Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ΟΙ βρωμιαρηδες και τα μαλακισμενα δεν εχουν λεφτα για να πληρωσουν αυτη τη συνδρομη Οχι ,αυτο ειναι ασχετο. Οι βρωμιαρηδες ειναι ετσι γιατι ειναι τσακωμενοι με την καθαριοτητα και τα "μαλακισμενα" ειναι ετσι by default ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αν και αστειευόμουν, αυτοι που οικνομικα ειναι πιο άνετοι τινουν να ειναι πιο προσεχτικοι/προσεγμενοι. Νταξει ο μαλακας ειναι universal 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αυτά τα macros βρήκα, είναι έγκυρα; http://www.calorieking.com.au/foods/calories-in-nuts-peanuts-raw-edible-portion_f-Y2lkPTM1NjMxJmJpZD0xJmZpZD0xNDMyMDEmZWlkPTIzNjk3ODM0MiZwb3M9NiZwYXI9JmtleT1wZWFudXRz.htmlhttp://www.calorieking.com.au/foods/calories-in-nuts-peanuts-dry-roasted-no-salt_f-Y2lkPTM1NjMxJmJpZD0xJmZpZD0xNDMxMTcmZWlkPTIzNjk3ODM0MiZwb3M9MyZwYXI9JmtleT1wZWFudXRz.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αυτά τα macros βρήκα, είναι έγκυρα; http://www.calorieking.com.au/foods/calories-in-nuts-peanuts-raw-edible-portion_f-Y2lkPTM1NjMxJmJpZD0xJmZpZD0xNDMyMDEmZWlkPTIzNjk3ODM0MiZwb3M9NiZwYXI9JmtleT1wZWFudXRz.html http://www.calorieking.com.au/foods/calories-in-nuts-peanuts-dry-roasted-no-salt_f-Y2lkPTM1NjMxJmJpZD0xJmZpZD0xNDMxMTcmZWlkPTIzNjk3ODM0MiZwb3M9MyZwYXI9JmtleT1wZWFudXRz.html http://www.peanut-institute.org/peanut-facts/nutritional-breakdown.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 http://www.peanut-institute.org/peanut-facts/nutritional-breakdown.asp δεν έχει τα no salt dry roasted ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αμα τα θες και μαριναρισμενα και με λιγο χαβιαρη απο πανω τι να σου κανω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και να με κράξετε πάλι χαρούμενος θα είμαι... Δεν περίμενα ποτέ να δω (έστω θωλά) έναν κοιλιακό. Ήμουν από μικρό παιδάκι υπέρβαρος και πίστευα (μόλις ξεκίνησα την διατροφή/γυμναστική) ότι το μόνο που θα βλέπω πάνω μου θα είναι ... δέρμα (λόγω χαλάρωσης αφού ήμουν αποφασισμένος να χάσω όσα κιλά μπορώ επειδή ήταν και υποχρεωτικό λόγω θέματος υγείας). Όπως έχω ξαναπεί, το κατάφερα με ποδήλατο, γυμναστική με βάρη (τον τελευταίο χρόνο, ξεκινώντας από το μηδέν αφού και είχα καθόλου μυες επάνω μου) και φυσικά με διατροφή και πολύ πείνα . Χαλάρωση υπάρχει μόνο όταν είμαι καθιστός αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα αρχίσει να εξαφανίζεται (όσο γίνεται). Ήδη σε ένα χρόνο έχει διορθωθεί κατά 80% . Πλέον νομίζω ότι μου αξίζουν 1-2 cheat meal τη βδομάδα σε λογικές ποσότητες και όχι βαριά κοκκινηστά ή τηγανιτά. Κατά τ'άλλα είναι μακρύς ο δρόμος και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα. Δεν με πειράζει καθόλου και αφού κατάφερα κάτι που δεν περίμενα, πλέον θα συνεχίσω όσο πάει! Έτσι και αλλιώς έχω 2 χρήσιμα όπλα . Υπομονή & επιμονή! 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Άψογος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημητρα, αν πας στο nutritiondata θα δεις οτι εχουν διαφορετικα μακρο αν ειναι ωμα, ψημενα 'η τηγανισμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν θέλω βοήθεια.Είμαι 30χρ.Εδώ και 10 μήνες πάω γυμναστήριο,αλλά δεν έχω δει αποτέλεσματα. Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο skinny fat.Επειδή οι απόψεις διίσταντο αποφάσισα να κάνω υπερτροφική δίαιτα(κάνα 3μηνο περίπου) Προσπαθώ να κάνω ψιλοκαθαρή διατροφή.Είμαι 1,80 κ έφτασα 87 κιλά(πήρα 4,5κ) Παίρνω κι μια πρωτείνη (από myprotein).Workout κάνω ένα push,pull,legs .Αν πάω κ 4η μέρα μέσα στην εβδομάδα κάνω full body. Ερωτήσεις 1)Tι άλλο θα μπορύσα να πάρω?Ω3(το fish-oil είναι ίδιο?),κρεατίνη,πολυβιταμίνες?Που θα βοηθούσε. 2)Εχω θέμα με τα χέρια.Είναι πολυ αδύνατα.Pull ups βγάζω 1-2.Να δώσω βάση περισσότερο στα χέρια.Ισως σε ασκήσεις με το βάρος του σώματος ή σε βαρία deadlifts,squats κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 1)τίποτε άλλο στην παρούσα φαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν θέλω βοήθεια.Είμαι 30χρ.Εδώ και 10 μήνες πάω γυμναστήριο,αλλά δεν έχω δει αποτέλεσματα. Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο skinny fat.Επειδή οι απόψεις διίσταντο αποφάσισα να κάνω υπερτροφική δίαιτα(κάνα 3μηνο περίπου) Προσπαθώ να κάνω ψιλοκαθαρή διατροφή.Είμαι 1,80 κ έφτασα 87 κιλά(πήρα 4,5κ) Παίρνω κι μια πρωτείνη (από myprotein).Workout κάνω ένα push,pull,legs .Αν πάω κ 4η μέρα μέσα στην εβδομάδα κάνω full body. Ερωτήσεις 1)Tι άλλο θα μπορύσα να πάρω?Ω3,κρεατίνη,πολυβιταμίνες?Που θα βοηθούσε. 2)Εχω θέμα με τα χέρια.Είναι πολυ αδύνατα.Pull ups βγάζω 1-2.Να δώσω βάση περισσότερο στα χέρια.Ισως σε ασκήσεις με το βάρος του σώματος ή σε βαρία deadlifts,squats κτλ. Δεν κατάλαβα τι στόχο έχεις. Να χάσεις λίπος ή να πάρεις κιλά ? ή να κάνεις recomp ? Όσον αφορά το πρόγραμμα, θα σου πρότεινα κάτι που να χτυπά κάθε μυική ομάδα 2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον (upper/lower είναι καλή λύση). Αν δεν μπορείς να πας gym 4 φορές πες. 1. Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα. Επιπλέον όταν λες που θα βοηθούσε πρέπει να πεις και στόχο. 2. Τα χέρια, αφού αποτελούνται από μικρές μυικές ομάδες (δικέφαλα/τρικέφαλα), βλέπεις διαφορά πιό αργή σε σχέση με πιό μεγάλες όπως πόδια/πλάτη που κάνουν μπαμ. Το πρώτο πράγμα που θα τα βοηθήσει είναι η αύξηση της συχνότητας όπως σου πρότεινα. Σε squat και deadlift δεν συμμετέχουν οπότε αν τις κάνεις γι αυτό το λόγο στα χέρια δεν θα δεις κάτι από αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ ωραιος μητσο. Τι υψος εχεις? Ρωταω γιατι απ τη φωτο φαινεται οτι πας σιγα σιγα προς το αλλο ακρο (skinny). Δεν ξερω αν κανεις διαιτα ακομα αλλα αν κανεις σταματα την και φαε κανονικα , οχι σαβουρα, κανονικα δλδ δε χρεαζεται να πεινας πλεον. Πολυ ωραια μεταμορφωση. Ozi 10 μηνες ειναι πολλοι για να δεις καποιο αποτελεσμα, αφου δεν εχεις δει σημαινει οτι ή δεν κανεις καλη-σκληρη προπονηση ή τρως πολύ σαβούρα ή και τα 2. Βελτιωσε διατροφη και προπονηση. Η προπονηση πρεπει να σε ζοριζει με τα δικα σου δεδομενα παντα. Μη σκεφτεσαι σε κιλα, σκεψου να βαζεις τοσα ωστε να σε ζοριζουν, δλδ η 10η επαναληψη πχ να βγαινει και να μη βγαινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για στόχο προφανώς θέλω να αυξήσω την καθαρή μυική μάζα ,ώστε να πέσει αναλογικά το ποσοστό λίπους. Για προπονήση έχω κάνει τα π΄ντα.5χ%,full body,upper,/lower,bb split,push,pull legs. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε περισσότερο το 5χ5 κ ένας λόγος ήταν ότι έβλεπες εξέλιξη μέσω της αύξησης των βαρών. Εν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για στόχο προφανώς θέλω να αυξήσω την καθαρή μυική μάζα ,ώστε να πέσει αναλογικά το ποσοστό λίπους. Για προπονήση έχω κάνει τα π΄ντα.5χ%,full body,upper,/lower,bb split,push,pull legs. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε περισσότερο το 5χ5 κ ένας λόγος ήταν ότι έβλεπες εξέλιξη μέσω της αύξησης των βαρών. Εν Ωραία. Αφού σου άρεσε το 5x5 σαν πρόγραμμα συνέχισέ το. Κοίτα, το 100% του muscle building potential σου δεν θα το πάρεις από αυτό αλλά εκτός κι αν σου γράψει κανείς κανά custom πρόγραμμα για τα μέτρα σου, τότε είναι μιά χαρά. Εφόσον έχεις πάρει 4,5 κιλά και είσαι και skinny fat δεν θα σου πρότεινα να τρως υπερθερμιδικά για κάποιο διάστημα. Το πολύ στις θερμίδες συντήρησης προτείνω να κινείσαι με σωστά δομημένη διατροφή για αρχή όπου για αρχή τουλάχιστον θα πρέπει να ξέρεις πόσες θερμίδες τρως (aka να μετράς θερμίδες) για να ξέρεις αν είσαι εντός στόχων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις