Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ω ρε φίλε ξενέρα. Αν αληθεύει βέβαια γιατί πολλές θεωρίες συνωμοσίας μπορεί να παίζουν

ναι δεν είναι σίγουρο γιαυτό το έβαλα χιουμοριστικά , αλλα για εμένα δεν αλλάζει κάτι και αλήθεια να είναι 

απ την άλλη όμως μιλάμε για εργοστάσια και μαζικές παραγωγές και εννοείται πως θα κάτσει μια στραβή στις 10.000.000 σακούλες , ε έτυχε να κάτσει σε αυτόν , οι 9.999.999 σακούλες θα είναι κομπλέ όμως . Θα μπορούσε να ειναι απο βλάβη μηχανήματος μέχρι και μαλακία χειριστή, προσωπικά πάντως δεν πιστεύω πως χοροπηδάνε αρουραίοι στα συμπληρώματα τους, θα είχαμε πεθάνει κατα χιλιάδες με τις αρρώστιες που μεταδίδουν

Επίσης θα μπορούσε να το έβαλε ο ίδιος , η βιομηχανία των συμπληρωμάτων ειναι τεράστια και σίγουρα πολλές μεγάλες εταιρίες έχουν δεχθεί πλήγμα απο τις τιμές και την ποιότητα του myprotein γιατι εδώ που τα λέμε συμφέρει απο άποψη τιμή/ποιότητα.

θυμάμαι τις εποχές που παίρναμε την whey 1kg στα 40-50 euro ? κάτι τρελά πράγματα και μάλιστα είχε και γεύση φαρμακίλας , άσχετα αν ηταν ακριβές μεγάλες μάρκες. 

πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν είδα οπότε αρχίζω και πιστεύω πως όντως ηταν μούφα η είδηση  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αυτη την εβδομαδα πηγα καθε μερα γυμναστηριο κανοντας σπλιτ.

Δευτερα στήθος τρικεφαλο

Τρίτη πόδια κοιλιακους

Τεταρτη πλατη δικέφαλο

Σημερα ωμοι τραπεζοειδης

Κανονικα κανω ανω κατω κορμο δευτερα τριτη Πέμπτη παρασκευη ενδιαμεσο ρεπο την τεταρτη

Εχω πιαστει μεχρι θανατου. Μηπως να δοκιμασω για καναδυο μηνες ενα τετοιο στυλ προγράμματος

Έκανα την πρώτη νυχτερινή προπόνηση στην γυμναστηριακή μου ζωή. 
εκεί που όλοι έφευγαν, εγώ πήγαινα. Τουτέστιν 21.30 
κομπλέ βγήκε η προπόνηση υπερτροφίας άνω κορμού.
αύριο είναι 10-14 ανοικτό και θα πάω για δύναμη κάτω κορμού

Λιβερ, το σώμα σου αντέδρασε γιατί του έδωσες νέο ερέθισμα. ναι αν θες κράτα το για ένα μήνα να δεις πως θα πάει το 4μερο σπλιτ σου.

εγώ θα ξεκινούσα με 1)πόδια  2) πλάτη/2φαλο 3)ξεκούραση 4)στήθος/3φαλο 5)ώμοι/τραπέζια
περί ορέξεως βέβαια για τη σειρά....

• Like 1

Τα ποδια τα χω για δευτερη μερα συνηθως τριτη και ελαγα να τα βαλω παρασκευη...

Τετοιο πιασιμο ουτε στον εχθρο μου που λενε...

Θα δω και θα δοκιμασω

Εμένα σημερα και δευτερα κλειστο, απο Τρίτη ανοιγει, αρα παλι σπλιτ θα κανω

https://www.thesun.co.uk/news/3312429/protein-shake-powder-dead-mouse-manchester/?CMP=Spklr-_-Editorial-_-TheSun-_-News-_-FBLink-_-Question-_-FBPAGE

Σε πρωτεινη της myprotein βρεθηκε ποντικι, συμφωνα με τους ισχυρισμους του

https://www.thesun.co.uk/news/3312429/protein-shake-powder-dead-mouse-manchester/?CMP=Spklr-_-Editorial-_-TheSun-_-News-_-FBLink-_-Question-_-FBPAGE

Σε πρωτεινη της myprotein βρεθηκε ποντικι, συμφωνα με τους ισχυρισμους του

ε όχι και ισχυρισμοί, ολόκληρα οπτικά ντοκουμέντα έχει.

• Moderators

ε όχι και ισχυρισμοί, ολόκληρα οπτικά ντοκουμέντα έχει.

ε καλα, δεν ειναι και δυσκολο να το βαλεις μονος σου μεσα αν θες. Δεν λεω οτι το εκανε αλλα δεν ειναι και απιθανο.

• Like 1

ε καλα, δεν ειναι και δυσκολο να το βαλεις μονος σου μεσα αν θες. Δεν λεω οτι το εκανε αλλα δεν ειναι και απιθανο.

το ίδιο σκέφτηκα ότι θα πουν οι άνθρωποι της ΜΡ. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας τώρα ...

δεν υπάρχει ούτε μια εταιρία,  ούτε η ακριβότερη που να μην εκτέθηκε με κάτι σοβαρό κάποτε , εδώ άλλες είχαν ποσότητες αναβολικών κ άλλες απαγορευμένες ουσίες σε πρωτεΐνες και συμπληρώματα πριν χρόνια κ έμειναν ανοιχτές κ συνεχίζουν ακάθεκτες (δεν θυμάμαι ονόματα η muscletech πάντως σίγουρα) , κάτι που δεν έτυχε μια στο εκατομμύριο σε κάποιον , το έκαναν επίτηδες. 

αλλα δεν βλέπω να έγινε είδηση , σε ανάλογες περιπτώσεις τις είχαν ξεκωλώσει τις εταιρίες οπότε ίσως να ηταν μούφα όλο αυτό

σήμερα συνωστισμός στο γυμ. έπιασα ένα ρακ και δεν το άφησα ... του έδωσα και κατάλαβε
squat - sumo DLs - stiff leg DLs - leg exte (o.l) - glute kicks - seated calves raises (o.l) και abs - hyperexte
10' χαλαρό ποδήλατο και διατάσεις 

ξανά τρίτη τώρα. έως τότε indoor bike και καλές εορτές σε όλους 
μη φάτε πολύ και σκάσετε ! 

• Like 1

Αντε να ξανααγορασεις τωρα απο εκει

α.ποιος το λεει οτι δεν το εκανε επιτηδες για αποζημιωση η δεν ξερω τι.β.τι εχουμε φαει και δεν το ξερουμε ειναι αλλη ιστορια.κατα καιρους σε διαφορα πραγματα βγαινουν και λενε οτι χαλασε κατι οτι βρηκαν αυτο και δεν ξερω τι αλλο .οποτε no worries.τι ειναι αληθινο και τι οχι δυσκολο να το ξερουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...