Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με το ενδιάμεσο έχω αα.jpg Παρακαλω να μην βαζουμε μουσαρα αν δεν εχουμε .Εμεις μλκς ειμαστε που την περιποιουμαστε και την προσεχουμε γιατι δεν ειναι και ευκολο να την εχεις . Κατα τα αλλα εγω ειμαι σε φαση μυικης υπερκοπωσης . Αυτη την βδομαδα σταματαω τελειως την γυμναστικη να δωσω στο στωμα τον απαραιτητο χρονο να ανακαμψει διοτι την Πεμπτη φευγω και αναμενεται να γυρισω απο 6 εως 8 κιλα ελαφρυτερος τωρα ειμαι 86,5 kgr. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παγωμένη μπανάνα βρώμη και γάλα. Σκόνη αν χρειάζεσαι την έξτρα πρωτεΐνη. Αυτό έκανα όλο το χειμώνα Νίκο. Σε κρατάει περισσότερο από απλό χτύπημα και είναι πιο ωραίο. Από σήμερα είμαι επίσημα MSc. Ωραία συνταγή, συγχαρητήρια για το MSc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Υπαρχουν καποιες μερες που θα ειμαι εκτος στην δουλεια και δεν μπορω να εχω φαγητο μαζι μου,εχει κανεις καμια καλη συνταγη(δοκιμασμενη γιατι στο ιντερνετ βρηκα και πολλες αποτυχημενες) για μπαρες που να εχουν αρκετα απο αυτα που χρειαζεται κανεις ωστε να μην καταλληγω να τρωω μαλακιες και παει στραφι η διατροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Υπαρχουν καποιες μερες που θα ειμαι εκτος στην δουλεια και δεν μπορω να εχω φαγητο μαζι μου,εχει κανεις καμια καλη συνταγη(δοκιμασμενη γιατι στο ιντερνετ βρηκα και πολλες αποτυχημενες) για μπαρες που να εχουν αρκετα απο αυτα που χρειαζεται κανεις ωστε να μην καταλληγω να τρωω μαλακιες και παει στραφι η διατροφη ψυγειάκι ισοθερμικό, μια παγοκύστη, το τάπερ με το φαγητό και το πιρούνι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όπως είπε η Δημητρα. Βάζεις ενα γιαουρτι, τάπερ με μια χούφτα ξηρούς καρπούς και ενα σκουπ πρωτεΐνης. Στο διάλειμμα ανακατεύεις και τρως. Απλό, γευστικό, ευκολο, υγιεινό. Εμενα με εχει βολέψει αφάνταστα. Και διατηρείται αρκετές ώρες αν έχεις καλο ισοθερμικο και 1-2 παγοκύστες. Άμα σε παίρνει θερμιδικά, βάζεις και λίγο μέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εγώ το γιαούρτι το τρώω με μια χούφτα μούσλι και με κρατάει κανένα δίωρο-τρίωρο. Το οποίο για μένα είναι πολύ μιας και πεινάω συνέχεια. Έβαζα και μέλι, αλλά το σταμάτησα από χθες. Τρώω κανένα βερίκοκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Για ποιο λόγο άφησες το μέλι για το βερίκοκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γιατί είναι η εποχή τους και μου αρέσουν. Επίσης με ξεγελάει αν πεινάσω και το προτιμώ από το να βάλω μια κουταλιά μέλι στο γιαούρτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 και εμένα μ αρέσουν καλύτερα τα φρούτα απ το μέλι εντομεταξύ τώρα άρχισα κ τρώω φράουλες πάλι αφού τις βρίσκω σε καλή τιμή , γουστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παίδες, θα 'θελα τα φώτα σας, όσοι γνωρίζουν. Λοιπόν, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 87,2 κιλά (1,75 ύψος). Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανα σ'αυτό το σημείο, δεν έχω ξαναφτάσει στα κιλά αυτά. Τέλως πάντων, δεν θα πολυλογίσω. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ μέχρι τον Σεπτέμβριο να χάσω 15-17 κιλά, γιατί τότε θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος και δεν θέλω να είμαι έτσι (πλέον φαίνεται ότι έχω περιττά κιλά). Και τι κάνω από 'δω και πέρα για να φτάσω να χάσω τα κιλά εκείνα; Οκ, κόβω σαβούρες/βρώμικα/γλυκά, φτάνει αυτό; Please, όποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει τα φώτα του!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παίδες, θα 'θελα τα φώτα σας, όσοι γνωρίζουν. Λοιπόν, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 87,2 κιλά (1,75 ύψος). Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανα σ'αυτό το σημείο, δεν έχω ξαναφτάσει στα κιλά αυτά. Τέλως πάντων, δεν θα πολυλογίσω. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ μέχρι τον Σεπτέμβριο να χάσω 15-17 κιλά, γιατί τότε θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος και δεν θέλω να είμαι έτσι (πλέον φαίνεται ότι έχω περιττά κιλά). Και τι κάνω από 'δω και πέρα για να φτάσω να χάσω τα κιλά εκείνα; Οκ, κόβω σαβούρες/βρώμικα/γλυκά, φτάνει αυτό; Please, όποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει τα φώτα του!! δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτος ο στοχος ειναι υπερβολικα δυσκολος για τοσο χρονικο διαστημα, ναι τα βασικα ειναι να τρως πρωινο, κομμενα γλυκα,φαστ φουντ και οτι εχει αλευρι κ ζαχαρη αρκετο νερο και φυσικα γυμναστικη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτος ο στοχος ειναι υπερβολικα δυσκολος για τοσο χρονικο διαστημα, ναι τα βασικα ειναι να τρως πρωινο, κομμενα γλυκα,φαστ φουντ και οτι εχει αλευρι κ ζαχαρη αρκετο νερο και φυσικα γυμναστικη, καταλαβαίνω. τουλάχιστον το καλύτερο δυνατό να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 καταλαβαίνω. τουλάχιστον το καλύτερο δυνατό να γίνει. περιτα κιλα εχει κοιλια σωσιβιο που λεμε κ μπουτια ? φουλ αεροβιο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 περιτα κιλα εχει κοιλια σωσιβιο που λεμε κ μπουτια ? φουλ αεροβιο, τρεξιματάκι, ποδήλατο, κολύμβηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παρακαλω να μην βαζουμε μουσαρα αν δεν εχουμε .Εμεις μλκς ειμαστε που την περιποιουμαστε και την προσεχουμε γιατι δεν ειναι και ευκολο να την εχεις . Κατα τα αλλα εγω ειμαι σε φαση μυικης υπερκοπωσης . Αυτη την βδομαδα σταματαω τελειως την γυμναστικη να δωσω στο στωμα τον απαραιτητο χρονο να ανακαμψει διοτι την Πεμπτη φευγω και αναμενεται να γυρισω απο 6 εως 8 κιλα ελαφρυτερος τωρα ειμαι 86,5 kgr. Που θα πας να λειώσεις πάλι ρε τρελέ ;;; Παίδες, θα 'θελα τα φώτα σας, όσοι γνωρίζουν. Λοιπόν, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 87,2 κιλά (1,75 ύψος). Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανα σ'αυτό το σημείο, δεν έχω ξαναφτάσει στα κιλά αυτά. Τέλως πάντων, δεν θα πολυλογίσω. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ μέχρι τον Σεπτέμβριο να χάσω 15-17 κιλά, γιατί τότε θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος και δεν θέλω να είμαι έτσι (πλέον φαίνεται ότι έχω περιττά κιλά). Και τι κάνω από 'δω και πέρα για να φτάσω να χάσω τα κιλά εκείνα; Οκ, κόβω σαβούρες/βρώμικα/γλυκά, φτάνει αυτό; Please, όποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει τα φώτα του!! Πολύ μεγάλος στόχος φίλε 15-17 κιλά σε 3 μήνες. Και πιθανώς άμα τα καταφέρεις θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σου άμα δεν έχεις καθοδήγηση.Ξεκίνα από πιο εφικτούς στόχους με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Άρχισε να διαβάζεις από εδώ π.χ http://www.insomnia.gr/topic/642623-das-fitness-thread-guides-for-fitness-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-guides-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις