Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Η γυμναστική που θα κάνεις θα πρέπει να αποσκοπεί στη μέγιστη καύση θερμίδων. Η μέγιστη καύση θερμίδων, συνήθως, επιτυγχάνεται με έναν συνδυασμό διαλειμματικής αεροβικής άσκησης υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ) και ασκήσεων με βάρη.

Όσο για τον όγκο, μην ανησυχείς - ή καλύτερα, προσπάθησε να ξεφύγεις από τη νοοτροπία του "άμα σηκώσω 'πολλά' κιλά θα 'φουσκώσω'". Όχι, δεν θα "φουσκώσεις". Εκτός κι αν τα επίπεδα τεστοστερόνης σου είναι σε αντρικά επίπεδα κι άλλοι χίλιοι δυο άλλοι παράγοντες άσχετοι με την περίπτωσή σου.

σε αντρικα επιπεδα δεν ειναι αλλα εχω ενα θεμα τεστοστερονης και παιρνω φαρμακα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί δεν πας να δεις ένα διατροφολόγο αν έχεις θέμα με το φαγητό, το χάσιμο κιλών μέσω της διατροφής γίνεται στην ουσία

η γυμναστική είναι επιπλέον βοήθεια να βελτιώσεις το σώμα σου και τη φυσική σου κατάσταση, αλλά χωρίς ανάλογη διατροφή είναι από δύσκολο έως απίθανο να χάσεις κιλά.. δεν χάνεις κιλά πηγαίνοντας απλά γυμναστήριο 

εγώ πάντως που συνειδητά τρώω ό,τι να΄ναι γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να χάσω κιλά όσο και να με "μαζεύει" η γυμναστική. χωρίς γυμναστική είμαι 100 κιλά μπάλα και με γυμναστική είμαι 100 κιλά σαφώς πιο συμμαζεμένος μεν (πέφτει λίγο η κοιλιά και μεγαλώνουν χέρια/πλάτες/στήθος) αλλά αδύνατο δε με λες πάλι προς τη μπάλα τείνω  αν το πάρουμε με αυστηρά κριτήρια και αρκετή ειλικρίνεια.. αν δε κάνεις αυστηρή διατροφή (που σημαίνει όχι γρανίτες το βράδυ)  κιλά δε χάνεις. με διατροφή χάνεις κιλά χωρίς να γυμνάζεσαι καν, απλά θα είσαι πολύ καλύτερα αν γυμνάζεσαι παράλληλα..

• Like 1

Ρε πούστη μου, μια φορά να μην έχει κόντρα άνεμο στη διαδρομή εργασία-σπίτι, δεν γίνεται; Γκοντ νταμν ιτ, δηλαδή, έλιωσα σήμερα για να πάω σπίτι και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που παραπονιέται. Άλλα με 40 βαθμούς Κελσίου και αντίθετο άνεμο τόσο δυνατό που να μην μου επιτρέπει να αναπτύξω ταχύτητα στις (λίγες) κατηφόρες που βρίσκω, ε, έσταξα το είναι μου στην άσφαλτο σήμερα. Ουφ!

που να ερθει και ο αυγουστος που θα σηκωσει αερα.εκει ειναι για γερα νευρα.να θες να πας καπου και να εχεις τον κοντρα ανεμο.να λες οκ θα γυρισω τουλαχιστον με τον αερα να με βοηθαει και οταν γυρνας να εχει γυρισει και ο αερας.

εγώ προπόνηση χωρίς κλιματιστικό μεσα στο γυμναστήριο... έχει έναν ανεμιστήρα και τα παράθυρα 

θ α α ν α τ ο  σςςς

σε νιωθω. μερικα γυμναστηρια ειναι θανατος μονα τους .σε αλλα εχει ενα ac που δεν παγωνει ουτε στα 2 μετρα αφου ο χωρος ειναι μεγαλος.

Από ότι φαίνεται, η επιστροφή με κούρασε περισσότερο από όσο αντιλήφθηκα. ΟΚ, έτυχαν και κάποιες δουλειές το απόγευμα (πολύ περπάτημα...), οπότε δεν ξεκουράστηκα όσο κι όπως θα ήθελα. Σε κάποια φάση, όπως κάθομαι στον καναπέ, περιμένοντας να περάσει η ώρα για να ξεκινήσω την προπόνηση, έκλεισαν τα μάτια μου κι άνοιξαν 1,5 ώρα μετά... :-) ΟΚ, είπα, δεν έχει προπόνηση απόψε, οπότε έπεσα και κοιμήθηκα (κανονικά!) κι η προπόνηση πήρε αναβολή για σήμερα.

που και που χρειαζεται λιγη ξεκουραση.μερικες φορες ειναι να μην ξαπλωσεις λιγακι και ντουπ νεκρος κατω.συν οτι τωρα με την ζεστη και η κουραση ειναι μεγαλυτερη.πολλες φορες εχω πει να καθισω λιγακι μεχρι να ερθει η ωρα να παω gym και τελικα σε αυτο το διαστημα εχουν κλεισει και τα ματια και μετα πεταγομαι για να προλαβω να παω.

Ενας γολγοθας φτανει στο τελος του... Πτυχιαρα λοιπον!!! Οφειλομενα μαθηματα: 0

Επισης πλεον 1 μηνα μετα τη δυσκολοτερη μερα της ζωης μου, μπορω να ξεκινησω κολυμπι :)

Και μετρω αντιστροφα 1 μηνα ακομα για βαρη λαστιχα κλπ

we never know that :P. ο καιρος ειναι οτι πρεπει για κολυμπι οποτε δωστου νακαταλαβει μεχρι να πας gym

• Like 2

Ρε πούστη μου, μια φορά να μην έχει κόντρα άνεμο στη διαδρομή εργασία-σπίτι, δεν γίνεται; Γκοντ νταμν ιτ, δηλαδή, έλιωσα σήμερα για να πάω σπίτι και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που παραπονιέται. Άλλα με 40 βαθμούς Κελσίου και αντίθετο άνεμο τόσο δυνατό που να μην μου επιτρέπει να αναπτύξω ταχύτητα στις (λίγες) κατηφόρες που βρίσκω, ε, έσταξα το είναι μου στην άσφαλτο σήμερα. Ουφ!

που να ερθει και ο αυγουστος που θα σηκωσει αερα.εκει ειναι για γερα νευρα.να θες να πας καπου και να εχεις τον κοντρα ανεμο.να λες οκ θα γυρισω τουλαχιστον με τον αερα να με βοηθαει και οταν γυρνας να εχει γυρισει και ο αερας.

Το αυτό. Δεν περιγράφω άλλο.

Από ότι φαίνεται, η επιστροφή με κούρασε περισσότερο από όσο αντιλήφθηκα. ΟΚ, έτυχαν και κάποιες δουλειές το απόγευμα (πολύ περπάτημα...), οπότε δεν ξεκουράστηκα όσο κι όπως θα ήθελα. Σε κάποια φάση, όπως κάθομαι στον καναπέ, περιμένοντας να περάσει η ώρα για να ξεκινήσω την προπόνηση, έκλεισαν τα μάτια μου κι άνοιξαν 1,5 ώρα μετά... :-) ΟΚ, είπα, δεν έχει προπόνηση απόψε, οπότε έπεσα και κοιμήθηκα (κανονικά!) κι η προπόνηση πήρε αναβολή για σήμερα.

που και που χρειαζεται λιγη ξεκουραση.μερικες φορες ειναι να μην ξαπλωσεις λιγακι και ντουπ νεκρος κατω.συν οτι τωρα με την ζεστη και η κουραση ειναι μεγαλυτερη.πολλες φορες εχω πει να καθισω λιγακι μεχρι να ερθει η ωρα να παω gym και τελικα σε αυτο το διαστημα εχουν κλεισει και τα ματια και μετα πεταγομαι για να προλαβω να παω.

Ναι, η ξεκούραση χρειάζεται, δεν το συζητάω. Απλά, χτες πιάστηκα εξ απήνης. Δεν πρόκειται να επαναλάβω το λάθος κι ευτυχώς που αυτήν την εβδομάδα υπάρχει το περιθώριο να κάνω τις προπονήσεις Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο, αντί για Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.

σε αντρικα επιπεδα δεν ειναι αλλα εχω ενα θεμα τεστοστερονης και παιρνω φαρμακα.

Τότε, θα πρότεινα να λάβεις επαγγελματική βοήθεια, ειδικά όσον αφορά στη διατροφή σου.

γιατί δεν πας να δεις ένα διατροφολόγο αν έχεις θέμα με το φαγητό, το χάσιμο κιλών μέσω της διατροφής γίνεται στην ουσία

η γυμναστική είναι επιπλέον βοήθεια να βελτιώσεις το σώμα σου και τη φυσική σου κατάσταση, αλλά χωρίς ανάλογη διατροφή είναι από δύσκολο έως απίθανο να χάσεις κιλά.. δεν χάνεις κιλά πηγαίνοντας απλά γυμναστήριο

εγώ πάντως που συνειδητά τρώω ό,τι να΄ναι γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να χάσω κιλά όσο και να με "μαζεύει" η γυμναστική. χωρίς γυμναστική είμαι 100 κιλά μπάλα και με γυμναστική είμαι 100 κιλά σαφώς πιο συμμαζεμένος μεν (πέφτει λίγο η κοιλιά και μεγαλώνουν χέρια/πλάτες/στήθος) αλλά αδύνατο δε με λες πάλι προς τη μπάλα τείνω αν το πάρουμε με αυστηρά κριτήρια και αρκετή ειλικρίνεια.. αν δε κάνεις αυστηρή διατροφή (που σημαίνει όχι γρανίτες το βράδυ) κιλά δε χάνεις. με διατροφή χάνεις κιλά χωρίς να γυμνάζεσαι καν, απλά θα είσαι πολύ καλύτερα αν γυμνάζεσαι παράλληλα..

Μάλλον αυτό πρέπει να κάνω, αν και θέλω κάποιον από πάνω μου να με έχει με τον βουρδουλα και από την άλλη να ακούει και οοοολα τα ψυχολογικά μου. Από την άλλη φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν κομπογιαννιτη από αυτούς που σου παίρνουν απλά τα λεφτά.
  • Like 1

Μάλλον αυτό πρέπει να κάνω, αν και θέλω κάποιον από πάνω μου να με έχει με τον βουρδουλα και από την άλλη να ακούει και οοοολα τα ψυχολογικά μου. Από την άλλη φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν κομπογιαννιτη από αυτούς που σου παίρνουν απλά τα λεφτά.

Ο διατροφολογος κάτι τέτοιο κάνει, αν και βεβαίως είναι αρκετοί που δεν ξέρουν πώς να φάνε σωστά για να πετύχουν το όποιο αποτέλεσμα επιθυμούν

παντου υπαρχουν οι γιατροι που ειναι για πεταμα αλλα σκεψου και ποσοι ανθρωποι πανε πχ σε εναν διατροφολογο δεν ακολουθουν αυτο που τους λεει και μετα σου λενε μα δεν εχασα κιλα ο διατροφολογος δεν ηταν καλος.και εκει ειναι που θες να πεσεις απο το παραθυρο.

• Like 2

παντου υπαρχουν οι γιατροι που ειναι για πεταμα αλλα σκεψου και ποσοι ανθρωποι πανε πχ σε εναν διατροφολογο δεν ακολουθουν αυτο που τους λεει και μετα σου λενε μα δεν εχασα κιλα ο διατροφολογος δεν ηταν καλος.και εκει ειναι που θες να πεσεις απο το παραθυρο.

Έχεις δίκιο. Αν είναι πρέπει να κάνω μια καλή έρευνα πρώτα και να έχω βάλει σε τάξη κάποια πράγματα στην ζωή μου.

• Like 1

Και το βασικο δεν ειναι μονο το να σου δωσει ο αλλος ενα ετοιμο προγραμμα οσο το να καταλαβεις γιατι στο εχει δωσει και τι προσπαθει να πετυχει.σαν αυτα που εγραψαν τα παιδια πιο πανω ή σαν αυτα που γραφουν τα guides στο αλλο θεμα του das fitness

και τι ειδους γυμναστικη πρεπει να κανω;

Αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι Βέλγιο, εκεί στο γυμναστήριο που πας δεν έχει γυμναστές να ρωτήσεις, τρομπαρουν και οι Βέλγοι όπως οι Έλληνες?

Στον τομέα της διατροφής τώρα που είναι κ το πιο δύσκολο κομμάτι για να χάσεις κιλά όσο έχεις την ψυχολογία που περιγράφεις τώρα δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ τίποτε! Θα χάνεις δυο~τρία κιλάκια τον ένα μήνα, θα παίρνεις 5 τον άλλον!

Αν πραγματικά θέλεις να καταφέρεις να χάσεις βάρος τότε πρέπει να βάλεις στοίχημα με τον εαυτό σου και να είσαι αποφασισμένη να το κερδίσεις!

Δεν χρειάζεται η διασκέδαση έξω να είναι πάντα φαγητό, δεν χρειάζεται γενικότερα το φαγητό να είναι διασκέδαση! Φαντάζομαι δεν είσαι μικρή, τόσα χρόνια δεν χόρτασες να τρως ότι θέλεις όποτε θέλεις? Ε καιρός να το αλλάξεις αυτό, δες το σαν αλλαγή, είναι πολύ εύκολο να κερδίσεις το στοίχημα φτάνει να το πάρεις απόφαση!

Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν, κάνε μια μικρή προσπάθεια, όχι για να φτιάξεις κορμάρα, αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία, αλλά για να αναβαθμίσεις σημαντικά την ποιότητα της ζωής σου κ της καθημερινότητας σου..

Υγεία λέγεται το έπαθλο, ζωή.. Αξίζει το στοίχημα..

• Like 3

ξεχασες να πειςκαι το βασικο.κανεις δεν θα σε λυπηθει κανεις δεν θα σε βοηθησει αντιθετα οι μισοι θα σου λενε τα κλασσικα.εισαι μια χαρα δεν χρειαζεται διαιτα ή ελα παμε να φαμε μαζι και κανεις διαιτα απο δευτερα.ειναι σαν καποιο μαγικο τροπο ολοι να ειναι εναντιον σου και να μην σεβονται το τι θες να κανεις

• Like 2

@evabb 

Εύα αν δεις πόσες θερμίδες καις στο γυμναστήριο, θα απορήσεις γιατί ο κόσμος πηγαίνει εκεί για να αδυνατίσει. Σου είπαν ήδη κάποια πράγματα, εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες για τον διατροφολόγο. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ψάχνουν πάρα πολύ ό,τι τους ενδιαφέρει να μάθουν. Σε συμβουλεύω λοιπόν να κάνεις το ίδιο. Ρούφηξε γνώσεις από αξιόπιστες πηγές και εφόσον τις κατακτήσεις, αλλά δεν είσαι ψυχολογικά σε θέση να τις εφαρμόσεις χωρίς την υποστήριξη ειδικού, πήγαινε να κλείσεις μερικά ραντεβού. Με βάση αυτά που ακούς θα μπορείς να κρίνεις πλέον αν αυτός που σου μιλάει ξέρει τι κάνει ή όχι όπως εγώ λόγου χάρη διαβάζοντας πολύ τα παιδιά εδώ και γενικώς διαβάζοντας μπορώ να καταλάβω αυτή τη στιγμή ότι η γυμνάστριά μου ξέρει να κάνει τη δουλειά της και δεν λέει βλακείες. Το γυμναστήριο θα σε κάνει να δείχνεις πιο ωραία εφόσον θα δέσει το σώμα και να νιώθεις ακόμη καλύτερα, αλλά το βάρος σου θα το ρυθμίσεις μόνη τρώγοντας ό,τι πρέπει για να είσαι πιο αποδοτική. Και θα δεις ότι θα έχεις και άλλες αντοχές μετά εφόσον τρως καλύτερα. 

@margaritagr

Συγχαρητήρια κορίτσι, καλή σταδιοδρομία και να είσαι πάντα γερή!

@poulinos

Ισχύει απίστευτα αυτό που λες. Στα γενέθλιά μου δεν πήγα να κεράσω ένα φίλο γιατί ήξερα ότι είναι σε διατροφή και έχει κάνει καλή δουλειά ως τώρα. Αλληλεγγύη μεταξύ μας τουλάχιστον.  :P

• Like 3

Είναι θέμα πειθαρχίας, σε όποιο διατροφολόγο και να πας το μόνο που θα κάνουν είναι να σου δώσουν μια διατροφή και συμβουλές και εσύ θα πρέπει μετά να τις εφαρμόσεις.

Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς μόνη σου αρχικά για τις θερμίδες συντήρησης σου και να ξεκινήσεις κοιτάς στο περίπου πόσες θερμίδες έχουν αυτά που τρως, θα εκπλάγεις με αρκετά.

Επίσης η αρχή είναι το πιο δύσκολο μέρος. Όταν μπεις σε μια διατροφή και βλέπεις αλλαγές στον καθρεύτη και μετά στη ζυγαριά θα το ξανασκέφτεσαι για το αν αξίζει να πετάξεις τον κόπο σου στα σκουπίδια για κάποια προσωρινή ευχαρίστηση από φαγητό/ποτό.

• Like 1

Γυρνάω απόψε απο διακοπές κι αυριο πρωί πρωί τσιμενταρω και βάφω το πολυζυγα με τα μονόζυγα. Μόλις τελειώσει ανεβάζω φωτο.

Διατροφή γελοία και γυμναστικη μηδέν αλλα ατελείωτο περπάτημα. Ωραία ήταν.

Εύα, άμα θες στείλε πμ να σε αναλάβω εγω. Ψυχολόγος είμαι, απο διατροφή κάτι σκαμπάζω, ε, χειρότερα αποκλείεται να σε κάνω... :)

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...