Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ανεβάσει φώτο εδώ στο θέμα με την δική μου αλλαγή μερικές σελίδες πίσω (συγκεκριμένα σελίδα 3311). :)

Μπραβο ρε ωραιος. Πριν 3 χρονια ησουν σκετος Μητσος :P

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι ρε δωσε λινκ ,έριξα μια ματιά στην κατηγορία "Διατροφή Για Bodybuilding & Fitness"  να δω κατι σχετικό με σαρδέλα αλλα δεν βρήκα κατι !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φώτης,

επειδή The North Face δεν παίζει να βρω αυτά που θέλω (ακόμη και λοιπή Ευρώπη που έχω φίλους δεν τα στέλνουν όλα τα προϊόντα), έφυγα προς epictv.

Έχω βρει 2 jackets τα οποία με ψήνουν. Έχουν και τα 2 GTX (Active shell και Pro).

Dynafit(active) και Black Diamond(pro).

Υποτίθεται το GTX Pro είναι για να σε προστατεύσει σε συνεχόμενη έκθεση σε τελείως fucked up καταστάσεις, ενώ το active είναι περισσότερο για αερόβια αθλήματα (breathability).

Το Dynafit μάλλον μου φαίνεται πιο κοντά σε αυτό που θέλω σε αντίθεση με το Black Diamond που μάλλον είναι overkill. Επίσης θα το χρησιμοποιώ και για snowboarding και hiking, climbing κ.α. Θαρρώ παρέχει την προστασία που θέλω από αέρα και νερό. Δεν παίζει να βγώ για hiking ή climbing ενώ ξέρω ότι θα βρέχει. Μόνο αν μου τύχει.

Επίσης βρήκα:

Black Diamond (active): Δε θέλω μαύρο. :P

Black Diamond (paclite): Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αντικαταστάθηκε από active.

Εντωμεταξύ άφησα κι ένα μήνυμα με μετρήσεις στο epic. Είμαι τυχερός που έχουν διαθεσιμότητα σε small γενικά και είμαι small.

EDIT 1: Εκτός κι αν το ψάξω για GTX απλά που είναι all around. Στο link που παρέθεσα αναφέρει και το paclite feature. Οπότε μάλλον μπαίνει και στη λίστα μου και το Black Diamond (paclite) που ανέφερα πριν.

EDIT 2: Με βλέπω να αγοράζω το αυτό το Black Diamond. Απ'όσα διάβασα είναι πιο καλό γιατί είναι all around σε σχέση με αυτό την Dynofit. Επίσης μου αρέσει περισσότερο σα σχέδιο και θα δώσω τα υπόλοιπα λεφτά σε πραγματάκια για rappel (slings, carabiners). Με έπιασε μία κρίση τώρα και φεύγει μόνο με shopping therapy.

Επεξ/σία από gon1332
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα...Ειναι σαν να παιζεις μπαλα στο τοπικο,να δυσκολευεσαι, να φευγεις και να πηγαινεις σε ομαδα Α εθνικης....

ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Χαχαχχα

Απο τα γραφομενα η απο την φωτο?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...