gon1332 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ξήλωσαν μονόζυγα, δίζυγα, τα πάντα από το μοναδικό πάρκο που είχε ο Βόλος με τέτοια. Ελπίζω να είναι στα πλαίσια αντικατάστασης. 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εγω θα χω σε λίγες μέρες στον κήπο μου μονόζυγα και πολυζυγα. Ζήλεια, ζήλεια 3
PETROS13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 χρειάζεται και υδατάνθρακας για να γεμίσουν οι ρεζέρβες των μυών με γλυκογόνο. Ο υδατάνθρακας είναι απαραίτητος γύρω από τις προπονήσεις με βάρη και στο πρωινό . Το καλύτερο ειναι μετά την προπόνηση να ακολουθεί ενα καλο γεύμα. Αν δε γίνεται αυτό, δοκιμάζεις και βλέπεις. Οκ άρα αν έχει βάρη (κυρίως) πρέπει έστω κάτι με ιδατανθρακα. Σε μέρα πχ που κάποιος κάνει body pump? (Νομίζω θεωρείται και λίγο αερόβιο και δεν βάζεις τα βάρη που βάζεις γενικά των πολλων επαναλήψεων)
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Οκ άρα αν έχει βάρη (κυρίως) πρέπει έστω κάτι με ιδατανθρακα. Σε μέρα πχ που κάποιος κάνει body pump? (Νομίζω θεωρείται και λίγο αερόβιο και δεν βάζεις τα βάρη που βάζεις γενικά των πολλων επαναλήψεων) προσωπικά για μένα μετά από οποιαδήποτε άσκηση είτε αερόβια είτε αναερόβια με αντίσταση ή χωρίς χρειάζεται μια πηγή υδατάνθρακα. την ποσότητα θα την ορίσεις εσύ εφόσον έχεις βγάλει μακροθρεπτικά και τα έχεις κατανείμει στα γεύματα της μέρας !
afentiko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 επειδη καθομαι κ παιζω 1η φορα με το myfitness pall, ποσες θερμιδες ας πουμε καιμε σε μια προπονηση με βαρη, 1 ωρα πχ. οχι cardio, μονο βαρη (προφανως δεν ειναι καθε προπονηση του καθενος ιδια αλλα ετσι για να εχω μια ιδεα, εντονη προπονηση για τα δεδομενα του καθενος) κανα 200-250 ?
gon1332 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εγω θα χω σε λίγες μέρες στον κήπο μου μονόζυγα και πολυζυγα. Ζήλεια, ζήλεια Και δίζυγο και δίζυγο. Εκεί είναι όλο το γέλιο. Επίσης έρχομαι με σκηνή. 1
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 επειδη καθομαι κ παιζω 1η φορα με το myfitness pall, ποσες θερμιδες ας πουμε καιμε σε μια προπονηση με βαρη, 1 ωρα πχ. οχι cardio, μονο βαρη (προφανως δεν ειναι καθε προπονηση του καθενος ιδια αλλα ετσι για να εχω μια ιδεα, εντονη προπονηση για τα δεδομενα του καθενος) κανα 200-250 ? υπολογίζεται με βάση τα hr που έχεις τη δεδομένη στιγμή. ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορούμε να σου πούμε, εφόσον μόνο εσύ ξέρεις την ένταση και τους παλμούς που έχεις εκείνη την ώρα 1
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 επειδη καθομαι κ παιζω 1η φορα με το myfitness pall, ποσες θερμιδες ας πουμε καιμε σε μια προπονηση με βαρη, 1 ωρα πχ. οχι cardio, μονο βαρη (προφανως δεν ειναι καθε προπονηση του καθενος ιδια αλλα ετσι για να εχω μια ιδεα, εντονη προπονηση για τα δεδομενα του καθενος) κανα 200-250 ?Μπέρδεμα. Ανάλογα τα κιλά σου,την μυική σου μάζα και το είδος προπόνησης που καθορίζει τι καις και μετά όταν τελειώσεις,στην ανάρρωση.Υπάρχουν βέβαια διάφορα calculator αλλά είναι μούφα κατά βάση http://www.shape.gr/tools/thermides-ana-askisi/ 1
afentiko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ηθελα να καταληξω στο αν θεωρουνται αμελητεες ή αν ειναι αρκετες για να συνυπολογιστουν για την ημερησια προσληψη θερμιδων
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καθόλου αμελητέες . Από την πλήρη αφασία σε δράση υπολόγισε 25-40% επιπλέον κατανάλωση θερμίδων (ανάλογα πάντα ..) Αφαιρώντας από αυτό το 25-40% τι καις για να βγει η μέρα ,μένει τι καις στο γυμ
wizzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 To Σάββατο που μας πέρασε σηματοδότησε το τέλος και της δεύτερης φάσης της "base phase" του TrainerRoad. Μετά από δώδεκα (12) εβδομάδες προπονήσεων, μπορώ να δηλώσω ότι είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Το "αποτέλεσμα" είναι αύξηση της αντοχής και της δύναμης, βελτίωση του τρόπου ποδηλασίας και κυρίως επαναφορά της ψυχολογίας σε επίπεδα αρκετών μηνών πριν. Βέβαια, κανονικά, θα έπρεπε να ζυγιστώ σήμερα το πρωί για να δω και τη (πιθανολογούμενη) μείωση στο σωματικό βάρος συγκριτικά με 6 εβδομάδες πριν, αλλά το ξέχασα! Δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι. Πάντως, ό,τι και να δείξει η ζυγαριά, ο καθρέπτης είναι αδιάψευστος μάρτυρας κι από ό,τι δείχνει, τα ρούχα μου "στρώνουν" λίγο καλύτερα πάνω μου από ότι προηγουμένως. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Από σήμερα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) ξεκινάω την "build phase" έχοντας επιλέξει το πρόγραμμα "Sustained power build" της "build phase" με απώτερο σκοπό να είμαι έτοιμος για το "Climbing" της "specialty phase". Επέλεξα να καταλήξω στο "Climbing" επειδή οι δρόμοι γύρω από τη Λευκωσία είναι κατά κόρον ανηφορικοί, οπότε μιας και μπήκα στο "χορό" των προπονήσεων είπα να τις εστιάσω εκεί όπου υπάρχει πραγματική εφαρμογή. Η πρώτη προπόνηση του προγράμματος "Sustained power build" είναι ένα FTP test εικοσάλεπτης διάρκειας, το οποίο θα καθορίσει το FTP για τις πρώτες 4 από τις 8 εβδομάδες προπονήσεων που έρχονται. Η πρώτη προπόνηση της 5ης εβδομάδας επαναλαμβάνει το ίδιο test, φαντάζομαι ως "check point" για την μετέπειτα προσαρμογή του προγράμματος. Από μια ματιά που έριξα στις προπονήσεις, θα "φτύσω αίμα"... 3
wizzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έκανα χτες το βράδυ το FTP test και σήμερα το πρωί ζυγίστηκα. Αποτελέσματα: Αύξηση του FTP κατά 17% και μείωση του σωματικού βάρους κατά 1.5 κιλό. Καθόλου άσχημα! Δεν έχω τρόπο να μετρήσω την απώλεια και το ποσοστό λίπους, αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει και σε αυτό το κομμάτι βελτίωση (είπαμε, καθρέπτης!). Πάμε δυνατά! 3
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 κι εγω πλεον μετα απο τοσα squats ανεβαινω ανηφορες με το ποδηλατο πολυ πιο ανετα 1
TEOKOS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Κάναμε σήμερα αυτό. Πολύ δύσκολο.Θα το καταφέρω που θα μου πάει... https://youtu.be/VqR1XjWCr-A 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις