gon1332 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 what happens your body on a thru-hike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Mόλις παρήγγειλα την whey 100% gold της ON στα 64ε. Σκοπεύω να πίνω 3 φορές την ημέρα. Μια το πρωι, μια πριν την προπόνηση και μια μετά. Εντωμεταξύ όσοι σου απαντήσαμε σου είπαμε πάνω κάτω ότι είναι κακή λύση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Mόλις παρήγγειλα την whey 100% gold της ON στα 64ε. Σκοπεύω να πίνω 3 φορές την ημέρα. Μια το πρωι, μια πριν την προπόνηση και μια μετά. Υπερβολές ,μια φορά πίνε,διαφορά δεν πρόκειται να δεις αν δεν φας κανονικό φαγητό σωστα . Νομίζω με τρεις φορες τη μέρα θα θα σου κρατήσει 2 εβδομαδες ,δηλαδή 128Ε τον μηνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι ηταν ο χωρος που εκανα γυμναστήριο σπιτι. Τωρα τα χω ετσι και καθονται γιατι παω σε γυμναστήριο. Αν βρεθω σε δυσκολη οικονομική θεση και γυρισω στο πατρικο μου θα τα ξαραχνιασω. Καθε φορα που εφευγα τα σκεπαζα για να μην πανε πχ γατες ή να καθονται σκονες. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επιτέλους γραφει ένας χριστιανός για το ποςο δύσκολη ειναι η επιστροφή απο αποχή, όχι τίποτα αλλο να τα βλέπει και ο σπεκτ που γραφει για μένα μ οοοοσα έχω τραβήξει. Ναι ρε εσυ επιστρεφεις καθε 2ο μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 να σας πω πως φένεται η πλάτη για 3-4ς μήνες που κάνω εντατικά; (ξεκίνησα από το μηδέν ε.)δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ σήμερα από περίεργια.https://postimg.org/image/xi1xlwue9/ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 να σας πω πως φένεται η πλάτη για 3-4ς μήνες που κάνω εντατικά; (ξεκίνησα από το μηδέν ε.) δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ σήμερα από περίεργια. https://postimg.org/image/xu9i71bjd/ Πολυ καλη ειναι φιλος,ωραιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 να σας πω πως φένεται η πλάτη για 3-4ς μήνες που κάνω εντατικά; (ξεκίνησα από το μηδέν ε.) δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ σήμερα από περίεργια. https://postimg.org/image/xu9i71bjd/ Με αυτή τη φώτο κάτι φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει και τα traps φαίνεται από τώρα ότι θα είναι δυνατό σου σημείο, για 4 μήνες μια χαρά είσαι. In other news ψήνομαι αρκετά να αγοράσω συνδρομή για 12 μήνες εδώ: http://www.mystrengthbook.com/ 9 $ δεν είναι τίποτα και θα ικανοποιηθεί και το inner nerd μέσα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 να σας πω πως φένεται η πλάτη για 3-4ς μήνες που κάνω εντατικά; (ξεκίνησα από το μηδέν ε.) δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ σήμερα από περίεργια.https://postimg.org/image/xu9i71bjd/ Δες καμία σωστή πόζα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δες καμία σωστή πόζα ρε δεν ξέρω από αυτά ρε μαργαρίτα δαχαχαχα Με αυτή τη φώτο κάτι φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει και τα traps φαίνεται από τώρα ότι θα είναι δυνατό σου σημείο, για 4 μήνες μια χαρά είσαι. In other news ψήνομαι αρκετά να αγοράσω συνδρομή για 12 μήνες εδώ: http://www.mystrengthbook.com/ 9 $ δεν είναι τίποτα και θα ικανοποιηθεί και το inner nerd μέσα μου. ευχαριστώ απλώς σήκωσα τη πικ να δω εσείς που ξέρετε γιατί εγώ δεν το ξέρω το σώμμα μου υπό αυτές τις συνθήκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πω ρε σπαρίλα σήμερα . Το παιδεύω εδώ και μια ώρα να ξεκουνηθώ να πάω για πόδια. Με βλέπω για τσίπουρα και καλαμαράκια στην βάρκιζα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εντωμεταξύ όσοι σου απαντήσαμε σου είπαμε πάνω κάτω ότι είναι κακή λύση. ΤΟυλαχιστον αφου θες να πειες τοσο πολυ πρωτεινη ,πηγαινε και παρε μια myprotein ,που ειναι στην μιση τιμη να γλιτωσει και λεφτακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πω ρε σπαρίλα σήμερα . Το παιδεύω εδώ και μια ώρα να ξεκουνηθώ να πάω για πόδια. Με βλέπω για τσίπουρα και καλαμαράκια στην βάρκιζα.... Ψαράκια και θαλασσινά άντε, έχει και τέλεια μερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πω ρε σπαρίλα σήμερα . Το παιδεύω εδώ και μια ώρα να ξεκουνηθώ να πάω για πόδια. Με βλέπω για τσίπουρα και καλαμαράκια στην βάρκιζα.... Ψαράκια και θαλασσινά άντε, έχει και τέλεια μερα Teoke πιστευω πως καταλαβες οτι εχεις μπει στην κατηγορια Μαργαριτα ετσι ? Για εσας ειναι η ζωη ... Πηγα μεσημερι gym πλατη γαμπες μονο και 20 λεπτα διαδρομο, light προγραμμα σημερα στο οποιο ανα 2 -3 μερες χτυπαω και μια ασκηση γαμπες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πήγα ρε συ ,με φάγανε οι τύψεις. Ανάλογα τον στόχο του καθενός. Ούτε σωματάρα θα κάνω ( πως είναι δυνατόν ,σε μισό χρόνο κλείνω τα 55), ούτε competitive αθλήματα θα κάνω στο δικό μου μέλλον . Το γυμναστήριο μου έκατσε σαν φυσική προέκταση των φυσιοθεραπειών που έκανα για να διορθώσω αμαρτίες του παρελθόντος σε tatami και σε trial rides. Το γαμάτο είναι ότι γουστάρω και έρχονται αποτελέσματα πέραν του προσδοκουμένου. Την " καλή ζωή" όταν μπορώ θα την κάνω όμως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις