Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μην το δοκιμάσεις καν να χάσεις τόσα κιλά τόσο γρήγορα. Δεν τα πήρες σε τρεις μήνες (λογικά πάντα), δεν θα τα χάσεις σε τόσους. Όλη η ζωή σου είναι σημαντική και να σε νοιάζει να είσαι υγιής κάθε στιγμή της, όχι να εμφανιστείς κομψός ξαφνικά κάπου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Που θα πας να λειώσεις πάλι ρε τρελέ ;;; Θα μαθεις οταν και εαν (χαχα) γυρισω φιλε ,δεν ειναι ανακοινωσιμο ακομα . Ετσι χανονται τα κιλα παντως βλεπεις καποιοι ταλαιπωρουνται με διατροφες παω εγω ενα μηνα γυρναω 6-8 λιγοτερα . Στοιχιζει κατι παραπανω βεβαια αλλα δεν πειραζει σημασια εχει το αποτελεσμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δυνατό 10λεπτο πρόγραμμα για άνω σώμα https://www.youtube.com/watch?v=1RbdiqZHg3s&list=PLBhJ2wRVQaKKGRLB_v5Kr6f_yt0B3JOFH&index=5 Έχουν αντίστοιχο και για τα πόδια. Υποτίθεται ότι είναι πλήρη προγράμματα αλλά εγω τα κάνω πριν την κανονική προπόνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNorganic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 καλήμερα στο φορουμ, κανω γιογκα αρκετό καιρό κ εχω φτασει σε καλο επιπεδο με το υπολοιπο τμημα, αλλα στο σωμα μου δεν εχω δει muscle tone ιδιαιτερο. asthanga yoga εχει δοκιμασει κανεις?. Να παρω ενα μονοζυγο να κανω λιγο στο σπιτι ? εχετε να προτεινετε κατι ευκολο για μεσα στο σπιτι? πχ αλλη συνδρομη για γυμναστηριο δεν θελω λογω χρηματων αλλα και χρονου ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 καλήμερα στο φορουμ, κανω γιογκα αρκετό καιρό κ εχω φτασει σε καλο επιπεδο με το υπολοιπο τμημα, αλλα στο σωμα μου δεν εχω δει muscle tone ιδιαιτερο. asthanga yoga εχει δοκιμασει κανεις?. Να παρω ενα μονοζυγο να κανω λιγο στο σπιτι ? εχετε να προτεινετε κατι ευκολο για μεσα στο σπιτι? πχ αλλη συνδρομη για γυμναστηριο δεν θελω λογω χρηματων αλλα και χρονου ευχαριστω Με γιογκα δεν κανεις σωμα. Ξεκινα τανγκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNorganic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ενω το τανγκο ειναι HIIT και θα γινω φετες λελ. α ρε στεφανε το ιδιο εριστικός εισαι απο την λαρισα οσο σε θυμαμαι keep up the good work Με γιογκα δεν κανεις σωμα. Ξεκινα τανγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ενω το τανγκο ειναι HIIT και θα γινω φετες λελ. α ρε στεφανε το ιδιο εριστικός εισαι απο την λαρισα οσο σε θυμαμαι keep up the good work ποιος στον πεοντα εισαι ? Κοιτα, γενικα με αυτα που γραφονται στο φορουμ θα μπορουσα να ειρωνευομαι ολη μερα αλλα δεν εχει νοημα. Ειναι μερικες φορες ομως που δεν κρατιεσαι Τωρα στην ερωτηση σου για να δεις πραγματικα αποτελεσματα θα πρεπει να πας σε βαρη.Η γιογκα θα σου φτιαξει ευλυγισία και θα δυναμωσεις ελαχιστα αν δεν εχεις ηδη ενα αλφα επιπεδο αλλα μεχρι εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μην το δοκιμάσεις καν να χάσεις τόσα κιλά τόσο γρήγορα. Δεν τα πήρες σε τρεις μήνες (λογικά πάντα), δεν θα τα χάσεις σε τόσους. Όλη η ζωή σου είναι σημαντική και να σε νοιάζει να είσαι υγιής κάθε στιγμή της, όχι να εμφανιστείς κομψός ξαφνικά κάπου. καλά, βέβαια όχι. Η υγεία πάνω απ'όλα. Αφού δεν είναι εφικτός στόχος τα -15 κιλά, τότε ό,τι καλύτερο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Χαιρετώ την παρέα. Είμαι 45 ετών και κάνω (εντελώς) καθιστική ζωή. Εδώ και κάμποσο καιρό τρέχω και από τον περασμένο Δεκέμβριο άρχισα να πηγαίνω γυμναστήριο. Πρωταρχικό μου μέλημα είναι το τρέξιμο, οπότε το γυμναστήριο το θέλω απλά ως ενδυνάμωση για αποφυγή τραυματισμών, αλλά και ως έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν έχω σκοπό δηλαδή να χτίσω μυς ή κάτι παρόμοιο. Είμαι 180 ύψος και πρόσφατα έφτασα 93 κιλά (πιο παλιά ήμουν 105), οπότε θέλω να χάσω σταδιακά. Μετά από ενάμιση μήνα που προσέχω το φαγητό μου, είμαι 88. Αυτό που κάνω είνι να μετράω τις θερμίδες μου, να παίρνω 1200 τις καθημερινές και λίγο παραπάνω τις μέρες που γυμνάζομαι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πηγαίνω άλλες μέρες γυμναστήριο και άλλες να τρέχω, οπότε, συνήθως τα κάνω μαζί: κατά μέσο όρο, 45 λεπτά τρέξιμο σε διάφορες εντάσεις και μετά άλλο τόσο γυμναστήριο. Τις ημέρες αυτές θα ήθελα να παίρνω παραπάνω υδατάνθρακες, λόγω της δίαιτας είναι λίγο δύσκολο αυτό όπως καταλαβαίνετε. Έχετε να προτείνετε κάτι; Υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα με πολλούς υδατάνθρακες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 δεν ξερω επι του θεματος πολλα απλα για το υψος και τα κιλα σου οι 1200 θερμιδες μου φαινονται καπως extreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παίδες, θα 'θελα τα φώτα σας, όσοι γνωρίζουν. Λοιπόν, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 87,2 κιλά (1,75 ύψος). Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανα σ'αυτό το σημείο, δεν έχω ξαναφτάσει στα κιλά αυτά. Τέλως πάντων, δεν θα πολυλογίσω. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ μέχρι τον Σεπτέμβριο να χάσω 15-17 κιλά, γιατί τότε θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος και δεν θέλω να είμαι έτσι (πλέον φαίνεται ότι έχω περιττά κιλά). Και τι κάνω από 'δω και πέρα για να φτάσω να χάσω τα κιλά εκείνα; Οκ, κόβω σαβούρες/βρώμικα/γλυκά, φτάνει αυτό; Please, όποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει τα φώτα του!! ειναι πολυ εφικτο, γιατι το εχω καταφερει δυο φορες! και τις δυο φορες μου πηρε 3 μηνες. υψος 1.85, 93 κιλα -> 78 κιλα πως το εκανα? 1) εκοψα την ζαχαρη τελειως 2) εκοψα οτιδηποτε μπορεις να βρεις σε φουρνο (ψωμια, τυροπιτες κλπ.) 3) επινα πααααρα πολυ νερο (σε βοηθαει να κοψεις και τις λιγουρες αναμεσα στα κανονικα γευματα) 4) επινα μονο νερο και γαλα (αρα κομμενοι οι καφεδες, ποτα, χυμοι, κοκα κολες) 5) ετρωγα πολλα φρουτα και ξηρους καρπους σκετους (δλδ χωρις αλατι και μπαχαρικα που βαζουν) 6) για να καταφερω τα 1) εως 5) δεν αλλαξα αποτομα τις συνηθειες μου, αλλα τα μειωνα σταδιακα τον πρωτο μηνα, δλδ την πρωτη βδομαδα ψιλοετρωγα ακομα καποια πραγματα που δεν επρεπε, ενω την 4 βδομαδα η διατροφη μου ειχε φτασει σχεδον στο σημειο που ηθελα. για μενα αυτο δουλευει πολυ καλυτερα αποτι να τα κοψω ολα αποτομα απο την μια μερα στην αλλη 7) πηγαινα για τρεξιμο 30 λεπτα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. δεν υπαρχει αιτολογια για να μην πας καποια μερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Χαιρετώ την παρέα. Είμαι 45 ετών και κάνω (εντελώς) καθιστική ζωή. Εδώ και κάμποσο καιρό τρέχω και από τον περασμένο Δεκέμβριο άρχισα να πηγαίνω γυμναστήριο. Πρωταρχικό μου μέλημα είναι το τρέξιμο, οπότε το γυμναστήριο το θέλω απλά ως ενδυνάμωση για αποφυγή τραυματισμών, αλλά και ως έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν έχω σκοπό δηλαδή να χτίσω μυς ή κάτι παρόμοιο. Είμαι 180 ύψος και πρόσφατα έφτασα 93 κιλά (πιο παλιά ήμουν 105), οπότε θέλω να χάσω σταδιακά. Μετά από ενάμιση μήνα που προσέχω το φαγητό μου, είμαι 88. Αυτό που κάνω είνι να μετράω τις θερμίδες μου, να παίρνω 1200 τις καθημερινές και λίγο παραπάνω τις μέρες που γυμνάζομαι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πηγαίνω άλλες μέρες γυμναστήριο και άλλες να τρέχω, οπότε, συνήθως τα κάνω μαζί: κατά μέσο όρο, 45 λεπτά τρέξιμο σε διάφορες εντάσεις και μετά άλλο τόσο γυμναστήριο. Τις ημέρες αυτές θα ήθελα να παίρνω παραπάνω υδατάνθρακες, λόγω της δίαιτας είναι λίγο δύσκολο αυτό όπως καταλαβαίνετε. Έχετε να προτείνετε κάτι; Υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα με πολλούς υδατάνθρακες; αυτο που κανεις ειναι να λιμοκτονεις. 1200 θερμιδες ειναι για παιδι οχι για αντρα 1.80 και 100 κιλα. Αν συνεχισεις ετσι θα κανεις περισσοτερο κακο απο οτι καλο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αυτο που κανεις ειναι να λιμοκτονεις. 1200 θερμιδες ειναι για παιδι οχι για αντρα 1.80 και 100 κιλα. Αν συνεχισεις ετσι θα κανεις περισσοτερο κακο απο οτι καλο Δεν λιμοκτονώ, πόσες θερμίδες να έπαιρνα δηλαδή για να χάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το δεν νοιωθω πεινα δεν σημαινει οτι δεν λιμοκτονείς τον οργανισμό σου! ΤΟ ποσες ακριβώς δεν μπορω να σου πω αλλα θα ελεγα 2200 +- 100 Νομιζω στο θρεντ που εινια καρφιτσωμενο εχει οδηγο για να βρεις τις θερμιδες σου ριξε μια ματια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το δεν νοιωθω πεινα δεν σημαινει οτι δεν λιμοκτονείς τον οργανισμό σου! ΤΟ ποσες ακριβώς δεν μπορω να σου πω αλλα θα ελεγα 2200 +- 100 Νομιζω στο θρεντ που εινια καρφιτσωμενο εχει οδηγο για να βρεις τις θερμιδες σου ριξε μια ματια Σύμφωνα με το link υπολογισμού στο θέμα που με παρέμπεψες, τις ημέρες που δεν γυμνάζομαι (και κινούμαι ελάχιστα), απαιτούνται 2142 θερμίδες για να διατηρηθώ στα κιλά μου και 1142 για να χάνω το 1κιλο/εβδομάδα, όπως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις