yannis27gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέχρι να ρθουν οι έμπειροι να πω κι εγώ ότι η αλλαγή είναι εμφανής και δείχνει ότι υπάρχει συνέπεια σε αυτό που κάνεις. Έχει ξεκαθαρα πέσει το ποσοστό bf. Αυτό που λείπει είναι η μυικότητα. Δεν ξερω αν τη θες βέβαια, συνήθως οι γυναίκες δε καίγονται για μυς κι ομολογουμένως πολλές θα σκότωναν για να έχουν το κορμί σου as it is. Ωστόσο νομίζω ότι ειδικά τα πόδια θα δείξουν ακόμη καλύτερα αν αυξηθεί λίγο η μυικότητα κι αποκτήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά μικρά "εξογκώματα" που χαρακτηρίζουν τα γυμνασμένα πόδια. Μπράβο σου πάντως κοπελιά. Μόνο κερδισμένη θα βγεις απ' αυτή την αλλαγή στον τρόπο ζωής! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τη δεύτερη ματιά. @yannis27gr σας έχω γράψει ότι βάρη πρακτικά δεν κάνω, λείπει ερέθισμα σίγουρα για να γυμναστούν τα πόδια πιο σοβαρά, αφού δυναμώσω το σκέφτομαι να κοιτάξω και προς τα εκεί, αλλά με 0 υπόβαθρο προτίμησα να πάω σε studio που θα είχα (και έχω όντως) μόνιμη καθοδήγηση από το να πάω σε κλασικό γυμναστήριο που δεν σου δίνει σημασία κανείς κι αν θες να κάνεις κάτι σωστά, πρέπει να το βρεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Στο Βιετνάμ κέρδισαν τον πόλεμο χάρη στα ποντίκια. Απαγορεύεται πλέον να τα πειράζει κανεις, ειναι κάτι σαν ιερές αγελάδες. Τα φυλάνε για παν ενδεχόμενο... Δεν ισχυει αυτο μια χαρα τα τρωνε και ειναι μεγεθους γατας στα ρυζοχωραφα. Παιδάκια (μικρά, μεγάλα), χρόνια μας καλά! Έχω ένα διήμερο που έχω φάει όσο γλυκό δεν έφαγα τους περασμένους 4 μήνες. Σήμερα μοίρασα ό,τι μου είχε απομείνει στους οικείους μου να μην τα σκέφτομαι και επιστρέφω πίσω στις καλές μου συνήθειες. Ορισμένα άτομα εδώ έχουν κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό μου για τις γνώσεις ή τις προσπάθειές τους με συνέπεια και ακριβώς επειδή σας εκτιμώ, θέλω κι εγώ να κάνω μιαν ερώτηση με τη σειρά μου. Η εικόνες που σας παραθέτω απέχουν η μια από την άλλη τρεις μήνες δειλής εκγύμνασης μετά από περίπου 10 χρόνια απραξίας και διατροφής yo-yo. Στη φάση της πρώτης εικόνας είχα ένα μήνα που είχα ξεκινήσει τη γυμναστική και ήταν η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα γιατί τότε είδα λίγο πιο σοβαρά το δεύτερο σκέλος, εκείνο της διατροφής. Κινούμαι ισοθερμιδικά, το λίπος φεύγει αργά αργά και το σώμα δείχνει να δένει με τον ίδιο ρυθμό. Φροντίζω να παίρνω καθημερινά γύρω στα 100g πρωτείνης από γιαούρτι, τυρί χαμηλών λιπαρών, κοτόπουλο, αυγά, το λίπος δεν ξεπερνά τα 52g και προέρχεται κυρίως από ωμό ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς, φυστικοβούτυρο και ό,τι μένει είναι υδατάνθρακας από μακαρόνια ολικής, ψωμί ολικής, πατάτα βραστή ή φούρνου, όσπρια. Πολλές φορές διαβάζω να γράφετε πως ό,τι δουλεύει δεν το πειράζουμε, αλλά η ερώτησή μου είναι, δουλεύει όντως όσο καλά θα μπορούσε; Καμιά παρατήρηση, do's and don'ts ευπρόσδεκτα όλα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς στο περιβάλλον μου με γνώσεις ώστε να βοηθήσει. Η διαφορα ειναι εμφανης απο ενα σωμα σχετικα αδυνατο μεν αλλα σε απραξια, σε ενα σωμα που αρχιζει και μορφοποιειται με την γυμναστικη .Με δεδομενο πως δεν μπορεις να γυμναζεσαι συστηματικα και εντατικα λογω δουλειας καθως και της αυτονοητης απειριας το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο . Τωρα αφου εχεις καταλαβει τα βασικα της διατροφης που ειναι πολυ σημαντικο ,πρεπει να ριξεις το βαρος σου στην ποιοτητα,την συχνοτητα και την ενταση της προπονησης .Το αποτελεσμα θα ειναι να" τονιστει " καλυτερα το σωμα σου αυτο θα το πετυχεις με την αυξηση της μυικοτητας . Οταν λεμε πως θα αυξησεις την μυικη σου μαζα μην παει στο μυαλο σου πως θα γινεις μυωδης θα ξεχωρισουν τα παντα και θα εχεις τις δικες μου πλατες ,αυτο δεν γινεται και να θες . Επομενως αφου ξεπερασουμε το κλασικο κλισε ,η αυξηση της μυικοτητας θα κανει το σωμα σου περισσοτερο θυληκο και οπτικα ελκυστικο, δλδ με λιγα λογια θα ξεφυγεις απο τον μεσο ορο που ειναι παντοτε καλο . Overall πολυ καλη προσπαθεια μπραβο . Γυρισα απο Κρητη αργα χτες το βραδυ λιωσαμε στο canyoning ,εκανα αναρριχηση σε μια απιστευτη παραλια στο Λιβυκο πελαγος και φαγαμε το καταπετασμα σε κρητικα γλεντια που ειμασταν καλεσμενοι . 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Γι αυτό είπα ότι εσείς οι γυναίκες δίνετε πιο μεγάλη βαρύτητα στα κιλά (να είστε αδύνατες) παρά στο bodycomposition (να είστε γυμνασμένες). Εξ ου και θα βρεις γεμάτες τις αίθουσες με αεροβική/πιλάτες/ορθοσωμική παρά στα βάρη. Αλλά κι αυτές οι λίγες που τελικά κάνουν βάρη προτιμούν να σηκώνουν 1 μονόκιλο καμια 360.000 φορές παρά να γυμναστούν με σοβαρά κιλά. Μπορείς να συζητήσεις με το γυμναστή σου να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος, δε χρειάζεσαι απαραίτητα βάρη/εξοπλισμό γυμναστηρίου. Κι αν γνωρίζει, μπορείς να κάνεις φοβερή δουλειά --> αν το επιθυμείς φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Έχω ένα διήμερο που έχω φάει όσο γλυκό δεν έφαγα τους περασμένους 4 μήνες. [...] Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς στο περιβάλλον μου με γνώσεις ώστε να βοηθήσει. Εγώ θα μείνω σε αυτά τα δύο, μόλις ξεσκόνισα το καμουτσίκι... μαρή κορασίδα, εγώ τι στο καλό κάνω; για το πρώτο, κουνάω το κεφάλι μου νευρικά, γιατί αυτά τα αδηφάγα επεισόδια εφόσον δεν έχεις υποστεί ουσιώδη "στέρηση" σε ζάχαρες και σοκολατοειδή. Τα προσπερνώ για τώρα και περνάω στην εικόνα. Έχεις την ιδανική σωματοδομή για πλάσιμο σε μυικό επίπεδο. Λίγο άνοιγμα πλάτης θέλεις, θα στρώσουμε τους ώμους και από όσο κρίνω δεν έχεις τη μισητή σε όλες μας κυτταρίτιδα... Αυτά στο δικό μου μυαλό σύμφωνα με τα θέλω μου και τους στόχους μου και το ιδανικό θηλυκό σώμα και μπλα μπλα... αυτά όλα εγώ, εσύ όμως;;; ποιά τα θέλω σου για το σώμα σου;?! οεο?! Ικανοποιητική η αλλαγή, αλλά τώρα (μετά δλδ) τι; ο αέναος κύκλος της προπόνησής σου θα σε οδηγήσει σε πρότυπα skinny fat σώματος, αυτός θέλεις; ΟΧΙ απαντάς. Μονόδρομος για να αυξήσεις την μυικότητά σου είναι οι προπονήσεις με αντιστάσεις (κολύμπι και βάρη). Το bw (ακα TRX) που κάνεις είναι οκ αλλά προς το παρόν, για να ανέβεις level χρειάζεσαι κάτι το παραπάνω. δεν θα σου πω να περάσεις στα βάρη ΤΩΡΑ, φοβούμενη την "παραίτησή" σου από τον τρόπο άσκησης (εφόσον πριν ήμασταν λίγο yolo) Μείνε ως έχει ξεκίνα λίγη παραπάνω αερόβια και ρίξε τα λιπαρά σου στα 45γρμ, αύξησε λίγο την πρωτεϊνη τουλ. 110γρμ και βλέπουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Με κινδυνο να με βρισουν εδω μεσα οι υπολοιποι: Τοξο εχεις ηδη κορμαρα και στις 2 φωτο! Φουλ θηλυκοτητα με μεση δαχτυλιδι! Δεν θεωρω οτι η γυμναστικη θα σου προσφερει παραπανω θηλυκοτητα δηλαδη, αλλα υγεια μαζι με την καλη διατροφη. Λεω απλα την γνωμη μου ως γυναικα που λατρευει τα θηλυκα σωματα και οχι αυτα με φουλ γραμμωση (εκεινες τις βλεπω σαν 'αντρογυναικες' κ με σκιαζουν λιγο). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 source? Εχεις κατι να το στηριξεις αυτο περα απο την φαντασια σου? γιατι εγω εχω α. http://www.jaad.org/article/S0190-9622(04)02158-9/abstract?cc=y= β. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0190962207024024 γ. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3470941/ το παραδοσιακο γαλα περιεχει ορμονες η καταναλωση των οποιων σε υψηλους βαθμους (whey+γαλα+γιαουρτια κλπ.) μπορει και να προκαλεσει εξαρση στην ηδη υπαρχουσα ακμη σου αλλα και να προκαλεσει ακμη χωρις κανενα ιστορικο ακμης. edit: δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει καθολικα για το 100% του πληθυσμου προφανως. Σιγουρα υπαρχουν ατομα τα οποια δεν επιραζονται καθολου η δεν επιρεαζονται αρκετα για να εχουν συμπτωματα. Αλλα το "καμια τροφη δεν προκαλει ακμη" μονο και μονο λογω της απολυτης φυσης του σχολιου ειναι ευγενικα τοποθετωντας το ανιδεο σχολιο. Οπως βλεπεις συμφωνουμε,εξαρση προκαλουν δεν ειναι ο λογος που εχεις σπυρακια και λιπαρο δερμα.Για το δευτερο καμια 5αρια δερματολογοι μου το εχουν πει οταν ειχα σπυρακια.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ανα παρεις ενα φαρμακο για τα σπυρακια και σου κατεστρεψει ολα τα μικροβια μεσα σου,και 5 κιλα παγωτο να φας ουτε σπυρι δεν θα βγαλεις[βλεπε accutane].Τεσπα αυτα ειναι για αλλα θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Neny για να καταλάβω λίγο δλδ θεωρείς αντρογυναίκες τέτοιου είδους σώματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Με κινδυνο να με βρισουν εδω μεσα οι υπολοιποι: Τοξο εχεις ηδη κορμαρα και στις 2 φωτο! Φουλ θηλυκοτητα με μεση δαχτυλιδι! Δεν θεωρω οτι η γυμναστικη θα σου προσφερει παραπανω θηλυκοτητα δηλαδη, αλλα υγεια μαζι με την καλη διατροφη. Λεω απλα την γνωμη μου ως γυναικα που λατρευει τα θηλυκα σωματα και οχι αυτα με φουλ γραμμωση (εκεινες τις βλεπω σαν 'αντρογυναικες' κ με σκιαζουν λιγο). O κορμος της ειναι μια χαρα,κοιλια κομπλε χερακια κτλ αλλα οι φωτο δεν βοηθανε πολυ. Γενικα για εμενα χτυπα βαρη στα ποδια,εχεις καλουπι και χαμηλο ποσοστο να κανεις μεγαλα πραγματα σε μπουτια και πισω.Σε αυτα δωσε πονο στα βαρη,μονο καλο θα κανεις Αντρογυναικες χωρις φαρμακακι δεν γινεσαι,μην τα φοβασαι τα βαρυ δεν θα γινεις μπαλονι αν δεν παρεις φαρμακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ναι Δημητρα, τετοια σωματα λεω, προσωπικα γουστα ειναι αυτα εγω δεν τα θεωρω θηλυκα αλλα καπως αντρικα κ εξωπραγματικα. Η Τοξο πρεπει να μας πει πχ με φωτο τι στοχο εχει στο μυαλο της, τι εικονα θελει εκεινη για το σωμα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ναι Δημητρα, τετοια σωματα λεω, προσωπικα γουστα ειναι αυτα εγω δεν τα θεωρω θηλυκα αλλα καπως αντρικα κ εξωπραγματικα. Η Τοξο πρεπει να μας πει πχ με φωτο τι στοχο εχει στο μυαλο της, τι εικονα θελει εκεινη για το σωμα της. Δεν το πιανει αυτο το σωμα φυσικα .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν το πιανει αυτο το σωμα φυσικα .. Μια χαρά πιάνει φυσικά τα σώματα που έδειξα, το επίπεδο της μυικότητας είναι κατηγορίας bikini, μη τα ρίχνουμε όλα στα φάρμακα .... Ναι Δημητρα, τετοια σωματα λεω, προσωπικα γουστα ειναι αυτα εγω δεν τα θεωρω θηλυκα αλλα καπως αντρικα κ εξωπραγματικα. Η Τοξο πρεπει να μας πει πχ με φωτο τι στοχο εχει στο μυαλο της, τι εικονα θελει εκεινη για το σωμα της. Άλλο δεν μου αρέσει και άλλο να τα χαρακτηρίσω ως "αντρογυναίκες" και "εξωπραγματικά" Με ζόρι, πάθος, κόπο, ιδρώτα μια χαρά πραγματικά γίνονται, το θέμα είναι τι θέλεις και αν θέλεις να ζοριστείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μα δεν μου αρεσουν, γι'αυτο τα χαρακτηρισα ετσι σε αλλους/ες προφανως αρεσουν. Δεν γινεται ολοι να συμφωνουμε στα γουστα. Σεβαστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μα δεν μου αρεσουν, γι'αυτο τα χαρακτηρισα ετσι σε αλλους/ες προφανως αρεσουν. Δεν γινεται ολοι να συμφωνουμε στα γουστα. Σεβαστον. δλδ και γω αν δω κάποια με κυτταρίτιδα και την χαρακτηρίσω "κωλόχοντρη" θα είμαι σωστή; τέσπα, ξεφεύγουμε από το νόημα και βγαίνουμε οφφτοπικ δέχομαι να μη σου αρέσουν αλλά δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό που τους (μας) προσδίδεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Eμενα Δημητρα μου αρεσουν ! Η κατηγορια bikini ειναι sexy, οι παραπανω κατηγοριες ειναι υπερβολικες μην μπερδευεστε . Ειναι σαν να λεει η αλλη δεν μου αρεσουν οι κοιλιακοι στους αντρες ,ε δεν γινεται να μην σου αρεσουν απλα δεν μπορεις να εχεις γκομενο με κοιλιακους η' δεν ειχες ποτε γιατι δεν φτανεις σαν κατηγορια κ.ο.κ Ουτε γουστα ειναι ουτε τιποτα απλα δεν φτανεις ειναι out of the league ,ειναι σαν να λεω εγω δεν μου αρεσουν αυτες που κανουν pole dancing στα μαγαζια . Γουστο ειναι αν σου αρεσει το φιλετο medium η' rare ,na μην σου αρεσει το φιλετο απλα δεν γινεται ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις