Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει στο ΑΒ που παίρνω το σκέτο ασπράδι, θα έχει κι ο Σκλαβενίτης λογικά μιας κι αυτά τα δύο σε ποικιλία βαδίζουν παράλληλα. 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Διαβασα ρην κουβεντα για τους λιποδιαλυτες. Ρε παιδια, αντι να ψαχνετε για ματζουνια, γιατξ δεν πατς να κανετε λιποαναρροφηση;

Δημοσ.

@ Toxo <3 lover: (για το θέμα της σοκολάτας/ζάχαρης κτλ) Προσωπικά, παλαιότερα, έκανα το εξής: Σημείωνα στο ημερολόγιο μία κοινωνική υποχρέωση (φτου, κακή λέξη :-D !) κάθε μήνα. Όλον τον υπόλοιπο μήνα δεν ακούμπαγα οτιδήποτε περιείχε ζάχαρη (μπισκότα, παγωτά, σοκολάτες κτλ κτλ) κι εκείνη την μία ημέρα το μήνα απολάμβανα ένα γλυκό. Μέχρι τον επόμενο μήνα κι ούτω καθεξής.

Το ξεκίνησα εκ νέου από προχθές. Τέλη Μαΐου βαφτίζει ένας φίλος τον υιο του, ε, δεν θα φάω "γλυκό" μέχρι εκείνη την ημέρα. Τον Ιούνιο έχει γενέθλια μια φίλη, το ίδιο. Τον Ιούλιο, άλλα βαφτίσια και πάει λέγοντας. Μέχρι στιγμής, ο Αύγουστος είναι κενός εκδηλώσεων, αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί.

Πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό, αφενός δεν μπαίνεις στη λογική του "κόβω μαχαίρι τη σοκολάτα/τη ζάχαρη κτλ", η οποία μπορεί να προκαλέσει διάφορα "παρατράγουδα" που ανέφερε κι ο Vapir πιο πριν κι αφετέρου εξασκείς και μια αίσθηση πειθαρχίας η οποία μπορεί κάλλιστα να επεκταθεί και στην υπόλοιπη διατροφή σου.

Δημοσ.

Έχω δει στο ΑΒ που παίρνω το σκέτο ασπράδι, θα έχει κι ο Σκλαβενίτης λογικά μιας κι αυτά τα δύο σε ποικιλία βαδίζουν παράλληλα. 

έχω πάρει μια φορά για πλάκα ένα και το ήπια μαζεμένο και έγινε χαμός από κλανίδια που κράτησε αρκετή ώρα και ευτυχώς σταμάτησε ακριβώς πριν αρχίζει να σκάει κόσμος στη δουλειά, αλλιώς θα είχα γίνει τελείως ρόμπα 

• Like 1
Δημοσ.

Ζήτημα να έχω φάει 100 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας όλο το 2016 (θυμάμαι και την μέρα). Τρώω κάνα πράσινο μήλο όταν θέλω ζάχαρη. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα όλο αυτό..

Πάντως 85 κιλά είμαι και δεν θέλω να κατέβω ούτε γραμμάριο και ας έχω λίγο λίπος παραπάνω. 

Πρόσεχε τι στερήσεις κανεις γιατί η υπέρμετρη στέρηση οδηγεί σε ψυχολογική κόπωση κι αυτή τελικά σε κάνει να τα παρατήσεις.
Εγώ μετά απο ενα χρόνο αυστηρής διατροφής, τον επόμενο τα γ@μησα ολα.

ισχύει για πολλούς αλλά έχει και πιο hard core άτομα που δεν έχουν θέμα με ψυχολογικές κοπώσεις  :D

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως 85 κιλά είμαι και δεν θέλω να κατέβω ούτε γραμμάριο και ας έχω λίγο λίπος παραπάνω. 

Ρε τι 85? 85 κοντευω εγω και μου ριχνεις 1 κεφαλι ,τοσο πολυ εκοψες?

Η' εμπλεξες με γκομενα και σε εχει λιωσει η' εγινες ανορεκτικος αχχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά είναι για εμένα, το καλοκαίρι πέρυσι που έβαζα φώτο ήμουν 81 .. τότε έκοβα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι κομμένος τώρα.. Έχω ελαφρύ σκελετό και λεπτή γάμπα :D

Πάντως μιλάμε για πρωινό ζύγισμα χωρίς ρούχα κτλ.. μέσα στην μέρα είμαι 87-88 μην λέμε τα αυτονόητα

στο κάτω κάτω εσύ είσαι πιο τούμπανο :D

Δημοσ.

Αρκετά είναι για εμένα, το καλοκαίρι πέρυσι που έβαζα φώτο ήμουν 81 .. τότε έκοβα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι κομμένος τώρα.. Έχω ελαφρύ σκελετό και λεπτή γάμπα :D

Πάντως μιλάμε για πρωινό ζύγισμα χωρίς ρούχα κτλ.. μέσα στην μέρα είμαι 87-88 μην λέμε τα αυτονόητα

3sO14napGu4rjKc73U9LT6r1r5N8iffjLXhoBCHZ

:-D :-D :-D

• Like 4
Δημοσ.

Μάθατε για το θάνατο του Βασίλη Γρίβα;

Κρίμα για το παιδί του που ήταν μπροστά στην εκτέλεση του πατέρα του.

Δημοσ.

έχω πάρει μια φορά για πλάκα ένα και το ήπια μαζεμένο και έγινε χαμός από κλανίδια που κράτησε αρκετή ώρα και ευτυχώς σταμάτησε ακριβώς πριν αρχίζει να σκάει κόσμος στη δουλειά, αλλιώς θα είχα γίνει τελείως ρόμπα

λίγο τρόπους δεν έχεις πως μιλάς έτσι

Δημοσ.

Εγω ζυγιζομαι παντα με ρουχα στο  gym , νταξει τι  ρουχα κολαν ,τεχνικη μπλουζα  και παναλαφρα παπουτσια ζητημα ειναι να ειναι 1 κιλο αυτα.Αλλα αφου εχω παντα αυτο ως σημειο αναφορας δεν αλλαζει κατι . 

• Like 2
Δημοσ.

εχει και ο σκλαβενιτης.επισης φερνει και τα μικρα μπουκαλακια που ειναι με φραουλα ή με μπανανα.επισης περα απο το σοκολατα υπαρχει και φραουλα του μισολιτρου.ακομα βγαινει και αυτο το προιον και απο αλλη εταιρεια(μαρκα) μελιγο πιο ακριβη τιμη.την εχει ο βασιλοπουλος. καλο θα ηταν σε ολες τις περιπτωσεις αν καποιος ειναι να την πιει ετσι οπως ειναι (το λεω πιο πολυ για τα μικρα μπουκαλακια) να παρει μικρη ποσοτητα για να δει αν τον πειραζει.δεν ειναι για ολα τα στομαχια και μπορει να σου κανει τρελο πονο(την εχω πατησει).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...