yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι αρχαριος σχετικα με τα οργανα γυμναστικης, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μονοζυγο και τι τυπος θα ειναι αυτος απο 30€ και κατω. Ζυγιζω 105 κιλα και εχω υψος 176, εχω παρει ενα βιδωτο πορτας αλλα γλυστραει καθως ανεβαινω, εχω βαλει πανω και τον αδερφο μου που ειναι 70 κιλα και γλυστραγε παλι. Θα παω να το αλλαξω αν το δεχτουν και δεν ξερω τι να παρω, να παρω τοιχου η να παρω το αλλο που καθεται πανω απο την πορτα? εχω δει αυτο https://www.skalidis-sport.gr/μονόζυγα-δίζυγα/8696-μονόζυγο-τοίχου-pegasus-1212w-90-β-7190-90w.html και αυτο https://www.skalidis-sport.gr/μονόζυγα-δίζυγα/4023-μονόζυγο-ενδυνάμωσης-chin-up-gym-με-πολλαπλές-λαβές.html Εγω εχω το 2ο, μια χαρά ειναι. Παίδες, εχει κανει κάποιος εξετάσεις για να δει τα επίπεδα τεστοστερόνης; Πέρα απο την περιέργεια, υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος; Έκανε ένας γνωστός μου και με έβαλε σε σκέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εγω εχω το 2ο, μια χαρά ειναι. Παίδες, εχει κανει κάποιος εξετάσεις για να δει τα επίπεδα τεστοστερόνης; Πέρα απο την περιέργεια, υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος; Έκανε ένας γνωστός μου και με έβαλε σε σκέψεις. Εχω κανει εγω πριν 10 χρονια και ειχα ευρος τιμης πανω απο τον μεσο ορο . Ειναι θεμα οργανισμου μερικοι παραγουν περισσοτερο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ναι, να κανεις. Μεχρι κ γω εχω κανει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ναι, να κανεις. Μεχρι κ γω εχω κανει ... Εσυ για ποιο λογο εκανες κοπελια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εσυ για ποιο λογο εκανες κοπελια ? ήταν στο ευρύτερο πλαίσιο ορμονικών εξετάσεων. Καμιά φορά, όταν η τιμή είναι ανεβασμένη, διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του γυναικείου κύκλου (έμμηνος ρύση) {ελπίζω να σε κάλυψα} 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ήταν στο ευρύτερο πλαίσιο ορμονικών εξετάσεων. Καμιά φορά, όταν η τιμή είναι ανεβασμένη, διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του γυναικείου κύκλου (έμμηνος ρύση) {ελπίζω να σε κάλυψα} Οχι δεν με καλυψες ,ειναι πολυ δυσκολο να με καλυψει καποια . Αλλα οκ υπαρχει και το ιατρικο απορρητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εχω κανει εγω πριν 10 χρονια και ειχα ευρος τιμης πανω απο τον μεσο ορο . αλιμονο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εγω εχω το 2ο, μια χαρά ειναι. Παίδες, εχει κανει κάποιος εξετάσεις για να δει τα επίπεδα τεστοστερόνης; Πέρα απο την περιέργεια, υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος; Έκανε ένας γνωστός μου και με έβαλε σε σκέψεις. ναι υπάρχει σοβαρός λόγος αν τα επίπεδα σου ειναι χαμηλά για χ-ψ λόγο που διορθώνεται και δεν το ξέρεις μπορείς να έχεις τα παρακάτω κατάθλιψη απώλεια της σεξουαλικής ορμής στυτική δυσλειτουργία αυξημένη εφίδρωση ευερεθιστότητα, εξάψεις, εναλλαγές στη διάθεση διαταραχές στον ύπνο φτωχή ενεργητικότητα απώλεια μυϊκής μάζας ανακατανομή του λίπους που προκαλεί την εμφάνιση μεγάλης κοιλιάς ή «ανδρικού στήθους». και να μετράς τη θερμίδα , να κάνεις την άψογη διατροφή και να γυμνάζεσαι γαμησέτα και να έχεις το 1/10 του αποτελέσματος που θα είχες με φυσιολογικά/υψηλά επίπεδα αυτά ειναι copy paste επειδή βαριέμαι να γράψω σεντόνι και να το πάω κ παραπέρα το long term side effect για κάποιον πχ στα 20 με χαμηλή τεστοστερόνη αν δεν κάνει κάτι γιαυτό ειναι πρόωρος θάνατος . Στα 40 και μετά αν θυμάμαι καλά αρχίζει η μεγάλη πτώση και ανάλογα κ με τον οργανισμό χρειάζεται εκεί μετά τα 50 ? HRT η TRT για να διατηρούνται υψηλά τα επίπεδα αλλιώς αποδέχεσαι οτι δεν θα έχεις καθόλου καλή μυικότητα και θα ειναι σχεδόν αδύνατο να καθαρίσεις το λίπος στην κοιλιά. Οι 50+ που βλέπουμε με σώματα γραμμωμένα με καλή μυικότητα εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σε trt/hrt The lower a man's testosterone level, the higher his risk of death -- especially death from heart disease. ... "The men with lower testosterone levels had an increased risk of dying from any cause, but most particularly of cardiovascular disease," Khaw tells WebMD.Nov 26, 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εγω εχω το 2ο, μια χαρά ειναι. Παίδες, εχει κανει κάποιος εξετάσεις για να δει τα επίπεδα τεστοστερόνης; Πέρα απο την περιέργεια, υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος; Έκανε ένας γνωστός μου και με έβαλε σε σκέψεις. εγω ειχα κανει λογο παρατεταμενης ατονιας και πολυ πεσμενου mood αλλα εντελη ηταν ολα απο πολυ αγχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν εχω τπτ απο τα παραπανω Νικο. Ειμαι μια χαρα, μη σου πω και δυο Δεν το χα καν στο νου μεχρι που συζητησα με καποιον αλλο 40αρη που επισης γυμναζεται (βρηκα αλλον ενα, γιεα!) και μου ειπε οτι εκανε τις σχετικες εξετασεις οποτε μου μπηκε το μικροβιο της περιεργειας. "Αφου κανω εξετασεις αιματος καθε καλοκαιρι, δε βαζω κι αυτο μαζι, απλα για να δω τι νουμερο θα μου βγαλει; ". Αυτη ειναι η σκεψη μου. Το μονο που μου τη δινει ειναι οτι πρεπει να παω απο τις 7.30 στο κεντρο υγειας, να παρω χαρτι προτεραιοτητας καπου στο 40 (πανε οι παπουδες απο τις 6 και φτιαχνουν σειρα), να μπω στις 11+, να μου τις γραψει ο γιατρος (5 λεπτα δουλεια), να ξαναπαω την αλλη μερα το πρωι να κανω τις εξετασεις (αλλα 5 λεπτα) και να ξαναπαω την 3 (!!!) μερα για να παρω τα αποτελεσματα. 3 μερες ταλαιπωρια για 5-10 λεπτα δουλεια. Ή να παω σε εξωτερικο ιατρειο να δωσω 30€ και να τελειωνω, γ!%#@ το δωρεαν συστημα υγειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν εχω τπτ απο τα παραπανω Νικο. Ειμαι μια χαρα, μη σου πω και δυο δεν έχει σημασία , ένα check καλό ειναι να γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 δεν έχει σημασία , ένα check καλό ειναι να γίνεται ρε χαχαχαχα 2 παιδια εχει τι στυτικη δυσλειτουργια του λες ?Ο ανθρωπος ειναι κανονι με αποδειξεις ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλα, ειδικα εκει το προβλημα μαλλον εχει αναποδη φορα Gon, και όποιος άλλος ξέρει, σε 1 arm push up νιώθω ζόρισμα στο μπροστινό μέρος των γοφών. Δεν είναι αρκετά γυμνασμένα τα πόδια για να κρατήσουν το βάρος του σώματος ή είναι κακή στάση; Υποπτεύομαι το 1ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr4In Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αντι για 30 ευρω για μονοζυγο που "μπαινει στην πορτα" μπορεις να δωσεις 60 ευρω και να γραφτεις σε ενα γυμναστηριο για ενα χρονο οπου τα μονοζυγα εκει θα σε κρατανε. Παω ηδη σε γυμναστηριο, αλλα το μονοζυγο ειναι must have σε καθε σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ρε χαχαχαχα 2 παιδια εχει τι στυτικη δυσλειτουργια του λες ?Ο ανθρωπος ειναι κανονι με αποδειξεις ! αυτά δεν τα έγραψα για το Γιάννη ρε χαχαχα , είπα τα συμπτώματα , μπορεί να έχεις ένα απόλα επίσης άλλο low test μεσαία προς χαμηλή και άλλο πάτος πάντως low test μπορεί να έχει και κάποιος χωρίς πρόβλημα σωματικό , απλά με λάθος διατροφή , ελάχιστη ξεκούραση και άγχος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις