Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκατοκρυο πιασμένη η πλάτη μου , θέλω και κάνα τέταρτο ζέσταμα απο εδώ και πέρα, τι καλά ήταν το καλοκαιρι. Αναγκαστικά τις μέρες που δουλεύω πλέον θα το γυρίσω στις πολυαρθρικές μόνο καθώς δεν υπάρχει χρόνος για isolation και θα κάνω έτσι το full body.

Δυστιχώς τα dips ακόμα ερεθίζουν τον ώμο..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Από απλές μονουδρικές (και αυτές που κάνουν τη δουλειά δλδ) τη μόνη διαφορά που έχω διαβάσει είναι για τη Reflex καθώς είναι creapure και γίνεται στη Γερμανία. Αλλά τώρα , πιάσε το αυγό και κούρευτο. Πάντως για το φόρτωμα, αν είσαι κρεατοφάγος, δε νομίζω πως χρειάζεται. 

Κρεατοφαγος ειμαι πιο πολυ και απο λυκο απλα σαν συμπληρωμα την θελω την κρεατινη δεν μπορω να τρωω καθε μερα  τις απαιτουμενες ποσοτητες λογο χρονου,μαλλον πρεπει να βρω μαγειρισσα/γκομενα

.Hmm ναι το εψαξα λιγο και βλεπω πως τωρα παιζουν οι creapure καθε  χρονια βγαινουν και καινουριες φορμουλες ειδικα στα συμπληρωματα γινονται αλματα εξελιξης.

Καλά από φόρμουλες άλλο τίποτα, αλλά τα παραδοσιακά συνεχίζουν να δουλεύουν. Πρωτεινίτσα, κρεατινούλα, ωμεγουλίνια.

Σκατοκρυο πιασμένη η πλάτη μου , θέλω και κάνα τέταρτο ζέσταμα απο εδώ και πέρα, τι καλά ήταν το καλοκαιρι.

ναι αλλα τωρα δεν κατεβασουμε 8 κιλα ιδρωτα εχει και τα καλα του το κρυο :P

To μισώ το κρύο, ντύνομαι σα κρεμμύδι για να μην την αρπάξω από το κρύο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο σπίτι μου θα είναι απέναντι από γυμναστήριο.

Σημερα παρόλο που ήμουν πιασμένος στην πλάτη τρελά (ασχιμο πιάσιμο) μου την βάρεσε και είπα να σταματήσω τις φλοριές και να ξαναδοκιμάσω bench press (open grip) μετά απο 8-9 χρόνια. Δεν γίνεται να λέω σε άλλους if it hurts wrap it και να μην το κάνω εγώ. Τύλιξα λoιπόν τον αγκώνα γερα με ενα band επικονδυλίτιδας και έκανα. 

Τα κιλά ψόφια αλλά μόνο που κατάφερα να κάνω επιτυχημένα χωρίς να πονέσω ήταν μια προσωπική νίκη.

15-20- 25 δεν θυμάμαι δεν μετρούσα @ 50

12 @ 70

8  @ 80

Συνεχισα την υπολοιπη προπόνηση στο ίδιο μοτιβο (8-10 reps) χωρίς drop set κτλ απογοητεύτηκα κάπως, καμια σχέση η αίσθηση με την κανονική μου προπόνηση. 

θα κρατήσω το bench press έτσι και θα συνεχίσω τα άλλα όπως τα κάνω, να έχω και κάτι αντρικό μέσα ρε γαμώτο. Την κυριακή που θα είμαι υδατανθρακωμένος θα δοκιμάσω 85- 90 και ελπίζω το καλοκαίρι να είμαι 100+ . Θα βελτιώσω και τεχνική λίγο.

Αρκεί να μην πονέσει το χέρι στο άσχετο αύριο..

• Like 3

Σημερα παρόλο που ήμουν πιασμένος στην πλάτη τρελά (ασχιμο πιάσιμο) μου την βάρεσε και είπα να σταματήσω τις φλοριές και να ξαναδοκιμάσω bench press (open grip) μετά απο 8-9 χρόνια. Δεν γίνεται να λέω σε άλλους if it hurts wrap it και να μην το κάνω εγώ. Τύλιξα λoιπόν τον αγκώνα γερα με ενα band επικονδυλίτιδας και έκανα. 

Τα κιλά ψόφια αλλά μόνο που κατάφερα να κάνω επιτυχημένα χωρίς να πονέσω ήταν μια προσωπική νίκη.

12 @ 70

8  @ 80

Συνεχισα την υπολοιπη προπόνηση στο ίδιο μοτιβο (8-10 reps) χωρίς drop set κτλ απογοητεύτηκα κάπως, καμια σχέση η αίσθηση με την κανονική μου προπόνηση. 

θα κρατήσω το bench press έτσι και θα συνεχίσω τα άλλα όπως τα κάνω, να έχω και κάτι αντρικό μέσα ρε γαμώτο. Την κυριακή που θα είμαι υδατανθρακωμένος θα δοκιμάσω 85- 90 και ελπίζω το καλοκαίρι να είμαι 100+ . Θα βελτιώσω και τεχνική λίγο.

Ωραίος.

Τα κιλά ειδικά μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ καλά. Εννοείται πριν μπεις σε πάγκο κάνεις ζέσταμα rotator cuff-ώμους-τρικέφαλα ε ?

ναι αλλα τωρα δεν κατεβασουμε 8 κιλα ιδρωτα εχει και τα καλα του το κρυο :P

Οποιος λιώνει πραγματικά κατεβάζει πάντα 8 κιλά ιδρώτα :P

Ωραίος.

Τα κιλά ειδικά μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ καλά. Εννοείται πριν μπεις σε πάγκο κάνεις ζέσταμα rotator cuff-ώμους-τρικέφαλα ε ?

Πάντα τα κάνω ζεσταμα αυτά, έκανα και μισό λεπτό άδεια μπάρα εξτρά ήμουν πολύ φοβισμένος, έκανα και τα πολλά ρεπς στα 50.

Τα κιλά γενικά είναι ψόφια, αλλά αν αναλογιστούμε το πόσο καιρό είχα να κάνω και οτι είναι μέρα με IF και 24 ώρες πρίν 0 υδατάνθρακα είμαι ευχαριστήμενος γιατί ξέρω θα ανέβουνε σχετικά εύκολα. Παλιά έκανα τα ίδια κιλά 12 -13 ρεπς και ζύγιζα 10 κιλά λιγότερο :P.. τις κυριακές υδατανθρακωμένος κάνω +5 - 10% σε όλες τις ακσήσεις

γαμω την φάρα που δεν ήξερα απο διατροφή εκείνη την εποχή θα ήμουν μεγάλο τούμπανο..

Οποιος λιώνει πραγματικά κατεβάζει πάντα 8 κιλά ιδρώτα :P

Πάντα τα κάνω ζεσταμα αυτά, έκανα και μισό λεπτό άδεια μπάρα εξτρά ήμουν πολύ φοβισμένος, έκανα και τα πολλά ρεπς στα 50.

Τα κιλά γενικά είναι ψόφια, αλλά αν αναλογιστούμε το πόσο καιρό είχα να κάνω και οτι είναι μέρα με IF και 24 ώρες πρίν 0 υδατάνθρακα είμαι ευχαριστήμενος γιατί ξέρω θα ανέβουνε σχετικά εύκολα. Παλιά έκανα τα ίδια κιλά 12 -13 ρεπς και ζύγιζα 10 κιλά λιγότερο :P.. τις κυριακές υδατανθρακωμένος κάνω +5 - 10% σε όλες τις ακσήσεις

γαμω την φάρα που δεν ήξερα απο διατροφή εκείνη την εποχή θα ήμουν μεγάλο τούμπανο..

Καλά αν τα κιλά σου είναι ψόφια τότε τα δικά μου νούμερα στον πάγκο είναι ανύπαρκτα (4 * 12 @ 55 Kg). 80 κιλά για να κάνω κανονικό σετ δεν πρέπει να έχω πιάσει ποτέ  :-(

• Like 1

Boss την μυική ωριμότητα αν την αποκτήσεις μια φορά το σώμα δεν την ξεχνάει ποτέ μετά. 4 χρόνια εκάνα παγκο, διπλα στον πάγκο κοιμομουνα μικρός :D . Εσύ νομίζω γυμνάζεσαι σοβαρά 1 - 1,5 έτσι?

και εντάξει 4 μήνες τώρα δεν κάνω πάγκο, αλλά στήθος κάνω κανονικα αν και σε μηχάνημα το προπονώ σκληρά όπως όλα. Όταν ξεκίνησα στο μηχάνημα έκανα 60 κιλά @ 15 και τώρα κάνω 100@ 15 (όλα) γιαυτό αποφάσισα να κινηθώ εκτός μηχανήματος.

• Like 1

Οποιος λιώνει πραγματικά κατεβάζει πάντα 8 κιλά ιδρώτα :P.

δεν μπορω να ριξω και το χειμωνα ιδρωτα.δεν πινω οσο νερο  πινω το καλοκαιρι :-(

κακώς, το νερό, αν και δεν του φαίνεται κάνει καλό σε πολλά. αν δεν μπορείς να πιεις νερό, πιες τσάι
δύο σε ένα, νερό και καφεινη.

ξεκίνα τα squat, deadlifts, lunges κτλ με βάρη να δεις για πότε θα νιώθεις το μέτωπό σου να ποτίζεται με ιδρώτα...
κανόνισε όταν τα κάνεις, την επόμενη μέρα να έχεις "ρεπό"

12 @ 70

8  @ 80

Mια χαρα ειναι τα κιλα που επαιξες Alex μετα απο τοσα χρονια παλι καλα να λες.

Εγω παντως οριζοντιο μπαρα  δεν μπαινω το εχω κοψει εδω και 4 χρονια κανω επικληνη η' αλτηρες .Δεν ξαναρισκαρω τραυματισμο  ειδικα αν τον παθω τωρα  που θελω να ανεβω θα ξενερωσω και θα με παει πολυ πισω. 

Mια χαρα ειναι τα κιλα που επαιξες Alex μετα απο τοσα χρονια παλι καλα να λες.

Εγω παντως οριζοντιο μπαρα  δεν μπαινω το εχω κοψει εδω και 4 χρονια κανω επικληνη η' αλτηρες .Δεν ξαναρισκαρω τραυματισμο  ειδικα αν τον παθω τωρα  που θελω να ανεβω θα ξενερωσω και θα με παει πολυ πισω. 

για αυτό τον λόγο δεν θα παίξω ποτέ κάτω απο 8-10 reps και το ζέσταμα πρίν τον πάγκο θα είναι πυρηνικό. Στα πόσα ρεπς σου βγήκε ο τραυματισμός? 

θα κάνω μόνο την κυριακή απο εδώ και πέρα που θα είμαι ξεκούραστος , υδατανθρακωμένος και με πολύ ώρα για ζεσταμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...