Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εγω παντως θελω να χασω 2 κιλα μεσα 1 βδομαδα ,θα τα καταφερω ? Για να δουμε . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εγω παντως θελω να χασω 2 κιλα μεσα 1 βδομαδα ,θα τα καταφερω ? Για να δουμε . Οχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Οχι Αχαχα στριγγλα . Ειναι δυσκολο λογω των κοινωνικων υποχρεωσεων μας εφαγε ο Αγ.Δημητριος , αλλα πιστευω πως το εχω . Ετσι και αλλιως αναμενεται να χασω 6-7 κιλα εκει που θα παω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Σχεδόν κανένας επαγγελματίας αθλητής στον χώρο των fighting sports σε αυτό το world class επίπεδο δεν κατεβαίνει σε αγώνα αν δεν είναι στο μέγιστο επιτρεπτό όριο της κατηγορίας βάρους. Στην κατηγορία middleweight που είναι στα 84 όλοι κατεβαίνουν στα 84 κιλά την ημέρα ζύγισης. Η ημέρα ζύγισης είναι η 1.5 μέρα από την μέρα του αγώνα περίπου. Οι αθλητές χάνουν αρκετά κιλά σε υγρά κυρίως αλλά και δίαιτα πριν την ζύγιση τα οποία αναπληρώνουν από την ζύγιση μέχρι την ώρα του αγώνα. Παράδειγμα ένας αθλητής στα 84 κιλά σε off season ζυγίζει κάπου 94, πέφτει κάπου 90 μια εβδομάδα πριν τον αγώνα και "κόβει" 3-6 κιλά για να κατέβει 84 στην ημέρα ζύγισης. Στον αγώνα 1.5 μέρα μετά κατεβαίνει 90 με όλα τα υγρά αναπληρωμένα. https://en.wikipedia.org/wiki/Weight_cutting ετσι οπως το θετεις εχει λογικη για τοσα κιλα δεν ξερω αλλα σιγουρα καποια τα αναπληρωνει απο υγρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εγω παντως θελω να χασω 2 κιλα μεσα 1 βδομαδα ,θα τα καταφερω ? Για να δουμε . Εύκολα, κυκλοφορεί ιός γαστρεντερίτιδας, φρόντισε να κολλήσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εύκολα, κυκλοφορεί ιός γαστρεντερίτιδας, φρόντισε να κολλήσεις. Eαν παθαινα κατι τετοιο τωρα θα ηταν καταστροφικο γιατι θα μεινω πολυ πισω σε προπονησεις και γενικοτερα . Αν τελικα το παθω θα ερθω να σε βρω δεν την γλιτωνεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Βαζει 6 κιλα σε 1.5 μερα;;; χχαχαχα Εγω σου λεω το ΠΟΛΥ να βαζει 2 Και αυτα θα ειναι τα λιγα νερα εξτρα που θα βαλει.Τι νομιζετε οτι μετα την ζυγιση πλακωνονται στα κοψιδια; η διατροφη ειναι υπερβολικα προσεγμενη για τους αγωνες Ελεος, 2 κιλά θα κόψω / βάλω εγώ με ένα κατούρημα και ένα καλό γεύμα, δεν είσαι σοβαρός. Εδώ μιλάμε για ολόκληρη επιστήμη.. έχει αθλητές που κόβουν 20 pounds ψαξτο καλύτερα, εγώ ξέρω πολύ καλά τι είπα. Εδώ και γυναίκες στα 135 (60 κιλά) κόβουν 4.5 κιλά (10 pounds) για τον αγώνα http://www.mensfitne...se-weight-weigh "Fellow bantamweight Holly Holm notably trims 10 pounds on the day of weigh-ins. The decorated former boxer will walk around at 155 pounds, but fight at 135 pounds. It’s not the worst of weight cuts—former welterweight (who can weigh no more than 171 pounds on weigh-in day) champion Johny Hendricks walks around at upwards of 200 pounds—but for someone with such a low bodyfat ratio already, it can be particularly frightening. " Συγκρινεις τον ευατο σου με εναν επαγγελματια αθλητη;Εσυ θα τα χασεις πολυ πιο ευκολα γιατι εχεις περιττα σε αντιθεση με εκεινον που ολον τον χρονο η διατροφη του ειναι αψογη και δεν εχει τοσα περιττα .Οσο πιο χαμηλο bf τοσο πιο δυσκολα κατεβαινεις σε κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τσιμπησα σημερα γλουταμινη και αμινοξεα (σε σκονη) απο μια κοπελα που θα τα πετουσε γιατι δεν τα ηθελε εν τελει.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαρει τετοια ποτε και ακομα δε ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω, απλα σε περιπτωση που το κανω, πώς γινεται? Πριν το φαγητο, μετα ή κατα τη διαρκεια? Επισης, πριν την προπονηση ή μετα? Δεν εχω ιδεα απο τετοια και στο google λεει αλλα πραγματα για μορφες ταμπλετων, οχι σκονης. Μεχρι στιγμης απ'οτι καταλαβα: Γλουταμινη παιρνεις πριν και μετα την προπονηση.Αμινοξεα το ιδιο και μπορεις και κατα τη διαρκεια του γευματος (???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ασπράδια σε σκόνη ? !https://www.youtube.com/watch?v=p1iymAM0twM τα comments ... ΚΛΑΜΑ."Rich Piano's 5% Investment Analytics Company1 day ago Rich looks like Eminem overdosed on kerosene" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τσιμπησα σημερα γλουταμινη και αμινοξεα (σε σκονη) απο μια κοπελα που θα τα πετουσε γιατι δεν τα ηθελε εν τελει.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαρει τετοια ποτε και ακομα δε ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω, απλα σε περιπτωση που το κανω, πώς γινεται? Πριν το φαγητο, μετα ή κατα τη διαρκεια? Επισης, πριν την προπονηση ή μετα? Δεν εχω ιδεα απο τετοια και στο google λεει αλλα πραγματα για μορφες ταμπλετων, οχι σκονης. Μεχρι στιγμης απ'οτι καταλαβα: Γλουταμινη παιρνεις πριν και μετα την προπονηση. Αμινοξεα το ιδιο και μπορεις και κατα τη διαρκεια του γευματος (???) αμινοξέα κατά την διάρκεια της προπόνησης γλουταμίνη 5γρμ πριν και 5γρμ μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, δεν ξέρω αν θυμάστε την περίπτωση μου αλλά είχα ξανά γράψει πριν περίπου 45 μέρες όταν ξεκίνησα μια δίαιτα "low carb". Σήμερα είμαι εδώ για να σας ρωτήσω αν έχετε καμιά πρόταση να μου κάνετε για την περίοδο προσαρμογής στην ισορροπημένη διατροφή. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά θετικά προς το παρών, το πόσα κιλά έχασα θα σας το πω την Πέμπτη το πρωί που θα ζηγηστώ (Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα). Αυτό που με αγχώνει είναι να μην βάλω τα κιλά πίσω. Έχω διαβάσει αρκετά πως πρέπει να κινηθώ ειδικά τις πρώτες μέρες αλλά αν έχετε και εσείς καμιά εμπειρία θα ήθελα να με συμβουλέψετε. Επίσης σκέφτηκα να φτιάξω ένα ψωμί δική μου συνταγή, να το χωρίσω σε μερίδες και να το βάλω κατάψυξη. Αυτό το κάνω καθαρά για την προσαρμογή, έτσι κι αλλιώς δεν τρώω ψωμί απλώς σκέφτηκα αν το κάνω εγώ, μπορώ να υπολογίσω καλύτερα αυτά που περιέχει. Το ψωμί είναι της φιλοσοφίας "protein bread" αλλά σε μια διαφορετική εκδοχή. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι: αλεύρι ντίνκελ ολικής, σκληρό χωριάτικο αλεύρι (πολύ μικρή ποσότητα, για την υφή), λιναρόσπορό, ηλιόσπορο, βρώμη, αλάτι, νερό, το σκέφτομαι για αμύγδαλα και μαγιά και τέλος λάδι ίσα ίσα στο σκεύος που θα ψηθεί για να μην κολλήσει. Αυτό με ασπράδια αυγού δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πετύχει. EDIT: ξέχασα να γράψω πως θα βάλω μικρή ποσότητα σκόνη πρωτεινης, αλλιώς τι protein bread θα ήταν. Λέτε να χαλάσει όλο το ψωμί η σκόνη; Τελικά το έφτιαξα το ψωμί, δυστηχώς σκόνη πρωτείνης χωρίς γεύση δεν βρήκα. Η συνταγή είναι η παρακάτω: 450γρ Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής 100γρ Αλεύρι Σκληρό (Ζυμωτό) 75γρ αμύγδαλα (με την φλούδα) 75γρ ηλιόσποροι (καθαρό βάρος, μόνο το μέσα) 75γρ λιναρόσπορο 65γρ βρώμη 8γρ ξερή μαγιά 10γρ αλάτι (μπορεί να έπερνε κι άλλο) 625γρ νερό λίγο λάδι Ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια με την μαγιά και νερό και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες. Αλέθουμε καλά υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο μίγμα (μετά τις 12 ώρες). Ανακατέβουμε καλά και αφήνουμε να ξαναφουσκώσει για 1-2 ώρες. Στην μία ώρα που περιμένουμε να ξανα φουσκώσει, βάζουμε μια κατσαρόλα (χωρίς πλαστικά χερούλια ή καπάκι) στο φούρνο μαζί με το καπάκι της ή μια γάστρα να προθερμένονται στους 230 βαθμούς. Όταν προθερμανθούν τα βγάζουμε, αλήφουμε το σκέυος με ελάχιστο λάδι (για να μην κολλήσει) και αδειάζουμε γρήγορα την ζύμη μας μέσα. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε στον φούρνο για 35 λεπτά στους 230. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 15-20 λεπτά στους 230 (δοκιμάστε αν βγαίνει το μαχαίρι καθαρό, για να δείτε αν έχει ψηθεί η ζύμη, αλλά νομίζω μετά το 20λεπτο θα είναι μια χαρά). Αφαιρούμε από το φούρνο, το βγάζουμε από το σκέβος που το ψήναμε και το βάζουμε πάνω σε μία σχάρα ώστε να μην πανιάσει από τους υδρατμούς η κάτω πλευρά του ψωμιού. Το ψωμί βγήκε αρκετά νόστιμο, το έχω κόψει σε φέτες (70-80 γραμμαρίων) και το έβαλα στην κατάψυξη να διατηρείται. Όλόκληρο το ψωμί ψημένο ήταν 1300 γραμμάρια Γραμμάρια Θερμίδες Πρωτείνες Υδατάνθρακες Λίπη 1300 3598 115 431 148 100 277 8,8 33 11,4 80 221 7 27 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ωραίο φαίνεται. Αν έτρωγα ψωμί θα το δοκίμαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τελικά το έφτιαξα το ψωμί, δυστηχώς σκόνη πρωτείνης χωρίς γεύση δεν βρήκα. Η συνταγή είναι η παρακάτω: 450γρ Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής 100γρ Αλεύρι Σκληρό (Ζυμωτό) 75γρ αμύγδαλα (με την φλούδα) 75γρ ηλιόσποροι (καθαρό βάρος, μόνο το μέσα) 75γρ λιναρόσπορο 65γρ βρώμη 8γρ ξερή μαγιά 10γρ αλάτι (μπορεί να έπερνε κι άλλο) 625γρ νερό λίγο λάδι Ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια με την μαγιά και νερό και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες. Αλέθουμε καλά υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο μίγμα (μετά τις 12 ώρες). Ανακατέβουμε καλά και αφήνουμε να ξαναφουσκώσει για 1-2 ώρες. Στην μία ώρα που περιμένουμε να ξανα φουσκώσει, βάζουμε μια κατσαρόλα (χωρίς πλαστικά χερούλια ή καπάκι) στο φούρνο μαζί με το καπάκι της ή μια γάστρα να προθερμένονται στους 230 βαθμούς. Όταν προθερμανθούν τα βγάζουμε, αλήφουμε το σκέυος με ελάχιστο λάδι (για να μην κολλήσει) και αδειάζουμε γρήγορα την ζύμη μας μέσα. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε στον φούρνο για 35 λεπτά στους 230. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 15-20 λεπτά στους 230 (δοκιμάστε αν βγαίνει το μαχαίρι καθαρό, για να δείτε αν έχει ψηθεί η ζύμη, αλλά νομίζω μετά το 20λεπτο θα είναι μια χαρά). Αφαιρούμε από το φούρνο, το βγάζουμε από το σκέβος που το ψήναμε και το βάζουμε πάνω σε μία σχάρα ώστε να μην πανιάσει από τους υδρατμούς η κάτω πλευρά του ψωμιού. Το ψωμί βγήκε αρκετά νόστιμο, το έχω κόψει σε φέτες (70-80 γραμμαρίων) και το έβαλα στην κατάψυξη να διατηρείται. Όλόκληρο το ψωμί ψημένο ήταν 1300 γραμμάρια Γραμμάρια Θερμίδες Πρωτείνες Υδατάνθρακες Λίπη 1300 3598 115 431 148 100 277 8,8 33 11,4 80 221 7 27 9 Ωραία συνταγή φίλε, ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας. Να σου κάνω μια πρόταση: την επόμενη φορά πρόσθεσε και σπιρουλίνα. Το ψωμί σου θα αποκτήσει ένα πρασινωπό χρώμα και θα αυξηθεί η περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ωραία συνταγή φίλε, ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας. Να σου κάνω μια πρόταση: την επόμενη φορά πρόσθεσε και σπιρουλίνα. Το ψωμί σου θα αποκτήσει ένα πρασινωπό χρώμα και θα αυξηθεί η περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 όποιος θέλει σοβαρό αποτέλεσμα δεν τρώει ψωμιά , απλά τα πράγματα απο κει κ πέρα επειδή ούτε λόγος μ πέφτει αλλα κ εγώ δεν τρώω 100% καθαρά όλο το χρόνο άμα ειναι να φάω ψωμί προτιμώ χωριάτικο που φτιάχνει η μάνα μ ,τα αγοραστά δεν μ αρέσουν κ ειναι κ λες κ τρώω αέρα. Αλλα αυτά τα πράσινα ψωμιά με τους ξυρούς καρπούς και την whey δεν ξέρω γιατι τα λέτε καν ψωμιά , αυτά έχουν ποιο πολλά υλικά κ απο τούρτα γενεθλίων ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις