Votritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 To τελευταίο διάστημα εχω κανει μερικες φορες ποδηλατο βράδυ ,με την δροσιά της νύχτας ειναι πολύ άνετα και λεω να το καθιερώσω . Επειδη εχω χάσει πολλα κιλά το τελευταίο διάστημα και δεν θελω να χασω αλλα ,αυτη η αερόβια άσκηση το βράδυ εχει διαφορα σε σχεση με την ημερήσια? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 πρωι χωρις καφε απλα δεν υφισταται ,δεν μπορει να γινει εκκινηση της μερας . Αυτο ακριβως, βασικα πριν τον καφε απλα δεν υπαρχω Το ρωτησα περισσοτερο μηπως υπαρχει καμια περιεργη αλληλεπιδραση κλπ, αλλα αν ειναι καθαρα θεμα ζαχαρης ειμαι οκ, σκετος πινεται ετσι κι αλλιως Ιn other news, επεσα ενα νουμερο στο παντελονι, πλεον πιανω καποιους μυς να διαγραφονται και γενικως εισπραττω πολλα θετικα σχολια, αρα αυτο που κανω εχει αποτελεσμα και φαινεται. Me gusta 3
Demetra_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 To τελευταίο διάστημα εχω κανει μερικες φορες ποδηλατο βράδυ ,με την δροσιά της νύχτας ειναι πολύ άνετα και λεω να το καθιερώσω . Επειδη εχω χάσει πολλα κιλά το τελευταίο διάστημα και δεν θελω να χασω αλλα ,αυτη η αερόβια άσκηση το βράδυ εχει διαφορα σε σχεση με την ημερήσια? δεν έχει διαφορά η ώρα, αλλά το είδος: HIIT, interval cardio low or medium intensity κτλ Αυτο ακριβως, βασικα πριν τον καφε απλα δεν υπαρχω Το ρωτησα περισσοτερο μηπως υπαρχει καμια περιεργη αλληλεπιδραση κλπ, αλλα αν ειναι καθαρα θεμα ζαχαρης ειμαι οκ, σκετος πινεται ετσι κι αλλιως Ιn other news, επεσα ενα νουμερο στο παντελονι, πλεον πιανω καποιους μυς να διαγραφονται και γενικως εισπραττω πολλα θετικα σχολια, αρα αυτο που κανω εχει αποτελεσμα και φαινεται. Me gusta υπήρχες όταν πήγαινες δημοτικό και δεν έπινες καφέ. Συνήθεια είναι αγόρια 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 υπήρχες όταν πήγαινες δημοτικό και δεν έπινες καφέ. Συνήθεια είναι αγόρια θυμασαι κανενα παιδια να θελει να σηκωθει να παει στο δημοτικο?
Demetra_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 θυμασαι κανενα παιδια να θελει να σηκωθει να παει στο δημοτικο? αμέ, άλλοι πηγαίναν για τα μαθήματα και άλλοι για τα διαλείμματα εγώ δεν ήθελα να πάω μόνο όταν γράφαμε τεστ. και τώρα, αφού θυμάμαι εκείνες τις "γκρίνιες", λέω "αχ που να 'ξερες τι σε μέλει ως προς τις γραπτές/προφορικές εξετάσεις. #offtopic mode off
Votritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 δεν έχει διαφορά η ώρα, αλλά το είδος: HIIT, interval cardio low or medium intensity κτλ Απλα η απορία μου ηταν σε σχεση με τα γεύματα,πχ φανταζομαι ειναι διαφορετικό για τον οργανισμό να κανεις ποδήλατο τη μερα και μετα να φας ενα καλο γεύμα και διαφορετικό να γυρνάς 10 το βράδυ που δεν μπορείς να φας ,οσες φορές το εχω κανει μέχρι τωρα απλα εχω πιει μια πρωτεΐνη μετά.
Demetra_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Απλα η απορία μου ηταν σε σχεση με τα γεύματα,πχ φανταζομαι ειναι διαφορετικό για τον οργανισμό να κανεις ποδήλατο τη μερα και μετα να φας ενα καλο γεύμα και διαφορετικό να γυρνάς 10 το βράδυ που δεν μπορείς να φας ,οσες φορές το εχω κανει μέχρι τωρα απλα εχω πιει μια πρωτεΐνη μετά. Δν επηρεαζει η ωρα της ασκησης την καταναλωση των θερμιδων ως προς τη συνολικη θεωρηση της προσληψης θερμιδων και μακροθρεπτικων. Δλδ αν προτιμησω να κανω βαρη βραδυ, τοτε θα φαω κανονικα και τν υδατανθρακα μου ως ειθισται.
TEOKOS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Floyd Mayweather vs. Conor McGregor 26 Αυγούστου για όποιον παρακολουθεί είναι must https://www.mmafighting.com/2017/6/14/15685124/floyd-mayweather-vs-conor-mcgregor-boxing-match-set-for-aug-26-in-las-vegas 3
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Απλα η απορία μου ηταν σε σχεση με τα γεύματα,πχ φανταζομαι ειναι διαφορετικό για τον οργανισμό να κανεις ποδήλατο τη μερα και μετα να φας ενα καλο γεύμα και διαφορετικό να γυρνάς 10 το βράδυ που δεν μπορείς να φας ,οσες φορές το εχω κανει μέχρι τωρα απλα εχω πιει μια πρωτεΐνη μετά. Η αεροβικη ασκηςη δεν επηρεάζεται απο το φαΐ, δηλαδή μπορείς μια χαρά να κανεις και να μη φας μετά. Για τα βάρη ειναι λάθος να γυμναστεις και να μη φας μετά. Οποτε μη σε απασχολεί που κανεις ποδήλατο βραδυ. Μόνο μη σε επηρεάσει στον ύπνο. 1
TEOKOS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 @παναντον: Φυσικά έχουν ζάχαρη. Υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης αδειάζεις τους μυς από γλυκογόνο και με τη ζάχαρη βοηθάς στην άμεση αναπλήρωση. Αυτό φυσικά ισχύει άμα τρέχεις μαραθώνιο, αλλιώς δε χρειάζεσαι ισοτονικά ποτά. Θοδωρή, όλοι κάνουμε ένα βασικό λάθος. Θεωρούμε ότι κάθε τροφή θα τη διασπάσει ο οργανισμός στα βασικά της συστατικά κατά τη διάρκεια της χώνεψης ώστε να λάβουμε ό,τι έχει να προσφέρει. Όμως, δε γίνεται πάντα έτσι. Αναφορικά με τους υδατάνθρακες, το κλειδί είναι η αμυλάση, το ένζυμο το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση τους. Άλλοι έχουν άφθονη αμυλάση κι έτσι μια διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη γι αυτούς. Άλλοι πάλι όχι και βλέπουν θεαματικά αποτελέσματα αν αυξήσουν την πρωτείνη ή/και τα λιπαρά έναντι του υδατάνθρακα. Όπως έγραψες για το βασικο μεταβολικο ρυθμό, το ίδιο ισχύει και με τις τροφες. Χρειάζεσαι trial and error μέχρι να βρεις αυτές που λειτουργούν βέλτιστα για σένα. Μπράβο,να αλλάξεις δουλειά ρε συ Στα γρήγορα.... Κοπέλα δεν είχε πρόοδο παρόλη την διατροφή ( ζύγιζε ,μέτραγε τα πάντα), γυμνάζονταν σωστά 3 χρόνια. Το πρόβλημα στην τελική ήταν ότι δεν μεταβόλιζε τα σιτηρά . Ούτε βρώμη ούτε τίποτα. Άντε να το βρει μόνη της αυτό, πακέτο... 2
gon1332 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ωραίος https://www.youtube.com/watch?v=E-k3N2F4DHo 2
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Η αεροβικη ασκηςη δεν επηρεάζεται απο το φαΐ, δηλαδή μπορείς μια χαρά να κανεις και να μη φας μετά. Για τα βάρη ειναι λάθος να γυμναστεις και να μη φας μετά. Οποτε μη σε απασχολεί που κανεις ποδήλατο βραδυ. Μόνο μη σε επηρεάσει στον ύπνο. Αν κάνεις βάρη πχ στις 10 το βράδυ, το να φας μετά πχ βραστά αυγά για βράδυ χωρίς τπτ άλλο δεν αποδίδει;
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αν κάνεις βάρη πχ στις 10 το βράδυ, το να φας μετά πχ βραστά αυγά για βράδυ χωρίς τπτ άλλο δεν αποδίδει; χρειάζεται και υδατάνθρακας για να γεμίσουν οι ρεζέρβες των μυών με γλυκογόνο. Ο υδατάνθρακας είναι απαραίτητος γύρω από τις προπονήσεις με βάρη και στο πρωινό . 3
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αν κάνεις βάρη πχ στις 10 το βράδυ, το να φας μετά πχ βραστά αυγά για βράδυ χωρίς τπτ άλλο δεν αποδίδει; Το καλύτερο ειναι μετά την προπόνηση να ακολουθεί ενα καλο γεύμα. Αν δε γίνεται αυτό, δοκιμάζεις και βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις