dimitra_m3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εμ λογικά πηγαίνει gym με την αντίληψη να χάσει κιλά...είναι αρρώστια πραγματικά...μου την είπε και ο γυμναστής για μια άσκηση που έκανα και με σύγχυσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τι σε ειπε και αυτος παλι.. Απο την μια αυτο ειναι καλο αν σε διορθωσε σωστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μου λέει; "την άσκηση που εκτελείς την έχουμε στο πρόγραμμα;"η άσκηση ήταν αυτή για κάτω κοιλιακούς απλά στα πρώτα reps είχα για τα πόδια κατά την άνοδο σε ορθή γωνία για να συνηθίσουν λίγο την κίνηση.ε μου την είπε ότι έτσι δν γυμνάζονται οι κάτω κοιλιακοί και μπλα μπλα. τον έγραψα εν ολίγοις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ύψος έχω 1,80. εννοείτε πως δεν περιμένω μέσα σε 1 μηνα να φτάσω τον στόχο μου...αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μην κάνω και τίποτα... το θέμα είναι ότι θέλω να " γεμίσω " λιγάκι απλά βλέποντας όταν ήμουν φαντάρος στις τελευτές μέρες πριν απολυθώ είχα πάρει κάποια κιλά αλλα κυρίως είχα διαφορα στο σώμα και λέγοντας διαφορα δεν εννοώ τα κιλά να είχαν πάει σε κοιλιά κτλ.. μπορεί να ήταν και λόγο τις γυμναστικής που κάναμε. το ξέρω τα λέω λίγο όπως νάνε αλλα δεν γνωρίζω τις ορολογίες (αν υπάρχουν για αυτά που λέω.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μου λέει; "την άσκηση που εκτελείς την έχουμε στο πρόγραμμα;" η άσκηση ήταν αυτή για κάτω κοιλιακούς απλά στα πρώτα reps είχα για τα πόδια κατά την άνοδο σε ορθή γωνία για να συνηθίσουν λίγο την κίνηση. ε μου την είπε ότι έτσι δν γυμνάζονται οι κάτω κοιλιακοί και μπλα μπλα. τον έγραψα εν ολίγοις. Γαμα τους γυμναστες ,εδω εγω εκανα deadlifts και μου ελεγε τι κανεις.Του λεω deadlifts[κλασικα deadlifts]Και αυτοπς μου λεει οτι κανω ασκηση της αρση βαρων.Και μου λεει αυτο ειναι deadlifts,και μου δειχνει τα goodmorning.Κλαφτα χαραλαμπε.. Υπαρχουν πολλα βιντεακια να δεις απο εκει,μην ακους καθε ασχετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω ένα ποδήλατο γυμναστικής για να κάνω στο σπίτι μιας και δεν μπορώ να πηγαίνω γυμναστήριο (δεν έχω κοντά κάποιο.) Με μηχανήματα δεν έχω ασχοληθεί παρά μόνο 1 φορά που είχα γραφτεί γυμναστήριο στα 15 μου τόσα χρόνια έκανα μόνο αεροβική, χορό, γιόγκα και πιλάτες. Έχω μπερδευτεί αρκετά γιατί είδα ότι υπάρχουν στατικά και ελλειπτικά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά τους; :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Για εμενα παρε εναν παγκο και βαρακια και μια μπαρα και ξεκινα σπιτι σου.Μτχ θα σου βγουν οσο ενα καλο ποδηλατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ίου. Γυναίκα είμαι. Δεν θέλω μπάρα με βάρη κτλ. ποδήλατο θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πάρε ένα σχοινάκι καλύτερα. Δε θα χαλάσεις λεφτά κιόλας.Ποδήλατο δεν έκανε κανείς μετά από 1 μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά.. ένα πράγμα ρωτάω... είναι τόσο δύσκολο; Το αν θα κάνω ή όχι μετά από ένα μήνα είναι δικό μου θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 googlare το. Η πραγματική συμβουλή είναι πάντως, πάρε ένα σχοινάκι πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 το γκούγκλαρα αλλά δεν καταλαβαίνω Χριστό. Γι'αυτό και ρωτάω. Σχοινάκι δεν μπορώ να κάνω. Το ποδήλατο είναι πιο ήπιο για το πρόβλημα που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Άλλος ένας με πρόβλημα. Κανένας που να μην είναι λιπόσαρκος, με πρόβλημα στις αρθρώσεις, πόδια κτλ. κτλ. υπάρχει? Ένα γεμάτο παιδί που απλά θέλει να γυμναστεί? Χωρίς προβλήματα? Τεσπα. Το ελλειπτικό είναι αερόβιο με 0 κραδασμούς , το ποδήλατο είναι ποδήλατο. Και τα δύο κάνουν για την περίπτωσή σου (αν υπάρχει βέβαια, στο βαθμό που δεν μπορείς να κάνεις σχοινάκι ας πούμε). Καλύτερη κρεμάστρα κάνει πάντως το ποδήλατο, στο ελλειπτικό κουνάς και χέρια, είσαι όρθιος και πιάνει πιο πολύ χώρο. Υπάρχει και το τρέξιμο βέβαια. Και το πιλάτες, που ήταν μια χαρά. Τρέξιμο και πιλάτες? Είναι και αργά και είμαι λίγο ανόρεχτος. Μου βγαίνει το παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να ζητήσω και συγνώμη που έχω πρόβλημα στην καρδιά; Χαλάρωσε λίγο. Δεν σου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για να απαντήσεις στην ερώτησή μου. Παρόλα αυτά, σε ευχαριστώ για την απάντηση για τη διαφορά των ποδηλάτων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Με πρόβλημα στην καρδιά, τι θα το κάνεις το ποδήλατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις