wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ναι, κοιτούσα διάφορα προγράμματα για warmup/stretching και είδα σε αρκετά χρησιμοποιούν το foam rolling. Ένα αρκετά γνωστό που βρήκα και το έχει είναι το Limber 11. Συνηθώς χρησιμοποιώ (χρησιμοποιούσα, καλύτερα...) το foam rolling για αποθεραπεία μετά από μεγάλες ποδηλασίες. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Το σημαντικό, για μένα, είναι αφενός να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με το foam roller (σημείωσε ότι η μία επιλογή δεν αποκλείει την άλλη) κι αφετέρου να ακολουθείς συγκεκριμένες ρουτίνες ασκήσεων για κάθε χρήση - δηλαδή, να μην κάνεις στα κουτουρού. Ρίξε και μια ματιά σε αυτό που γράφει ο poulinos πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πείτε μου μια συμβουλή βρε guys. Ξεκίνησα πάλι να κάνω γυμναστική πριν 1 βδομάδα. Περπάτημα 20~40 λεπτά την ημέρα, και βάρη 5 φορές την εβδομάδα. Έχω χάσει 3 κιλά σ αυτή την εβδομάδα. Γενικά, παλιά ήμουν παχύσαρκος. Απο μια στιγμή και έπειτα όμως ξεκίνησα να γυμναζομαι και να αλλάζω διατροφικές συνήθειες. Καθε τόσο κάνω γυμναστική για ενα διάστημα, σταματάω, ξεκινάω ξανά.. Αυτό που παρατηρώ και φοβάμαι είναι ότι το δέρμα μου κάνει γραμμές που δε φαίνονται ωραία, λογο των κιλών που χάνω. Το λίπος που έχει απομείνει απ την άλλη για να κάψω, δεν είναι ομοιόμορφα σε όλο το κορμί αλλά σε μερικά σημεία. Έτσι αν και επιτέλους διαγράφεται ο θώρακας μου και τα κόκαλα, εχω σημεία αλλά που κρέμονται κομμάτια λίπος. Υπάρχουν κάποια ειδικά πράγματα που μπορώ να κάνω για αυτά τα 2 ; Να πω οτι είμαι σε πολύ αυστηρό budget και λογο αυτού δεν ακολουθώ πιστά ούτε τη συνιστώμενη διατροφή, ούτε παίρνω όλα αυτά τα συμπληρώματα που παίρνουν οι άλλοι. αυτό ειναι που λέμε skinny fat. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βάλεις πολλούς μυς και να χάσεις σωστά ολο αυτό το έξτρα λίπος που κουβαλάς. αυτό δεν το καταλαβαίνω , επειδή το έχω ξανακούσει κ απο άλλους δηλαδή , έχει τύχει να θέλω να κάνω οικονομία μέχρι αηδίας και να τρώω 2 μήνες πάμφθηνες τροφές , κάθε μέρα τις ίδιες 4 τροφές και να ειμαι έτσι . ο μόνος λόγος που δεν το κάνω για πάντα αυτό μιας κ συμφέρει οικονομικά ειναι πως γουστάρω να τρώω, οπότε αν δεν χρειάζεται να κάνω οικονομία τρώω με ποικιλία. ακριβό ειναι να φας καθαρά όταν θες να έχεις ποικιλία στις τροφές σου , αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , αν δεν σε παίρνει οικονομικά κάνεις υποχωρήσεις , αλλιώς αποδέχεσαι πως δεν θα έχεις ωραίο σώμα κ πας παρακάτω. το άλλο με τα συμπληρώματα πάλι πέρα απ το οτι δεν σου χρειάζονται στην περίπτωση σου δεν θα σε βοηθούσαν και κάπου παρεπτιπτόντως ημουν 1,70-135kg+ (σχεδόν 2 φορές χ το ύψος μου) οπότε κάτι ξέρω για να στα λέω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ακολουθεί ίσως δύσκολη ερώτηση. Το (γρήγορο - δεν ξέρω αν έχει σημασία) περπάτημα στον διάδρομο σε σχέση με το κλασσικό περπάτημα σε έδαφος, έχει την παραμικρή διαφορά?? Όσον αφορά την ενδυνάμωση που κάνει και τον τρόπο που η κίνηση επιδρά στο σώμα και πιθανώς καταπόνηση ποδιών. Υπήρξε αυτή η απορία μετά από μια κουβέντα με φυσικοθεραπευτή ο οποίος υποστήριξε ότι έχει σημαντική διαφορά (χωρίς να το αιτιολογήσει). Εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο και γιαυτό ρωτάω εδώ τους ειδικούς περί γυμναστικής, και ελπίζω να μου φύγει η απορία α.στο διαδρομο πατας πανω σε ενα κομματι λαστιχο(αποκατω εχει ξυλο συνηθως ) οποτε ειναι πιο μαλακο σε καποιες περιπτωσεις απο την ασφαλτο εκει εξω.παντα εξαρτατε που θα τρεξεις.ασφαλτος?χωμα?γρασιδι?ταρταν?βουνο? επισης περα απο αυτο κανε ενα απλο τεστ για να δεις πως αλλαζουν καποια πραγματα στον διαδρομο.βαλε την μεγιστη ανηφορα πχ 15 % και βαλε τον διαδρομο κοντα στο 6 με 7 για να ειναι ενα γρηγορο περπατημα.δοκιμασε να περπατησεις γρηγορα χωρις να κρατιεσαι απο μπροστα δηλαδη το σωμα σου πιο ορθιο και δοκιμασε να κρατιεσαι και απο τις λαβες μπροστα.θα δεις οτι στην δευτερη περιπτωση θα κουραστεις πολυ λιγοτερο και θα μπορεις να πηγαινεις πιο ανετα στο 6 με 7 απο οτι αν δεν κρατιεσαι πουθενα. αυτό ειναι που λέμε skinny fat. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βάλεις πολλούς μυς και να χάσεις σωστά ολο αυτό το έξτρα λίπος που κουβαλάς. αυτό δεν το καταλαβαίνω , επειδή το έχω ξανακούσει κ απο άλλους δηλαδή , έχει τύχει να θέλω να κάνω οικονομία μέχρι αηδίας και να τρώω 2 μήνες πάμφθηνες τροφές , κάθε μέρα τις ίδιες 4 τροφές και να ειμαι έτσι . ο μόνος λόγος που δεν το κάνω για πάντα αυτό μιας κ συμφέρει οικονομικά ειναι πως γουστάρω να τρώω, οπότε αν δεν χρειάζεται να κάνω οικονομία τρώω με ποικιλία. 17521670_10207895410852564_694749984_o.jpg ακριβό ειναι να φας καθαρά όταν θες να έχεις ποικιλία στις τροφές σου , αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , αν δεν σε παίρνει οικονομικά κάνεις υποχωρήσεις , αλλιώς αποδέχεσαι πως δεν θα έχεις ωραίο σώμα κ πας παρακάτω. το άλλο με τα συμπληρώματα πάλι πέρα απ το οτι δεν σου χρειάζονται στην περίπτωση σου δεν θα σε βοηθούσαν και κάπου παρεπτιπτόντως ημουν 1,70-135kg+ (σχεδόν 2 φορές χ το ύψος μου) οπότε κάτι ξέρω για να στα λέω να προσθεσω κατι ακομα.αν για καποιο λογο δεν μπορει να βαλει τοσους μυς που χρειαζονται για να μην κρεμονται κομματια δερμα οπως λεει πολλες φορες αυτο εχει στειλει ατομα σε γιατρους για να κοψουν αυτα τα κομματια δερμα. και ο λογος δεν ειναι μονο ο αισθητικος αλλα ειναι και θεμα υγειας.πχ αν καποιος χασει πολλα κιλα και κρεμασει η κοιλια τοτε το κατι κομματι που δεν αναπνεει μπορει να μολυνθει επειδη ιδρωνει συνεχεια κτλ κτλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Νέο record σήμερα: Σπίτι - εργασία σε 25:35! 14,1χλμ με μέσο όρο 33,17χλμ/ώρα και max speed 55,66χλμ. Το max speed θα μπορούσε να ήταν υψηλότερο. ΟΚ, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές από την προηγούμενη φορά (λιγότερη κίνηση στους δρόμους, δεν κουβαλούσα τσάντα στην πλάτη). Παρατήρησα ότι ξεκίνησα με ενθουσιασμό κι όρεξη τη διαδρομή (κυρίως από τη σκέψη ότι δεν κουβαλάω επιπλέον βάρος στην πλάτη), οπότε είπα να "το παλέψω" για να γράψω χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι ξεκίνησα από την αρχή με ένταση κι από τη συνεχή προσπάθεια κατέληξα να "παίζω" συνέχεια σε υψηλούς παλμούς (μέσος όρος 148, max 171) , με αποτέλεσμα σε ένα σημείο της διαδρομής που ο δρόμος προσφέρεται για να "τα δώσω όλα" δεν είχα πολλά περιθώρια για να ανέβω πιο ψηλά σε παλμούς (άρα και προσπάθεια), εξ ου και το σχόλιο περί max speed. Οπότε, εκεί συνειδητοποίησα ότι θα ήταν καλύτερα να είχα ξεκινήσει λίγο πιο "μαλακά" τη διαδρομή από το σπίτι διότι η οικονομία δυνάμεων πήγε "περίπατο". Μετά σκέφτηκα ότι εκτός του ότι θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι μέσα στο καταμεσήμερο, υπό 38 βαθμούς Κελσίου , η βραδυνή προπόνηση προβλέπεται "κόλαση" (VO2max στο 125% του FPT) και ήθελα να κλαίω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μιας και πλησιάζουν οι εκπτώσεις, θέλω να πάρω νέα παπούτσια για τρέξιμο. Δυστυχώς η διαδρομή μου αποτελείτε αποκλειστικά από άσφαλτο και πεζοδρόμιο με πέτρινες πλάκες, οπότε χρειάζομαι κάτι ποιοτικό σε θέμα απορρόφησης. Ποιο θα μου προτείνατε? Μου είπαν για τα adidas boost και nike air max αλλά θα ήθελα να άλλες γνώμες/απόψεις. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πείτε μου μια συμβουλή βρε guys. Ξεκίνησα πάλι να κάνω γυμναστική πριν 1 βδομάδα. Περπάτημα 20~40 λεπτά την ημέρα, και βάρη 5 φορές την εβδομάδα. Έχω χάσει 3 κιλά σ αυτή την εβδομάδα. Γενικά, παλιά ήμουν παχύσαρκος. Απο μια στιγμή και έπειτα όμως ξεκίνησα να γυμναζομαι και να αλλάζω διατροφικές συνήθειες. Καθε τόσο κάνω γυμναστική για ενα διάστημα, σταματάω, ξεκινάω ξανά.. Αυτό που παρατηρώ και φοβάμαι είναι ότι το δέρμα μου κάνει γραμμές που δε φαίνονται ωραία, λογο των κιλών που χάνω. Το λίπος που έχει απομείνει απ την άλλη για να κάψω, δεν είναι ομοιόμορφα σε όλο το κορμί αλλά σε μερικά σημεία. Έτσι αν και επιτέλους διαγράφεται ο θώρακας μου και τα κόκαλα, εχω σημεία αλλά που κρέμονται κομμάτια λίπος. Υπάρχουν κάποια ειδικά πράγματα που μπορώ να κάνω για αυτά τα 2 ; Να πω οτι είμαι σε πολύ αυστηρό budget και λογο αυτού δεν ακολουθώ πιστά ούτε τη συνιστώμενη διατροφή, ούτε παίρνω όλα αυτά τα συμπληρώματα που παίρνουν οι άλλοι. επισης αλλο πραγμα το λιπος που μπορει να εχει απομεινει πχ κοιλια που μπορει να ειναι πιο δυσκολο να φυγει και αλλο πραγμα περιττο δερμα που εχει απομεινει απο την απωλεια κιλων/λιπους.επισης καποιοι τα κιλα τα παιρνουν ομοιομορφα καποιοι αλλοι πιο ατσουμπαλα.σε μερικα σημεια πχ κοιλια για τους ανδρες θα φυγει και πιο δυσκολα(τελευταιο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλοκαίρι είναι, να μην πάνε σε καμιά παραλία τα παιδιά; Εγώ πάντως πήγα! 20170625_164126.jpg Δεν ζηλεύουμε κοπελιά Το κακό όταν έχεις πλατάρες είναι οτι ξοδεύεις πολύ αντηλιακό γαμωτο μουχαχαχαχα Φώτη ζεις ρε? Άλεξ σε ποια ήπειρο είσαι?? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Νικόλα ισχύει ότι στην Πάτρα γίνεται χαμός από από τσούχτρες? Τις πήραν τα ρεύματα λέει από το Λουτράκι κ τις έφεραν όλες σε εσάς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Νικόλα ισχύει ότι στην Πάτρα γίνεται χαμός από από τσούχτρες? Τις πήραν τα ρεύματα λέει από το Λουτράκι κ τις έφεραν όλες σε εσάς!! χαχαχ ξέρω γω , μια φορά πήγα θάλασσα για φέτος , προχθές, δεν με τσίμπησε τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 από πέρυσι είχε κάμποσες τσούχτρες στον κορινθιακό μια μέρα είχα βγάλει καμιά 6αρα και τσιμπήθηκε και ένας που ηταν μαζί μας, φέτος πρέπει να γίνεται χαμός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Σας βλέπω ρεεε (Πατάτες τηγανιτές και γόνος καλαμαράκια ...το μαμίσαμε ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δεν ζηλεύουμε κοπελιά 1ζσωδσγφ~01.jpg Το κακό όταν έχεις πλατάρες είναι οτι ξοδεύεις πολύ αντηλιακό γαμωτο μουχαχαχαχα Φώτη ζεις ρε? Άλεξ σε ποια ήπειρο είσαι?? Μαυρίλα φέτος δεν έφυγα εκτός Ευρώπης ακόμα και δεν το βλέπω.. Η παραλία δεν μου λέει τίποτα έχω κάτω από το σπίτι μου Για διακοπές με βλέπω στην Πάτρα οπότε θα σου πω εγώ για τις τσούχτρες. -------------------- Έχει ένα παγωτό εδώ με Stevia που έχει 48 θερμίδες τα 100 γραμμάρια. Το πασπαλίζω με πρωτεΐνη και το έχω λιώσει. Ημουν σε πολύ καλή φόρμα πριν καμιά εβδομάδα την καλύτερη έβερ, αλλά ήρθε η γυναίκα και αρχίσαμε τις εξόδους και τις καρμπονάρες γμτ. Έπρεπε να είχα βγάλει καμιά φώτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 για το φαγητο παντα θα υπαρχουν πειρασμοι οποτε θελει λιγο προσοχη.το κακο με τα gym ειναι οτι σε πολλα η θερμοκρασια δεν παλευεται λογω λιγων ac. Σε εμάς δεν έρχονται γιατί πάνε για μπάνιο, όχι γιατί έχει ζέστη εντός της αίθουσας. Ίσα ίσα, ψάχνομαι πού να σταθώ να μην κρυώνω. Το καλοκαίρι διαπιστώνω ότι μου είναι πιο δύσκολο να κρατήσω καλό πρόγραμμα και γιατί λόγω ζέστης η όρεξή μου αυξάνεται προς τις βραδινές ώρες, αλλά και γιατί όλοι έχουν μαζεμένα γενέθλια και τρώμε 2-3 μέρες. Δεν πήρα βάρος, αλλά δεν νιώθω και καλά με τον εαυτό μου έτσι όπως τρέφομαι. Θέλει ένα reset το πράγμα. Ημουν σε πολύ καλή φόρμα πριν καμιά εβδομάδα την καλύτερη έβερ, αλλά ήρθε η γυναίκα και αρχίσαμε τις εξόδους και τις καρμπονάρες γμτ. Έπρεπε να είχα βγάλει καμιά φώτο Θα επιστρέψεις εκεί που ήσουν, μην αγχώνεσαι, θα βγάλεις τότε φωτο, alex. Επίσης να δηλώσω ότι η παραλία με συγκινεί πάντα κι ας την έχω κι εγώ προσβάσιμη για πλάκα. Είναι να την αγαπάς! @MauMaus εσύ έχουμε πει είσαι εκτός συναγωνισμού, δεν σχολιάζω καν Είδες που όλοι καλοπερνάνε όμως; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Σε εμάς δεν έρχονται γιατί πάνε για μπάνιο, όχι γιατί έχει ζέστη εντός της αίθουσας. Ίσα ίσα, ψάχνομαι πού να σταθώ να μην κρυώνω. Το καλοκαίρι διαπιστώνω ότι μου είναι πιο δύσκολο να κρατήσω καλό πρόγραμμα και γιατί λόγω ζέστης η όρεξή μου αυξάνεται προς τις βραδινές ώρες, αλλά και γιατί όλοι έχουν μαζεμένα γενέθλια και τρώμε 2-3 μέρες. Δεν πήρα βάρος, αλλά δεν νιώθω και καλά με τον εαυτό μου έτσι όπως τρέφομαι. Θέλει ένα reset το πράγμα. ναι οι πιο πολλοι που δεν πανε δεν ειναι λογω θερμοκρασιας αλλα ειναι λογω οτι σου λενε εχει ζεστουλα παμε παραλια ή τελος το gym παμε για μπυρα ειδικα αυτοι που πανε περιστασιακα.Συν καποιοι που πανε διακοπες.Το βλεπεις και παρασκευη απογευμα αυτο κιολας που επισης εχει λιγο κοσμο γιατι ερχεται weekend οποτε μειωνεται ο κοσμος.Απλα το εγραψα σαν γενικοτερο κακο οτι σε φτηνα gym ειδικα το θεμα a/c εχει λιγο θεμα. Σε καποιους παει το αναποδο.Λογω ζεστης δεν εχουν ορεξη να φανε αλλα εξαρτατε αν σε επηρεαζει περισσοτερο το κρυο ή η ζεστη.Με τα γενεθλια κτλ θελει προσοχη.ενας ευκολος τροπος για οταν φερνουν γλυκα πχ σε δουλεια ή δεν ξερω που αλλου και πρεπει να παρεις ειναι απλα να το παρεις και να το πασαρεις αλλου.απειροι καλοθελητες για διπλο γλυκο.εχω δωσει ετσι απειρα γλυκα .ναι δεν ειναι το να παρεις βαρος γιατι οκ θα πας για λιγο παραπανω τρεξιμο πχ και ολα οκ.ειναι το feeling οτι εφαγες σαβουρες μπαινουν και λιγο οι τυψεις μετα οτι γιατι το εφαγα αφου μπορουσα και χωρις αυτο.και επισης το καλο ειναι να μην το αφησεις να παραγινει.οσες φορες το αφησα οτι οκ και τι εγινε στο τελος ενα ακομα κοματακι σοκολατα ενα απο το ταδε ενα απο το αλλο. .με τοσα πραγματα γυρω μας αντε να πεις το οχι αλλο τοσο οταν τα βλεπεις και σε στιγμη που πεινας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ρε πούστη μου, μια φορά να μην έχει κόντρα άνεμο στη διαδρομή εργασία-σπίτι, δεν γίνεται; Γκοντ νταμν ιτ, δηλαδή, έλιωσα σήμερα για να πάω σπίτι και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που παραπονιέται. Άλλα με 40 βαθμούς Κελσίου και αντίθετο άνεμο τόσο δυνατό που να μην μου επιτρέπει να αναπτύξω ταχύτητα στις (λίγες) κατηφόρες που βρίσκω, ε, έσταξα το είναι μου στην άσφαλτο σήμερα. Ουφ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις