bosei Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Όσοι χρησιμοποιείται myfitnesspal έχετε παρατηρήσει λάθος υπολογισμούς θερμίδων ? Μου βγάζει για 49 P - 113 C - 13 F = 966 θερμίδες ενώ κανονικά είναι 765. Νόμιζα ότι συμπεριλαμβάνουν τίποτα Thermic Effect ή μετράνε και τις φυτικές ίνες έξτρα αλλά και πάλι δεν βγαίνουν τόσες οι θερμίδες. In other news στον πάγκο με παύση πρώτη φορά νομίζω έκανα 4x5 @ 87,5 και την Παρασκευή έχω pr προγραμματισμένο με 97,5 κιλά (2 πλάκες επιτέλους) για 3 reps. Έβλεπα με έπαιρνε και αντί να κάτσω να κάνω πιό μεγάλο κύκλο προπόνησης με submaximal κιλά το έχω γυρίσει σε linear progression σε πάγκο και squat εδώ και ένα μήνα και ανεβαίνω 2,5-5 κιλά ανά προπόνηση. Θα κάνω deload σε λίγο πάντως γιατί αρχίζουν οι αναμενόμενες ενοχλήσεις από δω και από κει, απόρροια των συνεχώς μεγάλων φορτίων.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 για μενα το myftinesspal δεν τα μετράει σωστά εγώ τα διασταυρώνω από 4-5 πηγές.. και γραφω μια μεση τιμη.
Demetra_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ναι σε myfitness μετράει τις ίνες και τα σάκχαρα και δίνει ένα plus στις θερμίδες. τώρα την εξίσωση των μάκρος και των θερμίδων δεν την έχω κάνει για να πω την αλήθεια
bosei Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 για μενα το myftinesspal δεν τα μετράει σωστά εγώ τα διασταυρώνω από 4-5 πηγές.. και γραφω μια μεση τιμη. Για θερμίδες λέω εγώ. Εσύ για macros ? Κοίτα όπου μπορείς να βρίσκεις τροφές με την ένδειξη USDA πάντως. ναι σε myfitness μετράει τις ίνες και τα σάκχαρα και δίνει ένα plus στις θερμίδες. τώρα την εξίσωση των μάκρος και των θερμίδων δεν την έχω κάνει για να πω την αλήθεια Δεν βγαίνουν και πάλι τα νούμερα. Είδα μόλις και ένα site που έκανε comparison και βρήκε 6-8% απόκλιση στις θερμίδες. Ούτε εγώ τα υπολόγιζα μέχρι που έφτιαξα ένα spreadsheet και του πέρασα τα macros από στάνταρ γεύματά μου και είδα 200 θερμίδες απόκλιση !
Demetra_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 το θέμα των macros μπορείς να το διασταυρώσεις από άλλα ειδικά site .... τα δικά μου macros είναι Π: 140 Λ: 52 και Υ: 147 το myfitness δίνει σύνολο θερμίδων 1653 ενώ με την εξίσωση όπου 4/9/4 αναλογικά βγάζω 1656 να σημειώσω ότι τα περισσότερα macros τα έχω ελέγξει στα ειδικά site
bosei Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 τα δικά μου macros είναι Π: 140 Λ: 52 και Υ: 147 το myfitness δίνει σύνολο θερμίδων 1653 ενώ με την εξίσωση όπου 4/9/4 αναλογικά βγάζω 1656 Δεν λέω για target macros αλλά για macros των γευμάτων. Αφού δεν έχω premium να κάνω manual adjustment στα target macros δεν ασχολούμαι καν με τι δίνει για target macros το MFP. Παράλληλα κοίταγα και μία άλλη εφαρμογή, το lifesum αλλά δεν έχει το database του MFP. Γι αυτό κάθομαι στραβόνομαι μπας και φτιάξω κανά εύχρηστο excel-άκι.
Demetra_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν λέω για target macros αλλά για macros των γευμάτων. Αφού δεν έχω premium να κάνω manual adjustment στα target macros δεν ασχολούμαι καν με τι δίνει για target macros το MFP. Παράλληλα κοίταγα και μία άλλη εφαρμογή, το lifesum αλλά δεν έχει το database του MFP. Γι αυτό κάθομαι στραβόνομαι μπας και φτιάξω κανά εύχρηστο excel-άκι. επειδή εγώ κινούμε με άξονα τα macros καθεαυτά δεν αντιμετωπίζω κάποιο σοβαρό πρόβλημα εφόσον έχεις στάνταρ γεύματα πέρασε τα μια στο MFP και δεν θα έχεις πρόβλημα 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μισο να κανω μπαν τον Φωτη και το φαι υπερτιμημενο ειναι ρε ,να τωρα τρωω ενα πρασινο μηλο μουρλια οτι καλυτερο εχω φαει στην ζωη μου . Α ρε Γιαννη τυχερεεε Γκαστονε . 3
yannis27gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Φώτη θέλω τη γνώμη σου γι αυτά που συζητάνε ο μποσει με τη Δήμητρα. 3
Fotis13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Φώτη θέλω τη γνώμη σου γι αυτά που συζητάνε ο μποσει με τη Δήμητρα. Δεν εχω καταλαβει τι λενε ,ειμαι της αποψης οτι το ψειριζουν χωρις λογο εκτος αν κατεβαινουν σε αγωνες και δεν το ξερω 3
bosei Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω καταλαβει τι λενε ,ειμαι της αποψης οτι το ψειριζουν χωρις λογο εκτος αν κατεβαινουν σε αγωνες και δεν το ξερω Ναι ρε έλα Vegas να με δεις στο Mr. Olympia 3rd row θα κάθομαι 1
Demetra_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Είμαστε μαζόχες ... ηδονιστές με τα αληθή και αναληθή macros ... τι να κάνουμε, ο καθείς περί ορέξεως 2
yannis27gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το χω παρακανει με την προπονηση. Μου βγαινει η πιστη αλλα αποδιδει. Μονη μλκ οτι θα αυξηθει κι αλλο η δουλεια και να δω τι θα κανω. Μαλλον θα βαλω προπονηση σουκου και ρεπο τις μερες που θα δουλεψω εξτρα. Τετοιος γκαστονε που λες Φωτη. Καλα ρε, εχω ιδια μερα γενεθλια με τον απολυτο γκαντεμη της ελλαδας (ειναι κι αθανατος ο ατιμος) και με λες για τυχη; 2
Demetra_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γιάννη, αν οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις στο επιτρέπουν, εγώ είμαι υπέρ της προπόνησης σ/κ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις