logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 κάνε και καμιά διάταση πάντως και στο τέλος σαν αποθεραπεία, οι αρθρώσεις από όσο έχω διαπιστώσει μπορούν να δουλευτούν και καλό είναι να δουλεύονται εξίσου με τους μύες (αν και υπάρχουν αρκετοί που έχουν ευαισθησία όπως και να΄χει) και φυσικά και η ξεκούραση επιβάλλεται αλλά καλό είναι να έχεις ελαστικότητα όχι απλά να τουμπανιάζεις τους μύες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 κάνε και καμιά διάταση πάντως και στο τέλος σαν αποθεραπεία, οι αρθρώσεις από όσο έχω διαπιστώσει μπορούν να δουλευτούν και καλό είναι να δουλεύονται εξίσου με τους μύες (αν και υπάρχουν αρκετοί που έχουν ευαισθησία όπως και να΄χει) και φυσικά και η ξεκούραση επιβάλλεται Κάνω σχεδόν πάντα διατάσεις. Πώς να δουλευτεί η ίδια η άρθρωση η οποία αποτελείται από κοκαλα και χόνδρο; ουσιαστικά δουλεύεις μυες και τένοντες τριγύρω, δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να βοηθήσει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ε τότε ίσως απλά θες ξεκούραση, αν έχεις φάει γερό ζόρι σε άρθρωση μπορεί να το σέρνεις μήνες επειδή δεν το εχεις αφήσει να αναρρώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Να κανω μια ερωτηση και οποιος εχει το χρονο αν μπορει ας απαντησει. Διαβασα και τους οδηγους στο αλλο θρεντ αλλα θα ηθελα την γνωμη σας. Καταρχην ειμαι γυρω στα 40, υπερβαρος 94kg στα 1,75μ. Εχω ξεκινησει διαιτα και εντονο περπατημα (το οποιο κανω νωρις το πρωι) συνηθως γυρω στα 5km και σκεφτομαι να ξεκινησω και το περιφημο couch to 5Κ το απογευμα. Να πω οτι χρησιμοποιωντας το ιδια λογικη μεσα στο χειμωνα αλλα με δυο σετ 5km(πρωι - απογευμα) ειχα καταφερει να χασω 7κιλα σε 1,5 μηνα. Οποτε η ερωτηση ειναι να παραμεινω σε καθαρο περπατημα ή να κανω το πρωι περπατημα και το απογευμα την διαλλειματικη( θα εχω μεγαλυτερη καυση λιπους ετσι λογικα); Ειναι υπερβολη; Και αν ναι αν ποσες μερες ξεκουραση; Να τονισω οτι δυστηχως αυτη τη περιοδο ειμαι ανεργος οποτε δεν εχω καποιου αλλους ειδους καταπονηση. Και μια τελευταια ερωτηση, θελω να προσθεσω και μερικες χαλαρες ασκησεις με βαρακια; Ποια στιγμη ειναι η ενδεδειγμενη ωρα; Το πρωι πριν το περπατημα; Ευχαριστω Το πόσο συχνά πρέπει να γυμνάζεται κανείς, έχει να κάνει με τους στόχους του, σε τι φυσική κατάσταση είναι, το είδος της άσκησης και την έντασή της κλπ. Πάντως, θέλει γενικότερα προσοχή, για να μη τη πατήσει κανείς με την υπερπροπόνηση. Ιδίως με τα βάρη, γι' αυτό ποτέ δύο ημέρες σερί. Χρειάζεται να μεσολαβεί η απαραίτητη ξεκούραση. Κατά τ' άλλα, μπορεί κανείς να συνδυάζει αερόβιο με αναερόβιο. Πρώτα βάρη και μετά αερόβιο. Εσύ μπορείς να το σπάσεις κιόλας, αν θες. Όσον αφορά τη διαλλειματική, προσάρμοσέ το στα μέτρα σου (σε ένταση). Γενικά, 4-5 φορές την εβδομάδα είναι ok. Διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να ξεκουράζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 kargo, αν θες να χάσεις κιλά, ασχολείσου με τη διατροφή. Πρέπει να τρως εκείνα τα φαγητά και σε εκείνες τις ποσότητες ώστε να παίρνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά, να νιώθεις χορτάτος, να είσαι υγιείς και να χάνεις κιλά μέχρι να φτάσεις περίπου στο ύψος σου (δηλαδή για σένα 75kg). Η γυμναστική κακώς ταυτίζετε με την απώλεια κιλών. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εχει το γυμναστηριο μια εξαγωνη μπαρα για αρσεις που μπαινεις μεσα και οι λαβες ειναι απο το πλαι. Νομιζω ειναι καλυτερη απο την κανονικη μπαρα και το σωμα εχει καλυτερη σταση. Το μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη την πιανεις απο το πλαι οταν φορτωνεις κιλα δεν μπορεις να βαλεις αναποδη λαβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κάνω σχεδόν πάντα διατάσεις. Πώς να δουλευτεί η ίδια η άρθρωση η οποία αποτελείται από κοκαλα και χόνδρο; ουσιαστικά δουλεύεις μυες και τένοντες τριγύρω, δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να βοηθήσει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αυτο ηθελα να σχολιασω και οχι τιποτα θα το παρει και κανεις τις μετρητης θα νομιζει οτι γυμναζονται οι αρθρωσεις και οτι συνηθιζουν και θα παει να διαλυθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 καλό και το powerlifting τοσο καίρο αλλα πλεον λιγο δυσκολα να ανέβω στα νουμερα ιδίως squat/ και front squat το εχω ρίξει σε german volume και τον πίνω ασχημα με αρκετούτσικα κιλά. από σεπτέμβρη θα πέσει χοντρή μάσα.. (ιδίως το OP δεν ανεβαίνει με καμιά παναγία και το bench λιγο δυσκολα και ανάλογα τη μέρα.) δευτερο κομμάτι τώρα που επενδύω στην προπόνιση μαζί με το powerlift ειναι καλισθενική και ιδίως κρίκοι.. inverted shrugs / L sits, το shrug μου φαινοταν περίεργο αλλά μου βγηκε με το δευτερο try και λίγο τσαγανό. γενικά μαρεσουν οι κρίκοι έχουν μια άλλη αρμονια διαφορετικό του powerlift. δουλευει ολο το σωμμα και όλες οι μυικές ομάδες για ισοροπία συν την ώρα που ειμαι πάνω στους κρίκους το feel ειναι αξεπέραστο. από σωμμα ευχαριστημένος ειμαι απλως έχω μια ιδέα οτι το σοσιβιάκι που ειχα και εχω (έχει πεσει αρκετά) ειναι αρκετά σκληρό και φαινετε λίγο περιεργα ξερω γω; από τα squats και τα frontsquats πιστευω. μονο θεμα που εχω εγώ ειναι οι λιγουρες και οι πεινάλες που εχω, δεν μπορώ να κρατησω διατροφή, μπορει να ειμαι τιγκαρισμένος και πάλι να πλακωσω τους τρεις γύρος δνε ξερω τι να κανω γι αυτο. πχ τα παω 14ς μερες καλα, 2 μέρες θα σαβουριάσω λες και έχει ανοίξει καταπακτή. οι γύρω μου απορούν που βάζω τοσο φαγητό. θα συνεχίσω όπως έχει το πλάνο και μεγάλη έμφαση στις restday μου το flexibility μου που δυστηχώς πολις κόσμος αγνωεί. first inv shrugg yohohohoho 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Οποτε η ερωτηση ειναι να παραμεινω σε καθαρο περπατημα ή να κανω το πρωι περπατημα και το απογευμα την διαλλειματικη( θα εχω μεγαλυτερη καυση λιπους ετσι λογικα); Ειναι υπερβολη; Ευχαριστω Ούτε για αστείο πρωί / απόγευμα προπόνηση! Μια φορά την μέρα, συνεχίζεις το περπάτημα σου απλά να το κάνεις όλο κ πιο γρήγορο μέχρι να γίνει χαλαρό τρέξιμο! Ναι να βάλεις ασκησουλες με μικρά βαρακια πριν ή μετά το περπάτημα και ρίξε το βάρος στην διατροφή επίσης σιγά σιγά, μην βιάζεσαι θα έχουμε και του χρόνου καλοκαίρι! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ούτε για αστείο πρωί / απόγευμα προπόνηση! Μια φορά την μέρα, συνεχίζεις το περπάτημα σου απλά να το κάνεις όλο κ πιο γρήγορο μέχρι να γίνει χαλαρό τρέξιμο! Ναι να βάλεις ασκησουλες με μικρά βαρακια πριν ή μετά το περπάτημα και ρίξε το βάρος στην διατροφή επίσης σιγά σιγά, μην βιάζεσαι θα έχουμε και του χρόνου καλοκαίρι! Akριβως αυτο . Το θεμα στην φαση που εισαι kargo ειναι να μην αποθαρυνθεις αλλα να γινει ρουτινα η γυμναστικη για σενα με το σημαντικοτερο βαρος στην διατροφη . Αν πλακωθεις το πιο πιθανο ειναι να τα παρατησεις και να κανεις μια τρυπα στο νερο . Μικρα βηματα στην αρχη και επιμονη . Ετσι το μονο σιγουρο ειναι πως το αποτελεσμα θα ερθει . Να κανω μια ερωτηση και οποιος εχει το χρονο αν μπορει ας απαντησει. Διαβασα και τους οδηγους στο αλλο θρεντ αλλα θα ηθελα την γνωμη σας. Καταρχην ειμαι γυρω στα 40, υπερβαρος 94kg στα 1,75μ. Εχω ξεκινησει διαιτα και εντονο περπατημα (το οποιο κανω νωρις το πρωι) συνηθως γυρω στα 5km και σκεφτομαι να ξεκινησω και το περιφημο couch to 5Κ το απογευμα. Να πω οτι χρησιμοποιωντας το ιδια λογικη μεσα στο χειμωνα αλλα με δυο σετ 5km(πρωι - απογευμα) ειχα καταφερει να χασω 7κιλα σε 1,5 μηνα. Οποτε η ερωτηση ειναι να παραμεινω σε καθαρο περπατημα ή να κανω το πρωι περπατημα και το απογευμα την διαλλειματικη( θα εχω μεγαλυτερη καυση λιπους ετσι λογικα); Ειναι υπερβολη; Και αν ναι αν ποσες μερες ξεκουραση; Να τονισω οτι δυστηχως αυτη τη περιοδο ειμαι ανεργος οποτε δεν εχω καποιου αλλους ειδους καταπονηση. Και μια τελευταια ερωτηση, θελω να προσθεσω και μερικες χαλαρες ασκησεις με βαρακια; Ποια στιγμη ειναι η ενδεδειγμενη ωρα; Το πρωι πριν το περπατημα; Ευχαριστω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γροσερι, σε ζηλευω που κανεις κρικους, πολυ τους γουσταρω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η γυμναστική κακώς ταυτίζεται με την απώλεια κιλών. Πες τα μωρέ Γιάννη. Τα λες συνέχεια, το ξέρω, αλλά κάθε φορά που τυχαίνει να ακούσει κάποιος ότι πηγαίνω γυμναστήριο η πρώτη του ερώτηση είναι "τι να χάσεις;". Γενικά δεν το λέω στον κόσμο ότι γυμνάζομαι γιατί βαριέμαι τα σχόλια, αλλά μπορεί να μου ξεφύγει. @γροσερι καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο των κρίκων! Γύρισα σήμερα στην αγαπημένη μου αίθουσα και η διάθεσή μου έπιασε peak. Πώς αλλάζει ο άνθρωπος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καθόμουν μια μέρα (χειμώνας αρκετό ντύσιμο) πάνω από μια φίλη μου και όπως κοιτούσαμε κάτι στην οθόνη του υπολογιστή αυτή καθιστή εγώ από πάνω ακουμπάω ώμους και τις κάνω "καλά πως έχεις γίνει έτσι τούμπανο;" Ούτε αυτή έλεγε ότι γυμνάζεται Ίσως ένιωσε και λίγο άβολα η κακομοιρα , αλλά πράγματι ξαφνιάστηκα από την αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Διάβασα δύο φορές το "καθόμουν πάνω από μια φίλη μου" και λέω τι γράφει. Χαχα, δε νομίζω να ένιωσε άβολα με την κακή έννοια, απλώς δεν έχεις τι να απαντήσεις σε κάτι τέτοια και έχεις ένα χαμόγελο συγκαταβατικό. Ειδικά από φίλους, σιγά, πολλά ανέχεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γρος deload κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις