margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τα πήρα σήμερα απο xtrem , δες μια σελίδα πίσω Η Walden farms βγάζει σιρόπια, μαρμελάδες, σος κλπ χωρίς θερμίδες όποτε είπα να δοκιμάσω. Όντως αξίζει το σιρόπι, απλά όπως ειχα διαβάσει θέλει καποια ωρα πριν ψυγείο να "δέσει" λιγο. Και η "μερεντα" μετράει, φυσικά δεν ειναι το ίδιο γλυκιά αλλα σου καλύπτει την ανάγκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τα πήρα σήμερα απο xtrem , δες μια σελίδα πίσω Η Walden farms βγάζει σιρόπια, μαρμελάδες, σος κλπ χωρίς θερμίδες, ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, όποτε είπα να δοκιμάσω. Όντως αξίζει το σιρόπι, απλά όπως ειχα διαβάσει θέλει καποια ωρα πριν ψυγείο να "δέσει" λιγο. Και η "μερεντα" μετράει, φυσικά δεν ειναι το ίδιο γλυκιά αλλα σου καλύπτει την ανάγκη. fixed 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιοι θελουμε και λίγη γεύση στη ζωή μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιοι θελουμε και λίγη γεύση στη ζωή μας και λιγο εξτρα καρκινο. Μπορεις μια χαρα αντι για αυτη τη βλακεια να παρεις κακαο και να μην βαλεις μπανανα και μπερις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τη βλακεία τη τρως και σαν spread το κακάο το σκέτο δε παλευεται Οσο για τους καρκίνους άστο παίρνουμε αρκετο λιγο έξτρα δε πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιοι θελουμε και λίγη γεύση στη ζωή μας Ετοτε και λιγες θερμιδουλες και λιγο ζαχαριτσα δεν θα σου κανει κακο απο τα καρκινογονα που τρως,Χημεια σκετη ειναι αυτο Τη βλακεία τη τρως και σαν spread το κακάο το σκέτο δε παλευεται Οσο για τους καρκίνους άστο παίρνουμε αρκετο λιγο έξτρα δε πειράζει Βρε μαργαριτα,οταν το παιρνεις αυτο για να εισαι φιτ ,το παιρνεις σαν καλη τροφη και οχι να γαμησεις τον οργανισμο σου.Και λιγο καρκινο απο το τσιγαρο να παθουμε δεν πειραζει ας το εχουμε εξτρα,δεν παει ετσι.Για να βγαζει 0 θερμιδες ειναι απλα χημεια τιποτα αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 αν και δεν ειμαι κατά των calorie free δεν φτάνουν με την καμία το απο κάτω 1 scoop whey σοκολάτα μπανάνα πχ 100-120cal25γρ καθαρό κακάο 100cal1 μύτη κ γλ βανίλια 50μλ γάλα 2% , χτύπημα με μίξερ και γίνεται και γαμώ τα spread = 220-230 περίπου θερμίδες και αν θες να γίνει και γαμώ προσθέτεις και 10-15γρ φυστικοβούτυρο στο χτύπημα ή φουντούκια σπασμένα κ πάει κοντά στις 300 / 2 δόσεις = 150 θερμίδες Θα μου πείτε δεν ειναι calorie free , αλλα απ την άλλη ειναι θερμίδες άψογες για τον οργανισμό οποιουδήποτε@margaritagrγια το κακάο που λες μαργαρίτα όταν είχα κόψει τα γλυκά παλιά και είχα να φάω κανα χρόνο μου φαινόταν πως κάτι ήταν , μόλις έγινα άνθρωπος ούτε καν , εννοείται πως σκέτο κακάο spread δεν παλεύεται με την καμία και δεν υπάρχει και λόγος να υποβάλει κάποιος τον εαυτό του σε μαρτύρια. Για εμένα το σημαντικό ειναι να ανυπομονώ να ξαναφάω την επόμενη μέρα όχι να κατεβαίνει κάτω με το ζόρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω whey Παίδες παίρνουμε ενα καρό συμπληρώματα που ειναι χημεία δε νομίζω οτι αξίζει ο "ντόρος" για το σιρόπι.. όχι οτι δεν ισχύουν αυτά αλλα δε γινεται απ τη μια να παίρνουμε πραγματα που παρασκευάζονται σε εργαςτηρια κι απο την αλλη να λέμε για τα τρόφιμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μαργαριτα, αστους να λενε. Κ γω μαζι σου. Εχω συμβιβαστει οτι με τοση κοτα κ τα οιστρογονα της που καταναλωνω, θα αποκτησω εν τελει κ δευτερη μητρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Έχω διαβάσει τόσα άρθρα από το startingstrength αυτές τις μέρες, που το ότι δεν κάνω κάθισμα 11:30 ΄το βράδυ μου προκαλεί τύψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 και να μην βαλεις μπανανα και μπερις Γιατι οχι μπανανα και μπερις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση έχετε να προτείνετε καμία πρωτεϊνική μπάρα ή δεν αξίζουν; Καλύτερα θεωρείτε πως πρέπει να καταναλώνεται μετά την προπόνηση ή πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι οχι μπανανα και μπερις? Για να εξισορρόπηση τις θερμίδες που θα προσθέσει με το κακάο. Μαργαρίτα ξέρεις ότι η λογική "κάνω το Α που είναι κακό οπότε θα κάνω και το Β που είναι επίσης κακό γιατί κάνω ήδη κάτι κακό οπότε δεν πειράζει" είναι χαζή ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μωρε ας κανει οτι θελει,και εγω πυτογυρο εφαγα εχθες,απλα το να το βαζεις σαν φιτ γευμα δεν υπαρχει,μεσα στην χημεια ειναι.Και μην μιλαμε για whey,γιατιετσι να μιλησουμε για ολες τις τροφες που ειναι μεσα στα χημικα.Η whey εχει θερμιδες 100 αποτι θυμαμαι οι περισσοτερες .Αυτο που τρως εχει 0 θερμιδες,κατι που δεν γινεται.Φατο ,δικαιωμα σου ,καλα κανεις ,απλα ας μην το λεμε και φιτ αυτο το γευμα γιατι δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σωκράτη 9/10 επαγγελματίες χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα. Για μένα ως Μαργαρίτα ουτε η whey ουτε οι κρεατινες , ουτε τα νιτρικά ουτε οτιδήποτε δημιουργείται in vitro ειναι υγιεινό. Δε τα διαχωρίζω. Τωρα ντάξει ο καθένας ο,τι θέλει τρώει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις