Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Και στα Yava που βγάζουν προσφορά ακόμη πιο χαμηλά την ετήσια προσφορά, θα περίμενε κανείς πως θα ήταν "αβίωτη" η εκγύμανση εκεί, αλλά με εξαίρεση τις πρώτες 2-3 βδομάδες μετά την προσφορά και τις ώρες αιχμής λίγο πριν το καλοκαίρι, είναι μια χαρά...

...σαφώς έχει κόσμο, αλλά ανεκτά πράγματα και πολύ συχνά χωρίς καθόλου συνωστισμό...αναλόγως και την ώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πλανετ φιτνες εβαλαν προσφορα 60€ το ετος.

Βγάζουν προσφορά και... παράλληλα έκλεισαν κάμποσα Planet τις τελευταίες μέρες. Π.χ. αυτό της γειτονιάς μου, Α.Πατήσια. Και όσοι είχαν ήδη αγορασμένες συνδρομές τους είπαν να πάνε σε ένα άλλο συνοικιακό [που δεν είναι καν εκεί κοντά]. Έμαθα ότι στο fb τους έσκασαν κάμποσα μηνύματα παραπόνων γι'αυτή την κατάσταση και όχι μόνο [και η διεύθυνση δεν ξέρει τί να απαντήσει στον κόσμο].

• Like 1

Και 5 ευρώ την φορά η κράτηση για το όργανο της επιλογής σου

Ε μην τα θελουμε ολα δικα μας 60 ευρω για ενα χρονο θα εχει δωσει ο αλλος .

Και καλα να ειναι επισκεπτης του διμηνου γιατι εκει πονταρουν ,αν ειναι τακτικος τοτε στην ουσια κανει χρηση ενος χωρου σχεδον τσαμπα .

• Like 2

Ε μην τα θελουμε ολα δικα μας 60 ευρω για ενα χρονο θα εχει δωσει ο αλλος .

Και καλα να ειναι επισκεπτης του διμηνου γιατι εκει πονταρουν ,αν ειναι τακτικος τοτε στην ουσια κανει χρηση ενος χωρου σχεδον τσαμπα .

πραγματικά με 60 euro το χρόνο μπαίνει μέσα και μάλιστα άσχημα 

επειδή έχω μιλήσει με άτομο π έχει γυμναστήρια 30 χρόνια για τα έξοδα κλπ του γυμναστηρίου θεωρώ πως ποντάρουν στους "τουρίστες"

αν γινόταν μια στραβή κ τα 200-300 άτομα π έκαναν εγγραφή σε τέτοια γυμναστήρια αποφάσιζαν να πάνε 5 μέρες την εβδομάδα θα το έκλειναν   . μην βάλουμε μέσα την συντήρηση του γυμναστηρίου , το ρεύμα απ τους διαδρόμους κλπ , μη βάλουμε μισθούς εργαζομένων , μόνο το νερό , θερμοσίφωνο , χαρτί για τα χέρια , χαρτί τουαλέτας που θα χάλαγαν κοστίζει παραπάνω!  :-D

• Like 3

καλυτερα να πηγαινεις σε μικρα γυμναστηρια της γειτονιας παρα σε μεγαλα αλυσιδες

Επειδη ειχα σαν πρωτη εμπειρια τα δυο μικρα γυμναστηρια της γειτονιας μου ηταν ικανα να με κανουν να μην ξαναπαω γυμναστηριο στη ζωη μου.Παλι καλα που μετα γραφτικα σε μεγαλο και ειδα οτι υπαρχουν και αυτα...

Το μικρο εχει πολλα αρνητικα

-πολυ λιγα οργανα (πρεπει να περιμενεις 2-3 ατομα για πιασεις σειρα και αν εισαι και γκαντεμης μπορει να πετυχεις και τους μπετοβλακες που πιανουν τους ενα-δυο παγκους μαζυεονται και οι φιλοι τους γυρω και συνναγωνιζονται για το ποιος θα κανει τα περισσοτερα κιλα)

-Σπανια θα βρεις καποιον να σε διορθωσει αν κανεις καποιο λαθος σε ασκηση γιατι το ενα ατομο που περιφερεται δεν επαρκει για να βλεπει τους παντες

-Και ελλειψη ομαδικων εγω βαριεμαι να κανω μονο οργανα θελω μια φορα την εβδομαδα να κανω ειτε trx ειτε spinning η κατι τετοιο,αυτα δεν τα παρεχει το μικρο.

και σε μεγαλο να πας θα μαζευονται ολοι εκει και θα κανουν τα καμακια τους και θα σφιγγονται

ισχυει και τους θεωρω τραγικους.Απλα δεν τους δινω σημασια σαν να μην υπαρχουν κανω την δουλεια μου φευγω και αστους να σφιγγονται.

• Like 1

Που λέτε γαμάει η κατεψυγμένη μπανάνα στο multi με whey , το καθιέρωσα για πρωινό τώρα που καλοκαίριασε και μετράει πολύ , κανονικό παγωτό γίνεται., η υφή που δεν έχει κρυσταλλάκια και που δεν είναι κρέμα .
 Θα δοκιμάσω και με κανένα low fat γιαούρτι αύριο το πρωί που δε θα πάω πρωί για προπόνηση να δω τι λέει 

πήγα σήμερα για πόδια 110 squat σε cut , δεν ηταν κακό , αν σκεφτείς οτι ειμαι χαμηλά σε θερμίδες και οτι δεν είχα ξυπνήσει καλά καλά , με 300 θερμίδες ημουν gtg 

• Like 3

Που λέτε γαμάει η κατεψυγμένη μπανάνα στο multi με whey , το καθιέρωσα για πρωινό τώρα που καλοκαίριασε και μετράει πολύ , κανονικό παγωτό γίνεται., η υφή που δεν έχει κρυσταλλάκια και που δεν είναι κρέμα .

Θα δοκιμάσω και με κανένα low fat γιαούρτι αύριο το πρωί που δε θα πάω πρωί για προπόνηση να δω τι λέει 

πήγα σήμερα για πόδια 110 squat σε cut , δεν ηταν κακό , αν σκεφτείς οτι ειμαι χαμηλά σε θερμίδες και οτι δεν είχα ξυπνήσει καλά καλά , με 300 θερμίδες ημουν gtg 

Σκετη μπανανα βαζεις στο multi ? η' και τιποτα αλλο μεσα?

• Moderators

Παγωμένη μπανάνα βρώμη και γάλα. Σκόνη αν χρειάζεσαι την έξτρα πρωτεΐνη. Αυτό έκανα όλο το χειμώνα Νίκο. Σε κρατάει περισσότερο από απλό χτύπημα και είναι πιο ωραίο.

Από σήμερα είμαι επίσημα MSc.

• Like 9

Παγωμένη μπανάνα βρώμη και γάλα. Σκόνη αν χρειάζεσαι την έξτρα πρωτεΐνη. Αυτό έκανα όλο το χειμώνα Νίκο. Σε κρατάει περισσότερο από απλό χτύπημα και είναι πιο ωραίο.

Από σήμερα είμαι επίσημα MSc.

Δεν τρωω γαλα  τι ειμαι Αλεξ που το εχει για νερο ? ουτε  βρωμη .

Αρα να την βαλω σκετη γιατι κατι μου λεει πως θα μου αρεσει .

GZ   για το MSc

• Moderators

Το γάλα απλά το κάνει πιο πηχτό. Δοκίμασε ρόφημα σόγιας η ρυζιού. :P

Αφού δεν παίζεις με βρώμη μπορείς να πετάξεις και κανένα μιξ Άπo berries. Αλλά γενικά για καλοκαιρινό γλυκο/παγωτό είναι πολύ καλή ιδέα και την κάνω χρόνια. Παγωμένη μπανάνα και γάλα αρκεί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...