Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Και μια κουταλιά κακάο (όχι αυτό με τους πολλούς υδατάνθρακες, εκείνο του Lidl και του Παυλίδη στη μεταλλική συσκευασία είναι καλό) ταιριάζει πολύ με τη μπανάνα (και το γάλα).

Για λίγο πιο όξινη γεύση, προς εξισορρόπηση της μπανάνας, ταιριάζει και κανά μούρο/μύρτιλλο όπως είπε ο Spect...καλύτερο φρέσκο (ή κατεψυγμένο), αλλά και το αποξηραμένο καλό είναι...απλώς δεν θα κομματιαστεί επαρκώς για να γίνει "ρόφημα".

Στο Lidl φέρνει κατεψυγμένα φρούτα του δάσους που βάζω σε πρωϊνό ή σε ρόφημα τελευταία....είναι πολύ ωραία, αλλά εξαφανίζονται αμέσως και μένουν μόνο οι κατεψυγμένες φράουλες (δεν τις έχω δοκιμάσει)...μια συσκευασία μόνο πρόλαβα και τσίμπησα σε βδομάδα που τα είχε προσφορά...άλλες φορές δεν βρίσκω καθόλου.

...τώρα που βγαίνουν και τα καρπούζια και τα πεπόνια, μπορέι να δοκιμάσω να ρίξω κανά κομματάκι στο μίξερ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκετη μπανανα βαζεις στο multi ? η' και τιποτα αλλο μεσα?

σκέτη αλλα κατεψυγμένη σε ροδέλες . Τραβάω ένα χτύπημα 10-20 sec και μετά ρίχνω κ τη whey κ χτυπάω 

αν προσθέσεις γάλα ή έστω ελάχιστο νερό , ή αν σπάσεις πάγο στο multi το χαλάει . Δοκίμασα και τα τρία , η μπανάνα έχει δικά της νερά κ ειναι αρκετά 

έχω δει να βάζουν γιαούρτι , γάλα κλπ αλλα θέλει να το ξαναβάλεις στο ψυγείο , αυτό π φτιάχνω είναι έτοιμο παγωτό με υφή σαν αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά 

Παγωμένη μπανάνα βρώμη και γάλα. Σκόνη αν χρειάζεσαι την έξτρα πρωτεΐνη. Αυτό έκανα όλο το χειμώνα Νίκο. Σε κρατάει περισσότερο από απλό χτύπημα και είναι πιο ωραίο.

Από σήμερα είμαι επίσημα MSc.

δεν πίνω γάλα με πειράζει , γιαούρτι όμως μπορώ να φάω απλά προτιμώ αυτό που είπα γιατι πάω μετά απο 1 ώρα για προπόνηση , αν φάω γιαούρτι θα το ρεύομαι κανα 3ωρο αχχα

• Like 2

Αφήστε το φαγητό, εμείς εδώ κάνουμε ακροβατικά! Εδώ η κοπελίτσα στην copyrighted εικόνα μας δείχνει μια ωραία άσκηση που κάναμε σήμερα για να παίξουμε λίγο. Εμείς βέβαια κάναμε κανονικά ανοίγματα ως κάτω με τους κρίκους πιο κοντά στο έδαφος και το κάναμε άνοιγμα - επαναφορά πάνω και πάλι κάτω όσο αντέχαμε. Πέρασα πολύ όμορφα, σαν να έκανα κούνια σε παιδική χαρά. 

36845150-cross-fit-woman-doing-gymnastic

Σε καλό σας που τρώτε τόσο ευχάριστα την μπανάνα και λέτε για παγωτά μεσημεριάτικο.  <_<

• Like 3

Αφήστε το φαγητό, 

Σε καλό σας που τρώτε τόσο ευχάριστα την μπανάνα και λέτε για παγωτά μεσημεριάτικο.  <_<

για το bold

μια χαρά ειναι η μπανάνα , τρώω άνετα 3-4 μαζί κ δεν με πειράζουν , αλλα τώρα τρώω 1 μεγάλη η 2 μικρές 1 ώρα pre-w  :-D 

να σου πω όλο το χειμώνα έφαγα αρκετά παγωτά , τώρα δεν μ λείπουν , αν και που κ που θα τρώω όποτε κάτσει , αν και το όποτε κάτσει για εμένα σημαίνει τις θερμίδες μιας εβδομάδας κάποιου άλλου , οπότε αργεί να μου ξαναέρθει όρεξη 

• Like 1

Αφήστε το φαγητό, εμείς εδώ κάνουμε ακροβατικά! Εδώ η κοπελίτσα στην copyrighted εικόνα μας δείχνει μια ωραία άσκηση που κάναμε σήμερα για να παίξουμε λίγο. Εμείς βέβαια κάναμε κανονικά ανοίγματα ως κάτω με τους κρίκους πιο κοντά στο έδαφος και το κάναμε άνοιγμα - επαναφορά πάνω και πάλι κάτω όσο αντέχαμε. Πέρασα πολύ όμορφα, σαν να έκανα κούνια σε παιδική χαρά. 

36845150-cross-fit-woman-doing-gymnastic

Aσε τα copyright και βαλε καμμια δικη σου .Μην το κανεις σαν τους γραφικους που σηκωνουν στο antifitness φαγητα απο φωτογραφιες στο ιnternet lol .

• Like 2

Τι μας πέρασες εμάς κύριε Fotis13, τίποτα ψώνια με κολλητά ρούχα που πάνε να γυμναστούν και βγάζουν φωτογραφίες;  :P  :lol:

Vapir, dude, είσαι εκτός συναγωνισμού με το φαγητό από όσα έχω διαβάσει! 

• Like 4

Δεν τρωω γαλα  τι ειμαι Αλεξ που το εχει για νερο ? ουτε  βρωμη .

Αρα να την βαλω σκετη γιατι κατι μου λεει πως θα μου αρεσει .

GZ   για το MSc

Έκοψα το πολύ γάλα γιατί έκοψα και την πρωτεΐνη μόνο το πρωί πίνω γάλα με λίγο κακαο

• Like 1

Έκοψα το πολύ γάλα γιατί έκοψα και την πρωτεΐνη μόνο το πρωί πίνω γάλα με λίγο κακαο

Θυμάμαι σε πείραζε το γάλα, έβγαζες σπυράκια γι αυτό το έκοψες!!

Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρός κάτι άλλο έκοψα και μου φύγαν τα σπυριά, όχι το γάλα

ΜουΧαχαχαχαχαχα πλάκα κάνω παιχταρά ε

• Like 5

Σε 2 μήνες από 91 σε 85 kg. Ευκολάκι αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πακιστάν style!

Σαν χαρακτηριστικά εκτόμορφος τα λίγα κιλά δεν μου ταιριάζουν.

Αλλαγή πλεύσης σε τρόπο προπόνησης. Θα δοκιμάσω δύναμης και πολυαρθρικές μόνο (όσες δεν φοβάμαι για την μέση) και ίσο θερμιδική διατροφή σε αυτά τα κιλά που έφθασα και λίγο παραπάνω.

Σαν αερόβια θα κρατήσω το trx και θα βγάλω τον σάκο .

• Like 1

Σε 2 μήνες από 91 σε 85 kg. Ευκολάκι αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πακιστάν style!

Σαν χαρακτηριστικά εκτόμορφος τα λίγα κιλά δεν μου ταιριάζουν.

Αλλαγή πλεύσης σε τρόπο προπόνησης. Θα δοκιμάσω δύναμης και πολυαρθρικές μόνο (όσες δεν φοβάμαι για την μέση) και ίσο θερμιδική διατροφή σε αυτά τα κιλά που έφθασα και λίγο παραπάνω.

Σαν αερόβια θα κρατήσω το trx και θα βγάλω τον σάκο .

μπας και flatαρες και χρειάζεσαι ένα refeed? μου κάνει εντύπωση να έπεσες 6 κιλά σε 2 μήνες και να είναι μυς 

αν θες γράψε ένα παράδειγμα πχ την μια μέρα τι έτρωγες 

πάντως για μενα ρώτα και μια δεύτερη γνώμη , καμια φορά δεν είμαστε αντικειμενικοί όταν κρίνουμε τον εαυτό μας , θες θετικά θες αρνητικά 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...