yannis27gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Για μένα τα πραματα ειναι απλά: οφείλουμε να αγοράζουμε απο το κατάλληλο μαγαζί τα αντίστοιχα προϊόντα. Λαχανικά φρουτα απο το μανάβη, κρέας απο το χασάπη, κτλ. Βέβαια στην τσέπη του καθενός κουμάντο κανει ο ίδιος και μας δε μας περισσεύει λόγος. Αγόρασα ¨επιτελους ηλεκτρική ψησταριά. Φοβερή ευκολία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γιαννης αρχοντας κι εμεις ψηνουμε στο τεφαλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Άσχετο ρε Νικόλα με το παραπάνω. Εδώ μιλάμε για μια Εταιρεία που η λογική της είναι να πουλάει φθηνά ,αγοράζοντας πάμφθηνα από εταιρείες που για να παράγουν τα προϊόντα τους σε αυτό κόστος ,σκόπιμα οι πρώτες ύλες και ο έλεγχος είναι γ.τ.π ναι απλά λέω οτι δεν γίνονται έλεγχοι και τα πρόστιμα είναι αστεία , κάτι lidl και όλοι οι άλλοι που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας θα έπρεπε να έχουν κλείσει .Αλλα ιδικά γνωστές Ελληνικές μάρκες που δεν είναι και οι φθηνότερες θεωρώ αδιανόητο να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους τακτικές. Για το lidl και λοιπές μάρκα μ έκαψες το ξέρεις απο πριν πως είναι ρίσκο και τις αποφεύγεις εγώ πάντως εμπιστεύομαι μόνο αυτό που μεγαλώνω μόνος μου αλλα ακόμα κ εγώ που ζω επαρχεία ειναι πλέον δύσκολο να έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Για μένα τα πραματα ειναι απλά: οφείλουμε να αγοράζουμε απο το κατάλληλο μαγαζί τα αντίστοιχα προϊόντα. Λαχανικά φρουτα απο το μανάβη, κρέας απο το χασάπη, κτλ. Βέβαια στην τσέπη του καθενός κουμάντο κανει ο ίδιος και μας δε μας περισσεύει λόγος. Αγόρασα ¨επιτελους ηλεκτρική ψησταριά. Φοβερή ευκολία. Ωραίος και εγώ μια στρογγυλή έχω από αυτές που είχε και γιαγιά μου. Τι τεπανιάκι πήρα ,τι με υγραερίου και πέτρες λάβας, όλες μούφα. Σαν την κλασική ηλεκτρική τίποτα σε ευχρηστία και αποδεκτή γεύση στο ψήσιμο!-------- Σήμερα το μεσημέρι είχα φασολάδα. Περίσσεψε και κοτόπουλο από χθές. Το έκοψα μικρά κυβάκια μαζί με ροδέλες ελιών και ψιλοκομμένο τσίλι τα έχωσα στα φασόλια με τσακισμένο κρεμύδι και τούμπανο ο Θόδωρας! Το κατευχαριστήθηκα !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εγώ έχω τον προσωπικό μου ψήστη μου ψήνει μια φορά το μήνα 7κιλά κότας, τα αποθηκεύω στον καταψύκτη και ζω αριστοκρατικά να ζηλεύετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Για μένα τα πραματα ειναι απλά: οφείλουμε να αγοράζουμε απο το κατάλληλο μαγαζί τα αντίστοιχα προϊόντα. Λαχανικά φρουτα απο το μανάβη, κρέας απο το χασάπη, κτλ. Βέβαια στην τσέπη του καθενός κουμάντο κανει ο ίδιος και μας δε μας περισσεύει λόγος. Αγόρασα ¨επιτελους ηλεκτρική ψησταριά. Φοβερή ευκολία. Στην επαρχία τα πράγματα είναι ακόμη έτσι σε μεγάλο βαθμό, αλλά στις μεγαλύτερες πόλεις και ειδικά τη τελευταία δεκαετία, αύτό δεν είναι το συνηθέστερο ούτε το βολικότερο (πέραν της λαϊκής και της κεντρικής, στεγασμένης κρεατο/ψαραγοράς) Βέβαια και σε επαρχιακές/τοπικές υπεραγορές βρίσκει κανείς καλό ντόπιο κρέας, γαλακτοκομικά, λαχανικά από τα γύρω χωράφια κτλ, δλδ και στην επαρχία αυτό αλλάζει και κυριαρχούν τα "υπερκαταστήματα" σιγά-σιγά έναντι των παραδοσιακών πιο εξειδικευμένων καταστημάτων ή των μικρότερων παντοπωλείων. Αν ξέρεις καλά τον πωλητή (και την οικογένειά του) αν ξέρεις και τη προέλευση του κρέατος κτλ μπορεί να δώσεις ευχαρίστως κάτι παραπάνω και ταυτόχρονα να στηρίζεις ένα συντοπίτη σου. ...στη πόλη υπήρχε κάτι τέτοιο σε επίπεδο ευρύτερης γειτονιάς, αλλά κι αυτό φθίνει. Τέλος πάντων ας μην μακρυγορούμε παραπάνω, έχουν συζητηθεί αυτά πολλάκις σε άλλα νήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εμένα αυτό που δεν μ' αρέσει στα λιντλ είναι οι απαίσιες συσκευασίες τους που δεν είναι καλά σφραγισμένες και ανοίγουν για πλάκα. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που χαλάνε πολλά προϊόντα τους με σαλμονέλα κτλ. Όποτε ψωνίσω κάνω crash test στη συσκευασία πριν βάλω κάτι στο καλάθι. Για την ποιότητα τα ανέκδοτα που έχουν βγει τα λένε όλα αλλά είπαμε κρίση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εγώ έχω τον προσωπικό μου ψήστη μου ψήνει μια φορά το μήνα 7κιλά κότας, τα αποθηκεύω στον καταψύκτη και ζω αριστοκρατικά να ζηλεύετε Το κοτοπουλο να το φοβασαι ετσι. Οταν πιανει υγρασια μπορει να ξαναναπτυχθει σαλμονελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εγώ έχω τον προσωπικό μου ψήστη μου ψήνει μια φορά το μήνα 7κιλά κότας, τα αποθηκεύω στον καταψύκτη και ζω αριστοκρατικά να ζηλεύετε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να ψήσεις μια φορά το μήνα και μετά να χρειάζεται να περνάς με αποψυγμένο κρέας, και να μην μαγειρεύεις μια φορά τη βδομάδα τη ποσότητα που θα χρειαστείς και να το έχεις στη ψύξη. ...ένα μισάωρο τη βδομάδα το πολύ και παίρνεις πιο φρέσκο κρέας... Η τιμή του κοτόπουλου του Ζελιαλίδη που νομίζαμε ότι ήταν περιορισμένη προσφορά έχει σταθεροποιηθεί, οπότε δεν βλέπω την ανάγκη να αποθηκεύω κρέας στη κατάψυξη, ψητό ή άψητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το κοτοπουλο να το φοβασαι ετσι. Οταν πιανει υγρασια μπορει να ξαναναπτυχθει σαλμονελα.Για αυτο αντεχει μονο 6μηνες στην καταψυξη. Ενα χρονο+ ετσι εφαρμοζω.Vgiozo, περι ορεξεως. Ή αλλιως οικονομια κ στο μαγειρεμα. Δν με εχει χαλασει εως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Για αυτο αντεχει μονο 6μηνες στην καταψυξη. Ενα χρονο+ ετσι εφαρμοζω. Vgiozo, περι ορεξεως. Ή αλλιως οικονομια κ στο μαγειρεμα. Δν με εχει χαλασει εως τωρα. Καλα λεω εγω εσυ θα μας τρελανεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλα λεω εγω εσυ θα μας τρελανεις ... υπερβολικός όπως πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 αεροβια και αναεροβια τη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Βιτσιοζε, η λαικη που εχετε στη Βουλγαρη καθε Σαββατο ειναι θησαυρος. Μια χαρα μπορεις να προμηθευεσε απο κει σε καλες τιμες και ποιοτητα ολα τα λαχανικα/φρουτα/κρεατα που χρειαζεσαι σε εβδομαδιαια βαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 αεροβια και αναεροβια τη ειναι?Jason μιας που βλεπω οτι κανεις πολλες ερωτησεις και ειχες ανοίξει κ θρεντ που κλειδωθηκε, και ουτε εδω σου απαντανε θα σου πω το μυστικο: ψαξε μονος σου τις απαντησεις με αναζητηση στο Internet και ξαναελα εδω αφου εχεις κανει level up. Και τοτε ισως σου απαντησουν (σε πιο πολυπλοκες ερωτησεις/αποριες ε!). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις