Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω που δεν ειμαι παιδακι ,ολη την ωρα με το κινητο ειμαι και στο gym και παντου αλλα δεν βγαζω shelfies.

Γενικα ας κανει οτι γουσταρει ο καθενας αρκει να μην σπαει τις μπαλες του αλλου στο gym .

Ναι, σου σπαει τα νευρα γιατι καταλαμβανει χωρο (παγκο, μηχανηματα) που θες να χρησιμοποιησεις. Κ οταν τον ρωτας αν τελειωνει, με υφακι σου απανταει. Κ το ΚΝΣ μου απογειωνεται...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Και εγω που δεν ειμαι παιδακι ,ολη την ωρα με το κινητο ειμαι  και στο gym και παντου αλλα δεν βγαζω shelfies.

Γενικα ας κανει οτι γουσταρει ο καθενας αρκει να μην σπαει τις μπαλες του αλλου στο gym .

Γιατι δεν σελφαρεις;
  • Like 1

Διάφορες αδιάφορες διαφορές έχουν.

~~

Πολύ φαρμακείο ρε φίλε

Πάω σε ένα gym για περσοναλ σχεδόν καθημερινά και είναι 7/8 γορίλες που ουρλιάζουν σε κάθε σετ, βγάζουν μπλούζες και ποζάρουν στον κόσμο!

Εντωμεταξύ είναι όλοι ίδιοι, όλοι καρμπόν μιλάμε!

25/28 χρονών, 1.70 ύψος 80/85 κιλά σκισμένοι στις φλέβες έτοιμοι να σκάσουν, έτοιμοι να κάνουν μπαμ και τίγκα στα σπυριά οι πλάτες τους όλων, τους πειράζει το ασπράδι απ ότι φαίνεται lol

• Like 5

γνωρίζεις?

~~

Πολύ φαρμακείο ρε φίλε

Πάω σε ένα gym για περσοναλ σχεδόν καθημερινά και είναι 7/8 γορίλες που ουρλιάζουν σε κάθε σετ, βγάζουν μπλούζες και ποζάρουν στον κόσμο!

25/28 χρονών, 1.70 ύψος 80/85 κιλά σκισμένοι στις φλέβες έτοιμοι να σκάσουν, έτοιμοι να κάνουν μπαμ και τίγκα στα σπυριά οι πλάτες τους όλων, τους πειράζει το ασπράδι απ ότι φαίνεται lol

σπυριά στην πλάτη για αναβολικά μου μυρίζει

Θυμαται κανείς που έγραφα πριν καιρό για έναν τεράστιο 170 κιλά που σήκωνε τα πάντα στο γυμ;;

Αυτόν που ήθελα να βγάλω φώτο;

Είχε εξαφανιστεί καιρό.

Σήμερα έμαθα ότι μπήκε για μπαλονάκι στην καρδιά :(

• Like 1

~~

Πολύ φαρμακείο ρε φίλε

1.70 80/85 κιλα δεν τους
Λες και τοσο γοριλες...

Αν συνοδεύεται με κλανιδι όλα και κάνα κιλό παραπάνω θα σηκώνεις :D

Ρωταω επειδη εγω δεν βγαζω κιχ και μου φαινεται περιεργο που αλλοι γκαριζουν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μουσμους, αυτο το πρμα με τις κραυγες, εχει καμια επιδραση;

Ρωταω επειδη εγω δεν βγαζω κιχ και μου φαινεται περιεργο που αλλοι γκαριζουν.

Θεωρητικά, για να κραυγάσεις, λίγο πριν γεμίζεις τα πνευμόνια σου με αέρα περισσότερο της κανονικής αναπνοής.

Περισσότερος αέρας = περισσότερο οξυγόνο = μεγαλύτερη οξυγόνωση των μυών = περισσότερη δύναμη. Μην φανταστείς καμιά τεράστια διαφορά - δεν είναι ότι χωρίς κραυγή θα σηκώσεις 20 κιλά και με κραυγή 30, απλά τις περισσότερες φορές η κραυγή σου δίνει εκείνη την ώθηση για να κάνεις εκείνη την τελευταία επανάληψη που σου βγαίνει η πίστη ανάποδα για να την κάνεις και μετά αισθάνεσαι εκείνο το αίσθημα του "ναι ρε πούστη, τα κατάφερα" ταυτόχρονα με εξάντληση από την προσπάθεια. Βέβαια, κραυγή από κραυγή διαφέρει - άλλο να φωνάζεις επειδή είσαι ποζεράς κι άλλο επειδή έχει όντως νόημα. Επίσης, ακόμα κι η κραυγή έχει τεχνική στην αναπνοή, την οποία οι περισσότεροι "φωνακλάδες" αγνοούν κι απλά φωνάζουν/κραυγάζουν για να κάνουν εντύπωση.

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 1

Γιατι δεν σελφαρεις;

Γιατι δεν εχει καλη αναλυση η μπροστινη καμερα και δεν μου αρεσει να σηκωνω σκουπιδοφωτος .Επισης δεν εχεις παντα καλο background  .Eπισης ειναι γελοιες οι  selfies  sto gym .

Μονο αν εισαι γκομενα και ...ναρα περναει .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...