eliasjuve Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 6% body fat , 94% trenbolone. Μη ρεαλιστικές προσδοκίες για νορμάλ ανθρώπους. Αναφέρομαι στο βίντεο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 6% body fat , 94% trenbolone. Μη ρεαλιστικές προσδοκίες για νορμάλ ανθρώπους. Αναφέρομαι στο βίντεο. Για να δειξω τη διαφορα μεταξυ των μετρησεων ηθελα οχι για το κατα ποσο ειναι εφικτο η οχι 1
Demetra_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 τα ωμά ανάλατα φιστίκια έχουν τα ίδια macros με τα καβουρδισμένα ανάλατα φιστικιά;
gon1332 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 https://www.facebook.com/pg/russianscarlet/posts/?ref=page_internal 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πω μλκ μου !! έτοιμος για το end of the world είσαι. Ωραίος ! Φαντάζομαι στον γυρισμό θα τσακίσατε τις μπουζοπούλες.. ---------- Τι ειναι οι μπουζοπουλες δεν ξερω .Σεν ενα χωριο μολις κατεβηκαμε φαγαμε μοσχαρισιες εγω εφαγα δυο γιατι πανω 2 μερες ετρωγα τα @@ μου . Φώτη, σε ποιό σημείο του Ταϋγέτου ήσασταν (κοντά σε πόλη εννοώ) Στην Σπαρτη . 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 τα ωμά ανάλατα φιστίκια έχουν τα ίδια macros με τα καβουρδισμένα ανάλατα φιστικιά; Οχι γιατί μειώνεται η υγρασία. Έτσι 100γρ ψημένα ειναι περισσότερα απο αντίστοιχα άψητα.
Demetra_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οχι γιατί μειώνεται η υγρασία. Έτσι 100γρ ψημένα ειναι περισσότερα απο αντίστοιχα άψητα.Και γω αυτο πιστευα, ελα ομως που το εψαξα κ μου εβγαλε ιδια στατς για raw και dry roasted.
djcat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι ειναι οι μπουζοπουλες δεν ξερω . γουρουνοπούλες. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς εμπειρίες από Holmes? Θα πάω σήμερα για δοκιμαστική εβδομάδα οπότε θα κρινω και ο ίδιος, αλλα σκέφτομαι μήπως παιζει πολυ ελιτίστικο κλιμα και δεν τρελαίνομαι σε αυτην τη φαση.
Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς εμπειρίες από Holmes? Θα πάω σήμερα για δοκιμαστική εβδομάδα οπότε θα κρινω και ο ίδιος, αλλα σκέφτομαι μήπως παιζει πολυ ελιτίστικο κλιμα και δεν τρελαίνομαι σε αυτην τη φαση. Περιμενε να σου πει η Μαργαριτα που παει εκει γιατι τα εχει ολα λυμενα . Aπο φωτο που εχω δει ειναι πολυ χαλια σχεδον αχουρι. 3
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς εμπειρίες από Holmes? Θα πάω σήμερα για δοκιμαστική εβδομάδα οπότε θα κρινω και ο ίδιος, αλλα σκέφτομαι μήπως παιζει πολυ ελιτίστικο κλιμα και δεν τρελαίνομαι σε αυτην τη φαση. 3 ετησιες συνδρομες στη γλυφαδα. Κι εγω το φοβομουν αυτο που λες αλλα ουτε καν. Ισα ισα που εχει καλο επιπεδο πελατων = οχι βρωμιαρηδες, οχι μαλακισμενα να κανουν μαλακιες, σοβαροι και σωστοι ανθρωποι. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ χωροι, επαγγελματισμος, γυμναστες που επιμορφωνονται συνεχως. Αν εχεις τα χρηματα δεν αξιζει δευτερη σκεψη. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάζομαι και του Συντάγματος θα ειναι ανάλογο λογικά. Ίδωμεν, thanks για το feedback
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ανάλογο ειναι, στο Σύνταγμα πάνε αρκετοί πολιτικοί, αν δεν είσαι ανάρχας θα σαι οκ 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 3 ετησιες συνδρομες στη γλυφαδα. Κι εγω το φοβομουν αυτο που λες αλλα ουτε καν. Ισα ισα που εχει καλο επιπεδο πελατων = οχι βρωμιαρηδες, οχι μαλακισμενα να κανουν μαλακιες, σοβαροι και σωστοι ανθρωποι. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ χωροι, επαγγελματισμος, γυμναστες που επιμορφωνονται συνεχως. Αν εχεις τα χρηματα δεν αξιζει δευτερη σκεψη. ΟΙ βρωμιαρηδες και τα μαλακισμενα δεν εχουν λεφτα για να πληρωσουν αυτη τη συνδρομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις