Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://m.facebook.com/EleniFoureiraOfficialPage/photos/a.10154697961614117.1073741829.119006304116/10154732368384117/?type=3&source=48

Βλεπουν καλα τα ματια μου; 10κιλα στη μπαρα; (πρεπει αμεσα να παω στα 30)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καλησπερα φιλοι μου.

Χτες ειδα, ακομα μια φορα, ποσο μικρη ειναι η ζωη , πως μπορει να ξυπνησεις μια μερα και να ναι η χειροτερη.

Χτες απογευμα λοιπον οδηγηθηκα στο νοσοκομειο και το βραδυ χειρουργηθηκα επειγοντως. Ευτυχως το χειρουργειο εγινε εγκαιρα κι ετσι δεν ειχα χειροτερα.

Γυμναστηριο ξανα απο Σεπτεμβρη.

Να μαστε καλα να χαιρομαστε τη καθε μερα.

Ωπ! Τι έπαθες βρε Μάργκαρετ ; Σκωληκοειδίτιδα;

Περαστικά.

Είσαι μάλλον του club που ότι είναι να πάθεις το παθαίνεις μικρή και μετά τούμπανη μιά ζωή.

Περαστικά και πάλι...

• Like 2

Λοιπόν, σήμερα πολύ δυνατή προπόνηση και επειδή είμαι χαρούμενος θα γράψω τι έκανα και πως είναι μια προπόνηση upper για μένα πλέον . Σημειωτέων , τα Barbell rows  , βαριά όμως, νιώθω να με έχουν βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο πάγκο.  Αναγράφω μόνο τα working sets.  

Bench Press (ενδιάμεσα τροχαλία κλειστή λαβή σαν super set, εκτός από το σημείο που ξεκινάω barbell rows καθώς άφησε ένα παιδί τη μπάρα δίπλα μου μόλις τελείωσε)

3x72,5 +τροχαλία

3χ82,5 +τροχαλία 

10χ92,5 +6χ60 BBR

3x95  + 6x80 BBR

3x97x5 + 6x90 BBR

3x100 +3x90 BBR

3x102,5 +3x100  BBR

3x105 + 3x100 BBR

3x107,5 + 3x100 BBR σταμάτησα να ανεβαίνω πάγκο εδώ αν και είχα ακόμα

10χ72,5 πάγκο + 3χ100 ΒΒR

2x3x100 BBR (BarBell Row)

5x6χ50 πιέσεις όμων με μπάρα όρθιος (Overhead Press) με superset τροχαλία ανοιχτή λαβή

Γάμπες (γιατί μάλλον θα τις βάλω κάθε προπόνηση , έτσι)

5 λεπτα στατικό ποδήλατο στους 150 παλμούς.

Μου έκανε εντύπωση πως δεν με έκοψε η κωπηλατική καθόλου. 

Το μονο μου πρόβλημα είναι πως έχω ένα trigger point στο αριστερό lat και με εμποδίζει να κάνω μονόζυγο pain free για αυτό και το έχω γυρίσει στην κωπηλασία. 

Ωπ! Τι έπαθες βρε Μάργκαρετ ; Σκωληκοειδίτιδα;

Περαστικά.

Είσαι μάλλον του club που ότι είναι να πάθεις το παθαίνεις μικρή και μετά τούμπανη μιά ζωή.

Περαστικά και πάλι...

Μπαααα αυτο το χω πάθει απο 2012 :P Κατι αρκετά σοβαρότερο

Σ ευχαριστώ πολυ!

• Like 1

Ντακον ηξερα οτι εισαι λιγο εναλλακτικός στα προγραμματα, με την τρίτη φορα που το διαβασα καταλαβα πως πηγαινε.

Η κλειστη τροχαλια τα πρωτα σετ τα κανες σαν ζεσταμα;

Η κωπηλατικη εγινε με αναποδη λαβη;

Παντως με ολο αυτο τον ογκο εναλλαγής ασκήσεων, αφου ανεβαζες κιλα πρεπει να ταν γαμ@τη η μερα σου, οπως η προπονηση σου

@dakon, τι ειναι το BBR?

Το εξηγει. Κωπηλατικη με μπαρα

Μπαααα αυτο το χω πάθει απο 2012 :P Κατι αρκετά σοβαρότερο

Σ ευχαριστώ πολυ!

Περαστικα και σιδερένια.

• Like 1

Ντακον ηξερα οτι εισαι λιγο εναλλακτικός στα προγραμματα, με την τρίτη φορα που το διαβασα καταλαβα πως πηγαινε.

Η κλειστη τροχαλια τα πρωτα σετ τα κανες σαν ζεσταμα;

Ναι ήταν προπαρασκευαστική, απλά για να ζεσταθούν οι ώμοι και η πλάτη, προφανώς έκανα και πιο πριν  με λιγότερα κιλά. Η κωπηλατική έγινε με την λαβή που χρησιμοποιώ στον πάγκο για ισορροπία στην άρθρωση του ώμου

Όχι. Απλά προσπαθώ ο όγκος προπόνησης για πλάτη να είναι παραπάνω ή ισος με τις πιέσεις. Αν δεν είχα το θέμα στο lat θα έκανα πολύ περισσότερο

Πάντως είναι αλήθεια πως δεν περίμενα τέτοια αύξηση στον πάγκο. 

• Like 1

Κάνω incl. chest press με αλτήρες. 
Έρχεται ο γυμ και μου λέει... έχεις σε υπερέκταση τη μέση σου, θα πάθεις ζημιά. του λέω πως πρέπει να την έχω δλδ; μου λέει ίσια. Εκεί έπαθα ένα εγκεφαλικό και φάνηκε στο πρόσωπό μου οπότε βλέποντας την αντίδρασή μου μου λέει, ναι μπορείς να έχεις μια κλήση ώστε να βάζεις (ή απομονώνεις μου είπε, δεν θυμάμαι) το στήθος, αλλά όχι τόσο όσο είχες. οκ του λέω την επόμενη φορά θα το διορθώσω. τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα.. το awkard της ημέρας 

btw ήμουν έτσι 

post-387656-0-29604000-1495568596_thumb.jpg

πουλινος αν λες αυτο http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=55123476 η αυτο http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=55293189

άνοιξε το να το βάλω

---

Μιας και λέγαμε για τα γρ πρωτεΐνης, παρτε ενα ευκολο πινακακι για να βρίσκετε ποσα γρ περίπου να παίρνετε την ημέρα 

1) Παρτε το βαρος σας και πολλαπλασιάστε το με το 2.2

πχ 95κιλα * 2.2 = 209

2) Αφαιρεστε απο το βαρος σας το % ποσοστου λιπους

πχ  15% λιπος, αρα 209 - (209 * 0.150) = 209 - 31.35 = 177.65

3) Πολ/στε τον παραπανω αριθμο με το 1.14

πχ 177.65 * 1.14 = 202.521

4) Διαιρέστε το με τον αριθμό των γευμάτων που κανετε

πχ 202.521 / 6 = 33.75γρ πρωτεινης ανα καθε γευμα (συνολικα γευματα 6)

Ψηλέ, κάτι δεν πάει καλά με τη φόρμουλα. Στο (2) λες να αφαιρέσουμε το ποσοστό λίπους από το βάρος μας κι η πράξη στην παρένθεση γίνεται με το αποτέλεσμα της πράξης σωματικό βάρος * 2.2, όχι από το σωματικό βάρος, όπως επίσης κι η τελική αφαίρεση.

Έκανες κάποιο λάθος στη διατύπωση ή δεν κατάλαβα κάτι εγώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...