Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 5-3-1 ηδη δειχνει να με εχει ανεβασει πολυ,βαζω πολυ γρηγορα κιλα.

75 κιλα αυτη την στιγμη

bench press   3x80-3x90[θελει δουλεια ακομα]

squat stats    4x100 [θελω πολυ δουλεια ακομα,αλλα παμε δυνατα ]

deadlifts      3x140  [ειμαι εξαιρετικα στα deadlifts πιστευω]

overhed press     5x55-60[αρκετα καλα ,ισως μπορω και παραπανω]

To προγραμμα αν και δεν το κανω 100% οπως λεει,δειχνει να με πιανει και να μου δινει δυναμη.

Βαζω μια ασκηση δυναμης και μετα απλα κανω με νορμαλ κιλα βοηθητικες ασκησεις[πολλα reps ]

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγω κανω 5*5..

Καθε κυριακη μου βγανει η κουραση..

Νιωθω πιασμενος και δεν θελω να κανω τιποτα...

Μαζευω δυναμεις για δευτερα, χαχαχα...

@Σωκρατη εσυ κανεις 5.3.1 αναβαζοντας κιλα σε καθε επαναληψη; Την αλλη εβδομαδα παλι στα ιδια κιλα κυμαινεσαι αναλογα το σετ;;

Εγω κανω 5*5..

Καθε κυριακη μου βγανει η κουραση..

Νιωθω πιασμενος και δεν θελω να κανω τιποτα...

Μαζευω δυναμεις για δευτερα, χαχαχα...

@Σωκρατη εσυ κανεις 5.3.1 αναβαζοντας κιλα σε καθε επαναληψη; Την αλλη εβδομαδα παλι στα ιδια κιλα κυμαινεσαι αναλογα το σετ;;

καθε σετ ανεβαζω κιλα.καθε εβδομαδα ολο και βαζεις παραπανω κιλα και κανεις λιγοτερες επαναληψεις [απο 5  πας στις 3] και αυξανεις κιλα.

δες εδω ,βαλε τα κιλα σου και πατα 5-3-1

http://www.strstd.com/

Και γω απο κει ακολουθω το προγραμμα αλλα 5*5..

Καθε προπονηση 2.5 κιλα σε καθε ασκηση..

Αλλα μενουν σταθερα σε καθε σετ...

Το κλειδι απο τι καταλαβα ειναι τα διαλλειματα σε αυτο το στυλ προγραμματος...

Ενταξει για εμενα δεν χρειαζετε να το κανεις ακριβως οπωςλ εει.Δηλαδη εγω παλι εχω κανει slpit ,με στηθος μια μερα πλατη την αλλη κτλ.Κανω την ασκηση δυναμης οπωςε μου λεει,και μετα 2-3 ακομα ασκησεις με περισσοτερες επαναληψεις.Ετσι εχω μια μιξη δυναμης κια bodybuilding μαζι.

Εγω εχω μια βοηθητικη ασκηση και την τριτη μερα δυο...

Θα το συνεχισω..

Μετα παλι θα στραφω σε 3 ημερες προπονησεις τετοιου ειδους γιατι με την δουλεια, δεν μπορω να κανω καθε μερα...

Πχ θα χω οπως το τορινω προγραμμα Α,Β εναλλαξ καθε εβδομαδα.

Λίβε ,να το συνεχίσεις όσο ανεβαίνεις. 3 προπονήσεις την εβδομάδα, δεν είναι πολλές.

Το 5/3/1 είναι πρόγραμμα για προχωρημένους. Ανεβάζεις κιλά ανά μήνα (μηνιαία περιοδικότητα). Το 5χ5/3χ5 είναι για αρχάριους, ανεβάζεις κιλά ανά προπόνηση (ημερήσια περιοδικότητα) . Με άλλα λόγια , οταν οι επιδόσεις σου λίβε, φτάσουν intermediate ή κολλήσεις για πολύ σε περισσότερες από 2 ασκήσεις (εξαιρεμένου του OHP), θα πάμε σε άλλο πρόγραμμα. ¨Εχεις δρόμο όμως ακόμα.

Και ναι τα διαλλείματα έχουν μεγάλη σημασία. Δε μπορείς να κρατάς εσαεί, 1-2 λεπτά διάλειμμα σε ασκήσεις δύναμης. Θέλει και παραπάνω.

Μια χαρα.. Τωρα και γω αυτοθα κανω που τα κιλα ανεβαινουν.. Θα κραταω πιο πολυ τα διαλλειματα..

Θα κοιμαμε το μεσιμερι για να ειμαι πιο ξεκουραστος..

Μεσιμερι λεγοντας 17:00 που γυρναω σπιτι με 19:00... Μετα ενα καφεδακι και προπονηση..

Με χει βολεψει παρα πολυ αυτο το προγραμμα..

Οταν ερθει η αποτυχια σε μια ασκηση, θα γυρισω πισω 4 προπονησεις, πχ απο σκουοτ 60 κιλα γυριζω στα 50 κιλα και ξανανεβαινω, οταν φτασω ξανα στα 60 κιλα και δεν τα βγαλω θα μεινω σε αυτα σωστα; Και θα συνεχισω στις αλλες να ανεβαινω οσο παει.. Μεχρι να ερθει η αποτυχια σε αλλη ασκηση πχ πιεσεις στηθους..

Xτες :

Barbell Deadlift :12x60,10x90,8x120,6x150 

Squats:12x50,10x80,8x120,6x150,4x160

Ανεβηκα σε ολα μπορουσα και λιγο παραπανω αλλα δεν ηθελα να το πιεσω για να μην γινω  σιγμα τελικο .Ειμαι στα 83 κιλα και θελω να παω 86-87 που ειναι ευκολο και να φτασω τα ατομικα μου ρεκορ σε squats kai deadlifts.

• Like 3

Α ρε κτηνάρα.

Live σήκωνε εσύ και θα τα βρούμε. Επίσης όταν το Deadlift σου πάει στα 60, ξεκίνα να ανεβάζεις 5 κιλά ανά προπόνηση στο Deadlift.

Πειτε καμια κρεατινη  που παιζει τωρα  γιατι εχω να παρω καιρο   να δωσει  για κανα διμηνο  γιατι αρχιζω και φορτωνω  .Με οσο το δυνατον λιγοτερη κατακρατηση υγρων.

Πειτε καμια κρεατινη  που παιζει τωρα  γιατι εχω να παρω καιρο   να δωσει  για κανα διμηνο  γιατι αρχιζω και φορτωνω  .Με οσο το δυνατον λιγοτερη κατακρατηση υγρων.

Εγώ 2 έχω δοκιμάσει και σου προτείνω. Της ON και της Allmax τις μονουδρικές. Η διαφορά τους είναι στην υφή καθώς η κρεατίνη της Allmax είναι σαν πούδρα ενώ της ON η κλασική.

Όσο για την κατακράτηση...ρε συ ο όλος μηχανισμός της κρεατίνης βασίζεται πάνω στην κατακράτηση υγρών. Αν δεν κάνεις φόρτωμα το πιό πιθανό είναι να γίνει πολύ μικρότερη κατακράτηση και πολύ πιό αργά.

Από απλές μονουδρικές (και αυτές που κάνουν τη δουλειά δλδ) τη μόνη διαφορά που έχω διαβάσει είναι για τη Reflex καθώς είναι creapure και γίνεται στη Γερμανία. Αλλά τώρα , πιάσε το αυγό και κούρευτο. Πάντως για το φόρτωμα, αν είσαι κρεατοφάγος, δε νομίζω πως χρειάζεται. 

• Like 1

Από απλές μονουδρικές (και αυτές που κάνουν τη δουλειά δλδ) τη μόνη διαφορά που έχω διαβάσει είναι για τη Reflex καθώς είναι creapure και γίνεται στη Γερμανία. Αλλά τώρα , πιάσε το αυγό και κούρευτο. Πάντως για το φόρτωμα, αν είσαι κρεατοφάγος, δε νομίζω πως χρειάζεται. 

Έχεις δίκιο που προτιμάς τις creapure... είναι η μόνες πιό σίγουρες ότι περιέχουν κρεατίνη. Κι εγώ γι αυτό έχω πάρει της ON και Allmax.

Όσον αφορά το φόρτωμα εξαρτάται με το πόσο γρήγορα θες να κάνει kick η κρεατίνη. Εγώ που είμαι στην 2η βδομάδα χωρίς φορτώμα δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το αν έχει συσορευτει αρκετή ακόμα γιατί ναι μεν έχω αύξηση κιλών αλλά είναι μικρή και στα πλαίσια του progressive overloading που εφαρμόζω. Επίσης να πω ότι έχω και μοσχάρι στα γεύματα 5 φορές την εβδομάδα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...