Mau/Maus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αν κάποιος είναι οκ με ένα μέτριο αποτέλεσμα μπορεί να παραβλέπει τα πάντα και να κάνει αυτό που νομίζει , αλλα το πραγματικά καλό αποτέλεσμα δεν θα το έχει αν δεν ακολουθήσει κάποια πράγματα. Δεν χάθηκε ο κόσμος να μη φας γλυκά και για 1 και για 2 μήνες, αν δεν μπορείς θα συμβιβαστείς πως δεν θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Σωστός! Εγώ πχ τώρα τρώω τα πάντα όλα, όταν θέλω να φάω κάτι θα το φάω οτιδήποτε και εάν είναι αυτό, πριν πολλά χρόνια όμως όταν με ενδιέφερε ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα τότε περνούσα μια ολόκληρη σεζόν ~κυριολεκτικά και χωρίς ψέμματα ~ χωρίς να μπει ούτε ένα μπισκοτάκι μέσα στο στόμα! Κοτόπουλα ψάρια αυγά κιμάδες μαρούλια μπρόκολα μπανάνες ρύζια πατάτες και μακαρόνια νερόβραστα από Σεπτέμβρη μέχρι και Ιούλιο, δεν ήξερα τι είναι αυτά τα παράνομα γεύματα και οι μαλακιες δεν ένιωθα ανάγκη να φάω καμιά παπαρια και ήμουν στις καλύτερες μου ever! Δεν χάθηκε λοιπόν ο κόσμος να μη φας γλυκά όχι μόνο για ένα δύο μήνες αλλά για ένα δύο χρόνια, εξαρτάτε από το πόσα μεγάλη θέληση έχεις και από το πόσο σοβαρά έχεις πάρει αυτό που κάνεις! Οι μανιταροπιτες με μπέικον είναι για όσους δεν έχουν ιδέα τι αποτελέσματα θα είχαν εάν δεν έτρωγαν αυτές τις αηδίες, για όσους δεν έχουν ιδέα γενικότερα! Ακούω για κάτι συνταγές εδώ με κασέρια με κρέμες γάλακτος κτλ και θυμάμαι τον εαυτό μου πριν άπειρα χρόνια όταν ξεκίνησα και νομίζω το έξω ξαναπεί! Τον πρώτο χρόνο γυμναζομουν σαν το σκυλί, ξεσκιζομουν στην προπόνηση φόρτωνα βάρη μέχρι αποτυχίας αλλά δεν ήξερα, έτρωγα τα ίδια ακριβώς που έτρωγα κ πριν! Τα γλυκά μου τα τηγανιτά μου και αποτέλεσμα μηδέν! Μιλάω εντελώς ειλικρινά κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη κ έλεγα τι έγινε ρε τσάμπα χάνω τον χρόνο μου στο γυμναστήριο?? Πέρασε ένας χρόνος στο γυμναστήριο και ήταν σαν να μην πήγα ούτε μέρα! Τον επόμενο χρόνο με την καθοδήγηση του δασκάλου στην διατροφή, με πολύ πιο λίγη προπόνηση αλλά με πάρα πολύ καλύτερη διατροφή τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα, ήταν η πρώτη φορά που είδα το σώμα μου να αλλάζει να μεταμορφώνεται!! Το λοιπόν, όσο και να κοπανιέστε στο γυμναστήριο αν δεν προσέχετε τι βάζετε μέσα σας θα είστε πάντα μέτριοι! Αν κάνετε την πλάκα σας φάτε ότι θέλετε, αν όμως θέλετε να δείτε το σώμα σας να αλλάζει τότε πετάξτε τις μανιταροπιτες και τις κρέμες γάλακτος στα σκουπίδια.. Τόσο απλό.. ~~~ Τεο βάλε ελλειπτικό η διάδρομο ανηφορικό , θα σου δώσει ανάσες μόνο καλό θα σου κάνει! ~~~~ Τόξο μια χαρά είσαι, όσο ακριβώς πρέπει είσαι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 maus έχεις καμιά φωτογραφία με το πριν και το μετά? είσαι με το σωστό το φαγητό ή επερνες και συμπληρώματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Είμαι κοντή Mau, 1.63 τώρα που στέκομαι ίσια και ασκούμαι σε handstands, πήρα ένα εκατοστό! σιγά ρε μύξα που είσαι και κοντή, μανακέν είσαι, μανεκένε !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 maus έχεις καμιά φωτογραφία με το πριν και το μετά? είσαι με το σωστό το φαγητό ή επερνες και συμπληρώματα? Με το ενδιάμεσο έχω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 σε ρώτησα γιατι οταν δεν τρως ή τρως ελάχιστο υδατάνθρακα μετά απο χ διάστημα flatάρεις απο γλυκογόνο στους μυς και νιώθεις οτι έχασες μυς , κάνεις ένα carb up και γεμίζεις. Αλλα στην περίπτωση σου τρως υδατάνθρακα οπότε δεν ισχύει. Σχετικά με τη διατροφή Αν θες να χάσεις λίπος και γρήγορα σε ενδιαφέρει να έχεις ψηλά την πρωτεΐνη , μεσαίο υδατάνθρακα και λιπαρά . Τα κιλά που έχασες με αυτή τη διατροφή κ εγώ το πιστεύω πως δεν ηταν λίπος , ένα μέρος τους αλλα μικρό Η πρωτεΐνη που τρως ειναι πολύ λίγη για τα κιλά σου ,εκτός αν στα μακαρόνια με κιμά εννοείς 700γρ κιμά μετρημένο άψητο κ τα μπιφτέκια επίσης Τέλος σε γράμμωση το καλύτερο ειναι να χρησιμοποιείς τις θερμίδες που έχεις και ειναι περιορισμένες ,όσο καλύτερα γίνεται , δηλαδή απο τροφές που θα σου παρέχουν βιταμίνες κ ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι , ντάκους μέλια κλπ θα τα απέφευγα στη θέση σου κ θα έτρωγα μαρούλια, αγγούρια , πατάτες κ φρούτα ιδικά απο μια ηλικία και μετά που το πιθανότερο ειναι πως δεν έχεις τεστοστερόνη κ μεταβολισμό 20χρονου οπότε καλό ειναι να περιορίζεις τους υδατάνθρακες , να ξεχνάς ψωμιά, μέλια κλπ και να τρως όσο καθαρά γίνεται , όπως και καλά λιπαρά (ελαιόλαδο δεν τρως?) . Αυτά για ενα καλό αποτέλεσμα , όσο για το 1,5γρ χ το βάρος σου που λες αν είσαι 85kg και τρως 130-130κάτι πρωτεΐνη για γράμμωση για μενα ειναι λίγα . Νομίζω έπεσες διάνα. Μυικό ιστό έχασα και οφείλεται στην λίγη πρωτείνη. Μου είναι δύσκολο να την αυξήσω και άλλο για πολλούς λόγους.Στο παράδειγμα που έδωσα ήμουν κάπως έτσι όπως η φώτο. Και σήμερα έτσι θα κλείσει χωρίς άσκηση όμως . Σ/Κ off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 teokos ποιο app είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ~~~ Τεο βάλε ελλειπτικό η διάδρομο ανηφορικό , θα σου δώσει ανάσες μόνο καλό θα σου κάνει! ~~~~ Μα ρε Μαου γιαυτό κόβω και τον σάκο . Νοιώθω ότι η πολύ αεροβική μου καίει τα πάντα όλα ,ακόμη και τα καλάteokos ποιο app είναι? Το Yazio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 γνωρίζεις κανα καλό app για μέτρημα βημάτων χλμ που κάνω και τις θερμίδες που καίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μουσμους και φωτης, χερουκλες. Να δω ποτε θα σας φτασω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 αυτά τα app είναι ακριβής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 @Vapir Οι υδατάνθρακες είναι πολύ σημαντικοί για την παραγωγή τεστοστερόνης, έδωσα νομίζω επαρκέστατη επιστημονική βιβλιογραφία σε προηγούμενο μήνυμα. ...οπότε ειδικά αν κάποιος έχει ανάγκη ενίσχυσής της, δεν θα πρέπει να κρατάει χαμηλά τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά (οι δύο σημαντικότεροι ορμονικοί ρυθμιστές). ...βέβαια και πάλι μπορεί να τρώει πιο καθαρά...και η ζάχαρη είναι υδατάνθρακας και η βρώμη δίνει υδατάνθρακες, αλλά δεν εξισώνονται τα δύο. Εγώ θα έλεγα πως ένα 40/30/30 (carbs/protein/fats) είναι καλό για πολλές περιπτώσεις....ενώ σε "cutting" μπορείς να αυξήσεις λίγο τη πρωτεΐνη έναντι των άλλων, ώστε να μειώσεις, κατα το δυνατόν, την απώλεια μυϊκού ιστού... @Μαου-Μαου Δεν διαβάζεις προσεκτικά τί σχολιάζεις, τείνεις γενικά να διατυπώνεις ακρότητες - που δεν στέκουν και δεν μπορείς να τις υποστηρίξεις βάσιμα (γι αυτό και "πλαγιοβολείς") - και καταλήγεις να προβάλλεις την "ικανοποίηση της υπερ-αυτοπειθάρχησης" ως υποτιθέμενο αντεπιχείρημα σε μια μετρημένη διατροφή... . ...αναγκάζεσαι δλδ να υποκρίνεσαι πως απαντάς σε άποψη που λέει "τρώτε ό,τι νά'ναι, για όσο θέλετε, δεν τρέχει τίποτα" γιατί μόνο σε μια τέτοια άποψη ταιριάζουν τα γραφόμενά σου...αλλά τέτοια άποψη δεν διατυπώθηκε. Ωστόσο - αυτή η "υπερ-πειθάρχηση" που βλέπει 200γρ κίτρινο τυρί (μοιρασμένο σε 8 μερίδες μάλιστα) ως "εχθρό" δεν είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα για τους περισσότερους... ...γιατί ο ψυχαναγκασμός μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, ενώ πρακτικά σε αποκλείει από κοινωνικές περιστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις απολύτως... ...αφετέρου τα κορεσμένα λίπη - αν δεν είναι σε μεγάλες ποσότητες - παίζουν κι αυτά ρυθμιστικό ρόλο στην παραγωγή τεστοστερόνης... ...τέλος, αν μένεις σταθερός στις ημερήσιες θερμίδες κυρίως και είσαι κοντά στα μακροσυστατικά που θέτεις ως στόχο, ποιό είναι το πρόβλημα; Οι ακρότητες στον λόγο σου πιστεύω προκύπτουν επειδή ακριβώς δεν κάνεις τους επιμέρους υπολογισμούς...είναι εύκολο να "ενοχοποιήσεις" συνολικά κάτι, αν δεν μπορείς να το δεις στις λεπτομέρειές του... .κι έτσι καταλήγεις να αντιδράς σπασμωδικά. (κι αυτό ισχύει από την διατροφή, μέχρι τη πολιτική και σε κάθε τί) - Σου λέω ότι δεν διαβάζεις τί σχολιάζεις ( ή από κάποιο σημείο κι έπειτα κάνεις πως δεν βλέπεις ή /και σκόπιμα διαστρέφεις) γιατί στο ίδιο το αρχικό μήνυμα που σχολίασες έγραψα τα υλικά που χρησιμοπόιησα και δεν περιλαμβανόταν το bacon... ...να στα ξαναγράψω και να μου πεις τί "καταστρεπτικό" έχουν... - 500 γρ μανιτάρια agaricus - 220γρ κοτόπουλο φιλέτο σε κομματάκια - 4 αυγά μεσαία - 120γρ φρέσκα κρεμμυδάκια - 100γρ μαϊντανός - 60γρ άνηθος - 33γρ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - 200γρ ημίσκληρο τυρί χαμηλών λιπαρών (274 θερμίδες στα 100γρ, 32γρ πρωτεΐνες) - 200γρ mozzarella (331 θερμίδες στα 100γρ, 25γρ πρωτεΐνες) - Light κρέμα γάλακτος (342 θερμίδες τα 250ml, τα 100ml μόλις 137 θερμίδες) Μπορείς να μου βγάλεις τις θερμίδες και τα μακροσυστατικά της συνταγής, για να υποστηρίξεις την άποψή ότι "έαν φας δυο/ τρια κομμάτια απο αυτήν την πίτα τοτε πας τσάμπα στο γυμναστήριο για μια βδομάδα!";; Για να μην κουράζεσαι, στα δίνω και παρακάτω, στο σύνολο και στη μερίδα... Οι μετρησεις για τα μη κορεσμενα λιπαρά (μονοακόρεστα, πολυακόρεστα) δεν είναι ακριβείς, γιατί σε συσκευασίες τροφίμων συνηθέστερα αναφέρουν μόνο το σύνολο των λιπαρών και το ποσοστό των κορεσμένων και δεν κάνω πάντα τον κόπο να προσθέσω δικές μου κατηγορίες τροφίμων, αν είναι με ακριβή τρόπο συμπληρωμένα τα υπόλοιπα στοιχεία. Τα βασικά συστατικά παίζουν ρόλο εδώ. Ανά μερίδα είναι περίπου 330 θερμίδες, με μόλις 6.7γρ υδατάνθρακες, 30.4γρ πρωτεΐνη, 20.8γρ λιπαρά. Σ'χώρα με αν κάνω το τραγικό λάθος να θέλω να μιλώ συγκεκριμένα...γιατί ούτε σκέφτομαι ούτε πράττω χοντροκομμένα... ....και κυρίως και η bro-science με κουράζει, όταν είναι το μόνο επίπεδο στο οποίο γίνεται αποτίμηση των πραγμάτων Όταν καταγράφουμε τις δικές μας εμπειρίες, βάσει των ιδιοσυγκρασιών μας (δλδ πολλών αντικειμενικά μετρήσιμων χαρακτηριστικών που μας διαφοροποιούν, αλλά συνήθως δεν τα γνωρίζουμε επακριβώς, και δεν τα διακρίνουμε ρητώς) μπορούμε να πούμε, "εγώ δεν τρώω αυτό γιατί βάζω λίπος εύκολα" ή οτιδήποτε. ...αλλά να βγαίνεις να λες "με 2-3 κομμάτια τσάμπα πας γυμναστήριο για μια βδομάδα" δεν σχολιάζεις αρνητικά εμένα ή αυτό που γράφω, αλλά κάποιον άλλο. Εγώ έχω χάσει 8 κιλά σε ενάμιση μήνα περίπου, ακολουθώντας την "διατροφή για πακιστανούς" που λες...χωρίς να φοβάμαι το ταχίνι, το μέλι, περιστασιακά λίγα κορεσμένα λίπη παραπάνω, χωρίς να αποκλείω τροφές από τη διατροφή μου... ...μένοντας όμως στα πλαίσια των συνολικών ημερήσιων θερμίδων, με ελάχιστες αποκλίσεις (100 θερμίδες πχ)...κι έτσι μπορώ να μένω εντός προγράμματος, χωρίς ψυχαναγκασμούς... Και νιώθω πιο καλά τώρα, απ΄ότι ένα χρόνο πριν που ακολουθούσα μια πιο αυστηρή λογική, αν και όχι τόσο ακραία όσο η δική σου... ....γιατί αν έχεις απαιτητικές τόσο διανοητικές όσο και φυσικές προκλήσεις στη καθημερινότητά σου, - χρειάζεσαι και τα λιπαρά για ρυθμιστή της διάθεσης και της ορμονικής παραγωγής - χρειάζεσαι και τον υδατάνθρακα ως καύσιμο κάθε στιγμή, προκειμένου να διατηρείς ένα σταθερό επίπεδο διανοητικής και φυσικής απόδοσης όλη την ημέρα χωρίς σκαμπανεβάσματα - χρειάζεσαι και την πρωτεΐνη για τη διατήρηση του μυϊκού ιστού. ...μπορεί να μην ακολουθεί κάποιος μια συνολικά βέλτιστη διατροφή, αλλά οι ελλείψεις της να μην αναδεικνύονται τόσο πολύ στη καθημερινότητα, γιατί του το επιτρέπουν οι περιστάσεις και να έχει προσαρμοστεί ο οργανισμός του σ' αυτές. (πχ μπορέι να μην χρειάζεται υψηλά επίπεδα πνευματικής ή σωματικής απόδοσης όλη την ημέρα, να του αρκεί η απόδοση στο γυμναστήριο κι ας "πέφτει" μετά, ή να μην αναγνωρίζει τις συνέπειες επιμέρους ανεπαρκειών και να ερμηνεύει διαφορετικά πχ την περιστασιακή υπνηλία κοκ)... ...αλλά αν βελτιστοποιήσει τη διατροφή του με μια πιο ολιστική προσέγγιση, μπορεί να δει μικρές μεν, ουσιαστικές δε διαφορές... Τέλος είναι στρεβλή η αντιμετώπιση των τροφών μόνο από την άποψη των θερμίδων... αυτά τα app είναι ακριβής? Μπορείς να προσθέσεις δικά σου συστατι΄κα και να συμπληρώσεις τα μακροσυστατικά τους, αξιοποιώντας αξιόπιστες βάσεις δεδομένων Για τα εμπορικά προϊόντα ετικέτας είναι ακριβή, αλλά οι ίδιοι οι παραγωγοί κάνουν επιμέρους αλλαγές κατά καιρούς που μεταβάλλουν σε κάποιο βαθμό τις τελικές τιμές Γενικά θα έλεγα είναι πολύ βοηθητικές. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αν σκεφτούμε ότι το καλοκαίρι επίσημα μπαίνει 21 Ιουνίου, έχουμε ελπίδες να το δούμε... @vgiozo με 20 γραμμάρια τέτοιου λίπους σε μόλις 330 θερμίδες δεν πας πουθενά. Εκτός κι αν είσαι σε κέτωση. Υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικοί τρόποι να ξοδέψεις τις θερμίδες σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, είναι μια άλλη ιστορία και είναι αυτή που λέει ο Vapir. Συμβιβασμός. Δεν είναι κακό πάντα. Εδιτ: Βοήθεια με μετάφραση εσείς που το κατέχετε καλύτερα. Γράφει "even if the official explanation from the club was one of muscle fatigue". με ενδιαφέρει το bold. Κράμπα; Τραυματισμός; Πιο πριν λέει ότι οι παίκτες έχαναν ολόκληρους αγώνες, θα έχαναν αγώνα για μια κράμπα και θα τους πίστευαν; Μυϊκή υπερκόπωση ίσως; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 αυτό!^@vgiozo καταλαβαίνω οτι σου αρέσει το διάβασμα , δεν ειναι κακό, αλλα αυτά που υπεραναλύεις συνήθως δεν βοηθάνε κανέναν εδω μέσα , εδώ τα άτομα που διαβάζουν ειναι άτομα που 1) θέλουν να χάσουν βάρος κ συνήθως δεν γυμναζόντουσαν ποτέ 2) γυμναζόντουσαν λίγο ή παλιότερα η ξαναρχίζουν3) γυμνάζονται απο 5 κ πάνω χρόνια και ξέρουν κ θέλουν να βοηθήσουν αλλα και να ανταλλάξουν απόψεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν τα άτομα της κατηγορίας 1 ειναι πολύ απλά , υποθερμιδική ισορροπημένη διατροφή και άσκηση (υπάρχουν είδη full guides αναλυτικότατες εδώ). αυτά που γράφεις , οι έρευνες για το παραμικρό και τα κατεβατά ειναι πράγματα που δεν χρειάζονται καν για να φτάσει κάποιος πχ σε λίπος 12% που ειναι όνειρο ζωής για πολλούς , να είναι fit και να έχει μια καλή υγεία Δεν χρειάζονται σίγουρα σε όσους έχουμε σώμα και υγεία και εμπειρία γιατι αυτά που κάναμε μας έφεραν ως εδώ και μας πάνε παραπέρα έτσι κ αλλιώς. Εσύ ο ίδιος απότι ξέρω και θυμάμαι δεν βρίσκεσαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση , ίσως εισαι σε καλύτερη απότι βρισκόσουν πριν γυμναστείς για πρώτη φορά ή πριν κοιτάξεις το θέμα της διατροφής σου , οπότε ούτε εσένα βοηθάνε όλα αυτά στην ουσία , απλά σου αρέσει να μαθαίνεις και να διαβάζεις γιαυτο , οπότε ναι δεν χάνεις το χρόνο σου , το τι διασκεδάζει τον καθένα στον ελεύθερο του χρόνο ειναι προσωπική υπόθεση.Ο Mau που τον κατηγορείς για bro science είναι επαγγελματίας του χώρου με εμπειρία 10ετιών(?). Έχει σώμα , άψογη φυσική κατάσταση στα max όρια του Natural αλλα και έχει αναλάβει άπειρα σώματα για να τα μεταμορφώσει , δεν έχει εμπειρία απ τον ίδιο , έχει εμπειρία απο εκατοντάδες.Θα μπορούσε να μην έχει σώμα αλλα να είχε παλιότερα και να γνωρίζει ότι γνωρίζει επειδή ακριβώς έχει αναλάβει εκατοντάδες άλλα σώματα , όμως σέβεται τον εαυτό του και την δουλειά του και παρουσιάζει μια εικόνα που αρμόζει σε ένα επαγγελματία. Δεν ειναι ανάγκη να συμφωνείς με όσα λέει , όλοι έχουμε διαφωνήσει μαζί του κατα καιρούς, αλλα κάποια απλά πράγματα δεν αλλάζουν όσες έρευνες και αν γίνουν. Το αν σε πάει πίσω η μανιταρόπιτα που λες έχει να κάνει με το απο τι να σε πάει πίσω, τι αποτέλεσμα έχεις , τι αποτέλεσμα θέλεις Ο mau εδω μέσα παίζει το ρόλο του κακού γιατρού , σου λέει ότι δε θες να ακούσεις αλλα που ειναι η πραγματικότητα , σου λέει να κάνεις 10 πράγματα γιατι ξέρει πως στην ουσία θα κάνεις τα 5 ....Τέλος δεν ειναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι με όλους ,αν εσύ βλέπεις πως αυτό που κάνεις σου δίνει το επιθυμητό για εσένα αποτέλεσμα συνέχισε το , μαζί σου! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Με το ενδιάμεσο έχω αα.jpg ωραιο μουστακι φιλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Το καλοκαίρι πράγματι μπαίνει 21 Ιουνίου. Επίσης είναι σύνηθες τέλη Μάη μέχρι μέσα Ιούνη να υπάρχει αστάθεια. Τέλος, προς Τετάρτη θα βαρέσει καμια 35άρα. Μην γκρινιάξεις για τη ζέστη, έτσι; H μυική υπερκόπωση είναι συνηθισμένο φαινόμενο στους αθλητές Τόξο, ειδικά σε αυτούς που παιζουν σε υψηλό επίπεδο και με μεγάλη συχνότητα αφού οι μυς δεν προλαβαίνουν να ανακάμψουν από την υπερπροσπάθεια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλοι σύλλογοι (αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο) έχουν πληθώρα παιχτών και κάνουν rotation για να βγάλουν τη σεζόν. Σε ατομικά αθλήματα απλά μειώνουν τη συχνότητα των αγώνων. Τζόνι, αμα ήσουν εδώ κοντά θα σε πλήρωνα για πέρσοναλ να με κάνεις τούμπανο. Να δω τι θα κανες όμως που αποδίδω καλύτερα με χαμηλό υδατάνθρακα. Αληθεια, έχεις προπονήσει άτομα που δεν ανταποκρίνονται στο τυπικό διατροφικό μοτίβο για bb όπως το ανέλυσες σε προηγούμενο ποστ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις