Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα έβγαλα φωτό για τους 3 μήνες. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά καλά, περίμενα κάτι καλύτερο πάντως...

conan.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δε πα να χρησιμοποιείς ό,τι θες. Παρουσιάζει ο τάδε συγγραφέας τα λόγια του Α του Β και του Γ, γράφοντας συγκεκριμένο βιβλίο και σελίδα που τα πήρε, τα βάζει και στις παραπομπές. Πάει ο άλλος, τσιμπάει έτοιμο υλικό, τους βάζει κι αυτός ΧΩΡΙΣ να έχει διαβάσει ποτέ τα βιβλία τους. Κι έτσι, ωραία και καλά, έχεις ένα κατεβατο παραπομπές.

Θες κι άλλα κόλπα; Υπάρχουν πολλά..

Μόλις σε πιάσανε για plagiarism.

Αν δεν είσαι Ελλάδα that is.

Επίσης

Απέφυγε να μιλάς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Εγω παντως ενα παγωτακι το χτυπησα,και αισθανομαι περηφανος.

1 cheat meal ακουσ την εβδομαδα.Ενταξει ,συμφωνω σε αυτο,αν πας για bodybuilder[Κατι που δεν κανει κανενας]..Το θεμα ειναι να εχεις ενα πλανο στην διατροφη σου με 5-6 γευματα με μπολικη προτεινη και σωστο υδατανθρακα,και που και που,να τρως και κανα cheat meal ,η κανα πατατακι παγωτο κτλ.

Δημοσ.

Επειδή έχω βρει μεγάλες αποκλίσεις σε νούμερα ξέρει κανείς πόσες θερμίδες (ή πόσα γρ. αλκοόλης) παίζουν σε ένα ποτήρι (ουισκιού) gin (tanqueray αν έχει σημασία) ?

Δημοσ.

Προφανώς λίγα αφού πάντα είναι νερομένα με μπόλικα παγάκια, ιδίως τα ποτά που έχουν αυξημένη κατανάλωση.
δεν τα βἀζουν κατἀ αποκλειστικότητα, συνήθως με το μάτι, πιστεύω κανένα δάκτυλο. Ουσιαστικά είναι νερό με άρωμα αλκοόλης.

Δημοσ.

Εγω παντως ενα παγωτακι το χτυπησα,και αισθανομαι περηφανος.

1 cheat meal ακουσ την εβδομαδα.Ενταξει ,συμφωνω σε αυτο,αν πας για bodybuilder[Κατι που δεν κανει κανενας]..Το θεμα ειναι να εχεις ενα πλανο στην διατροφη σου με 5-6 γευματα με μπολικη προτεινη και σωστο υδατανθρακα,και που και που,να τρως και κανα cheat meal ,η κανα πατατακι παγωτο κτλ.

τώρα που έχω ακόμα ψηλό λίπος προτιμώ να είμαι καθαρός για το γαμώτο, όταν φτάσω τους στόχους που θέλω θα τρώω παγωτό κάθε μέρα που έχω προπόνηση. 

Δημοσ.

Προφανώς λίγα αφού πάντα είναι νερομένα με μπόλικα παγάκια, ιδίως τα ποτά που έχουν αυξημένη κατανάλωση.

δεν τα βἀζουν κατἀ αποκλειστικότητα, συνήθως με το μάτι, πιστεύω κανένα δάκτυλο. Ουσιαστικά είναι νερό με άρωμα αλκοόλης.

Οκ...στην περίπτωση που είναι κανονικό ξέρουμε νταν θερμίδες ?

Δημοσ.

τι σας έπιασε με τα παγωτά; εχει αρχίσει και κρυώνει ο καιρός!;.. εγώ όλο το καλοκαίρι έφαγα 3 μικρά Frozen και 3 κύπελλα ben & jerrys ..Μια χαρά ηταν. 

Επίσης 2 σουβλάκια για πρώτη φορά απο τον Απρίλιο έφαγα πρίν μια εβδομάδα.Δηλαδή μετά απο 5 μήνες. Είχα ξεχάσει πώς είναι.

Φυσικά κάνω ελλειπτικό -διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα για χειμώνα και 4 το καλοκαίρι.

Δημοσ.

τι σας έπιασε με τα παγωτά; εχει αρχίσει και κρυώνει ο καιρός!;.. εγώ όλο το καλοκαίρι έφαγα 3 μικρά Frozen και 3 κύπελλα ben & jerrys ..Μια χαρά ηταν. 

Επίσης 2 σουβλάκια για πρώτη φορά απο τον Απρίλιο έφαγα πρίν μια εβδομάδα.Δηλαδή μετά απο 5 μήνες. Είχα ξεχάσει πώς είναι.

Φυσικά κάνω ελλειπτικό -διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα για χειμώνα και 4 το καλοκαίρι.

και εγω εφαγα την κυριακη 1,5λ παγωτο.

Αλλα φυσικα τα παντα πηγαιναν αναπαντεχα καλα τον τελευταιο μηνα. 

Ps. το συστημα κοβει και την ζαχαρη σιγα σιγα απο μονο του...

Δημοσ.

Σημερα προπονηση . Προγραμμα Β.

Περιπου 60+ λεπτα γυμναστικης.

Ζεσταμα κοιλιακους/ραχαιους. 3 σετ* 10 εκαστος.

Ζεσταμα ωμων, επιτοποιο τροχαδιν.

Σε ολες τις ασκησεις το ζεσταμα που προβλεπεται.

Σκουοτ: 40 κιλα.

Στρατιωτικες:30 κιλα

Ορθια κωπηλατικη: 32.5

Βοηθητικες:

Καμψεις δικεφαλλων: 3*15- 20 κιλα + οσα ειναι η στραβομπαρα...

Τελος 300 επαναληψεις σχοινακι...

Δεν εφαγα καλα. Ειχε πατατες βραστες. Εφαγα λιγες. Μετα ειχα δουλεια ουτε ξεκουραστηκα.

Πιστευω οτι αν κοιμομουνα θα πηγαινε πιο καλα η προπονηση..

Τωρα πηγα με την ενταση της δουλειας και το κεφαλι μου ηταν καπως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...