fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το ΣΚ ήρθε κανείς Μεγάλη Παναγία στον αγώνα δρόμου τελικά; Εγώ έβγαλα τα 23χλμ αλλά όχι στον ελάχιστο τερματισμό, δλδ δεν χρονομετρήθηκα. Είχε αρκετό κόσμο (και πίσω μου ), ειδικά στα 4.3 χλμ. Ο αγώνας ήταν ορεινός κυριολεκτικά. Σκέφτομαι να πάω Βέροια από Θεσσαλονίκη με ποδήλατο. Άλλαξα επίσης το πρόγραμμα μου, θα το γράψω για να το ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Χτες ειχα προγραμμα Β.. Ζεσταμα κοιλιακους ραχαιους. Λιγο ζεσταμα ωμων,επιτοπιο τροχαδιν και το ζεσταμα που προβλεπεται σε ολες τις ασκησεις... Σκουοτ: 45 κιλα Στρατιωτικες:32.5 κιλα Ορθια κωπηλατικη: 35 κιλα... Αναλογα με τα κιλα που εχω σε καθε ασκηση,διαμορφωνο τον χρονοβτου διαλλειματος.. Πχ στο σκουοτ κανω περισσοτερο χρονο διαλλειμα απο τις στατιωτικες προς το παρων. Μην κρυωνω κιολας.. Βοηθητικη :καμψεις δικεφαλων με στραβομαρα: 10+10+μπαρα - 3 σετ των 15 επαναληψεων. Μετα 300 σετ επαναληψεις. Αυριο προγραμμα Α... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 είμαι περίπου 60-62 κιλά και αυτό που έχω στο μυαλό μου σαν στόχος είναι ότι θέλω να πάω περίπου στα 70-72 μυϊκά κυρίως. έχω σκοπό εφόσον έχω χρόνο να πηγαίνω τουλάχιστον 4 φορες την βδομάδα και αν μπορώ και κάνει και παραπάνω. όταν λες τι πρόγραμμα κάνω τι εννοείς? γενικά τρώω αρκετά αλλα σίγουρα όχι απόλυτα σωστά. τώρα δεν παίζει να πάω να σκάσω λεφτά σε διατροφολόγο γιατί δεν περισσεύουν κιόλας. και να φτιάχνω τελείως το δικό μου φαγητό είναι λιγάκι δύσκολο γιατί δεν είμαι μονος μου οποτε πρέπει να συμβιβαστώ κάπως και να κοιτάξω να βάλω απλά κάποια πράγματα στην διατροφή μου ( που ακόμα δεν τα έχω ψάξει πολύ καλά ) όπως είπες ασπράδια,βρώμη κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το ΣΚ ήρθε κανείς Μεγάλη Παναγία στον αγώνα δρόμου τελικά; Εγώ έβγαλα τα 23χλμ αλλά όχι στον ελάχιστο τερματισμό, δλδ δεν χρονομετρήθηκα. Είχε αρκετό κόσμο (και πίσω μου ), ειδικά στα 4.3 χλμ. Ο αγώνας ήταν ορεινός κυριολεκτικά. Σκέφτομαι να πάω Βέροια από Θεσσαλονίκη με ποδήλατο. Άλλαξα επίσης το πρόγραμμα μου, θα το γράψω για να το ποστάρω. Μπα εγω το χα ξεχασει εντελως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 είμαι περίπου 60-62 κιλά και αυτό που έχω στο μυαλό μου σαν στόχος είναι ότι θέλω να πάω περίπου στα 70-72 μυϊκά κυρίως. έχω σκοπό εφόσον έχω χρόνο να πηγαίνω τουλάχιστον 4 φορες την βδομάδα και αν μπορώ και κάνει και παραπάνω. όταν λες τι πρόγραμμα κάνω τι εννοείς? γενικά τρώω αρκετά αλλα σίγουρα όχι απόλυτα σωστά. τώρα δεν παίζει να πάω να σκάσω λεφτά σε διατροφολόγο γιατί δεν περισσεύουν κιόλας. και να φτιάχνω τελείως το δικό μου φαγητό είναι λιγάκι δύσκολο γιατί δεν είμαι μονος μου οποτε πρέπει να συμβιβαστώ κάπως και να κοιτάξω να βάλω απλά κάποια πράγματα στην διατροφή μου ( που ακόμα δεν τα έχω ψάξει πολύ καλά ) όπως είπες ασπράδια,βρώμη κτλ. Τι ύψος; Επίσης θα χρειαστείς πολλές θερμίδες για να ανέβεις στα 70-72 περίπου 90000 επιπλέον από αυτές που θα έτρωγες (στο διάστημα που θα βάζεις βάρος) και θα έλεγα ακόμα παραπάνω γιατί θα ασκείσαι κιόλας. Το θέμα είναι αν α. έχεις τη διάθεση να φας τόσο β. έχεις τα χρήματα για τόσο φαγητό, για να είναι καλό και να μην καταστρέψεις την υγεία σου (αλλιώς τρως mc donalds κάθε μέρα). Εννοούσα τι γυμναστική κάνεις. Μπα εγω το χα ξεχασει εντελως.. Ναι έπρεπε να ενημερώσω κάπως εδώ μέσα. Δεν πειράζει έχει τον δρόμο υγείας σε μια βδομάδα στο κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 όπα, για δώσε πληροφορίες για τον δρόμο υγείας στο κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 έχει προθεσμία εγγραφής http://www.thesshalfmarathon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=723&lang=el http://www.thesshalfmarathon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=728&lang=el και κόστος εγγραφής. Άμα δεν σου αρέσει και κάνεις ποδήλατο έλα στην ποδηλατοβόλτα της Παρασκευής https://www.facebook.com/pages/%CE%97-%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82/153616008089232?fref=ts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Με 90000 επιπλέον θερμίδες θα βάλει 12 κιλά λίπους, για να βάλει 10κιλά μυικό οστό θέλει χρόνια γυμναστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Με 90000 επιπλέον θερμίδες θα βάλει 12 κιλά λίπους, για να βάλει 10κιλά μυικό οστό θέλει χρόνια γυμναστήριο μυική μάζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Με 90000 επιπλέον θερμίδες θα βάλει 12 κιλά λίπους, για να βάλει 10κιλά μυικό οστό θέλει χρόνια γυμναστήριο Είσαι λίγο υπερβολικός. Ήθελα απλά να του εξηγήσω ότι εκτός από καλό φαγητό θα χρειαστεί και ΠΟΛΥ φαγητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που θέλω να βάλω 5 κιλά? Κρεατίνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που θέλω να βάλω 5 κιλά? Κρεατίνη? Φαγητό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Φαγητό ? χαχαχα μπουχτίζω.Έχει κολλήσει και η ζυγαριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 υψηλής θερμιδικής αξίας τροφές; (πχ φυστικοβούτυρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 μυικό ιστό ήθελα να γράψω όχι οστό καθόλου υπερβολικός!πόσα μυικά κιλά να βάλει σε ένα χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις