Vapir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εχω μια ερωτηση και μια απορια (ασχετο το ενα με το αλλο) Ερωτηση: 40% (200γ) πρωτεινη, 40% (200γ) υδατανθρακες και 20% (45γ) λιπαρα ειναι καλα Μacros; Προσπαθηω να χασω βαρος/λιπος (ειμαι αρκετα υπερβαρος) και δε ξερω αν πρεπει να χαμηλωσω κ αλλο τους υδατανθρακες. Απορια: εχω παρατηρησει εχει γινει μοδα το να χεις ωραιο σωμα στην Ελλαδα. Παντα ηταν λιγο πολυ αλλα παρατηρω παλιους φιλους που εχω στο φβ εχουν γινει κομματια -και δε λεω εναν δυο αλλα πολλους. Επισης εχω παρατηρησει οταν τα οικονομικα μου πανε κατα διαολου τοτε ειναι που σκεφτομαι να αρχησω γυμναστηριο κτλ δηλαδη οταν εχω λεφτα να περναω καλα δε σκεφτομαι το σωμα. Εχει επηρεασει η κριση αυτη τη "μοδα"; το γυμναστηριο ειναι ισως αδιεξοδος στα προβληματα; εξαρτάται , αν το βάρος σου ειναι τέτοιο που έχεις θερμίδες συντήρησης 3000+ τότε όχι , δεν ειναι καλά γιατι δεν πρέπει να ρίξεις αμέσως τις θερμίδες σου κατα 1000 , ξεκίνα αρχικά βρίσκοντας πόσες χρειάζεσαι περίπου κ προσπάθησε να ρίχνεις 250-300 κάθε 2-3 εβδομάδες αν βλέπεις οτι κολλάς και δεν χάνεις. Σαν 40/40/20 καλά μου φαίνονται εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας το "περνάω καλά" για εμένα το περνάω καλά σημαίνει να ειμαι δυνατός , γρήγορος , λειτουργικός και όμορφος , να αρέσω στις γυναίκες που μου αρέσουν αλλα πάνω απόλα σε εμένα. Οπότε για εμένα το να έχω λεφτά δεν μου λέει τίποτα απο μόνο του. Δεν θα με βρεις να αράζω 24/7 μπροστά σε ένα pc τούμπανο κ δίπλα μου ένα καροτσάκι pizza και σοκολάτες , ακόμα και αν ο τραπεζικός μου λογαριασμός είχε 6ψίφια ποσά. Επίσης δεν ειναι καθόλου φθηνό χόμπι για όποιον το παίρνει στα σοβαρά και φτάνει σε σοβαρό επίπεδο όπως λες κομμάτια κλπ. Εντάξει βέβαια δεν μιλάμε για πακιστανικά σώματα με "κοκαλιακούς" η αλήθεια όμως ειναι πως το να γραφτείς γυμναστήριο βοηθάει και να ξεσκοτίσει το κεφάλι σου απο τα προβλήματα κ το άγχος αλλα και δεν κοστίζει όσο άλλα χόμπι απο μόνο του οπότε εν μέρη παίζει ρόλο και η κατάσταση πέρα απ τη μόδα. Οι εποχές αλλάζουν και τα πρότυπα εξελίσσονται επίσης ,παίζει κ αυτό ένα μεγάλο ρόλο. Όμως μπροστά στους σαπιοκοιλιάδες των προηγούμενων γενιών χίλιες φορές αυτή η μόδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Και για του λόγου το αληθές μόλις ήρθαν. Για μένα τώρα ήρθε ο Άη Βασίλης. DSC03238.JPG DSC03239.JPG DSC03240.JPG Η ζώνη και τα παπούτσια δεν είναι για μένα. Κάποια στιγμή θα χτυπήσω και canyoning. Προς το παρόν αρχές Μαρτίου ξεκινούν σεμινάρια σπηλαιολογίας εδώ Βόλο. Οπότε δε θα χάσω ευκαιρία. Στα άμεσα πλάνα είναι και οι καταδύσεις. περνα και απο το θεμα των καταδυσεων.εχει και για canyoning μεσα.λιγη προπονηση σε χερια ποδια και αντοχη θα βοηθησει στην σπηλαιολογια στο ανεβασμα ως καποιο βαθμο βεβαια γιατι η κινηση ειναι συγκεκριμενη συν οτι θελει και τεχνικη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Θερμιδες συντηρησης ειναι καπου 2400-2500 αν θυμαμαι καλα. Τα ειχα υπολογισει να τρωω 2000 για να χασω. Δηλαδη να χανω 3500 θερμιδες τη βδομαδα=2 κιλα περιπου. Αν σταματησω να χανω τοτε θα κανω πιο πολυ αεροβικη και αν παλι κολλησω το παω 1800. Η ερωτηση μου ομως ειναι για χασιμο βαρους κατεβαζουμε υδατανθρακες η λιπαρα; δηλαδη πιο πολυ low carb η low fat diet; χειροτερο σημειο ειναι η κοιλια και βαζω σχετικα ευκολα βαρος αλλα και μυης (αν εχει να κανει κατι αυτο). Να δοκιμασω 40 40 20 και βλεπω η ξεκιναω λαθος; Και σωστα τα λες, με το γυμναστηριο αισθανεσαι πολυ καλυτερα και εισαι και πιο χαρουμενος γενικα. Οταν αρχιζει να αλλαζει το σωμα σου και να βλεπεις μυς που δεν ειχες η χαρα ειναι μεγαλη. Πηγαινα παλια συστηματικα και τωρα προσπαθω να το κανω ρουτινα παλι. Ειναι μερικες αποφασεις ομως που τις παιρνεις οταν περνας δυσκολιες, πχ με το οικονομικο λες δε μπορω να αλλαξω τη κατασταση ας αλλαξω εμενα και αυτος ειναι ενας τροπος να κανεις γυμναστικη να ξεφυγεις γιατι το ελεγχεις. Οταν η ζωη σου ειναι οκ, εχεις λεφτα να κανεις αυτα που θες κτλ δε σκεφτεσε για ριζικες αλλαγες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Η ερωτηση μου ομως ειναι για χασιμο βαρους κατεβαζουμε υδατανθρακες η λιπαρα; δηλαδη πιο πολυ low carb η low fat diet; χειροτερο σημειο ειναι η κοιλια και βαζω σχετικα ευκολα βαρος αλλα και μυης (αν εχει να κανει κατι αυτο). Να δοκιμασω 40 40 20 και βλεπω η ξεκιναω λαθος; υδατάνθρακες κατεβάζεις . μια χαρά ειναι το 40/40/20 και αφού έχεις υπολογίσει και θερμίδες όλα κομπλέ Βέβαια στη θέση σου θα έριχνα 250-250 θερμίδες και όχι απο την αρχή 400-500 αφού κάνεις κ αερόβια και γυμνάζεσαι. Μην κάνεις παραπάνω απο μια αλλαγές τη φορά , δηλαδή αν αυξήσεις αερόβια μην μειώσεις ταυτόχρονα θερμίδες κ το ανάποδο. Στη θέση σου θα έφτανα πρώτα την αερόβια στο 40λεπτο πχ που κάνω και μετά θα άρχιζα να κόβω θερμίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Οι εποχές αλλάζουν και τα πρότυπα εξελίσσονται επίσης ,παίζει κ αυτό ένα μεγάλο ρόλο. Όμως μπροστά στους σαπιοκοιλιάδες των προηγούμενων γενιών χίλιες φορές αυτή η μόδα. Αυτο ακριβως. Η"κοιλια" ειναι ευκολη ολοι μπορουν να την κανουν το αλλο ειναι το δυσκολο . Με εφαγες μωρη γρουσουζα Μαργαριτα επρεπε να ερθω στην δουλεια εκτακτως απο το πρωι αλλα θα παω σε κανα 2 ωρο Παρνηθα . Μαυρογατα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που έγραψε ο hellaslover, ήτοι 3500 θερμίδες=2 κιλα τη βδομάδα, ειναι σωστό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που έγραψε ο hellaslover, ήτοι 3500 θερμίδες=2 κιλα τη βδομάδα, ειναι σωστό; Οχι. Μισο κιλο εννοουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό που έγραψε ο hellaslover, ήτοι 3500 θερμίδες=2 κιλα τη βδομάδα, ειναι σωστό; Όχι. Θεωρητικά χρειάζεται 7700 θερμίδες έλλειμμα για να χάσεις 1 κιλό λίπους. Οπότε με βάση αυτό μπορεί να φτιάξει κάποιος το πόσες θερμίδες θα τρώει σε ένα cut ανάλογα το rate του fat loss που θέλει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από bosei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχαχαχαχα εκλαψαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγω αυτό ήξερα, γι αυτό ξαφνιάστηκα. Άσχετο, έβγαλε η εταιρεία ασπράδι αυγού με γεύση σοκολάτα. Πηρα ενα, ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Σε λιγο θα βγαλουν και ασπραδι με γευση κροκου...Εγω παντως αυτα τα προσθετα και τις γευσεις δεν τα παω καθολου. 1.000 φορες λιγο παραπανω κοπος και χρημα παρα ασπραδια αυγων αμφιβολου προελευσεως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πατάτες φούρνου με ντομάτα, μπαχαρικά, 1κ.σ. ελαιόλαδο και φιλέτο στήθος κοτόπουλο και ΚΑΘΌΛΟΥ αλάτι . Το συγκεκριμένο πιάτο έχει 280γρ. πατάτες και 150γρ. στήθος κοτόπουλο. Συνολικά 500 θερμίδες, 50 περίπου γρ. υδατάνθρακες, 47γρ. πρωτεΐνη και περιπου 7 γρ. λίπος. Εμένα μ'αρεσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πως ήμουν και πως κατάντησα... εκεί που σήκωνα στο περίπου τα κιλά μου σε squat τώρα η μπάρα σκέτη μου φτάνει τα hr στα ύψη 4βδομάδες 3μερο κυκλικό και μετά σε upper/lower 4μερο με ξεχωριστό 3μερο αερόβιο (η μια μέρα θα ναι spinning σε day off από lifts. η άλλη θα ναι πρωινή τη μέρα όπου τα βάρη θα ναι απόγευμα (17.00) και η τελευταία αερόβια βραδινή σε day off από lifts ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Υπαρχει καποιος/α με before and after φωτος να ποσταρει, αν δε ντρεπετε; καποιος που εχει χασει κιλα η εχει κανει transformation; Εγω εχω μονo την before . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Υπαρχει καποιος/α με before and after φωτος να ποσταρει, αν δε ντρεπετε; καποιος που εχει χασει κιλα η εχει κανει transformation; Εγω εχω μονo την before . Έχω ανεβάσει φώτο εδώ στο θέμα με την δική μου αλλαγή μερικές σελίδες πίσω (συγκεκριμένα σελίδα 3311). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις