Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ειναι αντιαισθητικες οι μελανιες. Κ το κακο ειναι οτι μελανιαζω παρα μα παρα πολυ ευκολα B-) Καλα για αλλο λογο το ειπα εγω αλλα δεν τα πιανεις ! Η ασκηση αυτη που κανετε ειδικα οσοι φορτωνουν ,οταν θα παρετε την μεση στα χερια σας ελατε να με βρειτε εχω cone σε κατι ΚΑΠΗ . 2
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ειναι αντιαισθητικες οι μελανιες. Κ το κακο ειναι οτι μελανιαζω παρα μα παρα πολυ ευκολα B-)οπως νομιζω και ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων
Demetra_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Εγω δν φορτωνω κιλα στο μηχανημα παρα φορτωνω επαναληψεις με κρατημα δευτερολεπτων αναμεσα στην αρνητικη κ θετικη κινηση. Για πες τν λογο σου για τα αντιαισθητικα ποδια μου, θα το αντεξω. οπως νομιζω και ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων Δν εχω κανει διατριβη σε αυτον τν τομεα. :-P
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δν εχω κανει διατριβη σε αυτον τν τομεα. :-P το εχω ακουσει απο αρκετα ατομα αλλα δεν ξερω γιατι γινεται.perharps to google να εχει καμια απαντηση 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για πες τν λογο σου για τα αντιαισθητικα ποδια μου, θα το αντεξω. :-P Απο τον αστραγαλο και κατω ειναι ωραια ,το υπολοιπο κομματι δεν με ενδιαφερει . Μονο για τον μπος ειναι αυτη η ασκηση που ειναι psycho -geek gym με την καλη εννοια . Οι υπολοιποι θεωρω πως ταλαιπωρηστε και καταπονηστε τσαμπα αλλα ok αυτη ειναι η γνωμη μου και εγω τα 5 πρωτα χρονια εκανα πολλες "ταρζανιες" μεχρι που την ακουσα στον ωμο απο τους 50κιλους αλτηρες και καταλαβα το pointless του θεματος . 1
Demetra_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ολοι psycho-geek ειμαστε μωρε. Το να εξοβελιζεις μια ασκηση ομως λογω ταρζανιων, δν εχει λογικη.
Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ολοι psycho-geek ειμαστε μωρε. Το να εξοβελιζεις μια ασκηση ομως λογω ταρζανιων, δν εχει λογικη. Εγω δεν ειμαι σιγουρα, ειμαι πολυ λογικος και τερμα ορθολογιστης Oτι θελω θα εξοβελιζω ,εσεις συνεχιστε να την κανετε .Δημοκρατια λεγεται ! 3
yannis27gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Lefti, ωραίο το άρθρο αλλά έχω μια ένσταση. Λες ότι για να βρει κάποιος τις θερμίδες συντήρησης βρίσκει ένα νούμερο στο ιντερνετ, το εφαρμόζει για μια βδομάδα, ζυγίζεται κι αναλόγως τι δείξει η ζυγαριά κάνει τις ανάλογες προσαρμογές. Δεν πάει έτσι. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να ζυγιστεί κάποιος μια μέρα, να ακολουθήσει μια βδομάδα υποθερμιδική διατροφή, να ξαναζυγιστεί μια βδομάδα μετά και να δει... αύξηση. Η ζύγιση ειναι μια στιγμιαία μέτρηση βάρους και μπορεί να επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες (κατακράτηση νερών, κοπράνων, κτλ). Χρειάζονται 2-4 βδομάδες μετρήσεων ώστε να υπάρχει πιο αξιόπιστη μέτρηση. Πουλινέ, έβαλα 2 αρθρα αλλά καθώς δεν έγραψε άλλος ενδιάμεσα, τα ένωσε σε 1. Υπάρχει τρόπος να τα διαχωρίσω ή πρέπει να το κάνεις εσύ; 1
TEOKOS Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πολύ ωραία Γιάννο αυτά που έγραψες. Απλά και κατανοητά. Χαράς στο κουράγιο σου! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 έχει κάποιος να πρωτείνει ασκήσεις για SIDe abs; με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.(κοκκινα)
jason97 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 τη διαφορες εχουν καμψεις αλτηρων ορθιος με της lary scot?
yannis27gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 έχει κάποιος να πρωτείνει ασκήσεις για SIDe abs; με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.(κοκκινα) https://m.youtube.com/watch?v=UaKcv6A88Dk @poulinos: πως μπορώ να διαχωρίζω τα ποστ να μη γίνονται merge σε ενα; Θα ειναι πιο χρηστικό να ειναι ξεχωριστά τα κείμενα. 2
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=UaKcv6A88Dk @poulinos: πως μπορώ να διαχωρίζω τα ποστ να μη γίνονται merge σε ενα; Θα ειναι πιο χρηστικό να ειναι ξεχωριστά τα κείμενα. θα αφηνεις να περναει κανα μισαωρο για να μην στακανει merge.το ανοιγω και αν θες γραψε το δευτερο ποστ που θες και μετα κανε edit το πρωτο και σβηστο.αν δεν αε αφησει το κανω εγω μετα 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ανοιξτο παλι μεχρι το βραδυ, να βαλω αλλα 2.
Liverpool89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Γιαννη πρεπει να αναφερεις βιβλιογραφία, πηγες, ο left αν γραφω σωστα το ονομα ρου εχει ολοκληρο μπλογκ, αλλα ανεφερε μονο την βιβλιογραφια που πηρε τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις