Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Η αποτομη αλλαγη του καιρου με εχει ξενερωσει γαμω και τον χειμωνα  δεν τραβαω στο gym  θελω χρονο προσαρμογης...

ειμαι 2 μερες χειρουργειμενος και για τουλαχιστον μεχρι τη Δευτερα δεν μπορω να κανω τιποτα απο γυμναστικη :P

υπαρχουν και χειροτερα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καθε φορα που κανω μπαρα[ειτε στηθος ειτε τρικεφαλα],με πιανει ενας πονος που ξεκιναει απο τον ωμο μεχρι και τον αγκωνα.

Το θεμα δεν ειναι οτι δεν κανω σωστα την ασκηση,αποτι καταλαβα με πιανει οταν παω να σηκωσω την μπαρα απο την θεση της[τα χερια ειναι τεντωμενα και ετσι πεφτει ολο πανω στους ωμους].Υπαρχει καπιος ποιο ευκολος τροπος να την σηκωσω [αν δεν εχω βοηθεια]?Οταν κανω ωμους δεν εχω προβλημα,οποτε λογικα στο σηκωμα της μπαρας απο το deck καποιο συγκεκριμενο σημειου το χεριου μου εχει θεμα και με πιανει.Θα παω να κανω εξετασεις μηπως εχ τιποτα ,αλλα γενικα το συναντω μονο σε αυτη την ασκηση.

Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ. Στο bench press όταν έπαιρνα την μπάρα από τη θέση της με πόναγε μέσα στον τρικέφαλο, κοντά στο κόκκαλο. Ξεκούρασα το σημείο, δυνάμωσα λιγο τα χέρια μου παραπάνω . Επίσης Socrati οι ωμοπλάτες σου είναι ενωμένες στον πάγκο? 

Ε και μια και είμαστε εδώ, γιάννη και λίβε, τα ξέρετε μη τα λέμε, ειδικά ο πρώτος , νούμερα παρακαλώ και παρατηρήσεις.

Μεσημεριανο στις 8 το βραδυ, φραπες+300 καμψεις+ροδα κοιλιακων στις 12 το βραδυ. Να δουμε τι ωρα θα κοιμηθω, πως θα κοιμηθω, τι ωρα θα ξυπνησω και πως θα ξυπνησω :-)

Καθε φορα που κανω μπαρα[ειτε στηθος ειτε τρικεφαλα],με πιανει ενας πονος που ξεκιναει απο τον ωμο μεχρι και τον αγκωνα.

Το θεμα δεν ειναι οτι δεν κανω σωστα την ασκηση,αποτι καταλαβα με πιανει οταν παω να σηκωσω την μπαρα απο την θεση της[τα χερια ειναι τεντωμενα και ετσι πεφτει ολο πανω στους ωμους].Υπαρχει καπιος ποιο ευκολος τροπος να την σηκωσω [αν δεν εχω βοηθεια]?Οταν κανω ωμους δεν εχω προβλημα,οποτε λογικα στο σηκωμα της μπαρας απο το deck καποιο συγκεκριμενο σημειου το χεριου μου εχει θεμα και με πιανει.Θα παω να κανω εξετασεις μηπως εχ τιποτα ,αλλα γενικα το συναντω μονο σε αυτη την ασκηση.

δυναμώνεις rotator cufs?

Η αποτομη αλλαγη του καιρου με εχει ξενερωσει γαμω και τον χειμωνα  δεν τραβαω στο gym  θελω χρονο προσαρμογης...

ειμαι 2 μερες χειρουργειμενος και για τουλαχιστον μεχρι τη Δευτερα δεν μπορω να κανω τιποτα απο γυμναστικη :P

υπαρχουν και χειροτερα!!

Αδερφέ αν έβγαλες φρονιμίτες ασε κάνα δυο μέρες ακόμα.

ωραίος αλπινιστής :D

Οχι το extreme κρυο μου αρεσει  αν και εχω παθει υποθερμια,κρυοπαγηματα α βαθμου κτλπ  ,της Αθηνας δεν μου αρεσει που ειναι μαλακισμενο κρυο  χωρις ουσια  αλλα γενικα προτιμω το καλοκαιρι που εδω ειναι οπως πρεπει .

υπαρχουν και χειροτερα!!

Περαστικα !

• Like 1

<p>ευχαριστω φωτη :)</p>

<p>σημερα λεω να ξεκινησω σιγα σιγα λιγο τη  γυμναστικη παλι γιατι καθομαι εδω και 5 μερες και δεν την παλευω!</p>

Τα ράμματα τα έβγαλες; Μπορεί να έχεις μια μικρή αιμορραγία πάντως να ξέρεις, ή και αύξηση του οιδήματος στη περιοχή.

Εγώ θα έλεγα να κάτσεις άλλες δύο μέρες, δεν είναι ότι θα πάθεις κάτι σοβαρό αλλά θα ταλαιπωρήσεις κάπως τα τραύματα.

<p>Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ. Στο bench press όταν έπαιρνα την μπάρα από τη θέση της με πόναγε μέσα στον τρικέφαλο, κοντά στο κόκκαλο. Ξεκούρασα το σημείο, δυνάμωσα λιγο τα χέρια μου παραπάνω . Επίσης Socrati οι ωμοπλάτες σου είναι ενωμένες στον πάγκο? </p>

<p> </p>

<p>Ε και μια και είμαστε εδώ, γιάννη και λίβε, τα ξέρετε μη τα λέμε, ειδικά ο πρώτος , νούμερα παρακαλώ και παρατηρήσεις.</p>

Εκεί πονάει και σε εμένα. Στο πίσω μέρος τουωτρικεφαλου που ενώνεται με τον ώμο. Αποτι είδα υπάρχει τεχνική που το σηκώνεις με τα lats. Διαφορετικά θα ζητάω βοήθεια. Αυτο συμβαίνει όταν βάζω πολλά κιλά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Οταν ξεκίνησα τα βάρη ξανά είχα τραυματισμένο rotator cuff και είχα πολύ πόνο στο σημείο που ενώνεται ώμος με δικέφαλο και στο σημείο που ενώνεται ώμος με τρικέφαλο (το δικό σου). Με ταλαιπωρούσε 2 χρόνια.. Έκανα 2 μήνες φυσιοθεραπεία δεν έγινε τιποτα (ίσως έγινε χειρότερα). Βαρη δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα πονούσα σχεδόν με όλα.

Αυτό που έκανα ακολουθώντας το "if it hurts wrap it" είναι να πάρω ένα knee band όπως αυτό

NPKB-1.jpg

και το έδεσα έτσι 

post-50390-0-10303600-1380981883_thumb.png

Από την πρώτη προπόνηση δεν είχα πόνο κατά την διάρκεια της προπόνησης , μόνο την επόμενη μέρα (που ήταν μεγάλη βελτίωση). Στον 2ο μήνα είχαν περάσει όλοι οι πόνοι και με πονούσε την επόμενη μέρα μια φορά στις 2 εβδομάδες. Στον 4ο μήνα έχει περάσει ο πόνος τελείως. 

Ολο αυτόν τον καιρό προπόνηση με κανονικά κιλά , πολύ πίεση κτλ. 

Στο συστήνω έστω και για δοκιμή ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα παίζει να έχεις κάποια φλεγμονή στον τένοντα , και ο τένοντας πρέπει να αποστρεσαριστεί για λίγο καιρό για να αναρρώσει χωρίς να ξανα-τραυματίζεται σε κάθε προπόνηση. Θα σου κοστίσει 10 ευρώ. 

(προφανώς το φοράς στην άσκηση που σε ενοχλεί και το σφίγγεις μόνο πριν ξεκινήσεις το σετ στο τέλος του σετ το χαλαρώνεις, η πίεση πρέπει να ασκηθεί ακριβώς πάνω στο σημείο που πονάει)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...