Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Θέλω να παίρνω γύρω στα 140gr πρωτεΐνης την ημέρα. Όπως τα είχα υπολογίσει κάποιες μέρες θα μου έλειπαν γύρω στα 30gr για να τα φτάσω οπότε σκέφτηκα αντί να πάρω σκόνη να πίνω 1lt γάλα (πλήρες) που μου αρέσει σαν γεύση και έχει θερμίδες. Το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ανέπτυξα μια δυσανεξία στη λακτόζη. Οπότε έχω 1-2 ερωτήσεις:

Και μια δεύτερη απλά από περιέργεια, αν ξέρει κάποιος.

2. Πως γίνεται να έχω διαφορετική αντίδραση ανάλογα με τη μάρκα του γάλακτος? Δηλαδή η χ θα με στείλει τρέχοντας ενώ με τη y δε θα έχω σχεδόν κανένα θέμα.

το topic ειναι σωστο αφου ειναι και για διατροφη.μια μικρη παρατηρηση απο μενα.εισαι σιγουρος οτι σε πειραζει η λακτοζη στο γαλα και οχι η ποσοτητα που πινεις;το λεω διοτι ειχα θεματα με το γαλα που επινα κατι παραπανω απο μισο λιτρο την ημερα επειδη μαρεσε.με πςιραζδ σε καποιο σημειο λεω φταιει η λακτοζη.δοκιμασα και χωρις λακτοζη αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα.απο την στιγμη που το μειωσα ολα ειναι καλυτερα.πλεον γαλα με το μουσλι και εκει παλι λιγο θα βαλω για να μεινει πηχτο.απλα το λεω μηπως και

Πουλινος ποιο από όλα φίλε?

κατι ειχες σηκωσει τωρα σχετικα το τονιζω σχετικα προσφατα που εκανες αναλυση για κατι και καποιος το ειχε αναφερει.αλλα ελα που δεν το θυμαμαι και εχει κολησει το μυαλο.δεν θυμαμαι αν ηταν με το παλιο η το νεο username.αν δεν το θυμηθεις η δεν το θυμηθει καποιος αλλος θα το ψαξω να σου πω για να το βαλεις στο αλλο θεμα αμα θες να ειναι ολα μαζεμενα

Φίλε, ρώτα τον Dakonblackblade για τον οδηγό που έχει στην υπογραφή του εάν μπορείς να το βάλεις στο θέμα με τα guides. Είναι πρόγραμμα εκγύμνασης με βάρη, πολύ συγκροτημένο με συγκεκριμένες ασκήσεις, προόδους κτλ.

Εντός των ημερών θα τελειώσω κι εγώ το δικό μου.

δεν εχω θεμα να μπει οτιδηποτε guide αρκει ο φιλος μας να θελει να το βαλει εκει.ισως αν οι εικονες ειναι σε links να θελει λιγο σουλουπωμα αλλα οκ μπορω να βοηθησω σε αυτο.

?

διαβασε λιγο πιο πανω
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι το σωστό topic για να ρωτήσω αλλά όλο και κάποιος από εσάς θα ξέρει οπότε here it goes.

Θέλω να παίρνω γύρω στα 140gr πρωτεΐνης την ημέρα. Όπως τα είχα υπολογίσει κάποιες μέρες θα μου έλειπαν γύρω στα 30gr για να τα φτάσω οπότε σκέφτηκα αντί να πάρω σκόνη να πίνω 1lt γάλα (πλήρες) που μου αρέσει σαν γεύση και έχει θερμίδες. Το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ανέπτυξα μια δυσανεξία στη λακτόζη. Οπότε έχω 1-2 ερωτήσεις:

1. Η πρωτεΐνη από το γάλα αξιοποιείται σωστά από τον οργανισμό παρά τη δυσανεξία?

Και μια δεύτερη απλά από περιέργεια, αν ξέρει κάποιος.

2. Πως γίνεται να έχω διαφορετική αντίδραση ανάλογα με τη μάρκα του γάλακτος? Δηλαδή η χ θα με στείλει τρέχοντας ενώ με τη y δε θα έχω σχεδόν κανένα θέμα.

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Πρωτον υπαρχει γαλα χωρις λακτοζη.(το οποιο βεβαια πολυ γλυκο λες και εχει ζαχαρη)

Δευτερον δεν μπορει να αξιοποιειται σωστα γιατι σε πιανει....κοψιμο και αν παιρνεις καθε μερα ...πολυ κοψιμο

Τριτον εγω εβγαζα και κατι σαν ακμη στην πλατη πριν καταλαβω οτι το γαλα ηταν που με πειραζε.

Μπορεις να το αντικαταστησεις με γιαουρτια 2% τα οποια δεν πειραζουν (ακομα και αν εχεις δυσανεξια)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.

Χτες ειδα, ακομα μια φορα, ποσο μικρη ειναι η ζωη , πως μπορει να ξυπνησεις μια μερα και να ναι η χειροτερη.

Χτες απογευμα λοιπον οδηγηθηκα στο νοσοκομειο και το βραδυ χειρουργηθηκα επειγοντως. Ευτυχως το χειρουργειο εγινε εγκαιρα κι ετσι δεν ειχα χειροτερα.

Γυμναστηριο ξανα απο Σεπτεμβρη.

Να μαστε καλα να χαιρομαστε τη καθε μερα.

Σιδερενια Μαργαριταρονι .

Εχεις περασει πολλα  θα το ξεπερασεις γρηγορα και αυτο και θα επανελθεις .

• Like 2
Δημοσ.

ΗΙΙΤ με δεδομένο οτι εισαι υγιέστατος και θα δεις τεραστια πτώση στους παλμούς. Αλλα είπαμε να εισαι καλα αλλιώς θα πας αδιάβαστος.

Δημοσ.

πουλινος αν λες αυτο http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=55123476 η αυτο http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=55293189

άνοιξε το να το βάλω

---

Μιας και λέγαμε για τα γρ πρωτεΐνης, παρτε ενα ευκολο πινακακι για να βρίσκετε ποσα γρ περίπου να παίρνετε την ημέρα 

1) Παρτε το βαρος σας και πολλαπλασιάστε το με το 2.2
πχ 95κιλα * 2.2 = 209
2) Αφαιρεστε απο το βαρος σας το % ποσοστου λιπους
πχ  15% λιπος, αρα 209 - (209 * 0.150) = 209 - 31.35 = 177.65
3) Πολ/στε τον παραπανω αριθμο με το 1.14
πχ 177.65 * 1.14 = 202.521
4) Διαιρέστε το με τον αριθμό των γευμάτων που κανετε
πχ 202.521 / 6 = 33.75γρ πρωτεινης ανα καθε γευμα (συνολικα γευματα 6)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρωτεΐνη όρου γάλακτος με αυγού έχουν διαφορά?

προφανως και εχουν.Σε αποτελεσμα λες?Απλα ξερω οτι εχουν διαφορα στην αποροφηση τωρα παραπανω πληροφοριες ας πει καποιος που να εχει δοκιμασει και ξερει

https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=536117

google θα μπορουσες να το δοκιμασεις απειρα thread

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας καλύτερα να συμβουλευτείς γιατρό παρά γυμναστή για το τι πρέπει να κάνεις

Τιποτα δεν έχω έκανα τεστ κοπώσεως, ανεβάζω παλμούς από τα κιλά.

ΗΙΙΤ με δεδομένο οτι εισαι υγιέστατος και θα δεις τεραστια πτώση στους παλμούς. Αλλα είπαμε να εισαι καλα αλλιώς θα πας αδιάβαστος.

Τι είναι το Hiit

Δημοσ.

Γιαννη ποσα κιλα εισαι τωρα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...