bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει θέμα στην τεχνική, προφανώς οφείλεται στην ευαισθησία που έχω :/ Από ζέσταμα πως πας ? Τι κάνεις ?
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 10 λεπτά αερόβια εκ των οποίων τα 5 είναι σε ρυθμό τέμπο και τα υπόλοιπα σε γρήγορο βάδην
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 10 λεπτά αερόβια εκ των οποίων τα 5 είναι σε ρυθμό τέμπο και τα υπόλοιπα σε γρήγορο βάδην Και μετά μπαίνεις κατευθείαν στα λειτουργικά σετ ? Δεν κάνεις άλλο ζέσταμα.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 νιώθω ότι έχω ανεβάσει τους ρυθμούς, νιώθω ζεστή. όχι δεν κάνω άλλου είδους ζέσταμα.
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να κάνεις κι άλλο ζέσταμα πέρα από λίγο τρέξιμο. Παίξε 2-3 σετ υψηλών επαναλήψεων σε leg extension και leg curl, μετά βάλε μερικά σετ bodyweight squat και σταδιακά ανέβασα στα κιλά που κάνεις στα λειτουργικά σετ. Δοκίμασε αυτά στην επόμενη προπόνηση και δες πως θα πάει. Παρόμοιο μοτίβο ζεστάματος να ακολουθείς και σε όλες τις προπονήσεις...να ζεσταίνεις όλες τις αρθρώσεις και τους μυς που πρόκειται να συμμετάσχουν στην προπόνηση.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 θεωρούσα πως αρκούσε ένα 10' μετρίου τέμπο τρέξιμο καθώς φρόντιζα να κρατάω δυνάμεις για το πρόγραμμα των βαρών. οκ, θα πράξω όπως είπες και ευελπιστώ ο πόνος να εξαλειφθεί 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 @dakon: Ευπειθώς αναφέρω ότι θα ξαναγράψω κιλά όταν θα πάψουν να είναι... γυναικεία Μέχρι τότε, ο προπονητής απαγόρευσε δηλώσεις. κέρδισε κι η αρειανάρα απόψε -επιτέλους- κι είμαι στα πάνω μου. άμα κάνει κανα διπλό κι ο φώτης αύριο, θα γουστάρουμε κάργα 2
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 @yannis, και συ αρειανάρα, vamos γκαρντάσινα κρατήσω στην προπόνηση των ποδιών τα 3χ15 ή να τα μειώσω για να μην καταπονούν τα γόνατα...όλα γίνονται dumbbell με δύο 5kg (ναι ναι γυναικεία βάρη) 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Παντα να κανεις ζεσταμα με βαρη,χιλιες φορες τετοιο ζεσταμα απο τρεξιματακι.Ειδικα τωρα με το κρυο μην μπαινεις ετσι στις ασκησεις. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιάννη, εκεί που είσαι ήμουνα και μάλιστα στα 115 κιλά όχι στα 71 . Οπότε γράψε , γυναικεία τα είπα όχι για να σε μειώσω αλλά για να καταστήσω σαφές πως το πρόβλημα μπορεί να κρύβεται κάπου αλλού (για μένα κάτι δεν πάει καλά με το φαγητό σου). Οπότε κανονικά , γράφε, εχώ γράφω σε φόρουμ που είμαι στα κιλά μου, τελείως λαπάς. Ο άλλος γράφει για 260 deadlift στα 85κιλά ενώ εγώ για 140 στα 118. Ξέρω όμως πως είμαι 3-4 χρονάκια πίσω. Το σωματικό βάρος και ο χρόνος είναι η μόνη διαφορά σε σένα και μένα. Αν δε θέλεις να γράφεις εδώ τις προπονήσεις, περιμένω προσωπικό μήνυμα σε κάθε προπόνηση με τις παρατηρήσεις σου, καθώς και βίντεο (μεγάλο εργαλείο). Εγώ γράφω εδώ , όχι για να κομπλάρω κανέναν, τα βάρη που κάνω είναι ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΑ , αλλά για να δείξω έναν άλφα όγκο προπόνησης (να αυτοτσιτωνόμαστε όλοι) και να κρατάω το thread στη πρώτη σελίδα. Δήμητρα καλά στα λένε τα παιδιά, μόνο τρέξιμο δεν είναι ζέσταμα, 2-3 σετάκια με ελάχιστα και τα μισά κιλά για κάθε άσκηση , είναι πολύ καλύτερα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από Dakonblackblade 5
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 θα ήθελα πολύ να έγραφα και εγώ αλλά καθώς στις μισές ασκήσεις χρησιμοποιώ τα μηχανήματα λόγω των τραυματισμών τα κιλά δεν είναι συγκρίσιμα οπότε είναι λίγο άτοπο. Πάντως ακόμα ανεβαίνω αρκετά και σε κιλά και σε μυική μάζα, πλέον είμαι μεταξύ 17 και 18% λίπους μετρημένο σωστά (παλιότερα είχε λάθος το site που έβαζα τα δεδομένα από το δερματοπυχόμετρο και με έδειχνε περίπου 2% πιο κάτω) , όλο αυτό τον καιρό στα ίδια κιλά. (84.5). Μάλιστα σε μια φάση είχα πέσει στα 84 και έβαλα μισό κιλό αυξάνοντας λίγο θερμίδες ενώ το λίπος συνέχιζε να πέφτει οπότε boss θα συνεχίσω έτσι ακριβώς και στον όγκο (υπολογίζω να αρχίσω σε κάνα 6 μηνο που θα είμαι κοντά 12-13% λίπος αν όλα συνεχίσουν με λίγο πιο αργούς ρυθμούς). Θα ήθελα πάρα πολύ να μου πει αν έχει δοκιμάσει το είδος προπόνησης που κάνω για να καταλάβω αν όντως είναι τόσο σκληρό (μου έρχεται να κάνω εμετό κάνα 2 φορές κατά την διάρκεια της καλά που κάνω νηστικός, και στα αποδυτήρια είμαι σε κατάσταση σοκ) η αν είναι γιατί γέρασα. Μιλάω για 12-15 επαναλήψεις + 10 drop set στα μισά σετ σετ με περίπου 1 μιν διάλειμμα και 3-0-3 τέμπο - full body. Παλιότερα ποτέ δεν ένιωθα να προπονούμαι τόσο σκληρά. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι λίγα σίγουρα. Και 3-0-3 είναι αρκετά αργό τέμπο. Και drop set στα μισά σετ? Ε λογικό να σε λιώνει. Και 1 λεπτό και για τις μεγάλες ομάδες? ΆΣτα να πάνε.
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το τεμπο ενώ θέλω να είναι 3-0-3 νομίζω πρακτικά θα έλεγα είναι 3-0-3 στις πρώτες 5 επαναλήψεις και 2-0-2 μετά απο τις 5 (δεν το κάνω επίτηδες νομίζω αυτόματα πάει έτσι γιατι δεν μπορώ να το κρατήσω). Στο drop set είναι 2-0-2 και λιγότερο.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Χτες αεροβια... 20 λεπτα σχοινακι, σπασμενο σε 2*10 λεπτα.. Ενδιαμεσα 3 σετ καμψεις απο 30,25,15 επαναληψεις. Δηλαδη εφτανα στην αποτυχια. Περπατημα με 2 αλτηρες των 15 κιλων. Στο τελος ξανα περπετημα με τους αλτηρες.. Την παρασκευη ειχα προγραμμα Α.. Ζεσταμα με κοιλιακους/ραχαιους. Σε καθε ασκηση το προβλεπομενο ζεσταμα Σκουοτ: 42.5 Πιεσεις στηθους: 50 κιλα. Αρσεις θανατου: 47.5. Την αλλη εβδομαδα ξεκιναω προγραμμα Β...
bosei Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τον Σεπτέμβρη μετά τις διακοπές που άρχισα ήμουν στο squat έτσι: reps: 12-10-8-6 @ 60-65-70-75 Kg μετά από 4 προπονήσεις είμαι 10 κιλά πάνω σε όλο το εύρος των επαναλήψεων. Ελπίζω μέσα σε κανά 3-4 μηνο να έχω χτυπήσει τα 100 για καμιά 6αριά επαναλήψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις