεις κ θυμίζεις άνθρωπο και να σου φέρνουν μια σακούλα σοκολάτες ψυχολογια οτι το μονο ενδιαφερον στην ζωη ειναι το φαγητο.κοιτα εκει εξω τα περισσοτερα ατομα και θα το καταλαβεις.και μια ταση οτι δεν πρεπει να λες οχι στο φαγητο οτι και αν ειναι αυτο.μια ταση κοιλιοδουλος δηλαδη συνήθως όταν αγοράζουμε κάτι φαγώσιμο υπάρχει το ταμπελάκι με τις διατροφικές πληροφορίες. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν, κατα κανόνα, ένα τρόφιμο με περισσότερες θερμίδες σε παχαίνει πάντα περισσότερο από ένα με λιγότερες ή παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως κορεσμένα ακόρεστα λιπαρά κτλ. σκεψου και οτι αναλογως απο που ερχονται οι θερμιδες ο οργανισμος μπορει να τις αφομοιωσει διαφορετικα χρονικα οποτε αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα και ποσο γρηγορα θα ξαναπεινασεις.μπλςκουν και γλυκαιμικοι δεικτες και διαφορα στην μεση.αν το βλεπεις μονο σαν θερμιδες ναι μπορει να εχουν τις ιδιες αλλα δεν ειναι σωστο να το βλεπεις ετσι.πχ μια σοκολατα εχει 500 θερμιδες αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να φας μια σαλατα των 500 θερμιδων.με την σοκολατα παιζει σε μια ωρα να ξαναπεινασεις.οποτε το θεμα δεν ειναι μονο οι θερμιδες αλλα ανα τρως οτι τρως και να εχεις παρει και τα σωστα θρεπτικα συστατικα και τις βιταμινες και να μην λιμοκτονεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 σε νιωθω. μερικα γυμναστηρια ειναι θανατος μονα τους .σε αλλα εχει ενα ac που δεν παγωνει ουτε στα 2 μετρα αφου ο χωρος ειναι μεγαλος. Παντως διαβασα που λεγατε οτι εχει αραιωσει ο κοσμος κλπ και τις τελευταιες μερες το γυμναστηρι μου ειναι overcrowded σε σχεση με πριν και ξενερωνω Που να δεις όταν έχανα κιλά Eχω αδυνατισει το τελευταιο διαστημα και φαινεται. Ατακα τυπας που ειχε καιρο να με δει "Αχ αδυνατισες, δε σου παει". Εβαλα τα γελια γιατι μου φανηκε εντελως ακυρο σχολιο να κανει κανεις σε καποιον που εχει αδυνατισει (ενω ταυτοχρονα γυμναζεται, αρα δεν παει στο skinny fat που ελεγες, να πεις υπαρχει θεμα. Δε με ενοχλησε γιατι ειμαι συνειδητοποιημενος γενικως, αλλα λεω σκεψου τωρα να τριγυρνα αυτη και να λεει βλακειες σε ατομα που προσπαθουν ξερωγω και να τα ξενερωνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ενδιαφέρεται να δει έναν άλλο άνθρωπο να βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ζήλεια, αλλά επειδή οι ίδιοι για τον εαυτό τους δεν προσπαθούν το κάτι παραπάνω, θέλουν και οι γύρω τους να μένουν κολλημένοι. Σας έχω αναφέρει ότι έχει αλλάξει το σώμα μου στο ίδιο βάρος, άντε να έχω χάσει 1-1.5 κιλό από το χειμώνα και ό,τι αρνητικό ακούω είναι αποκλειστικά από γυναίκες. Τύπου "έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ" σαν να είμαι ανορεκτικό (ούτε καν). Ή "ωχ καημένη, είσαι σε μια ζυγαριά όλη μέρα". Υποτιμούν με κάθε τρόπο την προσπάθειά σου επειδή οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αγνοώντας παντελώς αν εσένα αυτό σε ευχαριστεί. Κουράγιο σε όποιον επηρεάζεται, εμένα ευτυχώς δεν με ενοχλούν. Ένα έχω να σου πω έχω κοπέλα που με κυνηγαγε να φάω "σουβλακια", για να γίνω και καλά "γυναίκα",αυτή στο Instagram της έχει ανεβάσει μέσα στη φωτοσοπια που φαίνεται κάνα 5 κιλό ποιο κάτω από μένα.στη πραγματικότητα άνετα είναι ένα δεκακιλο πάνω και με καθόλου γράμμωση.εγω απλά κουνάω το κεφάλι και τους αφήνω να λένε το ποίημα τους. Λίγος είναι ο κόσμος που θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες σας δυστυχώς.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις