Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωκράτη 9/10 επαγγελματίες χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα. Για μένα ως Μαργαρίτα ουτε η whey ουτε οι κρεατινες , ουτε τα νιτρικά ουτε οτιδήποτε δημιουργείται in vitro ειναι υγιεινό. Δε τα διαχωρίζω. Τωρα ντάξει ο καθένας ο,τι θέλει τρώει!

Εσυ δεν τα διαχωριζεις,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν διαφορες.Οτι ολα ειναι σκατα ,ναι ειναι.Αλλα υπαρχουν τα πολυ κακα και τα μετρια κακα ,καπως ετσι.Δεν μπορουμε να τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι.Και το τσιγαρο σκοτωνει και τα ναρκωτικα σκοτωνουν,αλλα δεν μπαινουν στο ιδιο καζανι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το πια διεργασία ειναι χειρότερη , χρειάζεται ειδικές γνώσεις για να το ξερεις , και κατα 99% δε τις έχεις. Και με το β ενικό δεν εννοω εσένα προσωπικά , αλλα οποιονδήποτε απλό καταναλωτή που ειναι "εξω απο το χορό", και δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα σε επιστημονικό έπιπεδο.

Πάμε παρακάτ :D

Ευχαριστώ πολύ Φώτη. Θα ξεκινήσω για αρχή με εξωτερικό shell και μποτάκια.

Για μποτάκια λογικά θα πάω σε κάποιο από salomon gtx. Αν και είχα σταμπάρει κι αυτά που κουμπώνουν και κραμπόν. Αλλά δεν υπάρχουν εδώ να τα δοκιμάσω. Πιο πολύ το πάω προς 3 εποχές με λίγο χιόνι. Αργότερα αναλόγως το πώς θα τα φέρω οικονομικά και από άποψη χρόνου θα δοκιμάσω και χειμερινό. Αλλά για την ώρα δε θα παίξω με χειμώνα.

Για εξωτερικό shell είδα αυτό. Γενικά dryvent vs. goretex πάμε goretex σε The North Face;

Έχω κάλτσες ισοθερμικές με ανάλογες υποστηρίξεις σε συγκεκριμένα σημεία του ποδιού.

Θα κοιτάξω επίσης και για κάποιο base layer γιατί δεν έχω. Έχεις να προτείνεις κάποια εταιρεία; Να πάω προς Nike, Under Armor;

Έρχεται αύριο και δικό μου σκοινί και belaying device για αναρρίχηση. Ανεξαρτητοποιήθηκα επιτέλους. :D

Από σήμερα. Είχε πολύ καλό καιρό. Τρύπησαν τα χέρια μου. Καλό σημάδι.

post-223995-0-12603400-1487805524_thumb.jpg

• Like 4

Ξερει κανεις ποση πρωτεινη εχει το καθε cordon bleu απο το λιντλ? Τα εκανα πολυ βιαστικα σημερα λογω πεινας και πεταξα το κουτι πριν το σκεφτω :X

Αναφερομαι σε αυτα εδω--> http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=66208

Στο γκουγκλ δε μπορω να καταλαβω αν ειναι για αυτα που ψαχνω..

Πηγαινε 2 μηνες σερι γυμναστηριο και μετα παρε κρεατινη :P

Τα μισα να μου ελεγε μονο .

Εχω καρφωθει  στα 83 κιλα   δεν πεφτω με τιποτα βρηκα wall  ,εχει ομως εμφανεστατα πεσει το ποσοστο λιπος που ειναι το κυριο ζητουμενο μου .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι  κομπλε .

Τριημερο θα μετακομισω Παρνηθα  μαλλον .

• Like 3

Καλησπέρα, μια ερώτηση έχετε να προτείνετε καμία πρωτεϊνική μπάρα ή δεν αξίζουν;

Καλύτερα θεωρείτε πως πρέπει να καταναλώνεται μετά την προπόνηση ή πριν;

Προσωπικά, καταναλώνω αυτές, μετά την άσκηση. Δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ πολύ Φώτη. Θα ξεκινήσω για αρχή με εξωτερικό shell και μποτάκια.

Για μποτάκια λογικά θα πάω σε κάποιο από salomon gtx. Αν και είχα σταμπάρει κι αυτά που κουμπώνουν και κραμπόν. Αλλά δεν υπάρχουν εδώ να τα δοκιμάσω. Πιο πολύ το πάω προς 3 εποχές με λίγο χιόνι. Αργότερα αναλόγως το πώς θα τα φέρω οικονομικά και από άποψη χρόνου θα δοκιμάσω και χειμερινό. Αλλά για την ώρα δε θα παίξω με χειμώνα.

Για εξωτερικό shell είδα αυτό. Γενικά dryvent vs. goretex πάμε goretex σε The North Face;

Έχω κάλτσες ισοθερμικές με ανάλογες υποστηρίξεις σε συγκεκριμένα σημεία του ποδιού.

Θα κοιτάξω επίσης και για κάποιο base layer γιατί δεν έχω. Έχεις να προτείνεις κάποια εταιρεία; Να πάω προς Nike, Under Armor;

Έρχεται αύριο και δικό μου σκοινί και belaying device για αναρρίχηση. Ανεξαρτητοποιήθηκα επιτέλους. :D

Από σήμερα. Είχε πολύ καλό καιρό. Τρύπησαν τα χέρια μου. Καλό σημάδι.

Για την χρηση που θα κανεις τα salomon  ειναι ιδανικα  τα εχω και εγω το  παλιοτερο μοντελο και εχω γραψει απειρα χιλιομετρα ,τα εχω  παει Ιμαλαια παντου ειναι εξαιρετικη επιλογη παρτα με κλειστα ματια .

Gore tex mono ,

αν δεν παραγγειλεις απο εξωτερικο στην Ελλαδα εχεις λιγες επιλογες η North face  σε καλυπτει  σε ολα τα ειδη και εχει διαθεσιμοτητα το κυριοτερο εδω γιατι δεν υπαρχουν πολλες επιλογες .

Exei kai h north face καλα ισοθερμικα τετοια εχω εγω kai xbionics τα οποια ειναι κορυφαια Ελβετικα αλλα πανακριβα.

Σκοινι 80αρι πηρες ?Τι belay device εχεις?

• Like 1

Εγω μετα την αποχη μου βασανιζομαι.Η δυναμη εχει εξαφανιστει,αντοχες το ιδιο ,πριξιματα τα ιδια.Δεν ξερω ποτε θα επιστρεψω,δυσκολα τα πραγματα.Ξεκινησα ενα προγραμμα απο 3-4 σετ σκουοτ - αρσεις- πιεσεις στηθους- και overhead press απο 10 επαναληψεις και λιγους κοιλιακους .Μιας και ειναι ασκησεις που ποιανουν τα παντα ειπα κανω αυτες με 10 επαναληψεις για να ενεργοποιηθει το λεγομενο muscle memory .

Πονανε τα παντα απο τα πιασιματα ,αλλα του δινω ,δεν μπορω να κανω και αλλιως...

• Like 2

Για την χρηση που θα κανεις τα salomon  ειναι ιδανικα  τα εχω και εγω το  παλιοτερο μοντελο και εχω γραψει απειρα χιλιομετρα ,τα εχω  παει Ιμαλαια παντου ειναι εξαιρετικη επιλογη παρτα με κλειστα ματια .

Gore tex mono ,

αν δεν παραγγειλεις απο εξωτερικο στην Ελλαδα εχεις λιγες επιλογες η North face  σε καλυπτει  σε ολα τα ειδη και εχει διαθεσιμοτητα το κυριοτερο εδω γιατι δεν υπαρχουν πολλες επιλογες .

Exei kai h north face καλα ισοθερμικα τετοια εχω εγω kai xbionics τα οποια ειναι κορυφαια Ελβετικα αλλα πανακριβα.

Σκοινι 80αρι πηρες ?Τι belay device εχεις?

Τέλεια, για να σιγουρέψω ότι μιλάμε για την ίδια κατηγορία παπουτσιών, αυτά είδα εγώ. Όχι αυτά που είναι σαν αθλητικά.

Σκοινί 70άρι, το Mambo της Petzl. 10.1 mm, single rope, seathed (μόνο εξωτερικό). Είναι για outdoor activities. Το έχω δουλέψει ήδη αρκετές φορές πριν το πάρω. Το μήκος ιδάνικό ακόμη και για τις ψηλότερες διαδρομές εδώ Βόλο τουλάχιστον (30m).

Belaying device ήθελα να πάω σε Petzl Reverso, αλλά δεν είχε το χρώμα που ήθελα, οπότε πήγα σε DMM Pivot που είναι το ίδιο. Επιπρόσθετα, το τελευταίο υποτίθεται έχει καλύτερο/πιο βολικό μηχανισμό για multipitch (για όποτε γίνει κι αυτό). Ένας προσωπικός λόγος που δεν ήθελα να πάω σε grigri είναι γιατί κακομαθαίνει. Αλλά ούτε και 8άρι. Τα κουβαδάκια τύπου Reverso πιστεύω είναι τα ιδανικά (και για άλλους λόγους).

Τέλεια, για να σιγουρέψω ότι μιλάμε για την ίδια κατηγορία παπουτσιών, αυτά είδα εγώ. Όχι αυτά που είναι σαν αθλητικά.

Σκοινί 70άρι, το Mambo της Petzl. 10.1 mm, single rope, seathed (μόνο εξωτερικό). Είναι για outdoor activities. Το έχω δουλέψει ήδη αρκετές φορές πριν το πάρω. Το μήκος ιδάνικό ακόμη και για τις ψηλότερες διαδρομές εδώ Βόλο τουλάχιστον (30m).

Belaying device ήθελα να πάω σε Petzl Reverso, αλλά δεν είχε το χρώμα που ήθελα, οπότε πήγα σε DMM Pivot που είναι το ίδιο. Επιπρόσθετα, το τελευταίο υποτίθεται έχει καλύτερο/πιο βολικό μηχανισμό για multipitch (για όποτε γίνει κι αυτό). Ένας προσωπικός λόγος που δεν ήθελα να πάω σε grigri είναι γιατί κακομαθαίνει. Αλλά ούτε και 8άρι. Τα κουβαδάκια τύπου Reverso πιστεύω είναι τα ιδανικά (και για άλλους λόγους).

Ναι αυτα ειναι και συγκεριμενα το 4D επειδη το ξερω εχω το παλαιοτερο απο αυτο ,σπερνει .

Σκοινι petzl εχω και εγω για το canyoning   στατικο ομως 9αρι 60 μετρα .

Τa belay einai αριστα και τα 2  που εβαλες .

• Like 1

Και για του λόγου το αληθές μόλις ήρθαν. :D Για μένα τώρα ήρθε ο Άη Βασίλης.

post-223995-0-74766200-1487848355_thumb.jpg

post-223995-0-34515600-1487848400_thumb.jpg

post-223995-0-55919400-1487848438_thumb.jpg

Η ζώνη και τα παπούτσια δεν είναι για μένα.

Κάποια στιγμή θα χτυπήσω και canyoning. Προς το παρόν αρχές Μαρτίου ξεκινούν σεμινάρια σπηλαιολογίας εδώ Βόλο. Οπότε δε θα χάσω ευκαιρία. Στα άμεσα πλάνα είναι και οι καταδύσεις.

• Like 3

Με γειαααα .

Και τωρα που ειπες για canyoning μολις παρελαβα αυτα  πριν ενα μηνα κυκλοφορησαν ,ειναι τα πρωτα στην Ελλαδα ειχα κανει προπαραγγελια και ημουν  λιστα αναμονης !

post-237837-0-73730200-1487848668_thumb.jpg

• Like 4

Εγω μετα την αποχη μου βασανιζομαι.Η δυναμη εχει εξαφανιστει,αντοχες το ιδιο ,πριξιματα τα ιδια.Δεν ξερω ποτε θα επιστρεψω,δυσκολα τα πραγματα.Ξεκινησα ενα προγραμμα απο 3-4 σετ σκουοτ - αρσεις- πιεσεις στηθους- και overhead press απο 10 επαναληψεις και λιγους κοιλιακους .Μιας και ειναι ασκησεις που ποιανουν τα παντα ειπα κανω αυτες με 10 επαναληψεις για να ενεργοποιηθει το λεγομενο muscle memory .

Πονανε τα παντα απο τα πιασιματα ,αλλα του δινω ,δεν μπορω να κανω και αλλιως...

Επιτέλους γραφει ένας χριστιανός για το ποςο δύσκολη ειναι η επιστροφή απο αποχή, όχι τίποτα αλλο να τα βλέπει και ο σπεκτ που γραφει για μένα μ οοοοσα έχω τραβήξει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...