Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ranges θα σου δώσω. 

Πρωτείνη: 1.8 - 2.8 x bw

Λιπαρά: 0.7 - 1.5 x bw

Carbs: ό,τι έχει μείνει.

Ελπίζω να μην τα δει κανείς και πάει στην πρωτείνη να πάρει το high end. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που παίζουν. Για τον average joe κανονικού μεγέθους θα διάλεγα το 2 x bw. 

ευχαριστώ.

εγώ κατέληξα τελικά, πως δεν θέλω την τέλια διατροφή με νούμερα, απλώς να έχω έναν μπούσουλα πάνω κάτω με αυτά γενικά που τρώω.

δεν είμαι σε επίπεδο που νομίζω θα με ωφελήσει να είναι όλα καταγραμμένα και να είμαι συνέχεια με μια ζυγαριά, άσε που με τρώει και λίγο ψυχολογικά στο τέλος της ημέρας.

τρώω και ότι βγει. 

πιστεύω είμαι σε πολύ καλό δρόμο για το καιρό που ασχολούμαι.

και μια από χέρια/στηθος αφού χθες έβαλα τη πλάτη.

εγώ ευχαριστημένος είμαι για το 4μηνο + 2αρρωστιες off και χριστουγενα πρωτοχρονιές  :P

https://postimg.org/image/vbaxrbidh/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Σημερα δεν πηγα  gym πηρα ρεπο εν'οψει του πολυ δυσκολου 3ημερου .Αυριο θα ειμαι Παρνηθα απο το πρωι και την Κυριακη θα παω στην Αρκαδια για cave diving  .

Δευτερα παιζει να παω για προπονηση παρνηθα αν και δυσκολο γιατι εχω κανονισει να βγω για φαγητο .

• Like 3

Εντάξει μπορεί να περιμένει η Λαδοκολα να πας πιο μετά

Χαχχαχαχαχχαχαχα

μμμμμ καλα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να  απαντησω .

Δες στο antιfitness to  τυπου street food  ειναι στην μοδα τωρα !

• Like 1

Κανω upper/lower κι είμαι πολυ ευχαριστημενος. upper δευτερα & πεμπτη, lower τριτη & παρασκευη. Τεταρτη & Σαββατο καρδιο. Λεω να κανω 3 μερες upper κι αλλες 3 lower για τις 6 βδομαδες που θα παιρνω κρεατινη να δωσω ακομη μεγαλυτερο boost.

• Like 1

Πραγματικά η διατροφή μπορεί να συνοψιστεί στο 2χβάρος για πρωτείνη και στα υπόλοιπα αν παχαίνεις (και θες να αδυνατίσεις) κόβεις από υδατάνθρακα , κρατώντας αυτόν γύρω από την προπόνηση (δηλαδή αν τρώω σε 3 γεύματα υδατ , κόβω από το γεύμα που ΔΕΝ είναι αμέσως πριν ή αμέσως μετά την προπόνηση)

Οχι υπερβολη γιατι την κρεατινη την θες για να ανεβεις, οχι για να το σκισεις το πραγμα.

Ποτε δεν εχω δει εξαημερο ανω και κατω σωμα, μεχρι πενταημερο ειδα και αυτο οι τρεις μερες ητν ανω κορμο

Για τα BCAA , πήρα πχ της Warrior Lab που έχει βγάλει με γεύση , χωρίς ζάχαρη. Με βοηθάνε να πίνω περισσότερο νερό στην προπόνηση (1 λίτρο) . Οπότε πλέον ενυδατώνομαι καλύτερα στην προπόνηση , χτυπάω και τα BCAA και η ανάρρωσή μου είναι ακόμα καλύτερη (βάζω και το placebo μέσα). Γιατί πριν, με νερό από τον ψύκτη , έπινα πολύ λίγο. Να πως ένα συμπλήρωμα με βοηθάει διπλά. 

Πλάκα πλάκα , τέλειωσε η πρωτείνη . Για νερό, σοκολατένια γεύση, της Myprotein, ποια προτείνετε?

• Like 4

Για τα BCAA , πήρα πχ της Warrior Lab που έχει βγάλει με γεύση , χωρίς ζάχαρη. Με βοηθάνε να πίνω περισσότερο νερό στην προπόνηση (1 λίτρο) . Οπότε πλέον ενυδατώνομαι καλύτερα στην προπόνηση , χτυπάω και τα BCAA και η ανάρρωσή μου είναι ακόμα καλύτερη (βάζω και το placebo μέσα). Γιατί πριν, με νερό από τον ψύκτη , έπινα πολύ λίγο. Να πως ένα συμπλήρωμα με βοηθάει διπλά. 

Πλάκα πλάκα , τέλειωσε η πρωτείνη . Για νερό, σοκολατένια γεύση, της Myprotein, ποια προτείνετε?

Θα σου πω εγω μετα ποια παιρνω,νομιζω την cokies cream η κατι τετοιο.Απλα να ξερεις οτι φθηνη και εχει και καλη γευση αλλα στην διασπαση καμια σχεση με της dymitize.Στην δευτερη εκανε 10 δευτερα και επινα ,αυτη θελει κουνημα 1 λεπτο για να διασπαστει.Κακο αυτο,και νομιζω δειχνει και την ποιοτητα της

chocolate brownie

Τα στοιχεία από myfitnesspal είναι accurate?

Aυτό είναι πάνω κάτω το plan  μου.

http://www.myfitnesspal.com/food/diary/HarisVarvar?date=2017-02-09

Με δείχνει ότι είμαι στο maintenance ,αλλά βάζω κιλά ,κυρίως στην κοιλιά κ αρχίζω να ανησυχώ.

Τα χέρια μου δεν λένε να πάρουν τα πάνω τους.

Νοιώθω πιο δυνατός,αλλά δεν ξέρω

Να ρίχνω  υδατάνθρακα τις μέρες χωρίς προπόνηση?

Cardio κάνω δυο  250cal την εβδομάδα στο διαδρομο με κλίση

Με δείχνει ότι είμαι στο maintenance ,αλλά βάζω κιλά ,κυρίως στην κοιλιά κ αρχίζω να ανησυχώ.

Είναι μια πολύ καλή ιδέα να ρίξεις υδατάνθρακα τις μέρες χωρίς προπόνηση. 

Για τα χέρια μην αγχώνεσαι , όσο δυναμώνεις θα πάρουν. Αν δεν κάνεις πολύ καιρό, μην αγχώνεσαι και για τα κιλά. Πιο εύκολα θα κρατήσεις τους μυς και θα δυναμώσεις αν πάρεις μερικά κιλά και χάσεις αργότερα. Διασκέδασε λίγο το ''δυνατότερος''

είναι private δεν μπορούμε να το δούμε

Εχω μια ερωτηση και μια απορια (ασχετο το ενα με το αλλο)

Ερωτηση: 40% (200γ) πρωτεινη, 40% (200γ) υδατανθρακες και 20% (45γ) λιπαρα ειναι καλα Μacros;

Προσπαθηω να χασω βαρος/λιπος (ειμαι αρκετα υπερβαρος) και δε ξερω αν πρεπει να χαμηλωσω κ αλλο τους υδατανθρακες.

Απορια: εχω παρατηρησει εχει γινει μοδα το να χεις ωραιο σωμα στην Ελλαδα. Παντα ηταν λιγο πολυ αλλα παρατηρω παλιους φιλους που εχω στο φβ εχουν γινει κομματια -και δε λεω εναν δυο αλλα πολλους. Επισης εχω παρατηρησει οταν τα οικονομικα μου πανε κατα διαολου τοτε ειναι που σκεφτομαι να αρχησω γυμναστηριο κτλ δηλαδη οταν εχω λεφτα να περναω καλα δε σκεφτομαι το σωμα.

Εχει επηρεασει η κριση αυτη τη "μοδα"; το γυμναστηριο ειναι ισως αδιεξοδος στα προβληματα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...