Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε 2 μήνες από 91 σε 85 kg. Ευκολάκι αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πακιστάν style!

Σαν χαρακτηριστικά εκτόμορφος τα λίγα κιλά δεν μου ταιριάζουν.

Αλλαγή πλεύσης σε τρόπο προπόνησης. Θα δοκιμάσω δύναμης και πολυαρθρικές μόνο (όσες δεν φοβάμαι για την μέση) και ίσο θερμιδική διατροφή σε αυτά τα κιλά που έφθασα και λίγο παραπάνω.

Σαν αερόβια θα κρατήσω το trx και θα βγάλω τον σάκο .

θέλει πάρα πολύ πρωτεΐνη για να ρίξεις τόσα κιλά τόσο σύντομα και να μην χάσεις μυική μάζα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Φαε μανιταροπιτα :-D

Αερόβια τι εννοείς θα κρατήσεις μονο trx? Δεν κάνεις τιποτε αλλο ? Διάδρομο,  ελλειπτικό κτλ ?

Έκανα αυτό το δίμηνο σάκο. 15-20 λεπτά όσο άντεχα μέχρι να ζαλιστώ η να τελειώσω από ανάσες. 

μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed? μου κάνει εντύπωση να έπεσες 6 κιλά σε 2 μήνες και να είναι μυς 

αν θες γράψε ένα παράδειγμα πχ την μια μέρα τι έτρωγες 

πάντως για μενα ρώτα και μια δεύτερη γνώμη , καμια φορά δεν είμαστε αντικειμενικοί όταν κρίνουμε τον εαυτό μας , θες θετικά θες αρνητικά 

π.χ σήμερα . Οι ώρες μου είναι διαφορετικές από τα συνηθισμένα για αυτό θα τα βάλω χύμα και κατά προσέγγιση οι ποσότητες.

Mπανάνα

Πρωτείνη 1 scoup 

Mουρουνέλαιο

Πρωτείνη 1 scoup

Mακαρόνια με κιμά  700 γρ

Χωριάτικη σαλάτα

2 Αυγά βρασμένα

Γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μέλι 200 γρ

Μακαρόνια με μπιφτέκια κοτόπουλο 300 γρ

Σαλάτα με ντάκο βρώμης

( τι σημαίνει αυτό ? μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed)

θέλει πάρα πολύ πρωτεΐνη για να ρίξεις τόσα κιλά τόσο σύντομα και να μην χάσεις μυική μάζα.

Κάτι παραπάνω από 1,5 γρ το βάρος μου παίρνω

Έκανα αυτό το δίμηνο σάκο. 15-20 λεπτά όσο άντεχα μέχρι να ζαλιστώ η να τελειώσω από ανάσες. 

π.χ σήμερα . Οι ώρες μου είναι διαφορετικές από τα συνηθισμένα για αυτό θα τα βάλω χύμα και κατά προσέγγιση οι ποσότητες.

Mπανάνα

Πρωτείνη 1 scoup 

Mουρουνέλαιο

Πρωτείνη 1 scoup

Mακαρόνια με κιμά  700 γρ

Χωριάτικη σαλάτα

2 Αυγά βρασμένα

Γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μέλι 200 γρ

Μακαρόνια με μπιφτέκια κοτόπουλο 300 γρ

Σαλάτα με ντάκο βρώμης

( τι σημαίνει αυτό ? μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed)

Κάτι παραπάνω από 1,5 γρ το βάρος μου παίρνω

σε ρώτησα γιατι οταν δεν τρως ή τρως ελάχιστο υδατάνθρακα μετά απο χ διάστημα flatάρεις απο γλυκογόνο στους μυς και νιώθεις οτι έχασες μυς , κάνεις ένα carb up και γεμίζεις.

Αλλα στην περίπτωση σου τρως υδατάνθρακα οπότε δεν ισχύει.  

Σχετικά με τη διατροφή

Αν θες να χάσεις λίπος και γρήγορα σε ενδιαφέρει να έχεις ψηλά την πρωτεΐνη , μεσαίο υδατάνθρακα και λιπαρά . Τα κιλά που έχασες με αυτή τη διατροφή κ εγώ το πιστεύω πως δεν ηταν λίπος , ένα μέρος τους αλλα μικρό 

Η πρωτεΐνη που τρως ειναι πολύ λίγη για τα κιλά σου ,εκτός αν στα μακαρόνια με κιμά εννοείς 700γρ κιμά μετρημένο άψητο κ τα μπιφτέκια επίσης

Τέλος σε γράμμωση το καλύτερο ειναι να χρησιμοποιείς τις θερμίδες που έχεις και ειναι περιορισμένες ,όσο καλύτερα γίνεται , δηλαδή απο τροφές που θα σου παρέχουν βιταμίνες κ ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι , ντάκους μέλια κλπ θα τα απέφευγα στη θέση σου κ θα έτρωγα μαρούλια, αγγούρια , πατάτες κ φρούτα  

ιδικά απο μια ηλικία και μετά που το πιθανότερο ειναι πως δεν έχεις τεστοστερόνη κ μεταβολισμό 20χρονου οπότε καλό ειναι να περιορίζεις τους υδατάνθρακες , να ξεχνάς ψωμιά, μέλια κλπ και να τρως όσο καθαρά γίνεται , όπως και καλά λιπαρά (ελαιόλαδο δεν τρως?) .

Αυτά για ενα καλό αποτέλεσμα , 

όσο για το 1,5γρ χ το βάρος σου που λες αν είσαι 85kg και τρως 130-130κάτι  πρωτεΐνη για γράμμωση για μενα ειναι λίγα  .  

• Like 2

σε ρώτησα γιατι οταν δεν τρως ή τρως ελάχιστο υδατάνθρακα μετά απο χ διάστημα flatάρεις απο γλυκογόνο στους μυς και νιώθεις οτι έχασες μυς , κάνεις ένα carb up και γεμίζεις.

μαθαμε και κατι καινουργιο σημερα

Σχετικά με τη διατροφή

Αν θες να χάσεις λίπος και γρήγορα σε ενδιαφέρει να έχεις ψηλά την πρωτεΐνη , μεσαίο υδατάνθρακα και λιπαρά . Τα κιλά που έχασες με αυτή τη διατροφή κ εγώ το πιστεύω πως δεν ηταν λίπος , ένα μέρος τους αλλα μικρό 

Η πρωτεΐνη που τρως ειναι πολύ λίγη για τα κιλά σου ,εκτός αν στα μακαρόνια με κιμά εννοείς 700γρ κιμά μετρημένο άψητο κ τα μπιφτέκια επίσης

Τέλος σε γράμμωση το καλύτερο ειναι να χρησιμοποιείς τις θερμίδες που έχεις και ειναι περιορισμένες ,όσο καλύτερα γίνεται , δηλαδή απο τροφές που θα σου παρέχουν βιταμίνες κ ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι , ντάκους μέλια κλπ θα τα απέφευγα στη θέση σου κ θα έτρωγα μαρούλια, αγγούρια , πατάτες κ φρούτα  

ιδικά απο μια ηλικία και μετά που το πιθανότερο ειναι πως δεν έχεις τεστοστερόνη κ μεταβολισμό 20χρονου οπότε καλό ειναι να περιορίζεις τους υδατάνθρακες , να ξεχνάς ψωμιά, μέλια κλπ και να τρως όσο καθαρά γίνεται , όπως και καλά λιπαρά (ελαιόλαδο δεν τρως?) .

Αυτά για ενα καλό αποτέλεσμα , 

όσο για το 1,5γρ χ το βάρος σου που λες αν είσαι 85kg και τρως 130-130κάτι  πρωτεΐνη για γράμμωση για μενα ειναι λίγα  .  

μπορείς να κάνεις ένα high carb day εφόσον κινείσαι υποθερμιδικά και έχεις αερόβια προπόνηση σε υψηλή ένταση/συχνότητα

είναι προτιμότερο από ένα cheat meal σε φάση γράμμωσης/cutting αυτή την περίοδο

μπορείς να κάνεις ένα high carb day εφόσον κινείσαι υποθερμιδικά και έχεις αερόβια προπόνηση σε υψηλή ένταση/συχνότητα

είναι προτιμότερο από ένα cheat meal σε φάση γράμμωσης/cutting αυτή την περίοδο

αυτό ειναι το refeed που του είπα με τη μόνη διαφορά πως εκείνη τη μέρα ούτε πλακώνεσαι στην αερόβια υψηλής έντασης ούτε τρως υποθερμιδικά , τρως συντήρηση . Carb up και αερόβια υψηλής έντασης ειναι ανούσιο την ίδια μέρα 

Η ουσία του carb up ειναι να γεμίσουν οι μυς γλυκογόνο και να boostάρεις το μεταβολισμό π έχει αρχίσει κ σέρνεται , όχι για απόλαυση οπότε δεν συγκρίνεται με cheat meal. Carb up κάνεις με πατάτες βραστές κλπ , όχι με παγωτά 

Όλα αυτά βέβαια ειναι σχετικά με το ποιος ειναι αυτός π το κάνει και γιατί το κάνει 

Υπάρχει κόσμος που δεν αισθάνεται καν την ανάγκη για cheat meals 

μαθαμε και κατι καινουργιο σημερα

δεν ειναι καινούριο , ειναι παλιό 

low carb / carb up , συνήθως 1 φορά την εβδομάδα .Πολύ γνωστή μέθοδος για γράμμωση αλλα όχι για όλους 

• Like 2

Κοίταζα κάτι μετρήσεις που κάνει πέρυσι τέτοια εποχή για να βγάλω με μπακαλίστικο τρόπο το σωματικό μου λίπος μιας και είχα ανησυχήσει με την ανοδική πορεία που είχε η ζυγαριά.

Με χαζογυμναστική από Δεκέμβρη έχουμε μέση από 68 στα 62, κοιλιά στην περιοχή του αφαλού από 76(!!) 68, περιφέρεια από 96 στα 90, τα νούμερα καμιά φορά σε βοηθάνε να δεις πού βαδίζεις αν δεν είσαι obsessed και τα κυνηγάς. Χαίρομαι που είμαι άλλος άνθρωπος, έχω ισιώσει το σώμα μου, δεν πονάω παντού χωρίς λόγο και έχω περισσότερη ενέργεια και δραστηριότητες. :D  

• Like 4

αυτό ειναι το refeed που του είπα με τη μόνη διαφορά πως εκείνη τη μέρα ούτε πλακώνεσαι στην αερόβια υψηλής έντασης ούτε τρως υποθερμιδικά , τρως συντήρηση . Carb up και αερόβια υψηλής έντασης ειναι ανούσιο την ίδια μέρα 

Η ουσία του carb up ειναι να γεμίσουν οι μυς γλυκογόνο και να boostάρεις το μεταβολισμό π έχει αρχίσει κ σέρνεται , όχι για απόλαυση οπότε δεν συγκρίνεται με cheat meal. Carb up κάνεις με πατάτες βραστές κλπ , όχι με παγωτά 

Όλα αυτά βέβαια ειναι σχετικά με το ποιος ειναι αυτός π το κάνει και γιατί το κάνει 

δεν ειναι καινούριο , ειναι παλιό 

low carb / carb up , συνήθως 1 φορά την εβδομάδα .Πολύ γνωστή μέθοδος για γράμμωση αλλα όχι για όλους 

εγώ τονίζω πως το high carb δεν είναι μόνος για όσους είναι με λίγο ή χωρίς υδατάνθρακα, αλλά και για όσους κινούνται σε τύπο μακροθρεπτικών 40/40/20. Μπορείς να κάνεις carb up με μέλια, γλυκά του κουταλιού, φρούτα γενικά υγιεινές επιλογές άρα συγκρίνεται με μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση. Αυτό είναι υποκειμενικό όμως. άλλως το πάει αυστηρά σε πηγές που καταναλώνει αποκλειστικά και μόνο στην περίοδο cutting. 

Το βασικό είναι πως με το high carb day την επόμενη δε  νιώθεις το στομάχι σου πλυντήριο, όπως αντίστοιχα αισθάνεσαι μετά από ένα cheat meal. 

επίσης δεν μίλησα για την ίδια μέρα του high card ούτε για αερόβια ούτε για βάρη. 

Ανέφερα την αερόβια στα πλαίσια της υποθερμιδικής διατροφής. 

διότι για να κάψεις λίπος δεν αρκεί μόνο η υποθερμιδική διατροφή, αλλά χρειάζεται και καλή αερόβια άσκηση. 

αυτά.

Αυτο ακριβως!

Ημουν πάντα κάθετα αντίθετος με αυτήν την παπαριά ειδικά όταν πρόκειται για σαβουρογεύματα!

προσέχει ο άλλος ολη την βδομάδα την διατροφή του και καθε Κυριακή πάει και σαβουριαζει οτι γλυκό βρει μπροστά του και καλα επειδή το χει ανάγκη ο οργανισμός του λέει!

--

Τόξο, ύψος?

• Like 2

εγώ τονίζω πως το high carb δεν είναι μόνος για όσους είναι με λίγο ή χωρίς υδατάνθρακα, αλλά και για όσους κινούνται σε τύπο μακροθρεπτικών 40/40/20. Μπορείς να κάνεις carb up με μέλια, γλυκά του κουταλιού, φρούτα γενικά υγιεινές επιλογές άρα συγκρίνεται με μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση. Αυτό είναι υποκειμενικό όμως. άλλως το πάει αυστηρά σε πηγές που καταναλώνει αποκλειστικά και μόνο στην περίοδο cutting. 

Το βασικό είναι πως με το high carb day την επόμενη δε  νιώθεις το στομάχι σου πλυντήριο, όπως αντίστοιχα αισθάνεσαι μετά από ένα cheat meal. 

επίσης δεν μίλησα για την ίδια μέρα του high card ούτε για αερόβια ούτε για βάρη. 

Ανέφερα την αερόβια στα πλαίσια της υποθερμιδικής διατροφής. 

διότι για να κάψεις λίπος δεν αρκεί μόνο η υποθερμιδική διατροφή, αλλά χρειάζεται και καλή αερόβια άσκηση. 

αυτά.

Ναι ρε συ Δήμητρα αλλα ο Τεο έδωσε ένα παράδειγμα της διατροφής που ακολούθησε για να πέσει κιλά και τώρα νιώθει οτι γίνεται "πακιστανος", δεν μας είπε οτι σήμερα έφαγα αυτά για να μη τρώω cheat meal οπότε που κολλάνε όλα αυτά?  :-D 

ΥΓ : ήμαρτον 

Αυτο ακριβως!

Ημουν πάντα κάθετα αντίθετος με αυτήν την παπαριά ειδικά όταν πρόκειται για σαβουρογεύματα!

προσέχει ο άλλος ολη την βδομάδα την διατροφή του και καθε Κυριακή πάει και σαβουριαζει οτι γλυκό βρει μπροστά του και καλα επειδή το χει ανάγκη ο οργανισμός του λέει!

--

Τόξο, ύψος?

Αυτό και μάλιστα παίζει κ ρόλο στο αποτέλεσμα . Αν κάποιος είναι οκ με ένα μέτριο αποτέλεσμα μπορεί να παραβλέπει τα πάντα και να κάνει αυτό που νομίζει , αλλα το πραγματικά καλό αποτέλεσμα δεν θα το έχει αν δεν ακολουθήσει κάποια πράγματα. Δεν χάθηκε ο κόσμος να μη φας γλυκά και για 1 και για 2 μήνες, αν δεν μπορείς θα συμβιβαστείς πως δεν θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. 

Εγώ πάλι τρώω μόνο σε γιορτές γλυκά κλπ, πρέπει να παίζει special μέρα για να φάω γλυκά κλπ και τρώω όσο θέλω κ η διαφορά είναι 0. Αλλα δεν κάθομαι να λέω την χ μέρα πάω ντε και καλά να φάω γλυκά , δεν μ έρχεται κ όρεξη κιόλας παρόλο οτι μ αρέσουν. 

• Like 1

Σκέφτομαι κι εγώ να προσπαθήσω να σουτάρω το μέλι τώρα που μπαίνει καλοκαίρι και αρχίζει η εποχή που ζητάω φρούτα. Σήμερα αρνήθηκα να ενδώσω σε κριτσίνια λαδιού που είχα πρόχειρα και πήγα και αγόρασα ένα βερύκοκο να φάω όταν με έπιασε πείνα. Με πιάνουν τύψεις όταν πέφτω σε βλακώδεις αμαρτίες καθαρά για λόγους ευκολίας. 

Για τα cheat meals πάντως ακόμη κι εγώ που θα μπορούσα κάθε μέρα να πάω να πάρω παγωτό γιατί κάθε μέρα έχω όρεξη για τέτοια πράγματα, δεν έχω καθορισμένη ημέρα που θα τα φάω. Κάνω υπομονή μέχρι να το θέλω πραγματικά πολύ. Τα καταφέρνω πότε στην εβδομάδα και πότε στο δεκαπενθήμερο. Επίσης δεν παρασύρομαι από κανέναν για κανένα λόγο, μου είναι αδιάφορο το τι τρώει ο διπλανός μου. 

Γιάννη το ότι δεν είμαστε στη Νορβηγία δεν σημαίνει ότι δεν είμαι κοντή.  :P Δεν το λέω από κόμπλεξ, αλλά είμαι. No big deal. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...